ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در وصل کردن دو هارد در پی سی

Bensonw3x
10-05-2015, 23:57
سلام عاقا من یه هارد جدید میخوام وصل کنم به کیس ولی هر چی نگا میکنم سوکت اضافه ندارم که بزنم بهش (هارد بالایی) ...یه چیزایی در مورد جامپر اینا خوندم ولی اصلا متوجه نشدم میشه راهنماییم کنید ؟ چون اصلا اون جایی که واسه جامپر گذاشتن اصلا هیچ فیشی نرفت داخلش نگا کنید لطفا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۵۰۵۱۱_۰۰۴۷۱۱.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
11-05-2015, 06:39
سلام عاقا من یه هارد جدید میخوام وصل کنم به کیس ولی هر چی نگا میکنم سوکت اضافه ندارم که بزنم بهش (هارد بالایی) ...یه چیزایی در مورد جامپر اینا خوندم ولی اصلا متوجه نشدم میشه راهنماییم کنید ؟ چون اصلا اون جایی که واسه جامپر گذاشتن اصلا هیچ فیشی نرفت داخلش نگا کنید لطفا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۵۰۵۱۱_۰۰۴۷۱۱.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام .

مادربردتان پورت SATA آزاد داره ؟ همان كابل زرد رنگي كه هارد ذيسك پاييني را به مادربرد متصل كرده . اگر پورت آزاد داره كه بايد يك كابل ديتا SATA بخريد و از يكطرف به هارد ديسك و از طرف ديگه به مادربرد متصل كنيد . اگر مادربردتان پورت SATA اضافه نداره يا بايد مادربردتان را تعويض كنيد يا اينكه از كارتهاي PCIe to SATA استفاده كنيد .

براي برق ، سيمهايي كه از پاور بيرون مياد را دنبال كنيد و ببينيد كانكتور برق SATA آزاد موجود هست يا خير . اگر موجود نبود ميتونيد از تبديل SATA to molex كنيد كه البته من اين روش را پيشنهاد نميكنم و بهتر هست پاور را با مدلهايي كه به تعداد كافي كانكتور برق SATA دارند تعويض كنيد .

Bensonw3x
11-05-2015, 09:50
سلام .

مادربردتان پورت SATA آزاد داره ؟ همان كابل زرد رنگي كه هارد ذيسك پاييني را به مادربرد متصل كرده . اگر پورت آزاد داره كه بايد يك كابل ديتا SATA بخريد و از يكطرف به هارد ديسك و از طرف ديگه به مادربرد متصل كنيد . اگر مادربردتان پورت SATA اضافه نداره يا بايد مادربردتان را تعويض كنيد يا اينكه از كارتهاي PCIe to SATA استفاده كنيد .

براي برق ، سيمهايي كه از پاور بيرون مياد را دنبال كنيد و ببينيد كانكتور برق SATA آزاد موجود هست يا خير . اگر موجود نبود ميتونيد از تبديل SATA to molex كنيد كه البته من اين روش را پيشنهاد نميكنم و بهتر هست پاور را با مدلهايي كه به تعداد كافي كانكتور برق SATA دارند تعويض كنيد .

مادربورد که جای کابل ساتا اضافه داره این ازاین ، الان نگا کردم پاور من قدیمیه فقط کانکتر مولکس داره ... باید برم تبدیلشو بخرم ... چرا توصیه نمیکنید ؟ اخه به خاطرش برم به پاور بخرم به صرفه نیست اخه

EXTREME
11-05-2015, 11:53
اگه پورت اضافه ساتا دارید پس برای کابل دیتا شکل ندارید و نیاز به کارت ساتا نیست برای برق هم تاجای ممکن توصیه میشه از برق مستقیم شاتا برای هارد استفاده کنید میتونید برای هارد دوم که روش ویندوز نیست تبدیل برق تهیه کنید ولی برای هارد استفاده از تبدیل برق توصیه نمیشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Bensonw3x
11-05-2015, 12:26
اگه پورت اضافه ساتا دارید پس برای کابل دیتا شکل ندارید و نیاز به کارت ساتا نیست برای برق هم تاجای ممکن توصیه میشه از برق مستقیم شاتا برای هارد استفاده کنید میتونید برای هارد دوم که روش ویندوز نیست تبدیل برق تهیه کنید ولی برای هارد استفاده از تبدیل برق توصیه نمیشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

داداش تبدیل برق ،برای هارد دوم منظوره شما چیه ؟ برق مستقیم ساتا منظورتون کدومه ؟ خوب این تبدیل برق نباید به مولکس وصل بشه ؟ تو حرفه خودتون نوشتید : برای هارد دوم که روش ویندوز نیست تبدیل برق تهیه کنید ، بعد ادامه حرفتون زدید : برای هارد استفاده از تبدیل برق توصیه نمیشه

منظورتون اینه برای هارد دوم مبدل رو میتونم بزنم ، ولی اون هاردی که روش ویندوزه مبدل نزنم ؟ خوب اونی که الان روش ویندوزه مستقیم وصله به پاور .... من الان مشکل اینه پاورم ، یدونه کانکتور ساتا داره که وصله به هارد اصلی ، الان برا هارد دووم به مشکل خوردم چون نداره ، ولی همون کانتکتور ساتا که وصله به هارد دنبالش کردم دیدم وثله به یه کانکتور مولکس ... الان چی کار کنم ؟

ImLoser
11-05-2015, 12:38
منم مشکلم همین بود ولی چون دوتا دی وی دی رایتر داشتم مال یکیو کندم به هارد دوم وصلش کردم مشکلی ک نداره؟؟؟

Bensonw3x
11-05-2015, 13:08
در کل الان منظوره شما اینکه من این مبدل رو بخرم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد یه کابل ساتا معمولی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارم حله دیگه درسته ؟

ata.royalfalcon
11-05-2015, 13:54
در کل الان منظوره شما اینکه من این مبدل رو بخرم :

بعد یه کابل ساتا معمولی :

کارم حله دیگه درسته ؟

بله ، همين مبدل SATA To molex و كابل ديتا براي هارد ديسك تهيه كنيد (اگر به هر حال نميتونيد پاور را تعويض كنيد) .
فقط اگر به رايترها برق SATA متصل شده ، توصيه ميكنم جدا و متصل كنيد به هارد ديسك و براي رايتر از مبدل استفاده كنيد چون به اندازه هارد ديسك حساس و مهم نيستند .

منم مشکلم همین بود ولی چون دوتا دی وی دی رایتر داشتم مال یکیو کندم به هارد دوم وصلش کردم مشکلی ک نداره؟؟؟

مشكلي نيست .

Bensonw3x
11-05-2015, 17:56
اقا دمتون گرم امروز رفتم بیرون چیزایی که گفتید رو تهیه کردم - وصل کردم اکی شد همه چی

تشکر ویژه از آقای ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n16: