ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت هارد کل زندگیم

امیرحسین11
19-05-2015, 21:09
سلام دوستان من یک هارد 1 ترای وسترن از طریق برنامه wd فرمت شده
بعد باید چی کار کنم که هاردو ریکاوری کنم جا هم ندارم اطلاعاتو بازیابی کنم تو یه هارد دیگ حالا با چه دستور و برنامه میتونم اطلاعاتو کامل برگردونم تو هارد خودم ذخیره شه به هیچ وجه هم چیزی توش کپی نکردم:n28:

ata.royalfalcon
19-05-2015, 21:44
سلام دوستان من یک هارد 1 ترای وسترن از طریق برنامه wd فرمت شده
بعد باید چی کار کنم که هاردو ریکاوری کنم جا هم ندارم اطلاعاتو بازیابی کنم تو یه هارد دیگ حالا با چه دستور و برنامه میتونم اطلاعاتو کامل برگردونم تو هارد خودم ذخیره شه به هیچ وجه هم چیزی توش کپی نکردم:n28:

سلام .

چاره ای ندارید که حتماً باید یه هارد دیسک دیگه داشته باشید برای ذخیره اطلاعات بازیابی شده .

دقیقاً با چه برنامه ای فرمت شده ؟ مثلاً در بعضی از هاردهای اکسترنال وسترن دیجیتال یه برنامه ای هست به اسم WD Quick Formatter که اگه با این برنامه فرمت کرده باشید شانس بازیابی مطلوب اطلاعات میشه گفت که بالا هست . ولی اگر بخاطر اشتباه چندباره در وارد کردن پسورد ، پیغام فرمت شدن هارد دیسک را تایید کردید پس امیدی به بازیابی اطلاعات نداشته باشید .

امیرحسین11
19-05-2015, 22:26
WD Drive Utilities
با این برنامه

ata.royalfalcon
20-05-2015, 06:47
WD Drive Utilities
با این برنامه

بايد تست كنيد تا مشخص بشه تا چه حد اطلاعات قابل بازيابي هست .

البته تو سايت وسترن ديجيتال هم در مورد اين نرم افزار گفته "Not a true low level format" كه اگر اينطور باشه و هارد ديسك Zerofill نشده باشه احتمالاً بتونيد تمام يا حداقل قسمتي از اطلاعات را بازيابي كنيد . به هر حال فقط با تست همه چيز مشخص ميشه . اگر يه نرم افزار نتيجه خوبي نداد ميتونيد نرم افزار ديگه اي را امتحان كنيد . براي شروع پيشنهاد ميكنم از EaseUS Data Recovery Wizard Professional استفاده كنيد .