مشاهده نسخه کامل
: پراید یا mvm 110
mpirayesh
19-05-2015, 05:03
به نظرتون کدوم بهتره برای خرید
Khan gholi
19-05-2015, 09:31
پراید در مقایسه با MVM
1_موقع فروش ماشین های وطنی در بازار مشتری بیشتری داره
2_قطعات دارای عمری بیشتری از این ماشین چینی هست
3_موقع تصادف لازم نیست ماشین با کاردک از رو زمین جمع کنید
4-پراید زنانه مردانه نداره ولی به شخصه و تعداد افراده زیادی رو میدونم که زشت میدونند این ماشین چینی رو مردا سوار شن
تنها برتری این ماشین چینی اینکه در کوچیکترین جا پارک ها جا میشد
ashkan1q
31-07-2015, 17:09
تنها مشکل Mvm 110 واسه وقتی هست که میخوای بفروشی دلیلش هم اینه که ملت ما ماشین آشغالی مثه پراید رو میخوان. ماشینی که از نظر ایمنی صفره.
ولیکن...
به شخصه از mvm110 راضی ام. ضرر هم کردم موقع فروش ولی اینقدر بم حال داده بود که اهمیتی نداشت. ماشین خاصی نیست که بخوام ازش تعریف کنم ولی در مقایسه با پراید ، Mvm 110 یه ماشین فوق العاده اس.
+ در کل دلایل دوستی که پست قبلی نوشته بود خدایی خنده دار بود.
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
Pourya-pc
01-08-2015, 09:22
تنها مشکل Mvm 110 واسه وقتی هست که میخوای بفروشی دلیلش هم اینه که ملت ما ماشین آشغالی مثه پراید رو میخوان. ماشینی که از نظر ایمنی صفره.
ولیکن...
به شخصه از mvm110 راضی ام. ضرر هم کردم موقع فروش ولی اینقدر بم حال داده بود که اهمیتی نداشت. ماشین خاصی نیست که بخوام ازش تعریف کنم ولی در مقایسه با پراید ، Mvm 110 یه ماشین فوق العاده اس.
+ در کل دلایل دوستی که پست قبلی نوشته بود خدایی خنده دار بود.
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
دوست عزیز ایمنی و کیفیت MVM110 به مراتب بسیار پایین تر از پراید هست . به نسبت پراید هم خیلی زود فرسوده میشه و اصطهلاکش بالاتر هست . از نظر قطعات پراید بسیار ارزان هست و راحت میتونید هر قطعه ایی رو پیدا کنید . همینطور تعمیر بسیار ساده پراید یک مزیت دیگه این خودروی از رده خارج اما در حال تولید در ایران هست .
اگر نظر منو هم بخوای می گم پراید بخر. اما واقعیتش اینه که اگر خیلی نیازی نداری یه ذره صبر کن شاید به خاطر توافق بازار یه تکونی خورد قیمت این ماشینا پایین تر اومد یا اینکه آپشن بهتری داشتی. البته این برای اونایی که واقعا نیازی ندارند الان ماشین بخرند و می تونند وایستند ببینند چی می شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.