ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی توابع گرافیکی در زبان سی شارپ

Sadra3010
19-05-2015, 23:41
سلام

من میخواستم طی یه تحقیقی، تمام توابع گرافیکی در زبان سی شارپ رو معرفی کنم ولی نمی دونم باید از کجا شروع کنم.

منبع خاصی وجود داره که تمام توابع گرافیکی (مثل تابع رسم خط، رسم دایره و ...) رو معرفی کرده باشه و کاربردش رو هم (حتی مختصر) توضیح داده باشه؟

فارسی یا انگلیسی بودنش هم اصلا مهم نیست!

ممنون میشم اگه لینکی، فایلی یا چیزی میشناسید کمکم کنید!

:n40:

n00b
20-05-2015, 01:37
سلام..//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توابع گرافیکی NET. داخل کلاس Graphics از فضای نام System.Drawing تعریف شدن// برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر می تونید به MSDN مراجعه کنید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست توابع موجود هست و اطلاعات مختصری هم برای هر مورد ذکر شده اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داشتید می تونید روی اسم هر تابع کلیک کنید تا اطلاعات کامل همراه با مثال در اختیارتون قرار بگیره../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این کلاس فقط توابع +GDI رو شامل میشه و کتابخانه های دیگه ای هم هستن که می تونن برای رسم و... مورد استفاده قرار بگیرن./// (مثل DirectDraw که البته منسوخ شده و موارد دیگه..///) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یادگیری هم اگه به یه منبع روتین نیاز پیدا کردید می تونید به لینک های زیر مراجعه کنید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]