ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایش خلاصه متن php

p.naebi
06-05-2015, 12:13
سلام به اساتید عزیز
من میخام فقط بخشی محدودی از مطلبی رو که توی بانک ذخیره کردم رو نمایش بدم، از این کدها استفاده کردم که جواب میده ولی به شرطی که متن رو چه فارسی چه انگلیسی مستقیم تو بانک درج کرده باشم! ولی وقتی از طریق سایت متن رو توی بانک ذخیره میکنم (تبدیلش میکنه به کد html) دیگه زمان واکشی هیچ متنی رو برام نمیاره :n35: مشکل کارم از کجاست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tabriz-info
06-05-2015, 23:59
سلام به اساتید عزیز
من میخام فقط بخشی محدودی از مطلبی رو که توی بانک ذخیره کردم رو نمایش بدم، از این کدها استفاده کردم که جواب میده ولی به شرطی که متن رو چه فارسی چه انگلیسی مستقیم تو بانک درج کرده باشم! ولی وقتی از طریق سایت متن رو توی بانک ذخیره میکنم (تبدیلش میکنه به کد html) دیگه زمان واکشی هیچ متنی رو برام نمیاره :n35: مشکل کارم از کجاست؟

خوب اونوقت نحوه insert اطلاعات مشکل داره کد اون رو لطفا بزارید

p.naebi
07-05-2015, 11:30
کدش اینه ولی فکر نکنم از اون باشه آخه جای دیگه ای کل متن رو برام برمیگردونه ! فقط خلاصه متن رو با این دستور بهم نمیده

hamedarian2009
07-05-2015, 16:22
بهتره یک ستون هم برای خلاصه متن تو جدول دیتابیس داشته باشین و هنگام درج خلاصه رو هم جدا از کاربر بگیرین چون با ادیتور نوشته درج میشه از تگ های html برای قالب بندی متن استفاده میشه و اگه شما بیایید از متنم اصلی تیکه ای رو جدا کنید اونوقت ممکنه تگ ها ناقص کات بشن و درست نمایش داده نشه

p.naebi
07-05-2015, 17:06
بهتره یک ستون هم برای خلاصه متن تو جدول دیتابیس داشته باشین و هنگام درج خلاصه رو هم جدا از کاربر بگیرین چون با ادیتور نوشته درج میشه از تگ های html برای قالب بندی متن استفاده میشه و اگه شما بیایید از متنم اصلی تیکه ای رو جدا کنید اونوقت ممکنه تگ ها ناقص کات بشن و درست نمایش داده نشه
ممنون از پیشنهاد خوبتون :n02:

hamedarian2009
08-05-2015, 10:02
ممنون از پیشنهاد خوبتون :n02:

البته نه اینکه با اون روش نشه ولی یکم سخت تر میشه و این راه آسون تریه