ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور مطالب ساب دامین ها رو تفکیک کنم؟اساتید کمکم کنن

mohammadking99
19-05-2015, 14:04
سلام
دوستان میخوام یه سایت وردپرسی بزنم که صفحه اول سایت یه عکس باشه که 3 تا ساب دامین روشه.چطور میشه این صفحه رو ایجاد کرد روی لینک اصلی سایت؟؟؟

یه سوال دیگه:چطور میشه مطالب ساب دامین ها رو از هم تفکیک کرد.مثلا اگه میخوام یه پست برای ساب دامین اول بزنم فقط بره تو ساب دامین اول.تنضیمات خاصی داره؟؟؟

mohammadking99
19-05-2015, 16:43
یعنی دمتون گرم که کسی نیست جواب منو بده.میاید میبینید پست رو بعد میرید؟!!!!!!!!!!!!!!!

kian98
01-06-2015, 19:17
سلام

به خدا من همین الآن تاپیکو دیدم !!! من بیگناهم : دی

دوستان میخوام یه سایت وردپرسی بزنم که صفحه اول سایت یه عکس باشه که 3 تا ساب دامین روشه.چطور میشه این صفحه رو ایجاد کرد روی لینک اصلی سایت؟؟؟
برای اینکار باید قالب صفحه اصلی سایت رو ویرایش کنید و آدرس اون عکس رو توش بزارید...
یا میتونید اون عکس رو به صورت پست توی وردپرس بفرستید ...

یه سوال دیگه:چطور میشه مطالب ساب دامین ها رو از هم تفکیک کرد.مثلا اگه میخوام یه پست برای ساب دامین اول بزنم فقط بره تو ساب دامین اول.تنضیمات خاصی داره؟؟؟
برای اینکار باید از روش وردپرس شبکه استفاده کنید.
وردپرس شبکه این امکان رو ایجاد میکنه که بتونید با یک cms همزمان چندتا سایت رو (یعنی چندتا آدرس رو ) با هم مدیریت کنید .
کافیه توی اینترنت سرچ کنید ( وردپرس شبکه )

باتشکر

mohammadking99
05-06-2015, 12:09
اقا ممنون
ولی یا من منظور شما رو نفهمیدم یا شما
من یه سایت قراره راه اندازی کنم که صفحه اصلی دقیقا مثل این سایت باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فروم و و سایت اصلی به صورت ساب دامین توی این صفحه باشن دقیقا مثل همین سایت که لینکشو گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام مثه این وب سایت که سایت هواداران و وبلاگ رسمی داره فروم و سایت اصلی برای بازی های خارجی و بازی های فارسی باشه
دستم به دامنت کمکم کن

من رفتم وردپرس شبکه رو مطلالبی دربارهش خودنم اما این چیزی که نوشته واسه اینه که ساب دامین به کاربرا بدیم مثه سیاستم های وبلاگ دهی!!!!