مشاهده نسخه کامل
: میخوام بیام تهران
Amin_0913
17-05-2015, 23:48
سلام
من دو سال باید توی تهران زندگی کنم
وضعیت خوابگاه ها چطوریه؟
همچنین وضعیت کرایه خونه دانشجویی
و وضعیت کار
ملا نصرالدین
18-05-2015, 08:52
در مورد خوابگاه و اجاره خونه اطلاعی ندارم ولی تهران هم مثل اکثر شهرها بیکاری توش خیلی زیاده. اگر شما از سوابق کاری و تجربه خودتان بیشتر بگید دوستان بهتر راهنمایی میکنند
hamid_diablo
18-05-2015, 09:52
شما اید یه سری به سایت "خمخونه " زنید و چند تا مورد رو تماس بگیرید و از وضعیت اجازه ها با خبر شید
معمولا پول پیش تو اطراف خیابان زادی و انقلاب از 5 تومن و کرایه هم از 300 هزار تومان کمتر نیست
Amin_0913
18-05-2015, 21:21
در مورد خوابگاه و اجاره خونه اطلاعی ندارم ولی تهران هم مثل اکثر شهرها بیکاری توش خیلی زیاده. اگر شما از سوابق کاری و تجربه خودتان بیشتر بگید دوستان بهتر راهنمایی میکنند
من قبلا درس میخوندم که بنا مشکلات خانوادگی ادامه ندادم
و اما کارم اینجا طراحی سایت و گرافیک بوده ولی خوب کارای دیگه مثل شبکه و حتی فروشندگی هم کردم
اما دلیلی که میخوام بیام تهران پذیرش گرفتن توی یک دانشگاه هستش
من بیشتر فامیلامون تهران زندگی میکنم ولی خوب خونه فامیل مشکلات خاص خودش رو داره
حالا فعلا در مرحله تحقیقم
در ضمن 26 سالمه
مشکل اصلی هم محل سکونته
شما اید یه سری به سایت "خمخونه " زنید و چند تا مورد رو تماس بگیرید و از وضعیت اجازه ها با خبر شید
معمولا پول پیش تو اطراف خیابان زادی و انقلاب از 5 تومن و کرایه هم از 300 هزار تومان کمتر نیست
بله رفتم اونجا
بیشتر نظرم روی خونه تکی هست
البته من تجربه خونه دانشجویی رو دارم ولی فک نکنم دیگه کشش اون کارها رو داشته باشم
بایت قیمت ممنون
برای یه سوییت 40 50 متری بد نیست
ملا نصرالدین
19-05-2015, 00:57
اگر بخواهید خونه به تنهایی اجاره کنید حداقل باید 20تومان رهن یا معادل مثلا 10پیش ماهی 300یا همین حدود داشته باشید که بتوانید یه خونه 40 متری خیلی قدیمی سمت آزادی یا افسریه اجاره کنید....در مورد کار چون شما دانشجو میشوید احتمالا باید کار نیمه وقت پیدا کنید که یک مقداری سخت هست و حقوقش هم نصف. ووخرج زندگی در نمیاد. ولی اگر بتوانید کار تمام وقت پیدا کنید که با توجه به تجربه شما احتمالا هم پیدا میکنید میشه توی تهران زندگی کرد ولی با هزینه های دانشگاه سخت میشه ولی غیر ممکن نیست
Amin_0913
19-05-2015, 16:58
اگر بخواهید خونه به تنهایی اجاره کنید حداقل باید 20تومان رهن یا معادل مثلا 10پیش ماهی 300یا همین حدود داشته باشید که بتوانید یه خونه 40 متری خیلی قدیمی سمت آزادی یا افسریه اجاره کنید....در مورد کار چون شما دانشجو میشوید احتمالا باید کار نیمه وقت پیدا کنید که یک مقداری سخت هست و حقوقش هم نصف. ووخرج زندگی در نمیاد. ولی اگر بتوانید کار تمام وقت پیدا کنید که با توجه به تجربه شما احتمالا هم پیدا میکنید میشه توی تهران زندگی کرد ولی با هزینه های دانشگاه سخت میشه ولی غیر ممکن نیست
خیلی ممنون دوست عزیز
من چون علمی کاربردی میخونم میتونم تمام وقت کار کم
خرج دانشگاهم که خدابزرگه
خیلی ممنون حالا خودم برا تحقیقات محلی تابستون میام تهران
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.