ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همفکری با دوستان و اساتید!!!

3aman021
14-05-2015, 15:46
درود

دوستان بین دو مدل TOSHIBA Satellite S50-B-127 و hp envy 15 k007 مردد هستم.

کاربری:مالتی مدیا و گاهی بازی،امور روزانه،شاید برنامه نویسی.

نقات قوت مدل hp envy k007:

طراحی شیک،کیفیت ساخت عالی،بدنه محکم با روکش فایبرگلاس و آلومینیوم،هارد هایبریدی،کیبورد و تاچ پد عالی،گرافیک gt840m،اسپیکرهای بیتس،اسکنر اثر انگشت.

نقاط ضعف:صفحه نمایش HD با پنل وحشتناک TN،درایو نوری(به علت ضخیم کردن دستگاه و گرفتن فضا برای امکانات دیگر)،ضخامت دستگاه.

نقاط قوت مدل TOSHIBA Satellite S50-B-127:

صفحه نمایش full hd با پنل ips،طراحی شیک و باریک،بدنه آلومینیومی،عدم درایو نوری،قیمت کمتر.

نقاط ضعف: کیبورد ضعیف(نمره 56از 100 در سایت نوت بوک چک در مقابل مدل اچ پی 77 از 100)،گرافیک بسیار ضعیفتر،بدنه چندان سخت نیست.هارد معمولی...

خب با این اوضاع من بیشتر نگران گرافیک و کیبورد هستم در مدل توشیبا..
آیا این گرافیک تا چند سال از پس بازی مثل پی اس و فیفا روی حالت های بر میاد یا خیر؟

و

در مدل اچ پی اگر صفحه نمایش TN رو میشه با IPS فول اچ جایگزین کرد من این مدل رو خریداری میکنم.آیا امکانپذیر هست؟

سپاسگذارم.

3aman021
14-05-2015, 20:34
عجب فروم سوت و کوری شده...کسی نبود؟؟؟

3aman021
14-05-2015, 23:23
............................Up.................... ..........

Amir-Rainman
15-05-2015, 11:17
سلام

یه مقایسه در مورد سری 14 و 15 فیفا با 840 بندازین، میبینین تعداد FPS که 15 رو کیفیت مختلف میده حدودا نصف تعداد FPS تو 14 هست ! فک کنم تا فیفا 16 بشه رو High بازی کرد.

اگر بتویند Acer V7 582 رو تو بازار پیدا کنید، بنظرم گزینه بهتری هست

3aman021
15-05-2015, 13:42
بله دیدم دوست عزیزبا پیشرفت بازی ها فکر نکنم 260 اصلا بتونه بازی فیفا رو سال دیگه درست اجرا کنهباز از بابت 840 خیالم راحت ترهکلا مدل توشیبا به جز صفحه نمایش و اسلیم بودن هیچ امتیاز مثبت دیگه ای نسبت به اچ پی نداره.درمورد ایسر بگم از طراحیش خوشم نمیاد لوکس بودن برام مهمه.اگه همین مدل اچ پی صفحه نمایشش عوض شه خیلی خوب میشه البته بی دردسر!یه جا فک کنم تو همین فروم بود خونده بودم انگار یکی اینکارو کرده بود با 360تومن صفحه لپ تاپشو با پنل ips عوض کرد بی دردسر...دوستان اگه اینکارو کردن راهنماییم کننواقعا میشه بی دردسر اینکارو کرد؟ممنون

Public Enemy
15-05-2015, 16:33
دوست عزیز به نظر بنده ممکنه با تغییر پنل لپ تاپ به IPS در آینده پشیمون بشین !

یه نکته رو فراموش نکنین هرگز برای خرید صرفا بررسی های تخصصی رو حجت و دلیل برای خرید قرار ندین . به دلیل چند نکته :

1 - خیلی از قطعات لپ تاپ ممکنه بسته به سفارش فروشنده تغییر کنند . از جمله صفحه نمایش . لپ تاپی که توی سایت های بررسی خارجی وجود دارند ، مدل صفحه نمایششون ممکنه با مدل صفحه نمایش همون مدل که وارد شده یکی نباشند و ممکنه کیفیتش بهتر یا بدتر از مدل بررسی شده باشه . این نکته رو خیلی از دوستان در نظر نمیگیرن

2 - اطلاعات ارایه شده توسط سایت های بررسی معمولا تخصصی هستند و طبق استاندارد هایی که نویستنده بررسی برای خودش تصور می کنه نوشته میشن ، لذا ممکنه باعث گمراهی خریدار بشن . ترجیها بهتره نظرات خریداران رو هم در نظر بگیرین

-----------

تاکید می کنم قطعا سازندگان صفحه نمایش های لپ تاپ بیش از یکی هستش . لذا در هنگام اسمبل لپ تاپ قطعا بیش از یک انتخاب در جلوی روی شرکت سازنده هستش و ممکنه یک مدل لپ تاپ با چندین صفحه نمایش مختلف ببینین

در ضمن IPS همیشه بهتر نبوده . در این بازه قیمتی بیشتر مشخصات صفحه نمایش ها بدون توجه به پنل تقریبا یکی هستش . شما اگر نگاه کنین بیشتر م

شخصات صفحه نمایش لپ تاپ های مختلف چه TN چه VA چه IPS نزدیک به هم هستند . شاید در این بازه قیمتی برتری IPS بیشتر به دلیل زاویه دیدش مشخص باشه و سایر موارد کمتر محسوس خواهند بود . با هزینه ی بالاتر چه بسا صفحه نمایش با پنل TN و کیفیت بالاتر پیدا بشه !:n01:

این نکته رو گفتم صرفا تکنولوژی پنل رو ملاک برای خرید قرار ندین بهتره باهاش کار کنین بعد انتخاب بشه ممکنه با توجه به کار شما نیازی به خرید IPS نباشه و یا با توجه به این بازه قیمتی IPS عیب هم محسوب بشه

3aman021
15-05-2015, 18:25
ممنون دوست عزیز...

تایید میشه مثلا مدل توشیبا در سایت نوت بوک چک داری پنل tn هست اما همون مدل در ایران صفحه نمایشش ips هست از نوع باکیفیت حداقل زوایای دید بهتری داره...
اگه صفحه نمایش اچ پی براحتی و بدون دردسر و با قیمت مناسب تعویض بشه
من همین کارو کنم...
مهمترین دلیلم زاویه دید و کیفیت اون هست و اون مدل اچ پی تنها ایرادش زاویه دید افتضاحش هست...

یه نکته دیگه هم هست نمیدونم چرا تا وقتی درایو نوری اکسترنال میشه تهیه کرد چرا سازندگان درایو نوری رو حذف نمیکنن وقتی میتونن به جاش فضا برای امکانات دیگه فراهم کنن و لپ تاپشون رو باریک طراحی کنن...
ضمنا نسل درایو نوری هم فکر کنم مثل فلاپی در منقرض بشه..
نظر شما چیه؟

HOJ-JAT
15-05-2015, 22:00
ضمنا نسل درایو نوری هم فکر کنم مثل فلاپی در منقرض بشه..
نظر شما چیه؟
بله با ورود پردازش ها و فضاهای ابری تقریبا داره حذف میشه...ضمنا الان دیگه ۴ گیگ فضای کمی بحساب میاد الان در زمان چند ده گیگ هستیم
ضمن اینکه واقعا درایو های لپتاپ هم عمری نمیکردند و بسیار ضعیف هستند

3aman021
15-05-2015, 22:40
دقیقا..
واقعا خیلی چیز بیخودیه من نبود درایو نوری در یک لپ تاپ رو از نقاط قوتش میدونم.
با این شرایط چرا کمپانی ها هنوز ازین درایو استفاده میکنند؟

3aman021
19-05-2015, 21:41
پس به نظرتون اون مدل توشیبا رو بخرم یا اچ پی؟
توشیبا رو بخاطر سبک بودن و باریک بودن و صفحه نمایش خوب و چون مث اولترابوک هاست تو لیست خریدم قرار دادم.اما نگرانیم گرافیک ضعیفش هست که تو اجرای بازی ها خیلی از 840 پایینتره و نگرانم سال بعد فیفا رو نتونه رو حالت های اجرا کنه الانشم نمیتونه رو اولترا فیفا رو اجرا کنه

اما اون مدل اچ پی همه جوره عالیه جز صفحه نمایش و ضخامت زیادشه..

نظرتون چیه؟

Amir-Rainman
20-05-2015, 08:56
انتخاب بین این دو به این بستگی داره که کدوم ویژگی دو لپ تاپ بیشتر براتون مهمه، که بخاطرش باید یکی و فدای دیگری کنین !!!

ولی به هر حال بین این دو من مدل، توشیبا رو انتخاب میکردم

3aman021
20-05-2015, 11:46
کارای روزمره،مالتی مدیا،گاهی اوقات بازی،همین...ضخامت هم روش حساسم نه که بخوام وزنش کمتر باشه بخاطر حمل و نقل بخوام نازکتر وردارم..نظر بقیه دوستان ؟

3aman021
20-05-2015, 11:50
صفحه نمایش مهمه،گرافیک مهمه،کیفیت ساخت مهمه،ساخت کیبورد و تاچ پد مهمه که تو همه اینا اچ پی سرتره به جز ضخامت و صفحه نمایش

Amir-Rainman
20-05-2015, 16:57
درسته همه چی مهمه، ولی وقتی گزینه ای نیست که همه رو با هم داشته باشه، باید چیکار کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3aman021
20-05-2015, 21:02
باید اونی که برتری های بیشتری داره رو انتخاب کرد...درسته؟

Amir-Rainman
21-05-2015, 09:10
باید اونی که برتری های بیشتری داره رو انتخاب کرد...درسته؟

بهترین تصمیم میشه گفت همینه

3aman021
21-05-2015, 12:18
و اچ پی برتری های بیشتری داره نسبت به اون مدل...همیشه آخرش به اچ پی میرسم...برندیه که کشش خاصی دارهافت قیمت هم داشته این مدل مورد نظرم...

3aman021
26-05-2015, 14:05
بار دیگه کاربردهامو میگم:کارهای روزانه و مالتی مدیا(دیدن فیلم و گوش دادان به موزیک،پیش میاد عکس و فیلم ادیت کنم)،بازی در حد پی اس،فیفا فقط رو اولترا اجرا کنه گاهی پیش میاد جی تی ای یا اویل یا بازی های پرطرفدار اجرا کنم ینی زیادم اهل بازی نیستم فقط بدون لگ اجرا کنه و مهمتر پی اس و فیفا رو تا چند سال باکیفیت خوب اجرا کنه کافیه.درخصوص ضخامت برام مهمه ینی ظاهر هرچی باریکتر و زیباتر باشه برام مهتره.فقط جنس بدنه توشیبا شنیدم فقط درب پشتش از الومینیومه بقیش از پلاستیک یکم نگران کنندست در عوض اچ پی کاملا از آلومینیوم و فایبرگلاس استفاده میکنه( نمیدونم کل بدنه آلومینیوم و فایبرگلاسه یا فقط روکشه به هرحال خیلی محکمه)آیا کسی باهردو مدل کار کرده؟آیا واقعا کیفیت ساخت کیبورد و تاچ پد و بدنه اچ پی انوی خیلی بهتره؟آیا واقعا کیفیت و زوایای دید توشیبا خیلی سرتره؟آیا ضخامت زیاد اچ پی واقعا تو ذوق میزنه؟ارزش داره ضخامت کمتر و صفحه نمایش بهتر رو به کیفیت ساخت کلی اچ پی و گرافیک قوی ترش ترجیح بدم.؟؟اساتید لطفا تخصصی نظر بدنممنون

3aman021
26-05-2015, 16:08
اچ پی انگار محکمتر و کیفیت ساخت بالاتری داره شما اینطور حس نمیکنید؟لولاهای توشیبا ضعیف طراحی شدن شکننده نیستن؟یا سیستم کولینگش انگار خیلی ضعیف طراحی شده و دمای کیبوردش تحت بار کامل تا 57 درجه هم میرسه.برند اچ پی رتبه دوم یا سوم رو به خودش اختصاص داده اما توشیبا رتبه های آخر رو...این یکم نگران کنندس احساس میکنم این مدل توشیبا بدنه ضعیفی داره و شکننده هست فقط درب پشتش آلومینیوم هستصفحه نمایشش ips واقعی هست یا فقط اسم ips روشه؟زوایای دیدش چطوره؟ دوستان کسی تجربه کار با هردو مدل رو نداره؟

3aman021
26-05-2015, 16:54
یعنی هیچکدوم از بچه های فروم تاحالا با این دو مدل کار نکردن یه نظر تخصصی بدن؟

3aman021
27-05-2015, 14:07
:-||||||||||||||||

javad.pc
27-05-2015, 14:47
سلام
به نظرم نظرات کاربران دیجی کالا در مورد توشیبا خیلی میتونه کمکتون کنه...
نظرات قوی دیدم که به نوعی نقد و بررسی حساب میشن...
از افرادی که ایا این محصول رو تهیه کردن یا حداقل باهاش کارکردن

3aman021
27-05-2015, 20:08
سلام

دوست عزیز همه نظراتو خوندم
هر پستی که تو اینترنت در مورد این دومدل بوده رو خوندم
اما انگار خیلی تعصبی نظر میدن اکثرا...

نظرتون درباره بررسی نوت بوک چک چیه؟
به جز صفحه نمایش همه چیزش با این مدلی که تو ایران به فروش میرسه یکیه
یه سر بزنید و بررسی hp envy 15 و satellite s50 رو ببینید و مقایسه کنید ونظرتون رو بگید
ممنون میشم.