مشاهده نسخه کامل
: محسن یگانه - نگاه من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن یگانه - نگاه
اردیبهشت 94
در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (حباب) پیشرفت بود یا پسرفت؟
نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا از یگانه خوشم نمیاد ( چه از نظر شخصیتی ، چه از نظر صدا و موسیقی ) ، البومشم گوش کردم به نظرم ضعیف ترین البومش هست .
حالا بحث من کلا ضعیف بودن البومش نیست ،بحث اصلی حرفام آهنگ >> نه << هست . به معنای واقعی فاجعست . تو البوم های مجاز این یکی دو سال اخیر آهنگی به این بدی نشنیدم . تلفظ خود <نــــــــــــــــــــــــ ــــــــه ! > شدیدا گوش رو ازار میده . چه اصراری داره وقتی صداش کشش نداره اینقدر کش میده این کلمه رو که آزار دهنده میشه واسه مخاطب :n13:
Zlatan_ibra
11-05-2015, 22:53
ترک آخر و ماقبل آخر
دلکم
دلکم
نگاه
پسرفت
اگه انتظار رو مستقل حساب کنیم، بدترین آهنگ همون بود ... اگه در کنار پرنده باشه هم باز در کنار هم بدترینها بودن ...
ترکهای نه و دنبالش میرم هم می تونستن خیلی بهتر از این تنظیم بشن ...
چقدر دیر، دلکم
تو فکر میرم، دلکم، دیوار
تو فکر میرم، دلکم
قطعاً یه پیشرفت چشمگیر، اما باز به رگ خواب نمیرسه این آلبوم ...
در کل آلبوم قابل قبول و شنیدنیای بود
payam.n5
15-05-2015, 10:02
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ نگاه
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ دیوار
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟دیوار
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟دلکم
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (حباب) پیشرفت بود یا پسرفت؟ البوم حباب البوم خوبی در کارنامه یگانه نبود . ولی این البوم حتی نسبت به حباب هم پسرفت مطلق محسوب میشه . فضای تکراری و شعرهای یکنواخت البوم شدیدا تو ذوق میزنه . به نظرم دیگه یگانه تو ملودی سازی به بن بست رسیده و بهتره با اهنگسازای دیگه کار کنه ، مگر نه همین افولش تو این دو سه سال طی میشه همچنان ...
Ali_softcenter
15-05-2015, 12:03
سلام
محسن یگانه به نظرم صدای خوبی داره ولی نمیدونم چطوری بگم یه جورایی ضجه میزنه در آهنگ به کل همه چیز رو خراب میکنه....این کار رو دقیقا شادمهر هم انجام میده در برخی آهنگ هاش....خیلی نباید صدا رو کش بدن با این جنس صدا...یا به قول معروف فریاد بزنن!
کلا در لیست آهنگ های گلچین من هیچ آهنگی از محسن یگانه نیست! این آلبوم هم خیلی ضعیف بود ولی ولی ولی!
ولی دو تا ترک عالی بود به نظر من!
یکی ترک دیوار به خاطر شعرش....
و یکی آخرین ترک یعنی زمانی که شما به کل از آلبوم نااامید هستید! ترک تو فکر میرم..به نظرم فوق العاده ست! توی ماشین بیشتر از 30 بار اینو پلی کردم! به نظرم بهترین آهنگ محسن یگانه در کل زمان تا به امروز هست! نمیدونم چرا این ترک تاپ ترک هیچ کس نیست! خیلی خوبه!
یه چیزی هم هست به نظرم صدا بیش از حد تیز هست..تریبل آهنگ ها خیلی بالاست...حتی با اکولایزر و باس و تنظیمات پیشرفته هم به نظرم صدا تیزه!!! حالا نمیدونم مشکل از منه یا نه!
به نظر من هم تو فکر میرم بهترین آهنگ این آلبوم، و یکی از بهترینهای یگانه است ...
به شدت منو یاد یه عزیزی میندازه که از دست دادم
و شدیداً تاثیرگذار ...
yoosef_st
15-05-2015, 13:17
خداییش تنظیم و آهنگ مزخرف تر از آهنگ نگاه شنیدین تا حالا؟
GiggleClub
15-05-2015, 23:25
حالا که صحبت آهنگ تو فکر میرم شد منم بگم
چند دور اولی که گوش دادم آلبومو به چشمم نیومد ولی الان به نظرم با فاصله بسیار زیادی از بقیه آلبوم بهتره
و تنها این آهنگ از آلبومو ریختم رو فلشم که تو ماشین گوش میدم
ali_agha1981
15-05-2015, 23:36
سلام..خب منم به عنوان یه طرفدار محسن ، آلبوم رو سه باری کامل و با دقت پلی کردم و نظرم اینه :
اولا بگم...من نمیدونم چرا محسن یگانه هر آهنگ یا آلبوم میده سریع میان با رگ خواب مقایسه اش میکنن..!!:n13:
آلبوم رگ خواب یکی از بهترین آلبوم های دهه 80 و 90 موسیقی ایران بوده و هست و حالا حالاها امثال این آلبوم ها تو موسیقی ایران منتشر نمیشه..پس خواهشا هر آلبومی رو با رگ خواب مقایسه نکنید..!
در مورد نگاه...اگه با رگ خواب مقایسه اش نکنید:n15: آلبوم خیلی خوبیه...به قول محسن قرار نیست بترکونه و بازار موسیقی ایران رو تسخیر بکنه..یه آلبومِ دلی برای بهتر کردنِ حالِ دل شماست..
متاسفانه یا خوشبختانه توقعات از محسن یگانه خیلی بالاست و این کار رو خیلی سخت کرده..اگه دقیقا همین آلبوم رو با صدای میثم ابراهیمی یا لهراسبی یا... میشنیدین همه لب به تعریف و تمجید میگفتن که عجب آلبوم زیبا و قوی ای هست..ولی چون یگانه خوند دوباره میشه همون داستان رگ خواب که بالا گفتم...:n17:
1.دنبالش میرم ::: به نظرم میتونست بهتری تنظیم بشه و در حد و اندازه های سرآلبومی های یگانه نبود..ولی خوب بهش رای دادم..
2.چقدر دیر :: یکی از بهترین قطعات آلبوم از همه نظر...
3.دیوار :: تنظیم و آهنگسازی خیلی خوبی داره ولی با اون قسمت از شعرش که میگه دیوارو رو هل میدم غمام جا شه ارتباط برقرار نکردم..پس بهش رای ندادم...تنظیمش عالیه البته..
4.نه! : ترک خوبی نیست...متوسط رو به پایین..
5.درکم کن :: شعر خوبی نداره و موسیقی اش هم خوب نیست...
6.خاطره بازی :: بهترین قطعه آلبوم..
7.جاده : تنظیم خوبی داره..
8.تو فکر میرم : موسیقی و شعر زیبایی داره ای کاش تنظیم بهتری داشت..
9.نگاه :: بر خلاف بقیه خیلی با شعر و ملودی اش ارتباط برقرار کردم ولی ای کاش بازم تنظیم شادتر و اکتیو تری داشت...
10.دلکم :: موسیقی و تنظیم متوسط...زیاد دوسش نداشتم..
11.دلسرد12.انتظار (مقدمه پرنده)13.پرنده :: این سه تا تراک رو فقط گذاشته تو آلبوم که یه چیزی خونده باشه...:n09: قطعاتی که مقدمه دارن معمولا قطعات قوی ای هستن و شرایط رو آماده میکنن که مفهوم قطعه بعدی رو بهتر بفهمی و بیشتر ارتباط برقرار کنی..ولی متاسفانه پرنده در حد و اندازه های یه قطعه ای که نیاز به مقدمه داشته باشه رو نداشت..هر دو ضعیف بودن..
بهترین قطعه آلبوم : خاطره بازی و بعدش به ترتیب ، چقدر دیر ، نگاه ، تو فکر میرم ، دنبالش میرم که من به اینا رای دادم...
در مقایسه با حباب..من حباب رو بیشتر دوست داشتم شاید چون آلبومی بود که بیشتر روش کار شده بود ، درسته قطعات خیلی ضعیفی هم داشت ولی قطعات خیلی هیت هم داشت..
کاور البوم هم ضعیف بود ..واقعا خلاقیت این طراحان جلد آلبوم کجاست..من نمیدونم این محسن یگانه چه اسراری داره هر آلبومی میده از سرش عکس بگیرن.. صاف هم زُل بزنه تو دوربین...!! (دقیقا جلد اول هر 4 آلبوم!)
ضعیف ترین ها البته نگاه نه دلسرد انتظار پرنده
چقدر دیر وجاده
دیوار و جاده
دلکم
در یک سطح بودن
Hamid Hamid
16-05-2015, 19:17
سلام :)
خب منم 3-4 بار گوش دادم به آلبوم ، روی هم رفته اونجوری که می گفتن آلبوم ضعیف نبودش . کار نسبتا خوبی بودش و جوری نبود مثلا من نخوام دیگه اصلا گوش بدم ، البته این نظر شخصی منه اما خب خیلی کارهای دیگه بودن که من اصلا دیگه سراغشون نرفتم اما این آلبوم نسبتا خوب بودش.
در مورد سوال ها :
1 _ شاید آهنگ پرنده ، من زیاد خوشم نیومد.
2_ دنبالش می رم شعر خیلی خوبی داشت به نظرم
3_ دیوار
4_ دنبالش می رم و دلکم
5 _ آلبوم قبلی رو من به شخصه بیشتر دوست داشتم
موفق باشید
Alireza.M67
16-05-2015, 23:23
خداییش تنظیم و آهنگ مزخرف تر از آهنگ نگاه شنیدین تا حالا؟
من فکر میکردم فرهنگ مردم در فضاهای مجازی به قدری پیشرفت داشته که شاهد همچین لحن و کلماتی در نظرات نباشیم، ولی متاسفانه هنوز هم همچین انسانهایی پیدا میشن.
به هرحال امیدوارم دوستان و طرفدارانی که از تنظیم و آهنگ اون قطعه خوششون اومده اون پست رو نادیده بگیرن.
MOHAMMAD2010
17-05-2015, 11:48
من فکر میکردم فرهنگ مردم در فضاهای مجازی به قدری پیشرفت داشته که شاهد همچین لحن و کلماتی در نظرات نباشیم، ولی متاسفانه هنوز هم همچین انسانهایی پیدا میشن.
به هرحال امیدوارم دوستان و طرفدارانی که از تنظیم و آهنگ اون قطعه خوششون اومده اون پست رو نادیده بگیرن.
داداش وقتی ملت هنوز آلبومی که باید پول بابت خریدش بدن رو دانلود میکنن بعد تازه به خاطر اون 100 مگ که حجمشون کم شده طلبکارن و میخوان آلبوم رو پاک کنن دیگه چه انتظاری داری !
yoosef_st
17-05-2015, 18:24
داداش وقتی خواننده با اینهمه دبدبه و کبکبه از صدای چرخونک بچه ها واسه تنظیم کارش استفاده میکنه
وقتی تو تنظیم ترک مثلا 6 و 8، یهو وسط کار سکوت میشنوی و یهو ریتم کلا میشکنه! و آخر آهنگ تیریپ غمگین میشه اصلا!
وقتی موسیقی و تنظیم هیچ هماهنگی با هم ندارن، در طول آهنگ 3، 4 بار ریتم کلا عوض میشه!
وقتی شعر انقدر چیپه! انگار تو پارتی تولد داره آهنگ میخونه! ((چشم بددددد!! دور!!))
اون موقع چه انتظاری داری؟؟
موضوع اینه که کار در مقابل انتظاری که از محسن یگانه میره، یا کار کاملا آماتوریه!
اگه یه خواننده دوزاری میومد دقیقه 3:11 اینجوری خارج میخونده "اگه دستههههههه من بود!" و بعدشم فاز آهنگ میرفت رو غم، اون موقع میگفتیم خب چه توقعی میشه داشت!؟!؟! آماتورن!
Alireza.M67
17-05-2015, 22:20
داداش وقتی خواننده با اینهمه دبدبه و کبکبه از صدای چرخونک بچه ها واسه تنظیم کارش استفاده میکنه
وقتی تو تنظیم ترک مثلا 6 و 8، یهو وسط کار سکوت میشنوی و یهو ریتم کلا میشکنه! و آخر آهنگ تیریپ غمگین میشه اصلا!
وقتی موسیقی و تنظیم هیچ هماهنگی با هم ندارن، در طول آهنگ 3، 4 بار ریتم کلا عوض میشه!
وقتی شعر انقدر چیپه! انگار تو پارتی تولد داره آهنگ میخونه! ((چشم بددددد!! دور!!))
اون موقع چه انتظاری داری؟؟
موضوع اینه که کار در مقابل انتظاری که از محسن یگانه میره، یا کار کاملا آماتوریه!
اگه یه خواننده دوزاری میومد دقیقه 3:11 اینجوری خارج میخونده "اگه دستههههههه من بود!" و بعدشم فاز آهنگ میرفت رو غم، اون موقع میگفتیم خب چه توقعی میشه داشت!؟!؟! آماتورن!
ببینید، اون آهنگ رو محسن یگانه برای دخترش که تازه به دنیا اومده خونده .
این ایراداتی که شما گرفتی حتی 1 دونش به آهنگ وارد نیست.
لازم نیست وقتی از آهنگ خوشتون نیومده الکی ایراد تکنیکی روی کار بذارید.
بیاید خیلی ساده بگید از آهنگ خوشم نیومد و الکی ادای کسانی که 30 ساله کار موسیقی میکنن رو در نیارید .
اون آهنگ برای عروسی درست نشده و سکوت توش توجیه داره.
آهنگ یاسمین از امید رو شنیدید ؟ اونم شیش و هشته اونم فازش غمگین میشه پس شما بیا به اونم گیر بده ...
هر چقدر آهنگ رو گوش میدم نمیفهمم کجاش خارج خونده.
خارج خوندن توی موسیقی تعریف داره که ظاهرا شما یک تعریف جدیدی ارائه دادید.
این دوستانی که اینجا بعضا فعالیت میکنن خیلیاشون موسیقی کار میکنن پس لطفا با این اعتماد به نفس نظر فنی غلط روی کار بهترین و پرطرفدارترین خواننده داخل ایران ندید.
بهترین و پرطرفدارترین خواننده داخل ایران ندید.
:n08::n08:
خوش گذشت . چاوشی و خواجه امیری و صادقی و ... رو هم حذف کنیم از موسیقی ایران بازم این القاب نمیشه بهش داد :n09:
البته چند وقت پیش طرفدار علی اصحابی هم میدیدم در مورد کلی انتقادات این جمله عینا گفت . اونجا هم خوش گذشت :دی
کلا این طرفدار داشت که اقلا البوماش دو زار فروش میرفت که نخواد با مصاحبه های مختلف علیه خواننده ها و همکاراش و . .. و مصاحبه های مختلف و حرفای عجیب که این البوم اخرمه و دیگه البوم نمیدم بخواد تیتر سایت ها و مجلات شه تا البومش فروش بره و البوماش تو نظرسنجی ها اقلا تو 3 تا البوم برتر سال بود
یا سر همین البومش اگر میومدن همه انتقاد میکردن اقلا 5-6 نفر طرفدار داشت جواب بده
کلا تو همین p30world به جز تو و یکی دو نفر طرفدارش دیگه همه انتقاد میکردن یک جواب درست حسابی از یه طرفدارش شنیده نشد که فرد مقابل متقاعد کنه اشتباه میکنه . خودت که کلا هر کی انتقاد میکنه میای میگی:
این ایراداتی که شما گرفتی حتی 1 دونش به آهنگ وارد نیست.
این خواننده مورد علاقت با همین وضع هم پیش بره یکی دو سال دیگه از امثال مهدی احمدوند و سامان جلیلی و ... کلا هم سبکاش هم چه تو طرفدار چه برتری هم پایین تر میاد چه برسه بقیه :دی
yoosef_st
17-05-2015, 22:54
آقا من معذرت میخام
بله من هیچ علمی از موسیقی ندارم و اصلا هم نمیفهمم که کلا ریتم موسیقی چطور به کرات توی آهنگهای یگانه یهویی نابود میشه
یهو از بالای بالا، میاد سکته میکنه و میره توی یه فاز دیگه
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم به خاطر حرفای من تاپیک رو به حاشیه نبرن
من نظرمو در مورد یه سری آهنگای آلبوم گفتم
ولی به طور کلی یه نکتهای رو خانومم بهم یادآوری کرد که بد نیست بهش اشاره کنم
یگانه تو این آلبوم زیادی گامای بالا می خونه ... تو چندین آهنگ به شدت تو اوج می مونه و این کار آهنگاش رو شبیه آهنگای مجید خراطها کرده متاسفانه ... !!
البته این که میگم تو چند دفعهی اول تو ذوق می زنه ...
و الا من الان بعد از هفت هشت دور عادت کردم بهش و سعی می کنم از یه سری آهنگاش لذت ببرم ...
MOHAMMAD2010
18-05-2015, 12:01
خوش گذشت . چاوشی و خواجه امیری و صادقی و ... رو هم حذف کنیم از موسیقی ایران بازم این القاب نمیشه بهش داد
ببین دوست عزیز من نمیدونم جریان چیه که تو همش با خنده و مسخره بازی پست میزاری !
من خودم طرفدار یه خواننده نیستم و از خواننده های تو ایران شاید طرفدار 10 تا یا بیشتر باشم !
اینو بدون طرفدارای یگانه از خواجه امیری و صادقی خیلی بیشترن ، و با چاوشی تقریبا برابر هستن ( حالا یه ذره بیشتر یا کمتر )
Hamid Hamid
18-05-2015, 17:32
سلام :n01:
دوستان و کاربران گرامی و محترم
لطفا به نظرات همدیگه احترام بگذاریم ، برای نظر دادن در مورد کار خواننده ای که ممکنه زیاد علاقه ای به اون نداشته باشیم ( چه به اهنگ و یا به خواننده ) این رو در نظر داشته باشیم که حرف ها و صحبت های ما تنها " نظر شخصی " ما در مورد اون خواننده و آهنگ هستش و یه مقدار سعـی کنیم تو نظر دادن از تمسخر و استفاده از کلمات تند بپرهیزیم.
موفق باشید :)
ali_agha1981
18-05-2015, 18:18
Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز خداییش از شما توقع نداشتم علیه یه خواننده و طرفدارهاش اینجوری قضاوت بکنی..
به هر حال از نظر یه کاربری ، محسن بهترین و پرطرفدارترین هست ...این نظر شخصیش هست..
شما نمیتونی تفکراتت رو علیه یه خواننده اینقدر تند بخوای به دیگری تحمیل بکنی...
خواهشا هم تاپیک رو منحرف نکنید...بذارید نظرات دوستان محور آلبوم "نگاه" پیش بره...
Alireza.M67
18-05-2015, 19:20
پرنده . اصلا از آهنگ سازیش خوشم نیومد، گوش اذیت میشه، ریتم جالبی نداره .
دلکم ... (یه عمری گذشت و هنوزم تو فکر همون یار نامهربونم). عالیه به نظر من یکی از بهترین کار های محسن یگانست.
دیوار ... خیلی تنظیم خوبی داره، همش رو حساب کتابه.
دلکم ... البته دیپلم افتخار رو میدم به خاطره بازی.
پیشرفت. مخصوصا در شعر و ملودی.
Hamid Hamid
18-05-2015, 21:17
دوستان عزیز ، همراهان انجمن موسیقی و تاپیک " محســــن یگـــــانه - نـــــگاه مــن " :n01:
چند تا از پست ها از هر 2 سوی بحث پاک شد ، اگر مساله ای به ذهنتون می رسه بگید ( به بنده ، میلاد و یا کورش مدیر انجمن ) حتما رسیدگی می شه ، نگران نباشید :)
عزیـــزان حتما و حتما ما آدم ها در نظرات و علایق و سلایق با همدیگه تفاوقت های زیادی داریم ، بهتر این نظرات به طور " محترمانه " و به دور از تندروی بیان بشن. خوشحالم که نظرات مختلف رو در مورد آلبوم محسن یگانه شنیدیم ، به دور از این اختلافات جالبه که هر کسی نظر مختلفی در مورد آلبوم داره. اما یکی 2 نکته قابل توجه هستش ؛ نکته ی اول عنوان تاپیک و رجوع طرفداران محسن یگانه که قاعدتا اگر انتقادی هم بخوان بشنون با لحن ملایم پذیرا هستند و نکته ی دوم این تاپیک انحصارا اختصاص پیدا می کنه به آلبوم " نگــــــاه من " و نظرسنجی مرتبط با اون آلبوم و نه نظرسنجی "پرطرفدار ترین خواننده پاپ یا ایران " ، تشکر می کنم از دوستانی که به این مسائل توجه دارند. این بحث ها هم اصلا اشکال نداره ، طبیعی هستش و امیدوارم از همدیگه دلخور نباشید چون این اختلاف طبیعی هست. ( هرچند یه جاهایی لحن مناسب نبوده ) .
موفق باشید :n01:
ramin1988
22-05-2015, 09:54
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ بر خلاف انتظار و نسبت به اسم آلبوم آهنگ نگاه به شدت ضعیفتر از باقی کارها بود.
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ به نظرم شعر دیوار فوق العاده بود
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ درکم کن
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ دیوار
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (حباب) پیشرفت بود یا پسرفت؟ به نظر من نه پسرفت و نه پیشرفت زیادی ... همون محسن یگانه همیشه و خوب
Hamid Hamid
10-06-2015, 20:26
با سلام :)
دوستان عزیز مهلت شرکت در نظر سنجی آلبوم " نگاه من _ محسن یگانه " به پایان رسیده.
با سپاس از 21 کاربر شرکت کننده در این نظرسنجی.
بعد از پایان نظرسنجی به طور مشترک آهنگ های " دلکم " و " خاطره بازی " با 8 رای به عنوان بهترین آهنگ های این آلبوم انتخاب شدند.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن موسیقی :n01:
بنده هم، چه به لحاظ کرکتر و شخصیت و چه به لحاظ نوع موسیقی به محسن یگانه علاقه ای ندارم
اما تنها به این دلیل که جزو خواننده های معدودی بوده که در دوران تینیجری ام (سال 86- ...) به آهنگای اونها گوش میدادم (همراه با چاوشی ، خواجه امیری ، صادقی ، حامد هاکان ، حمید عسگری و ...) و همان موقع هم از بین همه ی اینها برایم آخرین انتخاب بود ... ؛ وقتی که اسمی ازش میبینم و مثلا میشنوم که آلبومی ارائه داشته ... تنها به همین علت که عرض نمودم میگم خب بگذار ببینم کارش چطور بوده ... و معمولا هم بعد از 1 دور گوش دادن اگر از یک یا هر چند تراکی که خوشم بیاد که هیچ اما بقیه آلبوم را حذف میکنم که حتی بقول دوستمان فضای هارد را هم اشغال نکند ... و اون 2-3تایی که آرشیو میشن هم شاید هر 2-3 سال یکبار گوش داده بشن ... از آلبوم قبلیش (حباب؟) هم کلا اسم هیچ تراکی را یادم نیست و گمان نمیکنم پس از اولین دور گوش دادن در زمان خودش دوباره play شده باشند ... رگ خواب هم که به زعم طرفدارانش شاهکارش بوده در زمان خودش برای من هم دلنشین بود اما بعد از مدتی بنظرم همچین چیزی هم نیامد ...
اما در مورد این آلبوم در کل بنظرم قابل تحمل ترین ها 2 آهنگ بودند ؛ به ترتیب اولیت : چقدر دیر ، تو فکر میرم که حتما جزو همان 2-3 مورد که گفتم هستند و آرشیو خواهند شد اما بقیه را حتی 1 دور کامل هم برای شنیدنشان حوصله ام نکشید...
و اگر با اکراه قبول کنیم هم دلکم را هم شاید اضافه کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.