ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات مهم در مورد 8.1

supermax15
03-05-2015, 23:00
سلام من چنتا مشکل دارم میخواستم بگم

1_ میخوام وارد پوشه document and setting بشم ارور acced denied میده حتی با اینکه خودم ادمین هستم تمام پرمیشن هارو allow کردم واسه everyone و user

2_ی فایلی هست بنام hibrefil.sys که حدود 6 گیگ حجم گرفته تو شاخه c چطوری میتونم پاکش کنم ؟
چون ssd 24 gig نصب هس ویندوز نیاز بفضای بیشتری دارم

3_ توی پوشه windows/winsxs کلی پوشه بدرد نخور هست کلی جا گرفته چطوری میشه پاکشون کرد

4_چطوری میشه توی رجیستری تنظیم کرد که هر برنامه ای موقع نصب توی فلان ادرس نصب بشه و دیگه پیشفرض c/program نباشه و خودم ادرس بدم واسه پیشفرضش

thanks

h_kh_1367
04-05-2015, 08:06
سلام من چنتا مشکل دارم میخواستم بگم

1_ میخوام وارد پوشه document and setting بشم ارور acced denied میده حتی با اینکه خودم ادمین هستم تمام پرمیشن هارو allow کردم واسه everyone و user

2_ی فایلی هست بنام hibrefil.sys که حدود 6 گیگ حجم گرفته تو شاخه c چطوری میتونم پاکش کنم ؟

3_ توی پوشه windows/winsxs کلی پوشه بدرد نخور هست کلی جا گرفته چطوری میشه پاکشون کرد

4_چطوری میشه توی رجیستری تنظیم کرد که هر برنامه ای موقع نصب توی فلان ادرس نصب بشه و دیگه پیشفرض c/program نباشه و خودم ادرس بدم واسه پیشفرضش

thanks

1 - خیلی از پوشه ها هستن که تو ویندوز 7 و 8 و 8.1 و 10 اینطوری هستن !! بعضی هاشون اصلا اضافه هستن بعضی هاشون هم کلا سیستمی هستن و دسترسی بهشون نداریم . Documents and Settings یکی از اونهاست و فکر کنم جزو اضافه هاست چون من معمولا بعد از نصب ویندوز پاکشون میکنم و مشکلی پیش نمیاد !!

2 - فایل hiberfil.sys همونطور که از پسوندش مشخص هست یه فایل سیستمی هست و پاک نمیشه !! ولی حجمش نباید اینقدر بالا باشه ، برای من 1.5 گیگ هست ، احتمالا سیستم رو آخرین بار Sleep کردی اینطوری شده !! یبار restart کنی فکر کنم حجمش درست بشه !!

3 - از نرم افزار هایی مثل CCleaner یا Windows 8 Manager استفاده کن .

4 - از منوی Start وارد Run بشین و عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا رجیستری ویندوز باز بشهوارد مسیر زیر بشید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
در سمت راست صفحه روی ProgramFilesDir دوبار کلیک کنید و تو قسمت Value Data مسیر جدیدی که دوست دارین به عنوان مسیر پیش فرض نصب برنامه ها قرار داده بشه وارد کنید .

vissoto
04-05-2015, 15:35

سلام

کلید ویندوز + X را بزنید و Command prompt (Admin) را انتخاب کنید.

powercfg -h off را تایپ (copy/paste) و اینتر را بزنید و پنجره را ببندید و سیستم را ریستارت کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته با پاک شدن فایل hiberfil.sys بوت سریع ویندوز (در صورت فعال بودن ) و قابلیت Hibernation هم غیرفعال می شود.

در صورتی که سیستم لپ تاپ است به آدرس Control Panel\System and Security\Power Options رفته و

Change plan settings را در پلانی که فعال است زده و در صفحه بعدی Change advanced power settings را انتخاب و

در پنجره باز شده چک کنید Critical battery action و Low battery action (در زیر مجموعه Battery) بر Hibernate تنظیم

نشده باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])