ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برنامه ای برای محدود کردن حجم مصرفی نت در کامپیوتر

omniahd
26-05-2015, 10:05
سلام
دوستان من یه برنامه ای میخام که بتونم روی کامپوترم نصب کنم تا بوسیله ی اون دیگه کسی نتونه مثلا در روز بیشتر از 50 مگ مصرف کنه. ترجیحا رمز بخاد که کسی نتونه دورش بزنه! اگر ساعت هم بشه براش تنظیم کرد که بهتر. چون میخام اجازه دانلو تو ساعات رایگان شب رو داشته باشه

خودم کلی برنامه دانلود کردم اما یا کارنکردن یا من بلد نبود به کارشون بندازم. پس لطفا آموزشش رو هم بهم بگید
لطفا لطفا لطفا
خیلی برام مهمه

sepand_salehi
26-05-2015, 10:30
دوستان اگه تونستید بذارید. منم به همچین چیزی احتیاج دارم.

mhda69
26-05-2015, 13:04
سلام
دوستان من یه برنامه ای میخام که بتونم روی کامپوترم نصب کنم تا بوسیله ی اون دیگه کسی نتونه مثلا در روز بیشتر از 50 مگ مصرف کنه. ترجیحا رمز بخاد که کسی نتونه دورش بزنه! اگر ساعت هم بشه براش تنظیم کرد که بهتر. چون میخام اجازه دانلو تو ساعات رایگان شب رو داشته باشه

خودم کلی برنامه دانلود کردم اما یا کارنکردن یا من بلد نبود به کارشون بندازم. پس لطفا آموزشش رو هم بهم بگید
لطفا لطفا لطفا
خیلی برام مهمه

کلا شاخ ترین برنامه ها تو این حوزه اینان :
BWMeter
Cucusoft Net Guard
DU Meter
NetBalancer
NetLimiter Pro
NetWorx
هر کدوم رو تست نکردی دانلود کن نصب کن ببین راضیت میکنه یا نه...
من خودم از DU Meter استفاده میکنم...
آموزش خاصی هم ندارن هیچکدوم...یه ربع ور بری کلش رو یاد میگیری...
یاعلی

omniahd
27-05-2015, 00:12
همه رو امتحان کردم
همگی به راحتی قابل دور زدن هستن

lieee
29-05-2015, 01:43
شما اگه خیلی اینمسایل براتون مهمه یک روتر میکروتیک بگیرین خیلی راتحت همه چیز وکنترل میکنین :ذی

tajrobenik
01-06-2015, 13:17
.......... اگه برای شبکه می‌خواین و مدیریت کلاینت های شبکه .... استفاده از یک فایروال سخت افزاری یا نرم افزاری می‌تونه کمک کنه ................. یک روتر مثل میکروتیک هم مناسب هست .............