ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پراید 131 SE مدل 1393 سفید

mehdi-ch
07-05-2015, 17:44
سلام دوستان ، بنده در تاریخ بهمن 93 ی پراید ثبت نامی گرفتم ولی الآن به دلیل نیاز شدید مالی می خوام بفروشمش
شرایط ماشینم:
740 کیلومتر داخل شهری مصرفم بود تو این 2و3 ماهی
بعد اینکه فوق العاده هم نو هست و هیچ آسیبی هم ندیده ، ی ضبط سونی 200 تومنی هم روش انداختم
بعد گفتم دیگه SE هست یعنی 2ایربکه و هیدرولیک و ترمز ای بی اس
میخواستم بدونم تو بازار چند می ارزه؟ و بنگاه چه قیمتی بزارم تا سرم کلاه نره؟ بنده ساری زندکی میکنم و تو ترافیک اینا هم نبوده ماشین...
mehdi-ch
07-05-2015, 17:46
راستی یادم رفت بگم ، متاسفانه مدل ماشین بنده 1393 هست ، واقعا بدشانسم :n27: بنده ماشینو ی ماه نگرفتم چون قصد فروش داشتم ولی پشیمون شدم اسفند از انبار گرفتم و کلا 2ماه و نیم زیرپام هست ... تازشم 2ماه دیگه باید ببرم نمایندگی برای بازدید ...

Pourya-pc
07-05-2015, 17:47
سلام دوستان ، بنده در تاریخ بهمن 93 ی پراید ثبت نامی گرفتم ولی الآن به دلیل نیاز شدید مالی می خوام بفروشمش
شرایط ماشینم:
740 کیلومتر داخل شهری مصرفم بود تو این 2و3 ماهی
بعد اینکه فوق العاده هم نو هست و هیچ آسیبی هم ندیده ، ی ضبط سونی 200 تومنی هم روش انداختم
بعد گفتم دیگه SE هست یعنی 2ایربکه و هیدرولیک و ترمز ای بی اس
میخواستم بدونم تو بازار چند می ارزه؟ و بنگاه چه قیمتی بزارم تا سرم کلاه نره؟ بنده ساری زندکی میکنم و تو ترافیک اینا هم نبوده ماشین...
19.5 برای مصرف کننده . بنگاه خیلی برداره ۱۸.۸۰۰ بخره
شما تو سایت باما و یا دیوار آگهیش کنید و مستقیم به دست خریدار برسونید که کمتر متضرر بشید .

mehdi-ch
07-05-2015, 19:44
19.5 برای مصرف کننده . بنگاه خیلی برداره ۱۸.۸۰۰ بخره
شما تو سایت باما و یا دیوار آگهیش کنید و مستقیم به دست خریدار برسونید که کمتر متضرر بشید .

تشکر پوریا جان :n40:، قیمت بالاتر گذاشتم که همین مقدارا فروش بره :n06:

mehdi-ch
07-05-2015, 19:45
راستی هزینه سند به پای من تموم میشه درسته؟! پلاک چطور؟!
بعد هزینه سند پراید چقدر هست :n03:؟

pouyacapitan
07-05-2015, 19:52
راستی هزینه سند به پای من تموم میشه درسته؟! پلاک چطور؟!
بعد هزینه سند پراید چقدر هست :n03:؟

هزینه پلاک با خریدار هست.

هزینه ی سند رو هم بیشترش رو فروشنده می ده یعنی شما.
فک کنم برا شما حدود ۲۰۰ و برا خریدار ۵۰ هزینه داره.