ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای جهت رفع مشکل تلویزیون la 6600 با مودم tp-link

majid-n
23-05-2015, 22:27
دوستانم سلام من یه مشکل دارم البته قبلا این رو هم تو انجمن عرض کرده بودم
مشکل از این قرار که
tv من la 6600ta هستش و ار بانه خریداری شده دو سال پیش و با مودمی که قبلا داشتم ار لحاط وایرلس سازگاری داشت و میتوانست پسورد اونو بخونه و جالا مودم من عوض شده و tp-ling دارم وهر نوع رمزی برا اونن مودم میزارم نمیتوننه تلویزیون اون رمز رو بخونه
مدل مودم P-Link-TD-W8951ND
لطفا راهنمایی کنید چکونه مودم رو کانفیک کنم یا تلویزیون رو تنظیم کنم

matinpour
24-05-2015, 12:07
دوستانم سلام من یه مشکل دارم البته قبلا این رو هم تو انجمن عرض کرده بودم
مشکل از این قرار که
tv من la 6600ta هستش و ار بانه خریداری شده دو سال پیش و با مودمی که قبلا داشتم ار لحاط وایرلس سازگاری داشت و میتوانست پسورد اونو بخونه و جالا مودم من عوض شده و tp-ling دارم وهر نوع رمزی برا اونن مودم میزارم نمیتوننه تلویزیون اون رمز رو بخونه
مدل مودم P-Link-TD-W8951ND
لطفا راهنمایی کنید چکونه مودم رو کانفیک کنم یا تلویزیون رو تنظیم کنم

دوست عزیز
در تلویزیون آی پی آدرس و دیگر مشخصات را بصورت دستی وارد کنید.

majid-n
24-05-2015, 14:29
رفیق ip من که ثابت نیست و هر بار مودم خاموش میشه ip تغییر میکنه

matinpour
24-05-2015, 19:35
رفیق ip من که ثابت نیست و هر بار مودم خاموش میشه ip تغییر میکنه

دوست عزیز
منهم همین مودم را دارم
یک بار مودم را ریست کنید و دوباره آن را راه اندازی کنید.

و در قسمت isp connection روی آیتم pppoE/pppoA تیک بزنید.

ودر صفحه pppoE/pppoA وارد شده و بعداز ثبت یوزر و پسورد و آیتمهایی vpi:0 و vci:35 که این آیتمها را از خدمات دهنده isp تان دریافت می کنید و connection Type تان را روی pppoE LLC قرار دهید.

و در صفحه بعد ACCess point : Activated را تیک بزنید و Broadcast SSID را روی yes قرار دهید. و Authentication Type را روی WAP2-PSK قرار دهید. و Encryption را روی AES و برای Pre-Shared Key یک پسورد بگذارید. و در آخر آن را تمام کنید.

majid-n
25-05-2015, 23:57
دوست عزیز
منهم همین مودم را دارم
یک بار مودم را ریست کنید و دوباره آن را راه اندازی کنید.

و در قسمت isp connection روی آیتم pppoE/pppoA تیک بزنید.

ودر صفحه pppoE/pppoA وارد شده و بعداز ثبت یوزر و پسورد و آیتمهایی vpi:0 و vci:35 که این آیتمها را از خدمات دهنده isp تان دریافت می کنید و connection Type تان را روی pppoE LLC قرار دهید.

و در صفحه بعد ACCess point : Activated را تیک بزنید و Broadcast SSID را روی yes قرار دهید. و Authentication Type را روی WAP2-PSK قرار دهید. و Encryption را روی AES و برای Pre-Shared Key یک پسورد بگذارید. و در آخر آن را تمام کنید.

سلام دوست عزیز روش شما جواب گو بود و درست شد ولی یه مشکل که داره به لینک زیر سر بزنی میبینی که راحت میشه اونو هک کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته روش رو من پیدا کردم که چطوری حل بشه

majid-n
13-06-2015, 18:36
سلام آقا این روش جواب نداد اولش کار کرد بعد از چند روز از کار افتاد