ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ زیر 1 تومن(قوی ترین کانفیگ موجود)

رومنس
24-05-2015, 06:43
از اونجایی که لپ تاپ قبلیم از بین رفته و متاسفانه حداکثر بودجم 1 تومن هست. بین لپ تاپ های موجود تو این رنج قیمتی واقعا تفاوت معناداری بین بعضی مدل ها وجود داره.اینه که گیج شدم.
به نظر شما با بودجه زیر 1 تومن قوی ترین کانفیگ موجود تو ایران چیه؟
با حداکثر 200 تومن بیشتر چه پیشنهادی دارید؟

:n16::n16:ممنون:n16::n16:

a_bayan
24-05-2015, 10:11
سلام.شما کاربریتون رو نگفتین!ممکنه چیز خوبی پیدا بشه ولی اگه اهل رندر یا گیم باشین اصلا نباید انتظاری داشته باشین.لطف کنین بگین دقیقا با لپتاپ چیکار میخواین کنین؟!؟!؟!

رومنس
24-05-2015, 12:39
سلام.شما کاربریتون رو نگفتین!ممکنه چیز خوبی پیدا بشه ولی اگه اهل رندر یا گیم باشین اصلا نباید انتظاری داشته باشین.لطف کنین بگین دقیقا با لپتاپ چیکار میخواین کنین؟!؟!؟!

کاربریم کار با ورد و فیلم و نهایتا در حادترین حالت باز کردن چند 10 صفحه وب هست.متشکرم

a_bayan
24-05-2015, 16:45
سلام.پس خوبه بالاخره میشه چند مورد پیشنهاد داد...
ببینید در این بازه ایسر کانفیگای خوبی داره ...همچنین لنوو و اچ پی و کمی هم ایسوس....بنظر من شما حداقل دیگه لپتاپی بخرین که core i3 باشه...کمتر از این سی پی یو دیگ نخرین...
مدلایی مثل:Lenovo Essential G510 - A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HP Pavilion 15-r031ne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lenovo Essential G5070 - F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Acer Aspire E5-571-35LC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که این اخری حافظه گرافیکی مجزا نداره....البته که شما بازی نمیکنید و مشکلی پیش نمیاد...

a_bayan
24-05-2015, 16:46
ضمنا بجای نقطه چین ها عبارت دیجی کالا رو بنویسید...البته با اجازه از ناظرین تاپیک محترم

NEED FOR PC
24-05-2015, 17:56
ضمنا بجای نقطه چین ها عبارت دیجی کالا رو بنویسید...البته با اجازه از ناظرین تاپیک محترم

یک بار ویرایش کنی دیگه اونطوری نمیشه:n39:

رومنس
24-05-2015, 19:29
سلام.پس خوبه بالاخره میشه چند مورد پیشنهاد داد...
ببینید در این بازه ایسر کانفیگای خوبی داره ...همچنین لنوو و اچ پی و کمی هم ایسوس....بنظر من شما حداقل دیگه لپتاپی بخرین که core i3 باشه...کمتر از این سی پی یو دیگ نخرین...
مدلایی مثل:Lenovo Essential G510 - A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HP Pavilion 15-r031ne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lenovo Essential G5070 - F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Acer Aspire E5-571-35LC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که این اخری حافظه گرافیکی مجزا نداره....البته که شما بازی نمیکنید و مشکلی پیش نمیاد...

مرسی.حقیقتش اینا همه بالای 1 میلیون هستند و درسته که گفتم 200 تومن بیشتر ولی منظورم این بود که اگر واقعا فرق بزرگی بین مدل 1 و 1.2 م هست اون وقت.
اینایی که شما گفتی همه خوبن ولی من زورم نمی رسه بخرم.

رومنس
24-05-2015, 19:33
لطفا بقیه دوستان هم در مورد خرید بهترین کانفیگ زیر 1 میلیون نظر بدن/

واقعا برام مهمه بهترین و قویترین کانفیگ تو رنج زیر 1 تومن رو پیدا کنم چون تا 3 سال آینده نمی تونم لپ تاپ دیگه ای بخرم.

بیشتر دیدتون اقتصادی باشه مثلا اگر مدلی 900 تومنه و چندان با مدل 1 میلیونی فرقی نداره همون 900 تومنی رو پیشنهاد بدید.

مرسی از اینکه کمکم می کنید.:n16::n12::n16:

a_bayan
25-05-2015, 16:44
سلام دوباره.
خوب یه مسیله ای هست که اینا سی پی یو پنتیوم و دوال کور و از اینان که حول حوش یک تومنن.شما انشالله یکم فشار بیارین ارزونترین مدل core i3 رو بخرین.ارزونتریناش مال ایسر باید باشن...اینایی که توی دیجی کالا نوشته عموما یکم قیمتش از بازار بالاتره...و اینکه اکثرا مدلای 2014 و 2015 هستن...اگه بازار برین مدلای 2013 رو هم میتونین پیدا کنین...

V i r u s e r
25-05-2015, 20:35
سلام
Lenovo G5070 این مدلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بدک نیست. پیشنهاد می کنم برید بازار بگردید مدل های بهتر پیدا کنید. لپتاپ خودم که دو سال پیش خریدم یه تومن پردازندش قوی تر از اینه. خیلی خانواده ی پردازنده مهم نیست.. اگر از سری M پیدا کنید خیلی قوی تر از سری U هستن
البته همین که معرفی کردم پردازنده ی خیلی خوبی داره و کامل جوابگوی نیاز شما هست.
اگر درست استفاده کنید راحت تا 3 سال وبگردی و فیلم دیدن رو جواب میده.

البته اگه دسکتاپ بگیرید با این پول سیستم بهتری میشه بست