مشاهده نسخه کامل
: گوشی های خوش دست بازار؟ قیمت مهم نیست
K!ng of th3 K!ngs
24-05-2015, 19:16
میخوام یه گوشی بگیرم (قیمتش مهم نیست فقط میخوام باتری اذیتم نکنه ، دوربین خوبی داشته باشه و هنگ و باگ و اینا هم تو کارش نباشه... نمیخوام خیلی بزرگ باشه، مثلا Note 4 خیلی بزرگه...
میخوام بهش با یه دست باهاش به راحتی کار کرد... مثلا در سایز S5 یا Iphone 6 ...
لطفا چند تا گوشی که مخشاصت رو داشته باشن بگید
اگه قیمت براتون مهم نیست iPhone 6 یا Samsung Galaxy S6
دوربین Samsung Galaxy S6 برای عکاسی از نظر من بهتره طیف رنگی و نوردهی کاملاً بهتری داره.
صفحه نمایش iPhone 6 با وجود رزولوشن پایینتر ولی زاویه دید بهتری داره و رنگها را با دقت بیشتری نمایش میده.
سلام.من اگه جای شما باشم به شخصه ایفون 6 میگیرم...والا دیگه خسته شدم از باگ و هنگای اندروید....البته واسه اندرویدم مثلا اگه پرچمدار امسال رو بخری(نوت 4)تا 3-4 سال بدون هنگ میبردت ولی خوب پشتیبانیش ضعیفه و میخوره تو ذوقت و روز به روز از قیمت گوشیت کم میشه.البته اپل هم کم میشه اما شما برای یک جنس مصرفی نه یک کالای ل.کس پول دادی...اپل اینجا خوبیه خودشو نشون میده که دیگه نباید سر دو سال بعد از خریدن گوشیو عوض کنی...خوشدستی هم که دیگه ...آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان(با توجه به اسم اکانتم)
است...
K!ng of th3 K!ngs
29-05-2015, 22:17
ولی iOS محدودیت نداره؟ شما اگر تجربه دارید میشه در اختیار بزارید که در مثابل اندروید چه بدی هایی داره؟ (خوبی هاشو میدونم) ولی مثلا انتقال فایل رو نمیدونم چجوریه و کلا نمیدونم من که این همه سال اندرویدی هستم بتونم یا نتونم با iOS راحت کار کنم
@a_bayan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
zelda64
shahrooz82
13-06-2015, 14:03
به نظر من گوشي LG G3 خيلي گوشي خوبيه هم خوش دسته هم هنگ نميكنه هم قيمتش نسبتا خوبه البته از نظر cpu و كاريي نسخه ي 32 گيگش بهتر از 16 گيگشه ولي در كل گوشيه رده بالا و خوبيه
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخوام یه گوشی بگیرم (قیمتش مهم نیست فقط میخوام باتری اذیتم نکنه ، دوربین خوبی داشته باشه و هنگ و باگ و اینا هم تو کارش نباشه... نمیخوام خیلی بزرگ باشه، مثلا Note 4 خیلی بزرگه...
میخوام بهش با یه دست باهاش به راحتی کار کرد... مثلا در سایز S5 یا Iphone 6 ...
لطفا چند تا گوشی که مخشاصت رو داشته باشن بگید
بهترین و به صرفه ترین گزینه واسه شما سونی زد3 کامپکت
سایز صفحه 4,7 اینچ(هم سایز آیفون6 )
صفحه نمایش بسیار با کیفیت IPS
پردازنده قدرتمند اسنپ801
رم 2گیگابایت
دوربین قدرتمند 20 مگاپیکسل
باتری بسیار بسیار بسیار عالی
لوکس و خوشدست
قیمتشم الآن بسیار مناسبه
donyabattery
12-12-2021, 11:14
خرید آنلاین و قیمت باتری ایفون ۶ و مشخصات انواع باتری گوشی از برندهای معتبر سازندهی موبایل با قیمت فوق العاده در فروشگاه اینترنتی دنیای باتری
donyabattery
12-12-2021, 11:54
خرید آنلاین و قیمت باطری ایفون 6s و مشخصات انواع باتری گوشی از برندهای معتبر سازندهی موبایل با قیمت فوق العاده در فروشگاه اینترنتی دنیای باتری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.