مشاهده نسخه کامل
: آیا unknown user در ویندوز 7 کاربری عادی هست؟یا نشانه هک شدن سیستم؟!!!
RealFlow
18-05-2015, 12:18
ویندوز 7 من بجز سیستم ادمین و سیستم و یوزر 3 تا کاربری به اسم unknown user ؟ دقیقا با همین ظاهر و اسم هست!!
آیا این عادیه ؟ یا نه؟!!!! آیا سیستم من هک شده؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sayanermia
18-05-2015, 14:39
نه ربطی به هک شدن نداره و عادیه! حالا چطوره که عادیه؟ شما قبلا برای فایل ها و یا فولدرهایی که عکس تنظیمات security شون رو گذاشتید یک محدودیت یوزر تعیین کرده بودید که گویا حالا این یوزر وجود نداره اما اثرات اون محدودیت برای اون یوزر توی تب سکوریتی فایل یا فولدر باقی مونده! برای همین چون اون یوزر در ویندوز فعلی شما موجود نیست به این صورت اسمش رو نشون داده! این قضیه می تونه اینطوری باشه که شما در ویندوز قبلی سه تا یوزر داشتی و براشون اون سطح دسترسی هارو تعیین کردی! حالا ویندوز عوض کردی دیگه یوزری به اون اسم ها موجود نیست و میری توی تب security اون فایل یا فولدر و این صحنه رو مشاهده میکنی! یا در همین ویندوز فعلی سه یوزر داشتی که براش سطح دسترسی تعیین کردی ولی بعدا اون یوزرها رو حذف کردی!
دوست عزیزم چندان نگران نباشید
به این تاپیک های خارجی سر بزنید مشکلتون حتما حل میشه
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 3
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RealFlow
19-05-2015, 02:34
دوستان برای اینه نگرانم چون این سیستم و ویندوز تنها برای استفاده شخصی من هست و یعنی هیچ یوزری نساختم و این 3 تا کابری نمیدونم از کجا بوجود آمده!!
من هرگز این روی سیستمم جز کاربری پیش فرض و ادمین و سیستم کابری ای نساختم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.