ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دووستان یه مشاوره سریع بدین ممنون میشم

milad_gasemi
08-05-2015, 12:06
با سلام دووستان
یکی از دووستام می خواد لپ تاپ بخره حدوود 2 توومن.زیاد اهل گیم و این چیزا نیس فقط اینترنت و فیلم ک لپ تاپ و زیاد رووشن نگه میداره و زیاد ازش کار میکشه..اگه لطف کنین یه لپ تاپ خووب معرفی کنین ک این ویژگیا روو داشته باشهمرسی ممنون
1.کیفیت خوود لپ تاپ بالا باشه منظوور زوود بدنش داغوون نشه
2.کیفیت تصویر خووبی داشته باشه
3.باطری خووبی داشته باشه و شارژزیادی نگه داشته باشه
4.نسبت به قیمتش بیارزه

milad_gasemi
10-05-2015, 19:01
واقعا من از همه دووستان عزیز تشکر میکنم ک خیلی راهنمایی کردن....خب یکی یه کمکی بکنه

Xerxes-I
11-05-2015, 06:58
با سلام دووستان
یکی از دووستام می خواد لپ تاپ بخره حدوود 2 توومن.زیاد اهل گیم و این چیزا نیس فقط اینترنت و فیلم ک لپ تاپ و زیاد رووشن نگه میداره و زیاد ازش کار میکشه..اگه لطف کنین یه لپ تاپ خووب معرفی کنین ک این ویژگیا روو داشته باشهمرسی ممنون
1.کیفیت خوود لپ تاپ بالا باشه منظوور زوود بدنش داغوون نشه
2.کیفیت تصویر خووبی داشته باشه
3.باطری خووبی داشته باشه و شارژزیادی نگه داشته باشه
4.نسبت به قیمتش بیارزه

دوست عزیز وقتی صحبت از روشن بودن زیاد میکنید پیشنهاد دادن لپ تاپ خیلی سخت میشه.این مدت زیاد بیشتر از 12 ساعت تو روزه؟؟اگه جوابتون بله هست من سری thinkpad لنوو رو پیشنهاد میدم.هرچند با این بودجه شما فقط میتونید سری E یا همون Edge رو تهیه کنید که به پای سری های فوق العاده W, T و.. نمیرسند ولی بازم بنظرم انتخاب بهینه ای هست.جنس بدنه اش محکمه و لپ تاپ خرکاریه.معایبش یکی زیبا نبودنشه و دیگری صفحه نمایش معمولی. به هرحال تو این رنج قیمتی برای انتخاب لپ تاپ بهینه باید دست به عصا حرکت کنید.موفق باشید:n40:

NOR-1
11-05-2015, 13:15
من acer v5 573G و hp probook 450 g2 پیشنهاد میکنم