مشاهده نسخه کامل
: چه جور بازی براتون اعتیاد آوره؟
rostamiani
16-05-2015, 11:14
سلام
من می خوام بازی بسازم. بازی های اعتیاد آور و البته مفید! می خوام بدونم چه چیز یک بازی می تونه شما رو به خودش معتاد کنه. چه ویژگی ای؟
جوری که همه فکر و ذکرتون بشه و نتونید بذاریدش کنار!
تا به حال به این فکر کردید؟
من خودم یکی درگیر خط داشتانی قوی بازی و یکی هم قابلیت آپدیت کردن کاراکتر های بازی های نقش آفرینی میشم. انگار دوست دارم قدرت های خودم رو زیاد کنم تا احساس قدرت کنم. این جور بازی ها به شدت منو درگیر خودشون می کنند حتی اگه بازی در حد کلیک کردن روی یک عکس باشه + آپدیت کردن قدرت!!!
خوشحال میشم از تجربه خودتون بهم بگید.
احتمالا به زودی همینجا نظرسنجی هم میذارم
متشکرم و موفق باشید
NEED FOR PC
16-05-2015, 12:16
همون قابلیت آپگرید و جایزه دادن خفن بازی که بتونه در زمان کم سریع پیشرفت کنه ولی به تهش نرسه! یعنی تهی وجود نداشته باشه انقد وسایلو آپشن باشه. هر چند روزم چیزایی جدید معرفی بشه! بازی آنلاین تانکی رو یک نگاه بندازید کمکتون میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirmahmod
16-05-2015, 12:20
سلام بازی های ویدیویی که داستانش منو جذب میکنه مخصوصا اگه زیاد خیالی نباشه و آهنگای خوبی داشته باشه.
مثل سریال میشه که هی مشتاق تر میشی.:n18:
Dadashmohammad22
16-05-2015, 14:10
سلام. قبل از هرچیزی عذر میخوام که پست طولانی هست. میخوام اطلاعات تقریبا کامل باشه.
فقط این رو در نظر داشته باشید که چیزهایی که من اینجا میگم همشون از بازی های دیگست. و اگه شما میخواید ازت کارتون استقبال بشه باید به فکر ایده های جدید باشید. ولی حداقلش اینها یکم به پرداخت ایدتون کمک میکنه. البته امیدوارم
به عنوان کسی که از بچگی بازی میکرده تجربه من اینه:
اولا بازیهای آفلاین خیلی خیلی احتمال کمی دارن که اعتیاد آور باشن، ولی بازی های آفلاینی که تا حدی اعتیاد آور بودن برای من. تو پلی استیشن یک مزرعه دار (Harvest Moon) بود، که تو این بازی باید یه مزرعه رو آباد کنید (با کاشت محصولات) از حیوونای اهلی نگه داری کنید و کسب درآمد کنید، و در عین حال روابط رو با اهالی مزرعه گسترش بدی در نهایتم میشه ازدواج کرد و بچه دار شد.
راز اعتیاد آور بودن این بازی گستردگی و جزئیات بسیار زیاد و همینطور انتخابهای زیادی هست که در بازی انجام میدیم.
تو پلی استیشن 2، بازی god of war به خاطر گیم پلی خیلی روون و معما حل کردنش تو بعضی قسمتا و همینطور روند داستانی جالبش، که البته ساخت این بازی ها برای ایرانی ها در حال حاضر غیر ممکنه. چون منابع خیلی بیشتر از امکانات ما لازم داره تا بتونه به اون قدرت جذابیتش برسه. در صورتی که با این بازی آشنایی ندارید به طور خلاصه بگم بازی اکشن و سوم شخص هست و داستان اساطیری در مورد خدایان یونان هست.
تو بازی های پلی استیشن 2، یه بازی دیگه هم بود که به نظرم بهترین بازی سبک نقش آفرینی این کنسول هست به اسم Champions: Return to Arms، این بازی همونطور که از سبکش معلومه برای شما حق انتخابهای زیادی میذاره. چند نوع قهرمان داره که هرکدوم قابلیت های خاص خودشون رو دارن. مثل دور زن یا نزدیک زن بودنش یا استفاده از جادو.. که برای شروع داستان یکیشون رو انتخاب میکنید. تو بازی از روشهای مختلفی براتون آیتمهای مختلف پیدا میشه که توانایی های قهرمان رو افزایش میده
*در این مورد یه چیزی بگم. این یه نکته مهم تو اعتیاد آور بودنه، اکثر پلیر ها از این مکانیزم استقبال میکنن، اینکه یه سری درجه برای هر نوع از توانایی ها وجود داشته باشه و با افزایش لول بشه هرکدوم که خواستیم رو به دلخواه و متناسب با نوع کاراکترمون افزایش بدیم + اینکه بتونیم با افزایش لول یک قابلیت جدید رو به دلخواه خودمون انتخاب کنیم (اگه با این مفاهیم آشنایی ندارید توصیه میکنم مراجعه کنید به مفاهیم Talent، Spell، Ability و Stats، در بازی world of warcraft). تنوع انتخاب برای بازیکن خیلی اعتیادآوره یادتون باشه
ولی با این حال، تو این دور زمونه وقتی کسی بدونه میشه با بقیه مردم دنیا به صورت آنلاین بازی کنه اینجاست که دیگه حوصله بهترین بازی های آفلاین دنیا رو هم نداره، البته در اکثریت مواقع.
متاسفانه یا شایدم خوشبختانه وقتی بازی شما آنلاین باشه نیمی از راه رو برای رسیدن به خواستتون رفتید. چون پلیرها حاضرن ساعتها واسه یه بازی مزخرف وقت بذارن، وقتی بدونن دارن با آدمای دیگه بازی میکنن
بیاید یه نگاهی به پر طرفدارترین بازیهای آنلاین بندازیم. World of Warcraft،
این بازی دلیل اعتیاد آور بودنش فقط یه پارامتر نیست. بلکه هرچیزی که برای اعتیاد آور بودن لازمه توش داره.
-آنلاین بودنش و این واقعیت که یه جامعه مجازی داخل بازی دارید
-داستان خیلی قوی
-نقش آفرینی بودنش از هر نظر که فکرش رو بکنید:
انتخاب نوع قهرمان.
انتخاب نوع نژاد (human, orc, elf, dward و ...)
انتخاب نوع فرقه (تو این بازی دو سمت خوب و بد وجود داره، hord و alliance که تو کل بازی بازیکن های این دو گروه با هم در جنگن)
انتخاب نوع آیتم
انتخاب قابلیت های مختلف برای قهرمان
و ...
-تو این بازی بازیکن میتونه فقط علیه کامپیوتر بازی کنه یا اگه نخواست فقط با بقیه بازیکنها بازی کنه. اصطلاحا بهش pvp و pve میگن
-و یکی دیگه از مهمترین عوامل گستردگی وااااقعا زیادشه. هم از لحاظ تعداد ماموریتها، هم از لحاظ گستردگی نقشه. واقعا یکی از بزرگترین نقشه ها رو در بین بازی ها داره
خیلی چیزهای دیگه هم در مورد این بازی هست که دیگه نگفتم. در یک کلام گستردگی خیلی زیاد، به این معنی که شما همیشه بالاخره یه کاری برای انجام دادن دارید
و این رو هم در نظر بگیرید که این بازی همیشه در حال آپدیت هست. و همیشه امکاناتو آیتمها و شخصیت های جدید به بازی اضافه میشه و این باعث میشه بازیکن همیشه یه چیز جدید برای ادامه دادن داشته باشه
البته هرچند چندتا از قابلیتهای این بازی به کار شما میاد ولی پیش خودتون حتما میگید من که نمیتونم یه همچین بازی با این امکانات کم بسازم.
واسه همین بیاید یه بازی دیگه که گستردگیش به مراتب کمتره ولی طرفداراش بیشتره در نظر بگیریم.
بازی league of legends یه بازی در سبک moba هست. این بازی تمرکزش روی بالانس بودن و حرفه ای بودنشه. اصولا کسی که بازیهای این سبک رو بازی میکنه سعی داره توانایی هاش رو به نمایش بذاره. این توضیحی که میدم مختص به این بازی نیست و در مورد همه بازی های این سبک صدق میکنه
تو این بازی تعداد زیادی قهرمان وجود داره با قابلیت های خاص خودشون. درسته که تو این بازی حق انتخاب وجود داره ولی نمیشه بهش گفت نقش آفرینی. بلکه چیزی که این بازی رو اعتیاد آور کرده رقابته. و باور کنید وقتی میگم هرچند این فقط یک بازیه ولی در سطح بالا کاملا فرق یک شخص حرفه ای و شخص غیر حرفه ای مشخص میشه و توانایی های شخصی و ذهنی آدم به شدت در نوع اکشن بازی تاثیر گذاره. اینه که باعث میشه این بازی اعتیاد آور باشه.
بازیکنها به دو تیم 5 نفره تقسیم میشن و سعی میکنن از ساختمون های خودشون دفاع کنن و ساختمون های طرف مقابل رو نابود کنن.به این سبک بازی اصطلاحا tower defence هم گفته میشه ولی اصلا توصیه نمیشه. چون خیلی موضوع اصلی بازی رو که در واقع Battle Arena هست منعکس نمیکنه. در این بازی درگیریهاست که خیلی مهمه
چیز دیگه ای که مهمه طراحی نوع توانای های قهرمان هست که باید جالب و متعادل باشه.یعنی در عین اینکه قابلیت قهرمان باید جدید و لذت بخش باشه نباید طوری باشه که زیادی قوی در نظر گرفته بشه و به اصطلاح بروس لی باشه، در این مورد نمیشه زیاد توضیح داد. توصیه میکنم این بازی رو انجام بدید.
درواقع من خودم همیشه دوست داشتم یک بازی Moba ایرانی بازی کنم. ما تو فرهنگمون قهرمان کم نداریم.
حرف آخر. گستردگی و حق انتخاب ... یا رقابتی بودن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.