PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع یک کار از صفر

Gregar
06-05-2015, 15:27
سلام دوستان

تو این دوره زمونه همه دانشگاه رو تموم میکنن اما اکثرا تخصص و تجربه کاری ندارن

میخواستم بدونم اخه چطوری میشه این تخصص و تجربه رو بدست اورد . اللخصوص رشته کامپیوتر و برنامه نویسی .
فکر کنین من دانشگاه رو تموم کردم و سربازی هم تموم شده رفته و برنامه نویسی هم در حد انجام پروژه های دانشگاه بلدم و یه چند وقت کار لازمه تا یادم بیاد . حالا از کجا باید شروع کنم .
تو اینترنت که هر چی میگردی همه برنامه نویس با تجربه زیاد میخوان . توی روزنامه هم همینطور و بیشتر کارهای پیش پا افتاده میخوان . دولتی ها هم که خودتون میدونین چجورین . خودمم اصلا خوشم نمیاد از کار دولتی .

موندم واسه شروع و پیشرفت باید از کجا شروع کنم . کلاس اموزشی برم ؟ هم هزینه اش زیاده هم یه جور ریسکه که معلوم نیست این همه هزینه کنی ایا برگشت داشته باشه یا نه . مخصوصا موسساتی که جدیدا مثل دانشگاه شدن . چون هیچ سرمایه ای تو دست و بالم نیست .
دوست و اشنایی که در این زمینه ها بتونه واسم کار پیدا کنه هم ندارم و اکثرا اقوامن که شغل ازاد دارن و نمیتونن کار واسم پیدا کنن . نه فقط در زمینه برنامه نویسی بلکه هر زمینه کامپیوتری منظورمه . به هر زمینه در کامپیوتر علاقه دارم اما متاسفانه کاری مرتبط باهاش پیدا نمیکنم .
حقیقتش اصلا حقوقش واسم مهم نیست . همین که کاری باشه که بشه باهاش استارت پیشرفت رو زد و حقوق بخور نمیری بدست بیاری کفاف میکنه . من فقط نمیدونم چطوری میشه همچین کاری پیدا کرد .

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-05-2015, 09:04
سلام
باید قید حقوق بالا رو بزنید و جائی مشغول به کار بشید با حقوق کمتر از توقعتون
بعد که تجربه دار شدید اونوقت میتونین دنبال کارهای با حقوق خوب بگردید
قدیمیها یک حکمتی دارند که میگه تجربه کسب کن حتی اگر مجبور بشی مفتی کار کنی

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-05-2015, 09:06
اگر تهران هستین روزنامه نیازمندیهای همشهری پر از آگهی برای گرفتن کارمند هست

howhow
07-05-2015, 09:30
سلام بچه ها همونجوری که میدونین بی کاری درد عمده جوونا شده تو این روزا و برای اندک کارایی هم که هست ازت سابقه کاری میخوان...
چند وقت پیش به چندتا شرکت درست و حسابی مرتبط با رشته مهندسیم ایمل زدم که حاضرم حتی مجانی کار کنم برای سابقه کار و کسب تجربه...
حالا بعد یه ماه یکی بهم زنگ زد از طرفه یه شرکت گفت مهندس فلانیم وضعیت چیه گفتم جویای کار گفت شنبه بیا فلان مجتمع باهات صحبت کنم...
حالا دوستان لطفا با تجربه ها بگن:
1-بنظرتون کارم درسته ادامه بدم؟برم شنبه؟گفت بدون حقوق کار کنم؟
2- برای اینکه سابقه کاری برام لحاظ بشه باید حتما بیمه رد بشه برام؟
3-توضیح دیگه ای هم اگه به ذهنتون میرسه بگید کمک کنه شاید اصلا بخوان سرمو کلاه بذارن...
نمیدونم شنبه بهم چی میخواد بگه طرف...

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-05-2015, 11:36
سلام بچه ها همونجوری که میدونین بی کاری درد عمده جوونا شده تو این روزا و برای اندک کارایی هم که هست ازت سابقه کاری میخوان...چند وقت پیش به چندتا شرکت درست و حسابی مرتبط با رشته مهندسیم ایمل زدم که حاضرم حتی مجانی کار کنم برای سابقه کار و کسب تجربه...حالا بعد یه ماه یکی بهم زنگ زد از طرفه یه شرکت گفت مهندس فلانیم وضعیت چیه گفتم جویای کار گفت شنبه بیا فلان مجتمع باهات صحبت کنم...حالا دوستان لطفا با تجربه ها بگن:1-بنظرتون کارم درسته ادامه بدم؟برم شنبه؟گفت بدون حقوق کار کنم؟
2- برای اینکه سابقه کاری برام لحاظ بشه باید حتما بیمه رد بشه برام؟3-توضیح دیگه ای هم اگه به ذهنتون میرسه بگید کمک کنه شاید اصلا بخوان سرمو کلاه بذارن...نمیدونم شنبه بهم چی میخواد بگه طرف...
سلام
رفتن ضرری نداره . خودش تجربه ای هست دز مصاحبه
اگر فرعون زمان هم باشه بهتون نمیگه مفتی کار کنین
ببینین چه کاری ازتون میخوان
به هیچ وجه شغلی مثل پول تحویل گرفتن از مردم رو قبول نکنین چون ممکنه کلاهبردار باشند و بخواند از طریق شما از مردم کلاهبرداری کنند و شما رو کلاهبردار معرفی کنند و بگن ایشون پول گرفته نه ما
چیزهائی که در مصاحبه بررسی میکنند
وضع ظاهری , مدرک , سن , حالت تأهل , مدرک , سابقه , علاقمندیها , ادب , اخلاق و احترام , مقدار حقوق درخواستی , میزان عشق و علاقه به کار موردِ نظر , سابقه در اون کار , سوال در مورد مشاغل قبلی و علت ترک شغل , تضمینات شما برای شروع به کار (ضامن , سفته , معرّف یا پارتی )
اگر شما رو قبول کنند , در مدتِ کارِ آزمایشی چیزهای دیگه ای هم بررسی میشه مثل :
سرعت شما , دقتتون در کار , ایثار , اخلاص , قدرت و توانائی در حل مشکلات , وقت شناسی , احساس مسئولیت , اشتباه پذیری , راستگوئی , دلسوزی برای شرکت و ممتلکاتِ شرکت و استفاده ی صحیح از اونها , ادب و اخلاق و احترام , تحمل کار در شرایط شلوغی و کار زیاد (استقامت) , هوش و ذکاوت و سرعتِ یادگیری و پیشرفت , احترام به قوانین و دستورالعملها , میزان اطاعت از دستورات مسئولین و مدیران , قدرت کنترل و خویشتنداری در برخورد با بی ادبها , خلاقیت و ابتکار روشهای بهتر برای انجام بهتر و دقیقتر و سریعتر کارها و کم کردن هزینه ها , فراموش نکردن اشتباهات و تکرار نکردنشون , نداشتن اشتباهات بسیار بزرگ و خطرناک و زیان بار , تمرکز در کار و نیاوردنِ مشکلاتِ زندگی خصوصی به محل کار و غیره
در مصاحبه خودتون رو ضعیف و محتاج نشون ندین . البته شکی نیست که متقاضی نیازمند کار هست همونطور که شرکتها هم نیازمند پرسنل هستند
یادتون باشه وعده های اضافه حقوق در آینده ممکنه دروغ باشه پس سعی کنین همون اول کار حقوق خوب درخواست کنین و بر سرش ممکنه کار به چانه زنی با رعایت ادب و اخلاق بکشه که طبیعی هست و اشکالی نداره

howhow
07-05-2015, 12:56
سلام
رفتن ضرری نداره . خودش تجربه ای هست دز مصاحبه
اگر فرعون زمان هم باشه بهتون نمیگه مفتی کار کنین
ببینین چه کاری ازتون میخوان
به هیچ وجه شغلی مثل پول تحویل گرفتن از مردم رو قبول نکنین چون ممکنه کلاهبردار باشند و بخواند از طریق شما از مردم کلاهبرداری کنند و شما رو کلاهبردار معرفی کنند و بگن ایشون پول گرفته نه ما
چیزهائی که در مصاحبه بررسی میکنند
وضع ظاهری , مدرک , سن , حالت تأهل , مدرک , سابقه , علاقمندیها , ادب , اخلاق و احترام , مقدار حقوق درخواستی , میزان عشق و علاقه به کار موردِ نظر , سابقه در اون کار , سوال در مورد مشاغل قبلی و علت ترک شغل , تضمینات شما برای شروع به کار (ضامن , سفته , معرّف یا پارتی )
اگر شما رو قبول کنند , در مدتِ کارِ آزمایشی چیزهای دیگه ای هم بررسی میشه مثل :
سرعت شما , دقتتون در کار , ایثار , اخلاص , قدرت و توانائی در حل مشکلات , وقت شناسی , احساس مسئولیت , اشتباه پذیری , راستگوئی , دلسوزی برای شرکت و ممتلکاتِ شرکت و استفاده ی صحیح از اونها , ادب و اخلاق و احترام , تحمل کار در شرایط شلوغی و کار زیاد (استقامت) , هوش و ذکاوت و سرعتِ یادگیری و پیشرفت , احترام به قوانین و دستورالعملها , میزان اطاعت از دستورات مسئولین و مدیران , قدرت کنترل و خویشتنداری در برخورد با بی ادبها , خلاقیت و ابتکار روشهای بهتر برای انجام بهتر و دقیقتر و سریعتر کارها و کم کردن هزینه ها , فراموش نکردن اشتباهات و تکرار نکردنشون , نداشتن اشتباهات بسیار بزرگ و خطرناک و زیان بار , تمرکز در کار و نیاوردنِ مشکلاتِ زندگی خصوصی به محل کار و غیره
در مصاحبه خودتون رو ضعیف و محتاج نشون ندین . البته شکی نیست که متقاضی نیازمند کار هست همونطور که شرکتها هم نیازمند پرسنل هستند
یادتون باشه وعده های اضافه حقوق در آینده ممکنه دروغ باشه پس سعی کنین همون اول کار حقوق خوب درخواست کنین و بر سرش ممکنه کار به چانه زنی با رعایت ادب و اخلاق بکشه که طبیعی هست و اشکالی نداره
ممنون از جوابتون
کاش بقول شما یه حقوقی هم بدن و نگه مجانی کار کنید
آخه جالبیش اینه که یه جایه خیلی معتبر قرار گذاشته و گفته اونجا اومدی بگو مهندس فلانی اگه نبود بگو مهندس فلانی...
حالا ببینم چی میشه خودش یه تجربس حتما اگه تجربه ای بدست آوردم شنبه میام انیجا منتقل میکنم..

howhow
12-05-2015, 16:21
شنبه رفتم خلاصشو بخوام بهتون گم بهم گفتن ما به به نفر.برای کار احتیاج داریم..بیمه نمیکنیم شیفت کاری اینجوریه و خلاصه یه توضیحی از کار و شرایطش دادن و همزمان یه سری سوال درسی و ... پرسیدن که تو درسیا زیاد موفق نبودم
آخرش گفتن حالا ما جمع بندیامونو کنیم و سایر.کارای مونده رو انجام بدیم باهاتون تماس میگیریم...خیلی هم برخورد بینمون خوب بود و خیلی خوب هم بدرقه م کردن..حالا نمیدونم چه کنم بنظرتون تماس میگیرن؟خودم تماس بگیرم؟رد شدم قبول شدم؟چون سوالای درسیو رو.که پرسید خوب بلد نبودم چون نمیدونستم چیزی میخوان بپرسن...خبلی کاره رو دوس دارم حتی مجانی کار کنم...بنظرتون چ کنم بزنگم چی بگم بهشون تا تکلیفم روشن شه؟:n03::n03:

Gregar
13-05-2015, 11:51
شنبه رفتم خلاصشو بخوام بهتون گم بهم گفتن ما به به نفر.برای کار احتیاج داریم..بیمه نمیکنیم شیفت کاری اینجوریه و خلاصه یه توضیحی از کار و شرایطش دادن و همزمان یه سری سوال درسی و ... پرسیدن که تو درسیا زیاد موفق نبودم
آخرش گفتن حالا ما جمع بندیامونو کنیم و سایر.کارای مونده رو انجام بدیم باهاتون تماس میگیریم...خیلی هم برخورد بینمون خوب بود و خیلی خوب هم بدرقه م کردن..حالا نمیدونم چه کنم بنظرتون تماس میگیرن؟خودم تماس بگیرم؟رد شدم قبول شدم؟چون سوالای درسیو رو.که پرسید خوب بلد نبودم چون نمیدونستم چیزی میخوان بپرسن...خبلی کاره رو دوس دارم حتی مجانی کار کنم...بنظرتون چ کنم بزنگم چی بگم بهشون تا تکلیفم روشن شه؟:n03::n03:

منم یه جا رفتم همینطوری شد . سوال درسی میپرسید و ... (اخه نمیدونم اموخته هامون تو دانشگاه پشیزی هم میارزه که ازش سوال میپرسن؟)
خلاصه اونا رو که بلد نبودم اما یه کم توی تعریف از مهارتهای دیگه ام مثل برنامه نویسی و ... زیاد مایه گذاشتم . خلاصه بعد از چند روز قبولم کردن اما متاسفانه همون اول یه پروژه بزرگ رو بهم دادن که از پسش بر نمیومدم و خودم قبلش گفتم دیگه نمیام که از این ضایع تر نشه .
حالا نمیدونم اشتباه کردم یا کار درستی کردم . اما شما به نظرم تا هفته دیگه شنبه صبر کن و اگه شنبه خبری نشد یه زنگ بزن تا لااقل مطمئن شی .

howhow
13-05-2015, 12:35
منم یه جا رفتم همینطوری شد . سوال درسی میپرسید و ... (اخه نمیدونم اموخته هامون تو دانشگاه پشیزی هم میارزه که ازش سوال میپرسن؟)
خلاصه اونا رو که بلد نبودم اما یه کم توی تعریف از مهارتهای دیگه ام مثل برنامه نویسی و ... زیاد مایه گذاشتم . خلاصه بعد از چند روز قبولم کردن اما متاسفانه همون اول یه پروژه بزرگ رو بهم دادن که از پسش بر نمیومدم و خودم قبلش گفتم دیگه نمیام که از این ضایع تر نشه .
حالا نمیدونم اشتباه کردم یا کار درستی کردم . اما شما به نظرم تا هفته دیگه شنبه صبر کن و اگه شنبه خبری نشد یه زنگ بزن تا لااقل مطمئن شی .

صبح زنگ زدم گفتم فلانیم شناخت گفت خوب هستید...گفتم منصرف شدید چی شد خلاصه گفتم قضیه تموم شد گفت داریم برای جذب نیرو هنوز مصاحبه میکنیم و تو مقدماتیم... وای بعدش موندم چ بگم باز گفتم من آخه علاقه خیلی دارم برای کار باهاتون...خلاصه هیچی دیگه دیگه عمرا بزنگم... نمیدونم دیگه بقیشو به خدا میسپرم اگه زنگ نزدن حتما به صلاحم نیست..
البته خوب کارا فرق داره اما به شما بعد چند روز زنگ زدن؟
نمیدونم چرا احساس میکنم بهم زنگ میزنن کاش تکلیفم روشن بود بلاتکلیفی بدتره

Gregar
13-05-2015, 13:03
صبح زنگ زدم گفتم فلانیم شناخت گفت خوب هستید...گفتم منصرف شدید چی شد خلاصه گفتم قضیه تموم شد گفت داریم برای جذب نیرو هنوز مصاحبه میکنیم و تو مقدماتیم... وای بعدش موندم چ بگم باز گفتم من آخه علاقه خیلی دارم برای کار باهاتون...خلاصه هیچی دیگه دیگه عمرا بزنگم... نمیدونم دیگه بقیشو به خدا میسپرم اگه زنگ نزدن حتما به صلاحم نیست..
البته خوب کارا فرق داره اما به شما بعد چند روز زنگ زدن؟
نمیدونم چرا احساس میکنم بهم زنگ میزنن کاش تکلیفم روشن بود بلاتکلیفی بدتره

به من از طریق یکی از اشناها که تو شرکت بود اطلاع دادن . بعد از تقریبا 4 روز بهم گفتم ازمایشی باید یه ماموریت بری . ماموریت رو رفتم و اومدم و یه هفته بعدش گفتن که برم سر کار . یه چند روزی بودم که اومدم بیرون .

تو هم جوش نزن . درسته بلاتکلیفی بده اما قبولم نکردن فدا سرت . ضرر که نکردی . هر کدوم از این مصاحبه هایی که انجام میدی خودش میره تو سابقه ات و هر جا میری اگه ضرر نداشت میگی که مثلا فلان جا رفتم و مصاحبه هم قبول شدم و ...

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-05-2015, 13:31
سلام
هشـــــــــــدار
ترک کردنِ کار میتونه علامتِ تنبل شدنِ مغز و تنبل شدنِ بدن و کمبود اعتماد به نفس و فرار از مسئولیت پذیری باشه
نداشتن قدرت تحملِ فشار فکری و بدنی در کار نشانه ی تنبل شدن مغز و بدن هست
اگر سریعاً سر کار نرید , روز به روز مغز و بدن تنبل تر میشه
این موضوع رو خیلی جدی بگیرید
در کار مقاومت کنین , فوری نگین دیگه نمیام . نداشتنِ نیازِ مبرم به کار عامل مهمی هست که شما راحت کار رو ترک کنین و این یعنی پسرفتِ بیشتر و بیشتر
یه چیزی رو فراموش نکنین :
هیچ کاری بدون فشار و مشکلات و مسئولیت نیست . اگر منتظرید تا کاری پیدا کنین بدون فشار فکری و بدنی و مسئولیت و اینها , پس تا آخر عمر کار بابِ طبعتون پیدا نمیکنین

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-05-2015, 18:37
وقتی در شغلتون مشکل دارید خوشحال باشید چون معنیش اینه که شما شاغل هستین و بیکار نیستین

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-05-2015, 09:42
سلام
برای اینکه ارزش تجربه داشتن رو خوب درک کنیم:
کسانی هستند که مدرک ندارند اما به خاطر تجربه ی طولانی داشتن , راحت کار پیدا میکنند و کارفرمای خردمند سعی میکنه که رضایتش رو فراهم کنه تا به فکر ترک کار نیافتند چون کارفرما میخواد خیالش راحت باشه که کارکنانش با کمترین مشکلات کار میکنند و اگر مشکلی پیش اومد بلدند حلش کنند و کمتر به کارفرما مراجعه میکنند برای پیدا کردن راهِ حل .
تجربه یعنی سرمایه . تجربه پولساز هست . وقتی هدفتون کسب تجربه ی کاری هست , این رو به خاطر داشته باشید تا کار کردن با حقوق ناچیز رو سودمند بدونین و بیشتر کار کنین و تجربه ی بیشتر کسب کنین و فکر نکنین دارین بیگاری میکنین و ضرر میکنین . بلکه بدونین دارین سود میبرین چون سرمایه ی کاریتون داره زیاد میشه

aghazadeh_hastam
14-05-2015, 10:13
پيام بازرگاني نده ديگه اسموني جان . اگه تجربه اي داري بگو و الا اسپم نكن

SADEGH 7
14-05-2015, 11:48
سلام دوستان

میخواستم بدونم اخه چطوری میشه این تخصص و تجربه رو بدست اورد . اللخصوص رشته کامپیوتر و برنامه نویسی .
فکر کنین من دانشگاه رو تموم کردم و سربازی هم تموم شده رفته و برنامه نویسی هم در حد انجام پروژه های دانشگاه بلدم و یه چند وقت کار لازمه تا یادم بیاد . حالا از کجا باید شروع کنم .
تو اینترنت که هر چی میگردی همه برنامه نویس با تجربه زیاد میخوان . توی روزنامه هم همینطور و بیشتر کارهای پیش پا افتاده میخوان . دولتی ها هم که خودتون میدونین چجورین . خودمم اصلا خوشم نمیاد از کار دولتی .

موندم واسه شروع و پیشرفت باید از کجا شروع کنم . کلاس اموزشی برم ؟ هم هزینه اش زیاده هم یه جور ریسکه که معلوم نیست این همه هزینه کنی ایا برگشت داشته باشه یا نه . مخصوصا موسساتی که جدیدا مثل دانشگاه شدن . چون هیچ سرمایه ای تو دست و بالم نیست .
دوست و اشنایی که در این زمینه ها بتونه واسم کار پیدا کنه هم ندارم و اکثرا اقوامن که شغل ازاد دارن و نمیتونن کار واسم پیدا کنن . نه فقط در زمینه برنامه نویسی بلکه هر زمینه کامپیوتری منظورمه . به هر زمینه در کامپیوتر علاقه دارم اما متاسفانه کاری مرتبط باهاش پیدا نمیکنم .
حقیقتش اصلا حقوقش واسم مهم نیست . همین که کاری باشه که بشه باهاش استارت پیشرفت رو زد و حقوق بخور نمیری بدست بیاری کفاف میکنه . من فقط نمیدونم چطوری میشه همچین کاری پیدا کرد .

سلام
من دو تا طرز فکر رو براتون توضیح می دم و باهم مقایسشون می کنم. امیدوارم برای شما و سایر دوستان مفید باشه. (توضیحات بیشتر در مورد رشته ی مورد نظر شما (که رشته من هم هست) ارائه شده.)
روش اول (که خیلی هم مرسوم هستش) اینه که از طریق دانشگاه و موسسات و کلاس و معلم کار یاد بگیری، احتمالا بعد از سربازی و بعد از اینکه حسابی احساس کردی کاربلد هستی و اعتماد به نفست رفت بالا بری به عنوان کارآموز (قبلا فکر می کرد کار بلدی!) واسه یه شرکت به صورت رایگان کار کنی بعد اگه دوست داشتن استخدامت کنن، اگه دوست نداشتن هم خداحافظی. انقدر این پروسه رو تکرار کنی تا یه جا بالاخره استخدامت کنن.
روش دوم که روش پیشنهادی من هست، اینه که هروقت اراده کردی پول در بیاری، اول ببینی چه شاخه ای از رشتت رو دوست داری.( مثلا دوست داری تحت ویندوز و با C# کار کنی.) بعد از این مرحله ببینی چه کارهایی برای این شاخه موجود هست. با توجه به اینکه درست سرچ کردن (به عنوان یه برنامه نویس) رو بلدی، تو اینترنت سرچ می کنی می بینی مثلا یه نفر یه برنامه نویس می خواد که یه برنامه تحت ویندوز با vb بنویسه که بشه باهاش یه کتابخونه رو مدیریت کرد. شما به اون شخص آفر نمی دی ولی کار رو استارت می زنی (با همون C#) احتمال اینکه نتونی برنامه رو با علم خودت درست بنویسی بیشتر از 90% هستش. ولی شما چون سرچ بلدی به راحتی می تونی برای مشکلاتت راه حل پیدا کنی و به مرور برنامت و تکمیل کنی. وقتی تموم شد و حسابی تستش کردی، می تونی باز همونجا که شخص درخواست داده رو چک کنی و ببینی اگه کسی کارش رو راه ننداخته شما بهش آفر بدی و بگی می تونی کار رو براش انجام بدی و هزینه رو هم بهش بگی و در بهترین حالت (که شاید احتمال اتفاق افتادنش 10% باشه، هم زمان رو از دست نداده باشی، هم شخص از کارت خوشش بیاد، هم با هزینه ای که گفتی موافق باشه) اولین کارت رو می تونی بفروشی. حالت دوم اینه که شخص قبلا کارش انجام شده باشه و شما هم یه برنامه ی کامل داری. تو این حالت می تونی واسه برنامت آگهی بدی و سعی کنی بفروشیش. همچنین شما یه تجربه ی کاری کسب کردی که نتیجش هم دست خودته. حالا برای دفعه ی دوم که سرچ می کنی، یه تجربه کاری داشتی. وقتی مثلا یه نفر یه برنامه می خواد که باهاش بتونه یه رستوران رو مدیریت کنه، شما می تونی جزو اولین نفراتی باشی که بهش آفر می دی و احتمال اینکه طرف آفر شما رو قبول کنه 50% هستش. چون شما اول کار زمان رو از دست ندادی، همچنین نمونه کار هم داری. همین یعنی 40% پیشرفت. اگه همین روال رو ادامه بدی بالاخره با درخواست های مشتری ها آشنا می شی و هزینه های معقول دستت میاد و زمانی که برای نوشتن یه برنامه لازم داری هم می دونی دقیقا چقدر هستش. بعد یه مدت شما براحتی می تونی مشتری پیدا کنی و همچنین از مشتری های قبلیت کسانی هستن که باز باهات تماس بگیرن. اگه همین مسیر رو ادامه بدی و توانایی مدیریت پولت رو هم داشته باشی، بعد یه مدت (چند ساله) می تونی به فکر تاسیس یه شرکت بیافتی.
-------------------------------------------------------------------------------------------
همونطور که روش دوم، متنش خیلی طولانی تر از روش اول هستش، سختی هاش هم به همون نسبت بیشتره (همچنین نتایجش خیلی دلچسب تره). پشت کار و جا نزدن تو مشکلات، پیدا کردن روش ها و ایده های جدید، خسته نشدن و فکر خیلی زیاد از جمله مواردی هست که تو روش دوم خیلی بهشون نیاز داری.
اگه دوست داشتی می تونی یه نگاهی به این پست من هم بندازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ی مهم اینه که از نظر من کار کردن به عنوان یه فریلنسر نمی تونه برای تمام عمر راضی نگهت داره و باید از همون اول هدف نهاییت کارهای بزرگ باشه.

Mr_100_dolari
14-05-2015, 21:37
سلام
هشـــــــــــدار
ترک کردنِ کار میتونه علامتِ تنبل شدنِ مغز و تنبل شدنِ بدن و کمبود اعتماد به نفس و فرار از مسئولیت پذیری باشه
نداشتن قدرت تحملِ فشار فکری و بدنی در کار نشانه ی تنبل شدن مغز و بدن هست
اگر سریعاً سر کار نرید , روز به روز مغز و بدن تنبل تر میشه
این موضوع رو خیلی جدی بگیرید
در کار مقاومت کنین , فوری نگین دیگه نمیام . نداشتنِ نیازِ مبرم به کار عامل مهمی هست که شما راحت کار رو ترک کنین و این یعنی پسرفتِ بیشتر و بیشتر
یه چیزی رو فراموش نکنین :
هیچ کاری بدون فشار و مشکلات و مسئولیت نیست . اگر منتظرید تا کاری پیدا کنین بدون فشار فکری و بدنی و مسئولیت و اینها , پس تا آخر عمر کار بابِ طبعتون پیدا نمیکنین

سلام

جناب آسمونی فکر نمیکنم که ترک کردن کار رو در هر حالتی بخوایم مساوی با کمبود اعتماد به نفس و فرار از مسئولیت بدونیم که شما اون رو به صورت هشدار مطرح کردی که اگر به غیر از این باشه پس احتمالا

تمام افرادی که صبح تا شب در شغل های غیر مرتبط با مهارت و رشته تحصیلی بدون کوچکترین انگیزه ای مشغول به کار هستند رو باید افراد مسئولیت پذیر و با اعتماد به نفس و غیر تنبل دونست !!

اتفاقا یکی از مشکلات جامعه امروز ما همین اشتغال افراد در شغل های بی ارتباط با مهارتشون هست که باعث بی انگیزگی و از زیر کار در رفتن و هر نوع بی مسئولیتی در محیط کار میشه و نه تنها منجر به

ورزیدگی مغز و جسم نمیشه بلکه در نهایت فساد کاری رو اون هم در این سطح به همراه داره ...

و برای پرورش مغز و جسم راه های زیادی هست که صرفا هیچ ارتباطی هم با نوع شغل طرف نداره که حالا بخوایم سر کار رفتن رو مساوی با پرورش ذهن و جسم بدونیم ...

همچنین عامل نداشتن قدرت تحمل کاری بسته به شرایط افراد متفاوت هست مثلا اینکه شما تو محیطی کار کنی که بر خلاف قانون کار بخوان رفتار کنند و بیش از ساعت کاری مجاز بخوان از کارمندشون کار

بکشن دلیلی بر نداشتن قدرت تحمل فرد و بی مسئولیتی نیست ... بلکه اسمش بی گاری کشیدن و تخلف رئیس مجموعه هست که در هر صورتی فکر منفعت شخصی خودش هست ...

این جمله درست هست و تنها مربوط به شغل و کار نمیشه بلکه مربوط به کل زندگی انسانی هست که باید افراد در برابر محیط ها و شرایط مختلف کمی هم انعطاف داشته باشند و سریعا جا نزنند اما نه به این

معنا که در برابر هر برخورد و شرایطی هیچ عکس العملی از خودشون بروز ندهند ....

وقتی در شغلتون مشکل دارید خوشحال باشید چون معنیش اینه که شما شاغل هستین و بیکار نیستین

با این حساب پس تمام افرادی که از سر اجبار و نیاز مالی سر هر کاری که هستند و هر جوری که باهاشون برخورد بشه و دچار هر مشکلی چه روحی روانی و چه جسمی به دلیل فشار بیش از حد کار بشن باید خوشحال باشن چون کار دارند !!

=============

در مورد استارتر تاپیک هم پیشنهاد من اینکه بهتره شما از فردی که تو رشته تحصیلی خودتون موفق و مشغول به کار هست مشاوره بگیری و ببینی به غیر از تحصیل در کنارش چه راهی رو رفته و البته ممکنه

شرایط زمانی اون فرد با شما از لحاظ بازار کار متفاوت باشه ولی شما میتونی در کلیاتی که منجر به موفق شدن اون فرد شده شرایط یکسانی رو برای خودت ایجاد کنی ...

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-05-2015, 23:29
تکراری . لطفا حذف شود ..........

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-05-2015, 23:30
سلام جناب آسمونی فکر نمیکنم که ترک کردن کار رو در هر حالتی بخوایم مساوی با کمبود اعتماد به نفس و فرار از مسئولیت بدونیم که شما اون رو به صورت هشدار مطرح کردی که اگر به غیر از این باشه پس احتمالا .سلام

ممنون از نظرتون
سوء تفاهم شده
بنده نوشته ام میتونه دلیل بر اینها باشه
ننوشته ام یقیناً و حتماً و بلا شک دلیل بر اینهاست

میتونه یعنی ممکنه

tajrobenik
16-05-2015, 01:19
.................. کلا بازار خوابشون برده بخاطر همون استخدام هم تا اطلاع ثانوی تعطیل است!!!! ...

howhow
16-05-2015, 08:22
میترسم یه کار خونگی راه بندازم اینقدر از اینورو اونور شنیدیم اوضاع کار خرابه ...میترسم همین پول خیلی کم هم به باد بدم...

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-05-2015, 09:47
میترسم یه کار خونگی راه بندازم اینقدر از اینورو اونور شنیدیم اوضاع کار خرابه ...
میترسم همین پول خیلی کم هم به باد بدم...سلام
راز موفقیتِ تضمین شده در کار و خصوصاً تولید اینه که قبل از شروع به کار و تولید , بگردین دنبال خریدار و مشتری تا مطمئن بشین که تولیدتون بی مشتری نمىمونه
یعنی چند نمونه تولید کنین و براش بازاریابی کنین توی نت و با مراجعه ی حضوری به کسانی که میتونند بخرند یا بفروشنش

tajrobenik
17-05-2015, 11:46
سلام
راز موفقیتِ تضمین شده در کار و خصوصاً تولید اینه که قبل از شروع به کار و تولید , بگردین دنبال خریدار و مشتری تا مطمئن بشین که تولیدتون بی مشتری نمىمونه
یعنی چند نمونه تولید کنین و براش بازاریابی کنین توی نت و با مراجعه ی حضوری به کسانی که میتونند بخرند یا بفروشنش

تولید که بماند ..... تو بحث اجرایی و حتی اجرایی مهندسی .... مصرف کننده خیلی مهم هست ...
مثلا می بینی شرکت کار رو بر می داره! خودش هیچ کاری نمی کنه ... 50 درصد از پول مال ه خودشه ...
فقط بخاطر بازاریابی ....

کلا وضعیت فعلی یه جوری ه که پول توی رابطه هاست!

hamid_diablo
17-05-2015, 12:46
توی این کشور لعنتی با باید کلاه بردار باشی یا ایکه واسه مردم کار کنی و یه چیزی سر ماه بزارن کف دستت که حتی باهاش نمیتونی خودتو جمع کنی ...چه برسه بخوای خانواده هم تشکیل بدی

howhow
31-05-2015, 13:28
بچه ها به من زنگ زدن رفتم اونجا یه سری فرم و اینا هم پر کردم....
خلاصه مشغول شدم اونجا بدون بیمه
و با حقوق سال 91!!!!
خودشونم گفتن واقعا قبول داریم کمه اما برای سابقه کاریت خوبه و برای کسب تجربت:n29::n28:

tajrobenik
31-05-2015, 14:06
بچه ها به من زنگ زدن رفتم اونجا یه سری فرم و اینا هم پر کردم....
خلاصه مشغول شدم اونجا بدون بیمه
و با حقوق سال 91!!!!
خودشونم گفتن واقعا قبول داریم کمه اما برای سابقه کاریت خوبه و برای کسب تجربت:n29::n28:

من یک مدت تو یک شرکت خصوصی نسبتا کوچیک کار کردم.
و خوب بهتر از بیکاری هست

از دید خودم یک سری اشتباهات داشتم که اگه برگردم اون اشتباهات رو تکرار نمی‌کنم.

اول این که شماره موبایل های هر شخصی که باهاش کار می‌کردم و می‌گرفتم. کار فرما مدیر و یا هر لینکی که بشه ازش بعدا استفاده کرد . ( البته به یک بهانه ای مثلا اگه دیدم طرف تو کار فروش سیستم هست می‌گم گاهی دوستان می‌خوان سیستم بخرن شماره شما رو می‌تونم داشته باشم)
واسه خودمم بعد از ظهر ها کار جور می‌کردم.
یعنی اگه می‌شد نصف حقوقم رو تبلیغ می‌کردم و تراکت پخش می‌کردم و با سامانه پیامک به شناسا پیامک می‌زدم.

یکی از دوستان که با هم تو شرکت کار می‌کردیم.
حدودا بعد از سه ماه رفت یک شرکت بزرگ تر.
اگه تو اون موقعیت قبلیم بودم در حین کار دنبال شرکت بزرگ تر و قوی تر هم بودم

howhow
31-05-2015, 16:03
آره بهتر از بیکاریه...
آخه جالبیش اینه شرکت خصوصی نیست و دولتیه و یه شرکت دولتیه پتروشیمی و نفتی هست که برای تحقیقاتشون نیرو کم دارن...کارشم شیفتی هست...و طرفای مقابلم حقوقمو نمیدن خودشونم حقوق بگیرن و بهم میگن خیلی اینجا کار یاد میگیری بعد یه سال(به حرفاشون اعتماد دارم دلیلی برای دروغ گفتن ندارن)
فقط کاش بیمه داشت...
البته خوب چه میشه کرد یه حسی بهم میگه این تجربه به نفعمه

راستی رشته م مهندسی شیمیه و این کار هم فنیه و خیلی مرتبطه با رشتم

Bazaromde.com
21-06-2015, 14:43
سلام دوستان

با سلام از روزنامه همشهری استفده کنید و میتونید در عین یک ماه با چند تاشون کارکنی و بگید غیر حضوری کار میکنم و براشون از طریق ایمیل و ... کار ارسال کنید