PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه هارد که به این سیستم بخوره

masoudmoosavy
08-05-2015, 15:39
سلام

مشخصات سیستم من

cpu :
intel (r) core(tm)2 quad cpu q6600 @ 2.40ghz 2.39ghz

ram :
4.00 gb
(3.25 gb usable)

main :
p5e asus

grafic :
ati radeon hd 4800 series

من یه هارد اینترنال می خواستم تا فیلمها hd را ارشیو کنم

1- قبلا یه هارد اکسترنال خریدم با usb وصل کردم و هرچی بیشتر کپی کردم کندتر میشد
نمیدونم چرا؟
نکنه همه هاردهای اکسترنال همینطوریه ؟ خلاصه به دردم نخورد و یه گوشه افتاده

2- یه هارد اینترنال قدیمی داشتم گفتم فیلمهامو روش بریزم برای همین 2 تا هارد همزمان وصل کردم به مادربرد که یکیش ویندوز داشت و اون یکی که ارشیو بود ویندوز نداشت خلاصه اینم هرچی بیشتر کپی کردم کندتر شد حالا نمیدونم چرا ؟
اگر کسی میدونه بگه؟

3-حالا یه هار خوب می خواستم که اینترنال باشه و ویندوز روش نصب کنم تا هر وقت خواستم وصل کنم و فیلم hd ببینم

قیمتش زیر 300 تومن باشه

4-فکر کنم نصب 2 هارد هم زمان به مادربردم خوب نباشه یا کلا نباید اینجوری باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و جواب سئوالاتم را بدید :n40:

ata.royalfalcon
08-05-2015, 22:00
سلام .

میتونستم پستی که زدید را برای اصلاح سایز فونت ویرایش کنم . پس خواهشاً منبعد از فونت با سایز مناسبتر استفاده کنید .

1 و 2 : مادربردتان USB3 ندارد . برای هارد دیسک اکسترنال پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید تا سرعت ترانسفر دیتا بهتر شود .

از قسمت Benchmark برنامه HDtune Pro یک تست Read بگیرید و اینجا بذارید تا بررسی بشه که آیا سرعت هارد دیسک عادی (normal) هست یا خیر . تست write هم فقط با حذف کلیه پارتیشنها امکانپذیر هست که کلیه اطلاعات از بین میرود (لزومی به انجام اینکار نیست). از سلامتی هارد دیسک هم مطمئن بشید. میتونید به قسمت info برنامه ای که گفتم برید و بررسی کنید تمام موارد OK هست یا خیر .

بطور کلی سرعت ترانسفر دیتا بستگی به عوامل زیادی از جمله نوع اینترفیس (مثلاً USB3 یا USB2) ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني مدیا سرعت بيشتری دارند) ، تعداد و حجم فایلهایی که منتقل میشوند (هر چه حجم فایل بیشتر و تعداد آن کمتر باشد در مقایسه با حالتی که تعداد زیادی فایل کم حجم منتقل میکنید به سرعتهای بیشتری دست پیدا میکند) ، انتقال اطلاعات از یک درایو به درایو دیگر همان هارد دیسک یا از یک هارد دیسک به هارد دیسک دیگر (در حالت دوم معمولاً سرعت بیشتری خواهد داشت) ، نوع فرمت و حتی اندازه كلاستر ، چگالي و تعداد پلاترهای هارد دیسک ، RPM هارد دیسک و سرعت جابجایی هدها بر روی پلاتر ، نوع و مدل کنترلرهای استفاده شده در هارد دیسک و مادبرد ، ميزان فرگمنت شدن داده ها و خیلی خیلی خیلی موارد دیگر بستگي دارد .

3. با بودجه ای که در نظر گرفتید مناسبترین گزینه ، هارد دیسک دوترابایتی سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست که با وجود قیمت مناسب بهترین سرعت را در بین مدلهای مشابه دارد .

4. نصب چند هارد دیسک روی مادربرد هیچ مشکلی ندارد . فقط باید اولویت اول بوت را در بایوس تنظیم کنید .

masoudmoosavy
12-05-2015, 16:37
سلام
با تشکر از شما
میگم در این رنج قیمت بهتر از.این نیست؟
حالا اگر یک ترابایت هم باشه ایرادی نداره

ata.royalfalcon
12-05-2015, 21:45
سلام
با تشکر از شما
میگم در این رنج قیمت بهتر از.این نیست؟
حالا اگر یک ترابایت هم باشه ایرادی نداره

سلام .

مدل پیشنهاد شده برای کاری که میخواهید انجام بدید کاملاً مناسب هست . به غیر از این میتونید WD Black یکترابایتی با مدل نامبر WD1002FAEX انتخاب کنید .