ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب رشته

reza4018
01-05-2015, 19:27
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده سال آینده قراره رشته تحصیلی دبیرستانم رو انتخاب کنم. به سه‌بعدی علاقه بسیاری دارم و در حال حاضر هم در حال یادگیری مدل سازی هستم و در آینده قصد دارم وارد شاخه های دیگری هم از سه بعدی بشم.

سوالی که از دوستان با تجربه داشتم اینه که آیا انتخاب رشته های زیر مجموعه هنر از فنی و حرفه ای مانند "انیمیشن" یا "گرافیک" مفید هستش؟ منظورم اینکه آیا اطلاعات مناسبی که برای کار سه‌بعدی به دردم بخوره را با انتخاب این رشته ها میتونم یاد بگیرم؟ در کل منظورم اینه که آیا سطح این رشته ها در حدی هستش که ارزش انتخاب داشته باشن؟ آیا از دوستان کسی هست که در این رشته ها تحصیل کرده باشه یا حداقل اطلاعاتی ازش و همینطور رشته های دانشگاهیش داشته باشه؟

با تشکر

ArashMiniStar
01-05-2015, 19:30
والا بچه های فنی بیشتر کاربلدن ولی ریاضی مدرکشون با اعتبارتره یه کنکور هم که ساده شده بیشتر ندارن

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

reza4018
13-05-2015, 19:29
ممنون دوست عزیز ولی من به یک راهنمایی دقیق در مورد همین رشته خاص نیاز دارم نه یک مقایسه کلی بین رشته های فنی و ریاضی.

Sh-Meteor
13-05-2015, 19:52
سلام

من خودم دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و زمانی که دبیرستانی بودم تو هنرستان های فنی و حرفه ای میخوندم!

هنرستان ما که خدا رو شکر خوب بود و خیلی کمکم کرد برای استارت زدن

اما یکی از دوستان من که گرافیک رو تو هنرستان کاردانش می خوند اصلا راضی نبود

می گفت همش فتوشاپ و یک سری نرم افزار های گرافیکی عادی رو اونم در سطح مبتدی می خونن.

من پیشنهاد می کنم در زمینه های مورد علاقه ات (سه بعدی، مدل سازی و ...) به صورت خصوصی و از طریق کتاب های الکترونیک، اینترنت و ... ادامه بده و یک رشته خوب در زمینه ریاضی یا امثال هم بخون.

در مورد کنکور و دانشگاه و ...

اگه بری فنی یا کار و دانش طبیعتا راحت تر دانشگاه قبول میشی اما اونجا اگه بخوای یه طراح خوب بشی به محاسبات ریاضی قوی احتیاج داری!

به نظرم یه طراح خوب باید بلد باشه یک خط، دایره، مستطیل و آبجکت رو با محاسبات و ... و الگوریتم های گرافیکی رسم کنه، اشکال رو در اون مسیر متحرک کنه

اگه بری فنی یا کار و دانش اینارو بهت نمیگن (فقط یکسری کار های عملی و عادی) رو میگن

اگه بری ریاضی مغزت تحلیل گر بار میاد و میتونی بهتر یه طراح فوق العاده بشی. (البته بگم که بری ریاضی اصلا بهت در این زمینه چیزی نمیگن و بهت یکسری پیشنیاز های علمی یاد میدن که تو دانشگاه به دردت میخوره)

البته تاکید می کنم که به شرطی برو ریاضی که خودت تو خونه همچنان به فعالیتت در این زمینه ادامه بدی و ولش نکنی تا دانشگاه و ...

اگه بازم سوالی بود در خدمتم!
موفق باشی ... :n16:

reza4018
29-05-2015, 17:05
خیلی ازتون ممنونم
(نمیدونم چرا دکمه تشکر برام فعال نیست)