ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید: Lenovo Essential G5070 - N _ Lenovo IdeaPad Z5070 - A

Arsenal2012
08-05-2015, 02:05
سلام دوستان من یه لپ تاب میخوام تو این رنج قیمت 1900 تا 2200 بخرم بین این 3 تا مدل کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟

Lenovo IdeaPad Z5070 - A

Lenovo Essential G5070 - N

HP Pavilion 15-p040ne

از یه طرف این سی پی یو Core i7 و رمش 8 خوبه ولی گرافیکش نسبت به اون ضعیفتره ولی قیمتش ارزونتره از اون طرف اون گرافیکش قویتره و رمش 6 کمتره و Core i5 هست ولی گرونتره که فکر کنم به خاطر کارت گرافیکش گرونتر افتاده! ! ! از نظر سخت افزاری کل قسمت ها کدوم قویتره و بدرد گیم در حد متوسط میخوره ؟ ملاک خرید : بیشتر واسه بازی میخوام استفاده کنم بازی هایی که میخوام بزنم در حد کیفیت نرمال اجرا بشه کافیه فقط افت فریم نداشته باشه این بازی ها رو میخوام بزنم فیفا 15 و پی اس 15 تقریبا هروز میزنم و بازی های ماشینی 2015 و gta و کال آف هفته ای یکی دو ساعت ... { روزی نهایت 2 ساعت گیم میزنم اکثرا هم فوتبال میزنم }

از این 3 مدل کدومشون باطریش جدا میشه؟

Lenovo IdeaPad Z5070 - A

yon.ir/tq4A

Lenovo Essential G5070 - N

yon.ir/e8ha

مقایسه:

yon.ir/hxEY

آپدیت : این مدل رو هم الان دیدم:
HP Pavilion 15-p040ne
yon.ir/aqMv
گرافیکش به نظر اونایی که کامنت نوشتن خیلی خوبه و میگن GT جون میده واسه بازی این مدل رو هم گزاشتم تو سبدم :n06:

دوستان تو این رنج قیمتی که گفتم اگه مدل و برندی دیگه هست و ارزش خرید بیشتری داره لطفا معرفی و لینک بدن با تشکر

HOJ-JAT
08-05-2015, 09:22
واسه گیم هیچ کدوم توصیه نمیشه!
هر دو بشدت ضعیف هستند
مدل z510 شاید کمی بهتر باشه بخاطر cpu
اگه تا ۳ بیاری بالا شاید بشه مدل های بهتری یافت
ولی خرید اینا واسه گیم پول دور ریختنه

Arsenal2012
08-05-2015, 11:20
واسه گیم هیچ کدوم توصیه نمیشه!
هر دو بشدت ضعیف هستند
مدل z510 شاید کمی بهتر باشه بخاطر cpu
اگه تا ۳ بیاری بالا شاید بشه مدل های بهتری یافت
ولی خرید اینا واسه گیم پول دور ریختنه

ممنون بابت پاسخ... فقط یه سوال پس چطور این دو تا لپ تاپ این همه کامنت زیرشون هست و همه گفتن ما رو حالت High داریم Gta میزنیم یعنی الکی کامنت نوشتن ؟؟ یه سوال دیگه وقتی بیشتر بازی ها نوشته حداقل Ci5 و گرافیک 2 گیگ و رم 6 گیگ خب اینا جفتشون که این 3 تا مشخصات رو دارن!! مشکلشون دقیقا چیه که توصیه نمیشه ؟؟؟
نهایت تا 2500 بتونم هزینه کنم چه مدل و برندی توصیه میشه؟؟

HOJ-JAT
08-05-2015, 12:51
اولا ٢ گيگ گرافيك كاملا حرفه نادرستي هست ما بايد پردازنده گرافيكي را بررسي كنيم كه هيچ كدام براي گيم نيستند gtx
i5 دكستاپ قابل مقايسه با i5u نيست !
ولا دوستان تو تاپيك بازي با سيستم خفن نميتونن روي هاي خيلي خوب جواب بگرين چطو اون دوستان تواسنتد خدا ميداند!!!!
وري هاي فول اچ دي شصت فريم با لپتاپ ٤ تومني هم نميشه

اگر اصراري بر لپتاپ بودن نداري سيستم يا كنسول بخر ١٠٠ بهتر جواب ميدن

Arsenal2012
08-05-2015, 13:39
اولا ٢ گيگ گرافيك كاملا حرفه نادرستي هست ما بايد پردازنده گرافيكي را بررسي كنيم كه هيچ كدام براي گيم نيستند gtx
i5 دكستاپ قابل مقايسه با i5u نيست !
ولا دوستان تو تاپيك بازي با سيستم خفن نميتونن روي هاي خيلي خوب جواب بگرين چطو اون دوستان تواسنتد خدا ميداند!!!!
وري هاي فول اچ دي شصت فريم با لپتاپ ٤ تومني هم نميشه

اگر اصراري بر لپتاپ بودن نداري سيستم يا كنسول بخر ١٠٠ بهتر جواب ميدن

اوکی ممنون ... با این وضعیتی که شما میگین 1 الی 2 ماه صبر میکنم شاید تحریم ها برداشته شد دلار شد 1000 تومن همه چی نصف شد :n31: تو این مدت هم بیشتر کار میکنم بودجه مو بیشتر میکنم :n25:

اتفاقا حتما میخوام لپ تاپ بخرم روزی 2 ساعت گیم بزنم 2 ساعت هم وب چرخی و دانلود تماشای فیلم و موزیک لذت شو ببرم...
کنسول ps2 دارم ولی دیگه واس ما با این سن 25 سال حال نمیده گرافیکش مزخرفه یه فیفا 15 از نت دانلود کردم واسه ps2 ولی اصلا حال نمیده فقط بازیکنا تعغیر باشگاه دادن:n07:
کامپیوترمم عمرشو کرده هیچ بازی رو جواب نمیده:n30: اینم مشخصاتش:n22:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HOJ-JAT
08-05-2015, 17:36
كنسول ps4 منظورم بود قيمت يك و نيم اونواع اقسام گيم هاي جديد از جمله جي تي اي رو مياره بالا در حد ي لپتاپ هشت تومني
نكته بعدي نميخوام نا اميدتون كنم اما دلار ديگه هزار نميشه حتي زير سه هزار هم نمياد
بنظر من كنسول بگير با پيسيت فيلم ببين با كنسول بازي و ب گردي