ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آمبولی ریه و مرگ

saeid72
26-05-2015, 01:34
سلام

بر اثر تصادف و شکستگی ران پا یکی از فامیل های ما آمبولی ریه(حرکت لخته خون از شکستگی به سمت ریه و مسدود شدن راه خون) شد و متاسفانه فوت شد

بعد 2 روز پارو عمل کردن و پلاتین گذاشتن (دکترا میگفتن کلی لخته خون از پا خارج کردن) که از بعد عمل دچار تنگی نفس شده بود که هر وقت تنگی نفس می گرفت اکسیژن میزدن(بعد عمل هم 4 تا آمپول به شکم زده بودن) . تشخیص دکتر آمبولی خفیف بود که گفته بودن رد میکنه و 2 روز بعد از عمل پا به یکباره حمله شدید آمبولی و ایست قلبی شد (اصلا هیچ کس انتظار همچین چیزی نداشت و خودش هم وضعیتش خوب بود مثل یک شکستگی ساده)

حالا خانوادش به شدت ناراحت و پشیمونن و فکر میکنن که خوب می شد و دکترا کوتاهی کردن

شکایت به پزشکی قانونی هم جوابش دادن که آمبولی بوده و درمان نداشته

جواب آزمایش رو هم به دوتا دکتر (بعد از فوت) نشون دادن که اونا هم گفتن کاریش نمی شده بکنی

اما من خودم سرچ که می کردم تو اینترنت به موردی برخوردم که دکتری توضیح میداد در فلان بیمارستان(فوق تخصصی ریه) ما با عمل ریه لخته ها رو خارج میکنیم و میشه درمان کرد

حالا میخواستم ببینم حقیقت داشته و با عمل ریه شانس بهبودی بوده یا نه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87

M.R.S.
26-05-2015, 06:57
آمبولی ریه 30 درصد مرگ و میر داره که 10 درصد در فاز حاد هست
با درمان ضدانعقادی (همان آمپول ها) مرگ و میر 3 تا 8 درصد میرسه
جراحی یا همون آمبولکتومی در مراکز درمانی بزرگ انجام میشه.....شاید در اون فاز شدید حمله نشه انجام داد چون در اون موقع درمان اصلی حمایتی و برای نگهداری وضعیت قلبی و عروقی هست
در ضمن در برخی مواقع هم این جراحی ممنوعیت داره
در کل باید دید شرایط بیمار چطور بوده....آیا میشد به این مرکز برای جراحی منتقل بشه با اصلا قابلیت جراحی رو داشته

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

saeid72
26-05-2015, 12:09
خیلی ممنون:n40:

پس میشه گفت با توجه به شرایطش که ما درست هم نمیدونیم یه جورایی 50 50 بوده . شاید می شد شایدم نه!

hesam_a_r
26-05-2015, 14:13
مهمترین فاکتور ها زمان و شانس.این که لخته در اثر حرکت یا استفاده از ضد انعقاد های قوی یا حتی ضعیف کاملا از بین نرفته و به جای حیاتی برسه باعث مرگ میشه ولی در زمان کافی با عکسبرداری و تعیین محل میشه اقدامات خارج کردن فراهم کرد

saeid72
26-05-2015, 18:18
متاسفانه بیمارستانی که برده بودن دولتی بوده و از اون هایی که بدون هزینه تصادفی ها عمل میکنن حتی پول پلاتین هم نگرفتن . دکترا هیچ حرکت سریع نکردن و خیلی ریلکس و آروم انگار داشتن سرماخوردگی رو درمان میکردن آروم آروم میخواستن سر فرصت پا عمل کنن بعد ضد انعقاد بزنن بعدش به گفته خودشون وایسن تا رد بکنه . حتی icu هم پر بوده . تو همون بخش گذاشته بودنش تا خالی بشه که دیگه به اونجاها نرسید

باید جایی میبردنش که اهمیت بدن و تمام کارهای لازم بکنن حالا یا خوب می شد یا که نمی شد ولی متاسفانه دکترا به خانوادش هیچ هشدار جدی ندادن که مثلا شما اگه میخواین ببرینش جای دیگه تا عمل کنن یا از این جور چیزا (حتی گفته بودن تکونش بدید خطرناکه) خانواده هم اصلا نمیدونستن آمبولی انقدر خطرناکه

M.R.S.
26-05-2015, 19:18
درمان اصلی همون داروهای ضد انعقاد هست
جراحی فقط در شرایط خاصی ممکن هست نیاز پیدا بشه که با توجه به جمیع شایط تصمیم گیری میشه
این ربطی به دولتی یا خصوصی بودن نداره....به هر حال 10 تا 30 درصد شانس مرگ وجود داره حتی با وجود درمان
فکر هم نکنید چون یک بیماری وخیم هست همه باید توی سرشون بزنن....به هرحال باید منتظر بود تا دارو ها اثر کنن
البته من اصلا نمیگم سمت شکایت نرین....چون حقتون هست
اما اگه جوابی نگرفیتن فکر نکنید حق کشی شده چون به هرحال مرگ و میر

farsweb
26-05-2015, 19:22
واقعا از شنیدن این خبر متاسف شدم دوست من. مادربزرگ من تو همچین شرایط حادی قرار داشت. امیدی هم به برگشتش نداشتن اما خوشبختانه از این وضعیت گذشت. نوع رسیدگی بیمارستان اینطور که شما گفتید اصلا با شرایط بیمار تناسب نداشته. بیمارستان های دولتی متاسفانه داره تبدیل به کشتارگاه میشه

saeid72
26-05-2015, 19:48
درمان اصلی همون داروهای ضد انعقاد هست
جراحی فقط در شرایط خاصی ممکن هست نیاز پیدا بشه که با توجه به جمیع شایط تصمیم گیری میشه
این ربطی به دولتی یا خصوصی بودن نداره....به هر حال 10 تا 30 درصد شانس مرگ وجود داره حتی با وجود درمان
فکر هم نکنید چون یک بیماری وخیم هست همه باید توی سرشون بزنن....به هرحال باید منتظر بود تا دارو ها اثر کنن
البته من اصلا نمیگم سمت شکایت نرین....چون حقتون هست
اما اگه جوابی نگرفیتن فکر نکنید حق کشی شده چون به هرحال مرگ و میر

اگر فرض رو بر این بگیریم که قابل جراحی نبوده و این مورد منتفی بدونیم . آیا این 2 روز وقت تلف کردن برای عمل کردن و زدن آمپول ضد انعقاد نقشی در مرگش نداشته؟ نباید همون شب تصادف عکس برداری و عمل و آمپول ضد انعقاد میزدن؟ و یا اینکه واقعا مراحلش انقدر زمان بر هست و طبیعیه؟

شکایت که به جایی نرسید همون طور که گفتم پزشکی قانونی حق به دکتر داده . الان موضوع بیشتر عذاب وجدان و شرایط بسیار سخت خانوادش هستش (جوون 27 ساله)

واقعا از شنیدن این خبر متاسف شدم دوست من. مادربزرگ من تو همچین شرایط حادی قرار داشت. امیدی هم به برگشتش نداشتن اما خوشبختانه از این وضعیت گذشت. نوع رسیدگی بیمارستان اینطور که شما گفتید اصلا با شرایط بیمار تناسب نداشته. بیمارستان های دولتی متاسفانه داره تبدیل به کشتارگاه میشه

خوبیش این بوده که به شما خبر دادن و گفتن شرایط وخیم هستش و حتی شما رو آماده کردن که خوشبختانه مشکلی پیش نیومده . اما بیمارستان اصلا همچین اشاره جدی نکرده بودن که حالا خانواده متوجه بشه یه کاری بکنه یا حداقل آماده باشن! شاید اصلا خودش می خواست 4 تا کلمه حرف مهم بزنه قبل از مرگش .

حتی بخوام بیشتر توضیح بدم همین آمبولی خفیف که گفتن هم به اصرار خیلی زیاد پدر و مادرش که نگران تنگی تنفس بودن و آشنا شدن با یکی از کارکنای بیمارستان تونستن از دهن دکتر بشنون

Ar@m
27-05-2015, 11:15
اگر فرض رو بر این بگیریم که قابل جراحی نبوده و این مورد منتفی بدونیم . آیا این 2 روز وقت تلف کردن برای عمل کردن و زدن آمپول ضد انعقاد نقشی در مرگش نداشته؟ نباید همون شب تصادف عکس برداری و عمل و آمپول ضد انعقاد میزدن؟ و یا اینکه واقعا مراحلش انقدر زمان بر هست و طبیعیه؟

شکایت که به جایی نرسید همون طور که گفتم پزشکی قانونی حق به دکتر داده . الان موضوع بیشتر عذاب وجدان و شرایط بسیار سخت خانوادش هستش (جوون 27 ساله)

خوبیش این بوده که به شما خبر دادن و گفتن شرایط وخیم هستش و حتی شما رو آماده کردن که خوشبختانه مشکلی پیش نیومده . اما بیمارستان اصلا همچین اشاره جدی نکرده بودن که حالا خانواده متوجه بشه یه کاری بکنه یا حداقل آماده باشن! شاید اصلا خودش می خواست 4 تا کلمه حرف مهم بزنه قبل از مرگش .

حتی بخوام بیشتر توضیح بدم همین آمبولی خفیف که گفتن هم به اصرار خیلی زیاد پدر و مادرش که نگران تنگی تنفس بودن و آشنا شدن با یکی از کارکنای بیمارستان تونستن از دهن دکتر بشنون

بطور روتین برای پیشگیری از آمبولی در جراحی های اورتوپدی بطور پروفیلاکسی ( یعنی صرفا جهت پیشگیری ) درمان ضد انعقاد رو شروع میکنن و هیچوقت صبر نمیکنن تا علایم آمبولی شروع بشه
بیمار شما شکستگی استخوان ران داشته و مطمئنا درمان ضد انعقاد در اولین فرصت برای ایشون شروع شده و روتین این کار همینه

آمبولی انقدر مسئله مطرح و مهمیه در شکستگی های ران که هیچوقت امکان نداره بیمار به حال خودش رها بشه که قراره آمبولی بکنه یا نکنه, مثلا برای نمونه به بیمار با توجه به سیستم نمره دهی آمبولی نمره میدن که در مجموع اگه امتیاز بیمار به حد خاصی برسه بیمار در خطر بالای آمبولی تشخیص داده میشه و اقدامات تصویر برداری براش انجام میشه و در غیر اینصورت فقط اقدامات پیشگیری کننده انجام میشه برای مریض

بخاطر اتفاقی که افتاده واقعا متاسفم واقعا خیلی سخت و غیرقابل قبوله مرگ در این شرایط و اینم کاملا قبول دارم که رسیدگی تو بیمارستان های دولتی تفاوت فاحش داره با بیمارستان های خصوصی ولی اینکه تو پست قبلی یکی از دوستان گفتن مادربزرگشون این وضعیت رو پشت سر گذاشته به شرایط خود بیمار هم برمیگرده و محل لخته, اندازه ی لخته, علت ایجاد لخته و یک سری مسائل اینطوری هم مطرحن و نمیشه همه رو به شرایط بیمارستان ربط داد
امیدوارم این وسط حقی از شما ضایع نشه قبول مرگ تو چنین سنی برای خانواده بیمار واقعا سخته