مشاهده نسخه کامل
: میخوام ادامه تحصیل بدم ولی نمیدونم چجوری؟ (کمک کنید)
درود
خلاصه از خودم بگم اول
متولد 70 هستم سال 88 دیپلم تجربی گرفتم و سال بعدش 89 پیشمو تموم کردم
سال 89 ازاد دانشگاه رفتم ولی همون ترم اول انصراف دادم به دلیل مالی (اقتصاد پولی بانکی)
رفتم خدمت و خدمتو سال 90 تموم کردم
پایان خدمت دارم و دیپلم و الاف و بیکار میچرخم
خلاصه الان که 24 سالمه همه دوستام دانشگاهی و لیسانسه هستن حداقل و من توشون بیسواد و الاف
توی این 3 سال بعد خدمت کار درست حسابیم گیرم نیومد چون هیچی بلد نیستم و سرمایه هم ندارم
میخوام درس بخونم حداقل اگه چیزی نشدم پیش خودم سرم بالا باشه که تلاشمو کردم
میخوام از الان بخونم واسه کنکور سال بعد 95
راهنماییم کنید که باید چیکار کنم؟ اصلا اجازه میدن من درسمو ادامه بدم؟
کنکور دانشگاه سراسری چطوره؟
آزاد چطوره؟ انگاز میکن دیگه دفترچه جدا نداره و همون اول انتخاب رشته نداره؟ یه مختصر توضیح بدید
در موزد رشته ای که میخوامم بخونم نمیدونم چی بخونم!
به زبان خیلی علاقه دارم و تو سراسری سال 89, 56درصد زدم و ازاد همون سال 67 فکر کنم
شهریه های ازد تهران در حال حاظر ترمی چقدره؟ مثلا رشته زبان یا مثلا مدیریت
نظرتون درباره اینده کاری مدیریت یا اقتصاد و اینجور رشته ها چیه
باتوجه به اینکه 24 سالمه و موقع لیسانس 28 29 ساله میشم
ممنون میشم بحث رو شروع کنید سوالی ام بود جواب میدم تا بهتر کمکم کنید
رشته هایی که دوست دارم زبان و کامپیوتر و اقتصاده !
اینا آینده دارن ؟
این رشته ها چه گرایشهایی دارن ؟ (شرمنده اطلاعاتم داغونه)
سپاس
NEED FOR PC
19-05-2015, 17:06
درود
خلاصه از خودم بگم اول
متولد 70 هستم سال 88 دیپلم تجربی گرفتم و سال بعدش 89 پیشمو تموم کردم
سال 89 ازاد دانشگاه رفتم ولی همون ترم اول انصراف دادم به دلیل مالی (اقتصاد پولی بانکی)
رفتم خدمت و خدمتو سال 90 تموم کردم
پایان خدمت دارم و دیپلم و الاف و بیکار میچرخم
خلاصه الان که 24 سالمه همه دوستام دانشگاهی و لیسانسه هستن حداقل و من توشون بیسواد و الاف
توی این 3 سال بعد خدمت کار درست حسابیم گیرم نیومد چون هیچی بلد نیستم و سرمایه هم ندارم
میخوام درس بخونم حداقل اگه چیزی نشدم پیش خودم سرم بالا باشه که تلاشمو کردم
میخوام از الان بخونم واسه کنکور سال بعد 95
راهنماییم کنید که باید چیکار کنم؟ اصلا اجازه میدن من درسمو ادامه بدم؟
کنکور دانشگاه سراسری چطوره؟
آزاد چطوره؟ انگاز میکن دیگه دفترچه جدا نداره و همون اول انتخاب رشته نداره؟ یه مختصر توضیح بدید
در موزد رشته ای که میخوامم بخونم نمیدونم چی بخونم!
به زبان خیلی علاقه دارم و تو سراسری سال 89, 56درصد زدم و ازاد همون سال 67 فکر کنم
شهریه های ازد تهران در حال حاظر ترمی چقدره؟ مثلا رشته زبان یا مثلا مدیریت
نظرتون درباره اینده کاری مدیریت یا اقتصاد و اینجور رشته ها چیه
باتوجه به اینکه 24 سالمه و موقع لیسانس 28 29 ساله میشم
ممنون میشم بحث رو شروع کنید سوالی ام بود جواب میدم تا بهتر کمکم کنید
سپاس
شما دیپلم داری پس اجازت دست خودته که کنکور بدی یا نه.
کنکور دانشگاه سراسری بخاطر کمبود داوطلب داره رقابتش کم شده ولی سوالات محاسباتی رو هم زیاد کردنند تا جبران شه !
دیگه کنکور ازاد نداریم شما میری سره جلسه کنکور امتحانو میدی میای بعد بر اساس اون رتبه یک سری رشته و دانشگاه (دانشگاه بستگی داره موقع خریدن سریال برای چه دانشگاه هایی رو انتخاب کنید) بعد ثبت نام دانشگاه آزاد باز میشه و بر اساس رتبه شما مشخص میشه چه رشته هایی رو میتونید انتخاب کنید البته برای این کار یک سریال 20 هزار تومانی نیازه( برای سراسری هم 8 تومان که همون اول باید بخرین برای ثبت نام کنکور95)
رشته هم باید مورد علاقه شما باشه نمیشه گفت اون اسونه پوله خوبی هم توشه ولی شما وقتی علاقه نداری همه رشته ها پنبه میشه !
شهریه هم تو گوگل یک سرچ کوچک بزنید نوشته .
درضمن شما وقتی وارد دانشگاه میشید سنتون میشه 25 بعد برای لیسانس نمیخونید اول باید کاردانی یا همون فوق دیپلم بخونید که یحتمل3 سال طول میکشه.
پیشنهاد من اینه که شما برو یک نگاهی به رشته های بدون کنکور بکن اگه خوشت نیومد بیا کنکور بده.
دیگه کنکور ازاد نداریم شما میری سره جلسه کنکور امتحانو میدی میای بعد بر اساس اون رتبه یک سری رشته و دانشگاه (دانشگاه بستگی داره موقع خریدن سریال برای چه دانشگاه هایی رو انتخاب کنید) بعد ثبت نام دانشگاه آزاد باز میشه و بر اساس رتبه شما مشخص میشه چه رشته هایی رو میتونید انتخاب کنید البته برای این کار یک سریال 20 هزار تومانی نیازه( برای سراسری هم 8 تومان که همون اول باید بخرین برای ثبت نام کنکور95)
پس فقط یه کنکوره اونم کنکور سراسری
فقط باید هم واسه سراسری سریال بخرم هم واسه آزاد
شهریه هم تو گوگل یک سرچ کوچک بزنید نوشته .
کاش خودتون یه حدود میگفتید مثلا ترمی 1 تومن یا ... ؟!
درضمن شما وقتی وارد دانشگاه میشید سنتون میشه 25 بعد برای لیسانس نمیخونید اول باید کاردانی یا همون فوق دیپلم بخونید که یحتمل3 سال طول میکشه.
مگه رشته هایی که کارشناسی پیوسته بودن یه ضرب لیسانس نیستن؟
حالا با این سیستم جدید لیسانس گرفتم بیشتر از 4سال میشه؟؟
منتظر نظرات خوب باقی کاربران خوب هم هستم
+
پیشنهاد من اینه که شما برو یک نگاهی به رشته های بدون کنکور بکن اگه خوشت نیومد بیا کنکور بده.
رشته های بدون کنکور واسه چه دانشگاهی هستن؟ معتبرن؟؟
دوستان من که ریاضیم جالب نیست میتونم رشته علوم کامپیوتر رو بخونم؟
اخه نوشته: تسلّط و علاقه به رياضيات شرط اوّل موفّقيّت در رشتهي علوم کامپيوتر است
الان بدون کنکور چجوری برم علوم کامپیوتر توی تهران؟؟؟
اینجور که من فهمیدم همش ریاضیه :n21:
دوستان من اینطور که مطالعه کردم میخوام یه رشته ای رو واسه فوق دیپلم (کاردانی) بخونم
فقط نمیدونم واسه رشته های بدون کنکور باید کدوم ازمون رو ثبت نام کنم با توجه به اینکه اخرین مدرکم پیش دانشگاهی تجربی هست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگید چیکار باید بکنم؟؟؟؟
معدل دیپلمم 10 و 90 هست!! و معدل پیش 12 و 50.
آیا میتونم رشته بدون آزمون برم
چرا هیچکس هیچی جواب نمیگه؟! :n03:
کدوم رشته های آینده دار, ریاضی و فیزیک ندارن یا خیلی کم دارن؟
Alireza SM
19-05-2015, 20:42
شما وضعیت نظام وظیفت چیه دقیقا ؟
Alireza SM
19-05-2015, 20:47
کدوم رشته های آینده دار, ریاضی و فیزیک ندارن یا خیلی کم دارن؟
فقط حقوق هست بین رشته های آینده دار که ریاضی نداره مدیریت ها تا خرخره ریاضی دارن حتی روانشناسی هم روانسنجی و درسایی مشابه آمار داره.
مهندسی ها و علوم پزشکی ها هم که خودت یدونی چقدر دارن.
ضمنا منم مثل شما بودم و میخواستم رشته ای بخونم که ریاضی و فیزیک نداشته باشه ولی با دکتر دادگستری (استاد زیست شناسیم) که حرف میزدم بهم گفت اینا همش محدودیت های ذهنی هست که برای خودت درست کردی... رفتم و فیزیک کنکور رو 73 درصد زدم. 22تا تست جواب داده بودم تک تکشون درست بودن اگه وقت کم نمیاوردم ریاضی رو هم خوب میزدم.
شما قبل از شروع تحصیل این محدودیت های ذهنی رو اول باید بزاری کنار. چون اگه نزاریشون کنار، میری وارد دانشگاه میشی و مثلا مدیریت میخونی و با خودت میی کدوم درس رو براش وقت بزارم که حسابداری توش نباشه ....
شما وضعیت نظام وظیفت چیه دقیقا ؟
پایان خدمت
فقط حقوق هست بین رشته های آینده دار که ریاضی نداره مدیریت ها تا خرخره ریاضی دارن حتی روانشناسی هم روانسنجی و درسایی مشابه آمار داره.
مهندسی ها و علوم پزشکی ها هم که خودت یدونی چقدر دارن.
اقتصاد چی؟ یکی از گرایشاش؟؟
(رشته خودم اقتصاد بود که انصراف دادم ولی چیزی یادم نیست میدونم کم نداره ولی سحت نیست نه؟)
Alireza SM
19-05-2015, 21:37
پایان خدمت
اقتصاد چی؟ یکی از گرایشاش؟؟
(رشته خودم اقتصاد بود که انصراف دادم ولی چیزی یادم نیست میدونم کم نداره ولی سحت نیست نه؟)
اقتصاد با توجه به سنتون آینده نداره حسابداری و مدیریت آینده دارن.
ضمنا اقتصاد کلا ریاضیات هست. درواقع کاربردی از ریاضیات در علوم انسانیه. برین کتاب اقتصاد خرد رو بخرین و بخونین یا کتب پیام نور و بخونین دستتون میاد همه چی.
من توصیم مهندسی هست مخصوصا کامپیوتر. با شهریه پایین میتونین دانشگاه پیام نور درس بخونین یا حتی غیرانتفایی
من توصیم مهندسی هست مخصوصا کامپیوتر. با شهریه پایین میتونین دانشگاه پیام نور درس بخونین یا حتی غیرانتفایی
ریاضی و فیزیک این رشته چطوریه؟
یه مختصر بگید ازش و اینکه اسم رشته دقیقا چیه؟؟
نرم افزار یا سخت افزار؟ کدوم ریاضی فیزیکش کمتره؟؟
Alireza SM
19-05-2015, 21:57
من رشتم کامپیوتر نبوده راستش زیاد اطلاع ندارم فقط آی تی رو میدونم در مقایسه با سخت افزار باید کمتر باشه ریاضیش. بهتره توی فروم هایی مثل باشگاه مهندسان ایرانی هم تحقیق کنین. همینطر از فارغ التحصیلان رشته ها بپرسین.
دوستان من اینطور که مطالعه کردم میخوام یه رشته ای رو واسه فوق دیپلم (کاردانی) بخونم
فقط نمیدونم واسه رشته های بدون کنکور باید کدوم ازمون رو ثبت نام کنم با توجه به اینکه اخرین مدرکم پیش دانشگاهی تجربی هست؟؟
لطفا بگید چیکار باید بکنم؟؟؟؟
معدل دیپلمم 10 و 90 هست!! و معدل پیش 12 و 50.
آیا میتونم رشته بدون آزمون برم
چرا هیچکس هیچی جواب نمیگه؟! :n03:
این 2تا سوامم جواب بدید علیرضا جان خیلی ممنون میشم:n01:
SADEGH 7
19-05-2015, 22:56
من رشتم نرم افزاره.
از هنرستان رفتم کاردانی و بعد کارشناسی.
8 واحد (4 تا 2 واحدی) ریاضی تو کاردانی داره. 8 واحد هم تو کارشناسی.
کلا تو دانشگاه کار یاد نمی گیری. یه سری تئوری و مفاهیم پایه یاد می گیری.
در کل خیلی ساده لوحانس اگه بگیم هرکس رفت درسشو خوند سریع کار گیرش میاد.
الآن تو همین رشته ی ما خیلی از بچه ها هستن که یه ویندوز نمی تونن نصب کنن. قطعات سخت افزاری رو نمی شناسن. برنامه نویسیشون تعطیله. به زودی هم لیسانسشون رو می گیرن.
پیشنهاد من اینه که اگه رفتی دانشگاه، در کنارش حتما دنبال یاد گرفتن یه حرفه باشی همچنین سریع پاس کنی که زودتر تموم شه.
من رشتم نرم افزاره.
از هنرستان رفتم کاردانی و بعد کارشناسی.
8 واحد (4 تا 2 واحدی) ریاضی تو کاردانی داره. 8 واحد هم تو کارشناسی.
کلا تو دانشگاه کار یاد نمی گیری. یه سری تئوری و مفاهیم پایه یاد می گیری.
در کل خیلی ساده لوحانس اگه بگیم هرکس رفت درسشو خوند سریع کار گیرش میاد.
الآن تو همین رشته ی ما خیلی از بچه ها هستن که یه ویندوز نمی تونن نصب کنن. قطعات سخت افزاری رو نمی شناسن. برنامه نویسیشون تعطیله. به زودی هم لیسانسشون رو می گیرن.
پیشنهاد من اینه که اگه رفتی دانشگاه، در کنارش حتما دنبال یاد گرفتن یه حرفه باشی همچنین سریع پاس کنی که زودتر تموم شه.
یعنی کل درسایی که مربوط به ریاضی و فیزیک و حل کردنی میشه
16واحده؟؟
SADEGH 7
19-05-2015, 23:21
یعنی کل درسایی که مربوط به ریاضی و فیزیک و حل کردنی میشه
16واحده؟؟
سخت نگیر دوست گلم.
یه دو واحدی هم فیزیکه.
بالاخره حل کردنی و درسای مربوط به ریاضیم هست. ولی می شه پاس کرد. این همه مهندس و فوق لیسانس و دکتر که تو جامعه می بینی علامه نیستن که. شما هم استارتش رو بزنی یه مدت بعد می بینی تموم شد. از سربازی (که رفتی) که سخت تر نیست.
بابت اینکه می تونی پاس کنی که خیالت راحت. ولی حواست باشه که تو این مدت که درس می خونی کار رو فراموش نکنی. چون اگه خدایی نکرده دنبالش نباشی، درست که تموم شه دقیقا مثل الآن می شی. فقط یه مدرک هم داری.
دیگه 24 سالمه و جای اشتباه ندارم واسه همین انقد میپرسم
شوخی نیست میدونم همه خوندن ولی من دیگه مخم مخ قدیم نیست نمیکشه لامصب
میخوام رشته ای بخونم که توش کم نیارم یه وقت
این صفحه رو ببین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروس رشته نرم افزار هست درسته؟
از کجا بدونم کدوماش واسه کاردانی هست؟؟
یکم بیشتر راهنمایی کن خدا خیرت بده :n01:
صادق جان میشه لطف کنی دروس رشته نرم افزار کامپیوتر (کاردانی ناپیوسته) رو واسم لیست کنی؟!
چون من پیش دانشگاهی خوندم و میخوام بدونم چند واحد هست کلا و چند ترم میشه و ..... لطفا کمکم کن ......
با شهریه پایین میتونین دانشگاه پیام نور درس بخونین
پیام نور معتبره مدرکش؟
سوال دیگم اینکه چقدر از هر ترم حضوریه؟؟
یه مختصر توضیح بدین ممنون میشم...
Alireza SM
20-05-2015, 10:31
پیام نور معتبره مدرکش؟
سوال دیگم اینکه چقدر از هر ترم حضوریه؟؟
یه مختصر توضیح بدین ممنون میشم...
پیام نور شهرهای بزرگ معتبر هستن. ولی نه زیاد.
شما دنبال مدرک معتبر میگردی یا باید برای کنکور بخونی و بری شبانه دولتی یا اینکه خرج کنی بری آزاد.
پیام نور شهرهای بزرگ معتبر هستن. ولی نه زیاد.
شما دنبال مدرک معتبر میگردی یا باید برای کنکور بخونی و بری شبانه دولتی یا اینکه خرج کنی بری آزاد.
خودم خوب بخونم به دردم میخوره؟
SADEGH 7
20-05-2015, 11:19
دیگه 24 سالمه و جای اشتباه ندارم واسه همین انقد میپرسم
شوخی نیست میدونم همه خوندن ولی من دیگه مخم مخ قدیم نیست نمیکشه لامصب
میخوام رشته ای بخونم که توش کم نیارم یه وقت
این صفحه رو ببین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروس رشته نرم افزار هست درسته؟
از کجا بدونم کدوماش واسه کاردانی هست؟؟
یکم بیشتر راهنمایی کن خدا خیرت بده :n01:
در مورد اینکه کم نیاری که کاملا به پشتکار و وقتی که می ذاری مربوطه. بعید می دونم نشنیده باشی کسانی هستن که تو سن 70 سالگی می رن تازه کنکور شرکت می کنن.
شما اگه بخونی یاد می گیری. من ترم 1 کارشناسی که بودم یه هم کلاسی داشتم کاردانیش رو حدود 10 سال پیش گرفته بود و سی و چند سالش بود. وقت گذاشت خوند 3 ترمه (با یه تابستون) تموم کرد.(عادی و روالش واسه شاگرد زرنگ ها 4 ترم هستش.) ضمنا دوست گلم اینجوری نیست که آدم هرچی بزرگتر بشه مغزش تحلیل بره. اینجوری باشه که آدم تو 18 سالگی باید دانشمند بشه بعد تو 30 سالگی هم بلانسبت کودن بشه. الآن شما علاوه بر توانایی همه ی دانشجوهای دیگه، یه تجربه از یه دوره که خیلی ها ازش می ترسن (سربازی) رو داری. همین می تونه خیلی رو سرعت درس خوندنت تاثیر بذاره.
فقط یه کم اعتماد به نفست رو بالا ببر و با پشتکار باش. همین مطمئن باش بهت نتیجه می ده. اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتی هم مطمئن باش یا وقت کم گذاشتی یا اعتماد به نفس نداشتی.
در مورد دروس کاردانی حقیقتش انقدر دقیق یادم نیستش.
صادق جان میشه لطف کنی دروس رشته نرم افزار کامپیوتر (کاردانی ناپیوسته) رو واسم لیست کنی؟!
چون من پیش دانشگاهی خوندم و میخوام بدونم چند واحد هست کلا و چند ترم میشه و ..... لطفا کمکم کن ......
کلا کاردانی حدود 75 واحد، کارشناسی هم حدود 75 واحد هستش که با ترمی 20 واحد پاس کردن می شه 8 ترم (4سال) کلش رو تموم کرد.
ویرایش:
در مورد کار هم پیشنهاد می کنم این پستم رو بخونی:
در مورد اینکه کم نیاری که کاملا به پشتکار و وقتی که می ذاری مربوطه. بعید می دونم نشنیده باشی کسانی هستن که تو سن 70 سالگی می رن تازه کنکور شرکت می کنن.
شما اگه بخونی یاد می گیری. من ترم 1 کارشناسی که بودم یه هم کلاسی داشتم کاردانیش رو حدود 10 سال پیش گرفته بود و سی و چند سالش بود. وقت گذاشت خوند 3 ترمه (با یه تابستون) تموم کرد.(عادی و روالش واسه شاگرد زرنگ ها 4 ترم هستش.) ضمنا دوست گلم اینجوری نیست که آدم هرچی بزرگتر بشه مغزش تحلیل بره. اینجوری باشه که آدم تو 18 سالگی باید دانشمند بشه بعد تو 30 سالگی هم بلانسبت کودن بشه. الآن شما علاوه بر توانایی همه ی دانشجوهای دیگه، یه تجربه از یه دوره که خیلی ها ازش می ترسن (سربازی) رو داری. همین می تونه خیلی رو سرعت درس خوندنت تاثیر بذاره.
فقط یه کم اعتماد به نفست رو بالا ببر و با پشتکار باش. همین مطمئن باش بهت نتیجه می ده. اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتی هم مطمئن باش یا وقت کم گذاشتی یا اعتماد به نفس نداشتی.
در مورد دروس کاردانی حقیقتش انقدر دقیق یادم نیستش.
کلا کاردانی حدود 75 واحد، کارشناسی هم حدود 75 واحد هستش که با ترمی 20 واحد پاس کردن می شه 8 ترم (4سال) کلش رو تموم کرد.
ویرایش:
در مورد کار هم پیشنهاد می کنم این پستم رو بخونی:
مرسی داداش
صادق جان شما خودت چه دانشگاهی درس خوندی؟ تموم کردی؟ الان در چه حالی؟؟ :n01:
Mehrshad-msv
20-05-2015, 13:15
اگر شما ناامیدی من که باید برم بمیرم! 27 سالمه تازه می خوام برم دانشگاه! البته دانشگاه که نیست شهر بازیه!
البته شما از بقیه که در ایران در سن پایین به دانشگاه میرن اگر پشتکار داشته باشی موفق تر می شی چون دچار بازی و تفریح نمی شی!
در ضمن ریاضیم که راحته فقط دقت می خواد وخیلی بدردت میخوره ، هرچند همش تئوری و در دروسی که در ایران تدریس می شه کارآی و نوآوری نداره فقط کافیه فرمول حفظ کنی و تمام...
راستی مدرک دولتی بگیر بنظرم همونطور که دوستمون گفتند ارزش بیشتری داره از لحاظ شغل های اداری البته باز اون هم در ایران.
0.با چه رتبه ای تو کنکور سراسری میتونم مهندسی نرم افزار قبول بشم؟؟
1.راستی واسه مهندسی نرم افزار باید کنکور ریاضی بدم؟؟
2.با مهندسی سخت افزار و آی تی و علوم کامپیوترم که زیاد فرقی نداره!! درسته؟؟
3.میدونم که دولتی و ازاد با اختلاف اولن
از بین دانشگاههای زیر کدوم سطح بالاتر و مدرک بهتری دارن؟؟
پیام نور/غیر انتفاعی/علمی کاربردی؟؟ به ترتیب کدوم؟
نحوه اموزششون مثل ازاد و دولتیه؟؟
4.اینطور که فهمیدم نرم افزار خیلی سخت تر از it هست
نظرتون درباره آی تی چیه؟؟
لطفا این سوالاتمو پاسخ بدید خیلی واسم مهمه
کسی نمیتونه جواب این سوالاتمو دقیق بده؟؟؟
Alireza SM
21-05-2015, 09:08
خودم خوب بخونم به دردم میخوره؟
خودت خوب بخونی فقط به درد ارشدت میخوره که ارشد قبول بشی و بری دانشگاه دولتی. زیاد میشناسم از اینجور آدما. امسال توی دانشگاه آزاد شهرما کسی که با بدترین نمره ممکن تونسته بود پزشکی دانشگاه آزاد قبول بشه تونسته بهترین رتبه استان در آزمون تخصص رو بیاره و الان رادیولوژی قبول شده. کلا درس خوندن دانشگاه با قبل دانشگاه زمین تا آسمون فرق داره.
پاسخ دقیق به این سوال شاید ده ها صفحه باشه. شما از طریق این لینک، میتونین قبولی های کنکور سراسری در این رشته ها رو به همراه کارنامه های کنکور مشاهده کنین. ضمنا تا مطمعن نشدین که میتونین یه سال کامل کاری جز درس خوندن انجام ندین و فقط تست کنکور بزنین، سراغ کنکور نرین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.