مشاهده نسخه کامل
: مشکل هارد (BSOD)
سلام همگی خسته نباشید
دوستان چند وقتیه ک من مشکل صفحه ابی رو پیدا کردم با ارور
BSOD-Kernel Data Inpage Error
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشبم موقع چک دیسک اینا رو پیدا کردم:
حلا چندتا سوال داشتم:
1.اول کسی میتونه برام توضیح بده مشکل دقیقا چیه؟ (چون همه جا انگلیش نوشته )
2.اگه بد سکتوره ک هس میشه موقع تعویض ویندوز رفعش کرد؟(چون ویندوزو ی بار عوض کردم اما حل نشد)
3.کلا چیکا کنم ؟(چون هیچ کاری ب ذهنم نمیرسه :n02:)
ینی تا این حد اطلاعات سخت افزاریمون خفنه؟
قربون این همه هوش و استعداد برم من!!!
ata.royalfalcon
13-05-2015, 22:00
سلام همگی خسته نباشید
دوستان چند وقتیه ک من مشکل صفحه ابی رو پیدا کردم با ارور
BSOD-Kernel Data Inpage Error
دیشبم موقع چک دیسک اینا رو پیدا کردم:
حلا چندتا سوال داشتم:
1.اول کسی میتونه برام توضیح بده مشکل دقیقا چیه؟ (چون همه جا انگلیش نوشته )
2.اگه بد سکتوره ک هس میشه موقع تعویض ویندوز رفعش کرد؟(چون ویندوزو ی بار عوض کردم اما حل نشد)
3.کلا چیکا کنم ؟(چون هیچ کاری ب ذهنم نمیرسه :n02:)
سلام .
1. در مورد بدکلاستر که در CHKDSK (عکس دوم) مشخص هست ، این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونید که توضیحاتی در مورد بدکلاستر دادم .
2. بدسکتوری با تعویض ویندوز برطرف نمیشه . کل سطح مدیا و تک تک سکتورها باید Scan بشوند تا مشخص بشه بدسکتوری دارد یا خیر . اگر میتوانید وارد ویندوز شوید با استفاده از برنامه HD Tune Pro ،دSMART Statue هارد دیسک را هم چک کنید .
3. بلواسکرین علتهای مختلفی داره (مثلاً خرابی رم و ...) و نمیشه گفت که حتماً به خاطر هارد دیسک هست . برای اطمینان اگر هارد دیسک دیگری دارید تست کنید و ببینید بازهم بلواسکرین ایجاد میشه یا خیر . شاید بدکلاستری که ایجاد شده ناشی از بلو اسکرین ناخواسته باشه .
این مشکل برا من رو لپتاپم ب وجود اومده امکان تعویض هاردش برام نیس
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نتیجه تست با HD Tune Pro
این ارورا رو پیدا کردم اما سر در نمیارم چندان
چطور میشه دقیقا فهمید علت اصلی بلو اسکرین کدوم یکی از قطعاته؟؟ (چون خودت خوب میدونی تعمیرات سخت افزاریای بیرو ن اطلاعاتشون تو این مورد چقده!)
اصن ممکنه بلو اسکرین نرم افزاری باشه؟
ata.royalfalcon
14-05-2015, 18:22
1. با استفاده از برنامه HDD regenerator (تحت Dos) هارد دیسک را Scan & Repair کنید . میتونید از آموزشهای موجود در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) استفاده کنید . بطور کلی این برنامه باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود . اگر اطلاعات مهمی دارید یک کپی در جای دیگری نگه دارید . پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .
2. اگر بازهم بلواسکرین داشتید با برنامه Memtest86+ چک کنید که رمها مشکلی دارند یا خیر . لپتاپ خودم بخاطر اشکال در رمها گاهی اوقات بلواسکرین میداد که رم خراب را پیدا و تعویض کردم .
3. اگر مشکل هارد دیسک فیکس بشه و رم هم مشکلی نداشته باشه ولی بازهم بلواسکرین میگیرید یک بار ویندوز عوض کنید و فقط درایورهای تایید شده (که در سایت سازنده لپتاپ هم هست) و نرم افزارهای ضروری را نصب کنید و ببینید مشکل همچنان هست یا خیر .
در لحظه ای که بلواسکرین میگیرید کار خاصی انجام میدید ؟
قبل از هرچی مرسی ک شما جواب میدی
امیدوارم با جوابای شما و سوالای من کسایی ک مث من این مشکلو پیدا میکنن بتونن کار ب جایی ببرن
بعدشم اطلاعات زیادی روی هارد دارم تو اولین فرصت انتقال میدم به هارد PC بعد با اون نرم افزار تست میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم اما در مورد گزینه 3 و اون سوالتون:
ویندوزو عوض کردم حل نشد
و ن کار خاصی نمیکنم،تقریبا همه اون نرم افزارا ک توی عکس زده bad cluster دارن و کلا هر فایلی ک توی اون سکتورا اجرا بشه مث کپی کردن فایل،دانلود کردن(از همه بیشتر)،اجرای بازیایی ک رو اون سکتورا نصب شدن ... باعث blue screen میشن
اقا نشد.،حل نشد.
:n28:
*اینا نتایج جدیدن*
*نکته : بعد از استفاده از HDD regenerator ویندوزو عوض کردم حتی پارتیش درایو C ک بد سکتورها توش بودن رو Delete کردم و بعد دوباره ساختم
*نکته : بعد از نصب ویندوز فقط درایورای ضروری رو نصب کردم و بعد با نرم افزار HD.Tune.Pro دوباره تست گرفتم ک نتایجو میبینید
*نکته : توی عکس شماره 2 چون تیک quick scan رو زدم 1 خانه قرمز شده وگرنه همون 4 تاس
تنها تفاوتی ک داشتم Warningهای توی عکس 1 کم شدن.
حالا نهایتا تشخیص چیه؟
ata.royalfalcon
18-05-2015, 07:21
با برنامه اي كه در سايت سازنده هارد ديسك هست (Data Lifeguard Diagnosticfo DOS) يكبار هارد ديسك Zero fill كنيد ببينيد موثر هست يا خير . اگر بي تاثير بود و همچنان بلواسكرين داشتيد و اون مورد warning برطرف نشد بهتر هست به گارانتي بفرستيد تا هارد ديسك را تعويض كنند .
دقت كنيد كه Zero fill كردن هارد ديسك كليه اطلاعات در هر درايوي كه باشه رو از بين ميبره .
6 ساله ک دارمش،خبری ع گارانتی نیس :n02:
اما اونم شاید امتحان کردم ب عنوان تیر اخر،مرسی بابت کمکاتون
اگه تست کردم نتیجه رو میزارم شاید بدرد کسی خورد
فقط ی سوالی اگه من هارد جدید بگیرم،میشه از این به عنوان ی هارد اکسترنال استفاده کرد؟اگه اره ب چی نیاز داره؟
ata.royalfalcon
18-05-2015, 11:39
6 ساله ک دارمش،خبری ع گارانتی نیس :n02:
اما اونم شاید امتحان کردم ب عنوان تیر اخر،مرسی بابت کمکاتون
اگه تست کردم نتیجه رو میزارم شاید بدرد کسی خورد
فقط ی سوالی اگه من هارد جدید بگیرم،میشه از این به عنوان ی هارد اکسترنال استفاده کرد؟اگه اره ب چی نیاز داره؟
در مورد سوال آخر ؛ ميتونيد يه باكس مخصوص هارد ديسكهاي 2.5 اينچي بخريد و تبديل به اكسترنال كنيد (مشابه عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط قبل از خريد بررسي كنيد اينترفيس اين هارد چطوري هست يعني اگه IDE هست پس باكسي كه ميخريد بايد از اين نوع هارد ديسكها پشتيباني كنه .
بعد ببخشید
میشه ی امار قیمتی هم برا هارد و این باکس هارد بم بدی الیته اگه خبر داری
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.