ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفأ كمك كنيد

vazoupresin
06-05-2015, 20:19
سلام به همه
مادر من مدتى هست كه دچار پا درد هستن. پا دردشون طورى هست كه رگ اصلى كه از ران منشعب ميشه دچار انقباض خيلى سختى هست. انگار كه يه تيكه چوب زير پوست باشه. پيش دكتر هم چند بار مراجعه كردن. اما درمان بصورت موقتى بوده و پس از يه مدت دوباره روز از نو و روزى از نو! در ضمن اين درد مختص پا چپ ميشه.
مادر من ٥٣ سال سن دارن و دچار اضافه وزن هم هستند.
خواهشأ كمك كنيد. واقعأ نميتونم شاهد عذاب كشيدن مادرم باشم. لطفأ لطفأ:n28:

raana
07-05-2015, 00:40
سلام دوست عزیز....

پزشک چه نوع آزمایشاتی انجام داد؟؟نتیجه رو چی اعلام کرد؟؟

اگر فقط مشکل سفت شدن رگ هست..می تونن از قرص امگا3 برای نرم شدن رگ ها استفاده کنن.....

دلیل انقباض عضلانی هم می تونه کمبود ویتامین و مواد معدنی در بدن باشه....که مصرف مولتی ویتامین براشون به نظرم خوب هست....

ولی اگر مشکل از مهره های کمر و یا لگن باشه...که خب نوع درمان فرق می کنه....

مشکل بی حسی هم دارن؟

vazoupresin
07-05-2015, 11:33
با سپاس از شما
آخرين دكتر كه مراجعه كردن گفته بود تنها مشكل اضافه وزن دارى. اگر با كاهش وزن اين درد ادامه پيدا كنه بايد عمل كنى. عمل سيأتيك. ميشه درباره اين مريضى كمى اطلاعات بدين؟ چون گفته بودن كه سيأتيك عمل خطرناك هست و امكان قطع نخاع رو در پى داره. آيا واقعأ انقدر جدى هست؟ :n04:

raana
07-05-2015, 17:21
خواهش می کنم دوست عزیز....

درد سیاتیک به صورت ناگهانی بروز میکنه....درد از کمر شروع میشه(کمی بالاتر از باسن)...به همسترینگ و ماهیچه های دوقلو ،ساق و مچ پا منتقل میشه....

MRI انجام شد و به این نتیجه رسید پزشک متخصص؟چند وقت هست که این مشکل براشون پیش اومده؟

این مشکل بعد از بلند کردن جسم سنگینی براشون به وجود اومده؟یا اینکه به کمر ضربه خورده؟یا اینکه از جایی افتادن (مخصوصن افتادن از پله ها)؟

اگر مشکل زیاد جدی نباشه...با پایین آوردن وزن و تمرینات خاص که باعث تقویت فیله های کمر میشه..این درد و گرفتگی از بین میره...و شاید نیاز به عمل نباشه...

ولی باز هم بستگی به جواب MRI و تشخیص پزشک متخصص داره.....

vazoupresin
07-05-2015, 19:31
بازم سلام. خسته نباشيد
. دكتر آزمايش MRI نخواستند فقط گفتن با كاهش وزن اين مشكل برطرف ميشه. اميدوارم كه اين مشكل هر چه زودتر برطرف بشه. از شما هم سپاس فراوان. :n40:

اين مشكل از وقتى شروع شد كه مادرم دچار پيچ خوردگى مچ پا شدند. با مراجعه پيش دكتر اون مشكل حل شد. بعد از يه مدت دوباره درد پا شروع شد. اما بصورت دردهاى كوتاه كوتاه. يعنى صبح خوب بود، شب درد شروع ميشد و برعكس. تا جايى كه چند هفته پيش درد خيلى وخيم شد تا جايى كه اصلأ قابل تحمل نبود. در يك حالت ساكن قرار ميگرفتن و قادر به جابجايى پاهاشون نبودند. بعد از مراجعه پيش دكتر ( همين پريروز) معلوم شد كه درد سيأتيك هست.
اما خدا رو شكر قابل درمان. هست،

raana
08-05-2015, 17:46
بازم سلام. خسته نباشيد
بله بله كاملأ علائم همانطور كه شما فرموديد هستند. خدايا خدايا خيلى خوشحال شدم از اينكه شما هم گفتيد با كاهش وزن اين مشكل حل ميشه. دكتر آزمايش MRI نخواستند فقط گفتن با كاهش وزن اين مشكل برطرف ميشه. اميدوارم كه اين مشكل هر چه زودتر برطرف بشه. از شما هم بسيار بسيار سپاس فراوان.
خدا تمام مريضان رو شفا بده، خصوصأ كسانى كه با درد سيأتيك روبرو هستند.
باز هم سپاس از شما. خدا خيرتون بده:n40:

اين مشكل از وقتى شروع شد كه مادرم دچار پيچ خوردگى مچ پا شدند. با مراجعه پيش دكتر اون مشكل حل شد. بعد از يه مدت دوباره درد پا شروع شد. اما بصورت دردهاى كوتاه كوتاه. يعنى صبح خوب بود، شب درد شروع ميشد و برعكس. تا جايى كه چند هفته پيش درد خيلى وخيم شد تا جايى كه اصلأ قابل تحمل نبود. در يك حالت ساكن قرار ميگرفتن و قادر به جابجايى پاهاشون نبودند. بعد از مراجعه پيش دكتر ( همين پريروز) معلوم شد كه درد سيأتيك هست.
اما خدا رو شكر قابل درمان هست و بابت اين از خدا سپاسگزار هستيم.

خواهش می کنم:n26:

البته بازم بهتره به متخصص ستون فقرات و لگن مراجعه کنید...و یک MRI انجام بشه....تا وضعیت بخوبی مشخص بشه....

ولی درمان در مراحل ابتدایی...کاهش و وزن وتقویت ها ماهیچه های اطراف اون ناحیه هست....