ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرارت پردازنده

بردیا
02-05-2015, 09:38
سلام
من چند روز پیش داشتم سیستمم رو گردگیری میکردم،بعد فن سی پی یو رو هم باز کردم تا تمیزش بکنم
مقداری از خمیر سیلیکونیش جدا شد انگار و بعد نصب دوباره فن،دمای پردازنده توی کارای سنگین بالا میرفت و به 80 میرسید تا جایی که مادربورد مدام بوق میزد
رفتم یه سرنگ خمیر خریدم،با پد الکلی و دستمال کاغذی روی سی پی یو و زیر فن رو کامل از خمیر قبلی پاک کردم،خمیر جدید رو به صورت نقطه ای روی سی پی یو زدم و با چاقو به صورت نرم روی سطح پردازنده پخشش کردم و فن روش نصب کردم
ولی وقتی سیستم رو روشن کردم در همون حالت عادی به سرعت دمای سی پی یو بالا میره و مادربورد بوق میزنه.
مشکل کجاست؟
من پارسال هم از همین مدل خمیر و به همین روش استفاده کرده بودم و مشکلی هم پیش نیومده بودش.
اینم عکسی از وضعیت سیستم تو این ده دقیقه ای که روشنش کردم الان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
02-05-2015, 10:11
سلام
من چند روز پیش داشتم سیستمم رو گردگیری میکردم،بعد فن سی پی یو رو هم باز کردم تا تمیزش بکنم
مقداری از خمیر سیلیکونیش جدا شد انگار و بعد نصب دوباره فن،دمای پردازنده توی کارای سنگین بالا میرفت و به 80 میرسید تا جایی که مادربورد مدام بوق میزد
رفتم یه سرنگ خمیر خریدم،با پد الکلی و دستمال کاغذی روی سی پی یو و زیر فن رو کامل از خمیر قبلی پاک کردم،خمیر جدید رو به صورت نقطه ای روی سی پی یو زدم و با چاقو به صورت نرم روی سطح پردازنده پخشش کردم و فن روش نصب کردم
ولی وقتی سیستم رو روشن کردم در همون حالت عادی به سرعت دمای سی پی یو بالا میره و مادربورد بوق میزنه.
مشکل کجاست؟
من پارسال هم از همین مدل خمیر و به همین روش استفاده کرده بودم و مشکلی هم پیش نیومده بودش.
اینم عکسی از وضعیت سیستم تو این ده دقیقه ای که روشنش کردم الان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با فن استوک برای این پردازنده طبق عکس دما زیاد بالا نیست دما در زمان لود بهتره از 65 بیشتر نشه تهویه کیس و دمای محیط هم در دمای پردازنده موثره
در مورد دور فن در بایوس قابلیت smart fan فعال باشه و smart target رو هم روی یک دمای مشخص بزارید که از اون دما دور فن افزایش پیدا بکنه در این صورت با افزایش دما دور فن هم افزایش پیدا میکنه برای خمیر هم از خمیر zp استفاده کنید

بردیا
02-05-2015, 18:49
اسمارت فن رو فعال كردم،ولي همون موقع داخل بايوس دماي سيستم به بالاي ٨٠ رفت بعد از حدود يك دقيقه.
كيس رو اوردم پايين پايه هاي فن رو چك كردم كه شل نباشن.
تا يه ساعت ديگه دوباره راش ميندازم

Sent from my iPhone using Tapatalk

EXTREME
02-05-2015, 21:06
بله فن رو چک کنید که محکم و درست نصب شده باشه یا یکی از پایه هاش نشکسته باشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

بردیا
03-05-2015, 09:16
پایه های سمت چپ فن رو یه بار دیگه باز کردم و بستم
از دیشب تا حالا توی کارای سبک دمای پردازنده دیگه بالاتر از 60 نرفته
ولی تو کارای سنگین تستش نکردم دیگه.