PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : max ساپورت رم در لب تاپ از کجا بفهمیم

MILAD_ALONE
11-05-2015, 10:48
با سلام

دوستان من یه لپ تاپ acer e1_571g. دارم ولی از من نوع سی پی یو ش با مدل داخل سایت ایسر متفاوته اونجا نوشته max رم 8 گیگ ولی تو سایت. اینتل نوع cpu رو که وارد میکنم نوشته 16 گیگ ساپورت رم داره حالا به نظرتون کدوم ملاکه بهتریه واقعا max رم. این لپ تاپ چه قدره
در ضمن الان فابریک خودش رم هیوندای کره ای با باس 1600 تک کاناله

ممنون واسه جوابتون

Public Enemy
12-05-2015, 02:30
برای اینکه بدونین چه ترکیبی روی سیستمتون جواب میده یه راه بسیار خوب هستش که شک ها برطرف بشه :

به سایت crucial مراجعه کنین . یه نرم افزار داره crucial system scanner اونو دانلود می کنین . نرم افزار با توجه به بررسی انتخاب های مناسب برای سیستم شما می پردازه

حال با توجه به نظر crucial در این لینک سیستم شما باید تا 16 گیگابایت رم بتونین روی سیستمتون نصب کنین ( البته بهتره یک بار خودتون شخصا با نرم افزار مخصوص سیستمتون رو اسکن کنین . این نکته هم یادتون باشه نرم افزار در اکثر موارد آپگرید های پیشنهادی رو درست میگه اما همیشه 100 % جواب درست نیست ) :

MILAD_ALONE
12-05-2015, 15:06
ممنون دوست عزیز منم با توجه به باس و کانالش فکر میکردم 16 گیگ ساپورت کنه اما مطمن نبودم ولی یا توجه به اطلاعات سایت و مدل سی پی یو که سایت اینتل max. رم رو 32 گیگ و دو کاناله معرفی کرده به نتیجه رسیدم حداقل 16 گیگ رو ساپورت میکنه ;):n33: