مشاهده نسخه کامل
: Offers By Context ، هدایت صفحه اینترنتی من به سایت تبلیغاتی
zsk.roshana
21-05-2015, 16:05
از هر چند تا کیلیکی که توی مرورگر (هر مرورگری) و فضای اینترنت دارم صفحه هدایت میشه به این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این نرم افزار Advanced~System Protector هم استفاده کردم و یک عالمه مشکل پیدا کرد و برطرف کرد اما این مشکل من رو حل نکرد
دوستان هر کی به این مورد برخورده لطفا راهنمایی کنه:n13:
با هر مرورگری میرم اینترنت همه اش وارد این صفحه میشه.... :n34:
از دوستان اگر کسی میتونه ...در این مورد کمک کنه سیستم منهم در گیر شده:n03::n03:
zsk.roshana
16-06-2015, 10:42
خودم جوابش رو پیدا کردم باید کوکی ها رو پاک کرد با نرم افزار cccleaner
البته اولش انگار جواب نداد اما به تدریج تو فایرفاکس از بین رفت اما تو کروم بازم میاد...
dns هاي مودمتو تغيير داده....
zsk.roshana
26-06-2015, 13:21
dns هاي مودمتو تغيير داده....
به خاطر جواب عالیتون خیلی خیلی ممنونم
میشه بگین DNS مناسب چی بزنم؟
ویندوزم 7
و از local area connection استفاده میکنم ،مودمم وای فای نیست،با کابل LAN از مودم استفاده میکنم
سلام اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدهید سیستم من هم این مشکل را پیدا کرد .cclear را نصب کردم دکمه run clear را که میزنم این اخطار میاد
This process will permanently delete files from your system.
Are you sure you wish to proceed?
ok را بزنم یا نه؟
آیا بعدش مشکلم حل میشه؟
zsk.roshana
03-07-2015, 17:12
بله ok رو بزنید
منظورش اینه که حافظه cache مرورگر رو میخواد پاک کنه البته خیالتون راحت، پسوردهای ذخیره شده و بوک مارک ها رو پاک نمیکنه
من این کار رو انجام دادم، الان دیگه تو فایرفاکس مشکلی ندارم ولی تو کروم بازم میاد
این کار ران کردن کلینر رو هر چند روز یکبار انجام میدم
البته یک پست دیگه هم تو همین ارژانس سیستم های آلوده درباره همین مشکل هست که یه بنده خدایی جواب خوبی داده اما خودم هنوز امتحانش نکردم
جوابش رو اینجا برات کپی میکنم:
نقل قول:
شما آدرس dns مودمتو چك كن....اصولا اينا اينطورين كه dns رو تغيير ميدن بعد شما از هر مرورگري استفاده كني ريدايركت ميكنن به آدرساي مورد نظرشون....آنتي ويروسم نميشناستشون.راه حلش اينه كه مودمو از شبكه جدا كني..تمام كامپيوتر هارو با spyhunter چك كني...بعد با يك سيستم پاك مودمو كانفيگ كني و dns هاي گوگل رو ست كني..
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
مشکل من که با cclear حل نشد( هر صفحه ای که باز میکنم یک صفحه که بالا سرش نوشته powered by uniDEAL مییاد البته یک لینکم تو صفحه تبلیغاتیش برای برگشت به صفحه اصلی میگذاره!)
واقعا راه حلی جز مودم نیست؟
البته یکبار نود 32 ام متوجه شد و گفت که بنظرم مشکلی داری اگه میخوای گزارش بده تا بررسی کنیم من هم نوشتم
سلام.منم با مرورگر واترفاکس به این مشکل بر خوردم هر آدرسی را برم بعد از چند کلیک به این سایت میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کسی میدونه چه جور میشه از شرش راحت شد؟
M.Hashemi
31-07-2015, 00:04
با سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.