مشاهده نسخه کامل
: کمک
سلام دوستان
وقتی سیستم رو روشن میکنم ویندوز بالا میاد ولی وقتی سیستم رو ریستارت می کنم ویندوز تومرحله start windowsمیمونه!!!
بعد ک دوباره ریست می کنم ویندوز بالا میاد ولی دوباره بعد ک ریست میکنم بالا نمیاد!!
یکی درمیون بالا میاد
مشکل از رمه یا هارد؟؟
باید اول از همه موارد نرم افزاری رو بررسی کنی ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم رو آپدیت کنید
اگر درست نشد باید هارد و رم سیستم بررسی بشه یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هم بدید....
برای تست وقتی که اینطوری شد برید تو سیف مود و درایور گرافیک رو آنیستال کنید ببینید ویندوز لود میشه یا نه
دوست عزیز یه مشکل دیگه
یه سیستم دیگه دارم ddr2
دیروز دوباره سر همش کردم ولی خودش خاموش میکنه
معلوم نیست چند دقیقه ک کار میکنه اینجوری میشه یه بار بعد از بوت یه بارم قبلش یه بارم بعد تعویض ویندوز!!!
ولی میدونم مشکل از سی پی یو نیست چون دماش رو40بود ک خاموش شد!!!
مشکل از پاور هم نیست چون همین پاور تا دیروز رو یه سیستم دیگه قشنگ کار میکرد!!!
دیگه مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
میتونه مشکل از خازن های اطراف سی پی یو باشه؟؟
چون یکیش یه کمی خم شده بود ولی پایش جدا نشده بود و باد هم نکرده!!!
دوست عزیز یه مشکل دیگه
یه سیستم دیگه دارم ddr2
دیروز دوباره سر همش کردم ولی خودش خاموش میکنه
معلوم نیست چند دقیقه ک کار میکنه اینجوری میشه یه بار بعد از بوت یه بارم قبلش یه بارم بعد تعویض ویندوز!!!
ولی میدونم مشکل از سی پی یو نیست چون دماش رو40بود ک خاموش شد!!!
مشکل از پاور هم نیست چون همین پاور تا دیروز رو یه سیستم دیگه قشنگ کار میکرد!!!
دیگه مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
میتونه مشکل از خازن های اطراف سی پی یو باشه؟؟
چون یکیش یه کمی خم شده بود ولی پایش جدا نشده بود و باد هم نکرده!!!
اگر مشکل دمایی ندارید به نظر من بهتره بازم با یک پاور دیگه تست کنید اگر مشکل حل نشد با در آوردن تک تک قطعات به صورت جداگانه مثلا رم گرافیک هارد سیستم رو روشن کنید ببینید در این حالت سیستم خاموش میشه یا نه یا کابل atx رو جدا کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه اگر مشکل پابرجا بود میتونه از مین باشه البته این موارد به شرطی هست که مشکلات نرم افزاری ویروسی و ویندوز نداشته باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.