مشاهده نسخه کامل
: آموزش ساختن پروژه مدیریت فروشگاه کامپیوتر به زبان C#
irani-pars
07-05-2015, 15:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان
من سعید هستم
اگه دوست دارید برنامه نویسی C# رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید ، پیشنهاد می کنم که آموزش زیر رو تهیه کنید
تو این آموزش ، مدیریت فروشگاه کامپیوتر با تکنولوژی جدید Entity Framework تدریس شده .
به لینک زیر مراجعه کنید :
کلیک کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون
سلام
اول) عضویت تان را در این سایت تبریک عرض میکنم :n16:
دوم) تاپیک تان را برای نمایش عمومی تایید کردم، ولی دقت کنید این قبیل پستها به یک روش و روند تبدیل نشود، (مانند تاپیک دیگرتان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
اینکه قرار شود انجمن بجای مشاوره و کمک رایگان به اعضاء تبدیل شود به محلی برای اهداف تجاری و تبلیغات خیلی زیبا نیست و اگر لازم شود بند قانونی هم برایش پیدا میکنیم! :n01:
البته برای مقاصد تجاری و عرضه محصولات و... بخش جداگانه ای هم وجود دارد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
***ویرایش:
باتوجه به اینکه شاید معدودی از اعضاء بخواهند از محصولات اینچنینی استفاده کنند و خیلی هم یکطرفه و خشن برخورد نکنیم، پیشنهاد میکنم، شما لطف کنید و اگر خواستید بسته های دیگران تان را هم معرفی کنید، حداقل تاپیک جدید ایجاد نکنید...
یعنی در یکی از دو تاپیک فعلی با کمک دکمه "+ جواب دادن به اين بحث" در قالب "پست" جدید محصولات دیگر را معرفی کنید.
اینطوری برای خودتان هم بهتر است، کل مطالب تان در یک محل مجتمع میشود و چون تاپیک ها امکان "مشترک" شدن دارند و اعضایی که تمایل دارند میتوانند "مشترک" تاپیک تان شوند و با ارسال مطلب جدید از آن آگاه شوند.
گمانم اگر این مسئله در حد یک تاپیک باشد و از عرف خارج نشود میتوان نادیده اش گرفت.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.