مشاهده نسخه کامل
: خواهش میکنم جواب بدین
دوستان قبلا ویندوز 8 نصب میکردم
الان ویندوز 8.1 رو نصب کردم همش این مشکل میاد رو صفحه نمیدونم مشکل چیه؟
در ضمن عکس ها هم با windows photo viewer هم باز نمیشه .
در کل این اخطار میاد که تو عکس هست لطفا راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قبلا ویندوز 8 نصب میکردم الان ویندوز 8.1 رو نصب کردم همش این مشکل میاد رو صفحه نمیدونم مشکل چیه؟ در ضمن عکس ها هم با windows photo viewer هم باز نمیشه . در کل این اخطار میاد که تو عکس هست لطفا راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام . یه تحقیق کوچیک کردم توی اینترنت و چند حالت بیشتر نداره . به احتمال زیاد شما ویندوز 8 خودتون رو به 8.1 آپدیت کردید ! همیشه میشه ویندوز های رده پایین رو به رده بالا آپدیت کرد ولی من پیشنهاد نمیکنم و بهتره ویندوز قبلی رو پاک کنین و ویندوز جدید رو اون هم ویندوزی که دستکاری نشده باشه و مال شرکت های ایرانی نباشه نصب کنین تا مشکلتون رفع بشه . احتمال دیگه این هست که قطعه ای که روی سیستم شما هست amd باشه !!! منظورم AMD PROCESSOR هست کارت های amd با ویندوز 8.1 مشکل دارن و دلیلی که روی ویندوز 8 این پیغام نمیاد همینه !!! نمیدونم microsoft آپدیتی چیزی برای هماهنگی ویندوز 8.1 با amd داده و یا نه ولی اگر داده باشه میشه مشکلتون رو رفع کرد و اگر نه باید راه دیگه ای باشه !!! این مشکلی هست که خیلی ها دارن فقط مال شما نیست . من با یک تحقیق کوچیک این نتیجه ها رو گرفتم دوستان دیگه هم راهنمایی کنن ممنون میشم !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.