مشاهده نسخه کامل
: مشکل Xamarin
H.E.R.O.E.S
19-05-2015, 22:49
سلام...
من الان که میخوام با Xamarin برنامه بنویسم یک صفحه ای میاد بالا که اجازه نمیده پروژه هام اجرا شه:(
میگه شما بایستی این محصول رو خریداری کنید...
تاره این هاش به کنار ...
ماشین مجازی اندرویدیم باز نمیشه:(
روش کلیک که میکنم یک صفحه داس در حد 1 ثانیه میاد و میره و هیچ اتفاقی نمی افته
سلام دقت کنید که این گزینه ها رو نصب کرده باشید:
در حال حاضر پیشنهاد می کنم که این گزینه ها رو نصب کنید:
1.ویژوال استادیو 2013 آپدیت 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که رایگان هم شده و بسیار عالی عمل میکنه توی این زمینه.
2.نصب SDK های اندروید که داداش H2 زحمتش رو کشیدن و بالا برای دانلود برای شما قرار دادن.
3.نصب آخرین نسخه Xamarin Visual Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که من با این نسخه مشکلی نداشتم و خیلی راحت دارم باهاش کار میکنم.
نرم افزار باید کرک بشه وگرنه کار نمی کنه.
سلام
بظاهر شما با کرک مشکل دارید...
اجازه دهید این بحث را از سطح پیام خصوصی به همین تاپیک منتقل کنیم تا مشکلات و راه حل های ارائه شده به اشتراک گذاشته شود.
پیش از این سه کرک زیر را برایتان ارسال کردم که بظاهر کمکی نکرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اجازه دهید ادامه دهیم... دو پیشنهاد دارم:
اول)
همان کرک اولی را که میخواهید اجرا کنید، حتماً cmd تان را با RunAsAdmin باز کنید بطوریکه بالای cmd تان عبارت Administrator قابل مشاهده باشد و سپس فرامین گفته شده را با توجه به محل نصب رایانه خودتان به دقت وارد کرده و اجرا کنید، اگر اینکار را نکنید امکان دارد فرمانیکه اجرا میکنید نتواند تغییرات لازم را در رایانه تان بدهد.
دوم)
شما یکبار گفته بودید که به اینترنت که متصل میشود، سپس پیام "خرید" را مشاهده میکنید.
اگر چنین است، میتواند Firewall خود ویندوز را در حالت "بدبینانه" قرار دهید، یا حداقل اجازه دسترسی exe های مرتبط با VS و Xamarin را سلب کنید.
در حالت عادی Firewall ویندوز به تمام درخواست های دانلود و اتصال به اینترنت مجوز میدهد، مگر برنامه ای مسدود شده باشد.
من معمولاً ترجیح میدهم این رفتار را عکس کنم! یعنی همه برنامه ها اجازه دسترسی به اینترنت را ندارند مگر برنامه ای که من به فهرست اضافه کنم. (در این حالت حتی باید IE یا FF و IDM و... را هم به فهرست اضافه کنید تا بتوانند از اینترنت استفاده کنند)
اینطوری بطور معمول پهنای باند (حجم و سرعت) حفظ میشود و برای برنامه های کرک شده هم بهتر است.
برای اینکار میتوانید فرمان wf.msc را در Run اجرا کنید.
در وسط فرمی که ظاهر میشود روی گذینه Windows Firewall Properties کیک کنید.
فرمی با چهار برگه از جمله Domain, Private, Public ظاهر میشود، در تمام برگه ها Inbound و Outound را روی Block قرار دهید و فرم را OK کنید.
حالا میتوانید از درخت واره سمت چپ فرم روی Outbound Rules راست کلیک کنید و فرمان New Rule را برای برنامه هایی که میخواهید اجازه دسترسی به اینترنت را داشته باشند اجرا کنید. (مانند مرورگر و مدیریت دانلود و...)
اگر خواستید برنامه کوچک زیر هم میتواند در افزودن Rule های "اجازه" و "تکذیب" پیش فرض کمک تان کند.
خودم از این برنامه استفاده میکنم تا پس از نصب ویندوز هربار مجبور که افزودن Rule های تکراری و زیاد نباشم. (تنبل بازی!)
این برنامه Rule ها را از Settings.xml میخواند، که شامل عدم اجازه دسترسی به Adobe, Office, Babylon و... و اجازه دسترسی به مرورگرها و مدیریت دانود و SQLServer و AD و... میشود.
اگر این برنامه +با تنظیم دستی Firewall بدبینانه که قبلاً گفته شد استفاده شود در صرفه جویی اینترنت (مانند بروزرسانی های چند گیگی Adobe) و حل مشکات کرکی کمک زیادی میتواند بکند...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.