ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال مهم در مورد خريد ماشين مدل بالا

keyhantaktaz
19-05-2015, 20:09
سلام
يه سوال كاملا متفاوت دارم، ميخوام بدونم كسى كه درآمدش ماهى ٣ تومن هست مطقى هست كه مثلا يه وام ٤٠ تومنى برداره براى خريد خودرو مدل بالا كه ماهى ١.٦٠٠ قسطش ميشه؟
من درآمدم حدودا ٣ تومن هست ميخوام سراتو بخرم ولى دو دل هستم كه آيا با اين شرايط منطقى هست اينكار؟
آيا كسى با وام ماشين بالاى ٧٠ تومن خريده اينجا؟
من الان حدود ٤٠ تومن نقد دارم ميخوام ٤٠ تومن هم وام بگيرم يه ماشين خوب بخرم

NEED FOR PC
19-05-2015, 20:26
دسته دو انتخاب های خوبی هست

بنظرم اصلا وام خوب نیست آدم زورش میاد اینهمه روز کار کنه بعد نصفش بره تو جیب یکی دیگه

با همین 40 تومن کلک کارو بکنید بهتره بنظرم

keyhantaktaz
19-05-2015, 21:56
ممنون ، نظر دیگه ای هست؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-05-2015, 09:47
سلاميه سوال كاملا متفاوت دارم، ميخوام بدونم كسى كه درآمدش ماهى ٣ تومن هست مطقى هست كه مثلا يه وام ٤٠ تومنى برداره براى خريد خودرو مدل بالا كه ماهى ١.٦٠٠ قسطش ميشه؟من درآمدم حدودا ٣ تومن هست ميخوام سراتو بخرم ولى دو دل هستم كه آيا با اين شرايط منطقى هست اينكار؟آيا كسى با وام ماشين بالاى ٧٠ تومن خريده اينجا؟من الان حدود ٤٠ تومن نقد دارم ميخوام ٤٠ تومن هم وام بگيرم يه ماشين خوب بخرمسلام
هدفتون از ماشین خریدن چی هست ؟
چقدر اطلاعات دارین در مورد استفاده ی صحیح از ماشین و نگهداریش و سروسس و تعمیر و روشهای کاهش هزینه هاش و استهلاکش ؟
جای پارک خوب براش دارین توی خونه ؟ دور از دسترس بچه ها و عابران و آفتاب و بارون و گرما ؟
بعد از خریدش آیا پس اندازی براتون میمونه برای روز مبادا ؟ یا دار و ندار رو میخواین بدین ماشین بخرین و کلی هم بدهکار میشید ؟
اگر ماشین دست دوم تمیز بخرین کارتون رو راه نمیندازه ؟
احتیاجی نیست به بنده پاسخ بدین اما به خودتون باید پاسخ بدین چون شما ظاهراً قراره همه ی پس اندازتون رو بدین , بیش از نصف حقوقتون رو هم بدین , یه چیزی بخرین که هر ماه هم کلی خرج و بَرج داره مثل بنزین و روغم و فیلتر و لاستیک و لنت و بیمه غیره, وای اگه مشکلی هم پیش بیاد خدای نکرده مثل تصادف یا جام شدن موتورش یا خرابی گیبرکس , وای اگه در نگهداریش هم بی تجربه یا کم تجربه باشین
این دنیا طوری طراحی و ساخته شده که مجانی چیزی به کسی نده

آیا برای پرداختِ هزینه های ماشینِ نو داشتن با قیمت 70 ملیون یا بیشتر آمادگی دارین ؟
تاثیرش روی زندگیتون چقدره ؟ یعنی در ازای خرج شدن پس اندازتون و بدهکار شدن و هزینه های روزانه و ماهانه و سالیانه ش آیا چیز به درد بخوری به زندگیتون اضافه میشه .
همه ی اینها باید مدّ نظر باشه قبل از خرید .

Pourya-pc
20-05-2015, 10:19
تا محدوده ۴۰ ملیون انتخاب های خوبی دارید . بهتر هست خودتون رو بدهکار بانک نکنید چون برای بازپرداخت ۴۰ ملیون حداقل ۲۵ ملیون سود باید بدید .از اونطرف ماشین شما بعد از اتمام وام افت قیمت و افت مدل پیدا کرده . یعنی شما حسابی ضرر میکنید .
وام برای خونه باشه باز بهتر هست . خونه رشد میکنه و قیمتش بالامیره .
من جای شما باشم سورن جدید رو میخرم . کیفیتش بهتر شده و ماشین کامل و جاداری هست .
میتونید به لیفان ۶۲۰ یا جک دنده ایی کارکرده هم فکر کنید . اینها بهترین گزینه ها هستن و به راحتی کلاس و راحتی سراتو را برای شما به ارمغان میارن .

keyhantaktaz
20-05-2015, 11:10
فرمایشات دوستان کاملا منطقی هست.
تنها هدفم علاقه شدید به خودرو هست.که بعضا باعث میشه کارای غیر منطقی بکنم.البته سنم هم دقیقا این رو میطلبه 21 سال دارم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-05-2015, 11:35
فرمایشات دوستان کاملا منطقی هست.تنها هدفم علاقه شدید به خودرو هست.که بعضا باعث میشه کارای غیر منطقی بکنم.سلام
کارهای غیر منطقی پرونده ی یک موضوع پرهزینه ی دیگه رو هم باز میکنه:
تحریک کردنِ حسادت یا کینه ی عده ای از مردم و دشمن تراشی و عواقب و پیامدهای مربوطه
مثل اسید ریختن روی ماشینتون , خط خطی کردنش , خرد کردن شیشه ها و چراغها و یا دستکاری لاستیکها یا ترمزها و حتی آتش زدنش
بنده یه نفر رو میشناختم خیلی خوش تیپ و خوش زبان بود . متاسفانه کارش گشتن توی خیابونها و رابطه برقرار کردن با این و اون بود
یه روز اومد پیشمون دیدم تمام ماشیتش رو اسبد پاشیدند و داغون شده
بهش همین ماجرای حسادت و کینه و دشمن تراشی رو گفتم
گفت فردا میبرمش برای رنگ

گفتم بذار حداقل یکی دو هفته همینطور باشه تا اونی که این بلا رو سرش آورده ببینه و دلش خنک بشه و حسادت یا کینه اش فروکش کنه
گفت غلط کرده . فردا درستش میکنم به کوری چشمش. جرات داره دوباره بیاد تا لَت و پارش کنم
دو سه هفته بعدش بهم خبر رسید که دوباره اسید ریختند روی ماشینش
میگفتند با اسید روی کاپوت نوشته بودند تازه اولشه
رفت شکایت کرد ضدِ مجهول , به جائی هم نرسید . ماشین رو هم با کلی ضرر فروخت
سال 57 هم یه نفر بود که یه موتور 750 چهار سیلندر داشت و همش توی خیابونها دنبال دخترها بود

بالاخره هم برای نقشه کشیدند , یه دختر رو فرستادند باهاش دوست بشه . دختره یه روز میگه بریم بیرون شهر باغ یکی از اقواممون . کسی نیست .
میبردش بیرون شهر , جائی که چند نفر با چوب و چماق و یک گالن بنزین در انتظارش بودند
کلی کتک خورد , یک چشمش هم پلکش صدمه دید و دیگه نیمه باز بود همیشه . موتورش رو هم آتش زدند .
دیگه موتور نخرید و پرونده دور دور رو هم بست .

keyhantaktaz
20-05-2015, 11:42
سلام
هدفتون از ماشین خریدن چی هست ؟
چقدر اطلاعات دارین در مورد استفاده ی صحیح از ماشین و نگهداریش و سروسس و تعمیر و روشهای کاهش هزینه هاش و استهلاکش ؟
جای پارک خوب براش دارین توی خونه ؟ دور از دسترس بچه ها و عابران و آفتاب و بارون و گرما ؟
بعد از خریدش آیا پس اندازی براتون میمونه برای روز مبادا ؟ یا دار و ندار رو میخواین بدین ماشین بخرین و کلی هم بدهکار میشید ؟
اگر ماشین دست دوم تمیز بخرین کارتون رو راه نمیندازه ؟
احتیاجی نیست به بنده پاسخ بدین اما به خودتون باید پاسخ بدین چون شما ظاهراً قراره همه ی پس اندازتون رو بدین , بیش از نصف حقوقتون رو هم بدین , یه چیزی بخرین که هر ماه هم کلی خرج و بَرج داره مثل بنزین و روغم و فیلتر و لاستیک و لنت و بیمه غیره, وای اگه مشکلی هم پیش بیاد خدای نکرده مثل تصادف یا جام شدن موتورش یا خرابی گیبرکس , وای اگه در نگهداریش هم بی تجربه یا کم تجربه باشین
این دنیا طوری طراحی و ساخته شده که مجانی چیزی به کسی نده

آیا برای پرداختِ هزینه های ماشینِ نو داشتن با قیمت 70 ملیون یا بیشتر آمادگی دارین ؟
تاثیرش روی زندگیتون چقدره ؟ یعنی در ازای خرج شدن پس اندازتون و بدهکار شدن و هزینه های روزانه و ماهانه و سالیانه ش آیا چیز به درد بخوری به زندگیتون اضافه میشه .
همه ی اینها باید مدّ نظر باشه قبل از خرید .

اگه اجازه بدی جواب سوالاتو بدم تا بیشتر راهنمای کنید
هدفم از خرید ماشین لذت بردن از اونه و همزمان میخوام پولمو یه جا جمع کنم، تو دل خودم میگفتم ماشین رو بیمه بدنه میکنم تا سرمایه ام از دستم نره، بعد از 1 سال میفروشم بعد اینکه لذتشو بردم
اطلاعاتم بد نیست خوبه
جای پارکمون هم خوبه بله
بعد از خرید پس اندازی برامون نمیمونه به احتمال زیاد، البته شاید هم به جای وام زمینم رو بفروشم،تا حد اقل بدهکار نشم
بله میخوام دست دومش رو بخرم

شرایطم اینه
3 تومن درآمد ماهانه
21 سال سن
عشق ماشین
دارای خونه شخصی.
40 تومن نقدینگی دارم.
1 زمین 40 تومنی هم دارم.
متاهل هم هستم

همین. :D

keyhantaktaz
20-05-2015, 12:17
معمولا اختصاص چند درصد نقدينگي به خودرو معموليه؟
تو تهران اكثرا همه ماشين مدل بالا دارند، آيا درآمد همه واقعا زياده يا مثل من زورى ميخرن

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-05-2015, 15:27
اگه اجازه بدی جواب سوالاتو بدم تا بیشتر راهنمای کنید
هدفم از خرید ماشین لذت بردن از اونه و همزمان میخوام پولمو یه جا جمع کنم، تو دل خودم میگفتم ماشین رو بیمه بدنه میکنم تا سرمایه ام از دستم نره، بعد از 1 سال میفروشم بعد اینکه لذتشو بردم
اطلاعاتم بد نیست خوبه
جای پارکمون هم خوبه بله
بعد از خرید پس اندازی برامون نمیمونه به احتمال زیاد، البته شاید هم به جای وام زمینم رو بفروشم،تا حد اقل بدهکار نشم
بله میخوام دست دومش رو بخرم

شرایطم اینه
3 تومن درآمد ماهانه
21 سال سن
عشق ماشین
دارای خونه شخصی.
40 تومن نقدینگی دارم.
1 زمین 40 تومنی هم دارم.
متاهل هم هستم

همین. :D

شما حق دارین از نعمتها استفاده کنید و لذت ببرین اما به نفعتونه که حد و مرزها رو رعایت کنین تا ضرر نکنین
درضمن وام گرفتن بهتر از فروش زمین هست
زمینتون اگر در جای خوب باشه خیلی بیشتر از پول نقد میارزه
نکته ی دیگه نظر شریک زندگیتان هست
یه چیز دیگه هم میگم که منظورم شما نیست اما باید گفته بشه :
عده ای از مردم بعد از ازدواج ثابت میشه که خانواده دوست نیستند
دار و ندارشون رو خرج لذتها و تفریحهای شخصی و رفیق بازی و اینها میکنند و اگر شریک زندگیشون خواست اعتراض کنه با جر و دعوا و کتک و تهدید به طلاق روبرو میشه
معمولا اینجور افراد کشیده میشند به الکل و مواد و غیره و دار و ندارشون از بین میره
شما ناخدای کشتی خانوادتون هستین و هر تصمیمی میگیرید باید سلامتی جسمی و اقتصادی و آینده ی خودتون و خانوادتون رو در نظر بگیرید
از تفریحات پر خرج و مضر دوری کنید
انسانِ دانا قدرتمند هست
اگر وضع مالیش هم خوب باشه سلطان هست
اما برای حفظ مقامش و موقعیتش همیشه باید هشیار باشه
بوی پول خیلیها رو به سمت شما میکشه که با عَرضه ی تفریحاتِ پرخرج و ضرردار میخوان چیزی از پول شما رو بزنند و ببرند

در آینده هم وقتی خواستگار اومد برای دخترتون , تحقیق کنین ببینین تفریح و سرگرمیش چیه و با خانواده ش چه رفتاری داره
اگر اهل تفریحات پرخرجِ مضر هست و با خوانوادش رفتار خوبی نداره , مبادا دخترتون رو بهش بدین که بدجوری پشیمون میشین

==================================
با یک ماشین 30 ملیونی هم میشه از ماشین داشتن درست لذت برد بدون ضرر
دیگه تصمیم با خودتونه و شریک زندگیتون