مشاهده نسخه کامل
: مجموعه تلويزيونی "شمعدونی"
مجموعه تلويزيوني شمعدونی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیگران سریال شمعدونی:
آتنه فقیه نصیری، محمدرضا داوودنژاد، محسن قاضی مرادی، حسن معجونی، رویا میرعلمی، نگار عابدی، امیر کاظمی و محمد نادری به عنوان بازیگران مجموعه تلویزیونی «شمعدونی» معرفی شدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان سریال شمعدونی:
این مجموعه داستان دو خانواده است که عطا و هوشنگ سرپرستی آن را برعهده دارند. عطا فرزندی دارد که برای او بسیار عزیز و دوست داشتنی است اما او کودکی کنجکاو است و بنیان قصه هم بر درگیری عطا با فرزند خود استوار است. این سریال در ژانر کمدی قرار می گیرد.
عوامل:
سریال شمعدونی کاری از گروه فیلم و سریال شبکه سه سیماست که نگارش آن را سروش صحت و ایمان صفایی بر عهده دارند. تهیه کنندگی این مجموعه نیز بر عهده محسن چگینی است. همچنین پیمان قاسم خانی نیز به عنوان مشاور پروژه در این مجموعه حضور دارد
Black Prince
30-04-2015, 16:45
یک سریال آب دوغ خیاری به معنای واقعی کلمه :n15:
از سروش صحت بیشتر انتظار میرفت...
ghassam2
30-04-2015, 16:54
توی یکی از قسمتها تبلیغ جاسوسی و حرف اوردن توسط پسر بچه از این و اون بود بدون اینکه نویسنده سریال برگرده و بطور روایی تقبیح کنه در حالیکه در سریالهای خوب امریکایی ( البته اجتماعی و خانوادگی ) می بینیم در نهایت برای هر عمل و رفتار عجیب از سوی شخصیتها بالاخره پادزهری ساخته میشه و مستقیم یا غیر مستقیم والبته بشکل درست و نه شعاری به بیینده القا میشه که رفتار شخصیت نادرست بوده! در کل سریال بی در و پیکری و بر پایه خنگ بازی و گیر دادن به یکدیگه ساخته شده بدون داستان آنچنانی...
سریال قشنگیه . بهتر از در حاشیه است . فقط بدیش اینه که موضوع خاصی نداره . حداقلش ادم رو سر شام میخندونه .
استاد شیفو
01-05-2015, 11:41
سریال قشنگیه . بهتر از در حاشیه است . فقط بدیش اینه که موضوع خاصی نداره . حداقلش ادم رو سر شام میخندونه .
شوخی نکن .
سریال بس مزخرف !!!!! ضعیف ترین کار ایشون هست !
مسخره و لوس !
اصلا و ابدا به پای ساختمان پزشکان نمیرسه .
در حاشیه بسیار بسیار بهتر بود .
به نظر من به پای ساختمان پزشكان نميرسه ولي در مجموع سريال قابل قبوليه :n05:
شوخی نکن .
سریال بس مزخرف !!!!! ضعیف ترین کار ایشون هست !
مسخره و لوس !
اصلا و ابدا به پای ساختمان پزشکان نمیرسه .
در حاشیه بسیار بسیار بهتر بود .
نه بابا ساختمان پزشکان کجا این کجا . چیز شاخی نیست . ولی حداقلش از پژمان که بهتره .
در حاشیه رو هم همه خندیدیم . ولی زورکی بود . چون مهران مدیری ساخته بودش . البنه قطعا فازهای بعدش بهتر میشه .
aghazadeh_hastam
01-05-2015, 18:23
از سروش صحت از این بیشتر انتظار نمی رفت :n02:
سلام
به نظر من لیاقت صدا و سیما همین سریالهای خاله زنکی هست که توش یه سری جریان مثل قهر و آشتی و شک به شوهر و زن دوم و برداشت اشتباه و سو تفاهم به وجود میاد
و بعد همه مشکلات تموم میشه و همه میشن آدم خوبو با چندتا ازدواج و خواستگاری همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و این طوری سریال طنز تموم میشه!!!
وقتی هم یه کارگردان میاد یه چیز متفاوت بسازه خیلیا جنبشو ندارن و بهشون بر میخوره تعطیلش میکنن یا اگه یکم لطف کنن 80 درصد سانسور میشه بعد پخش
//////////
در مورد سریال هم به نطر من در حاشیه حداقلش این بود که توی پشت صحنش آدم میخندید ولی این چی؟ تا الان که فقط قهر و آشتی بود و مسخره بازی
پژمان و ساختمان پزشکان به نظرم بهتر از این بود.
nima.rooter
02-05-2015, 19:10
تمام سریالهای صدا سیما ابروی تمام ایرانیارو برده
دو قسمتش رو دیدم یعنی واقعا حالم به خورد ...
مثلا دعوا سر حساب کردن پول شام واقعا خنده دار بود؟یا اعصاب خورد کن؟!
از سروش صحت توقع بیشتری داشتم ...چیه این ساخته؟؟
واقا مزخرفه امانمیدونم چرا این زنا همش میخوان نگاش کنن
واقا این چیه که ساختن
وقتی ادم شخصیت هوشنگ رو میبینه حالش بد میشه
با فاصله زیاد نسبت به بقیه مزخرفترین سریال به اصطلاح طنز چند سال اخیر تلویزیون ایرانه
برای سروش صحت که ساختمان پزشکان رو در کارنامش داره این سریال یک سقوط آزاد مطلق محسوب میشه
من که اصلا یک ثانیش رو هم ندیدم فقط صداش رو از تو پذیرایی شنیدم ولی با شنین صداش هم میشه فهمید چقدر سطحی و درپیته و نیازی به دیدنش نیست.
در حاشیه با اینکه جزو کارهای ضعیف مدیری هست بازم از سر صدا و سیما خیلی زیاده
همچین سریال مزخرفی هم دیگه نیست
ساختمان پزشکان هم از نیمه ب بعد خوب شد
ار در حاشیه خیلی بهتره
اهنگ تیتراژ اخرش خیلی قشنگه:n12:
Demon King
03-05-2015, 23:06
سلام؛
به نظر من یک فیلم طنز بیش از اون که به داستانی خوب احتیاج داشته باشه، احتیاج به جریانی لذت بخش برای بیننده داره.
مهم نیست قسمت آخر یک سریال طنز چی میشه! چون نه فیلم هیجانیه و نه درام.
معلومه قسمت آخر سریال طنز باید همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه و این بخش مهم سریال نیست.
من از سریالی لذت میبرم که با دیدنش بخندم! حتی با مسخره بازی. هدف سریال طنز همینه، اینکه کسی به مسخره بازی ها نخنده روحیه ی غمگین خودش هست.
یک کتابی رو مطالعه میکردم که داستان های طنز انگلیسی رو نوشته بود، جالب بود که اصلا خنده دار نبود! یه سری مسایل پیش پا افتاده و ساده و جالب تر از اون اینکه مطالعه این کتاب برای یک انگلیسی با خنده ی شدید اون همراهه. یعنی دیگه در حد قهقهه .. مثل همون صداهایی که به مستر بین میخندند
اما شک دارم من و ما با دیدن بهترین سکانس های طنز هم چیزی بیشتر از یک لبخند کوچیک رو داشته باشیم ... !
باید اعتراف کرد خندوندن یک ایرانی سخت ترین کار دنیاست ...
+
سریال هم بد نیست. لااقل من که با دیدنش میخندم .... ( لبخند میزنم )
نادر1368
05-05-2015, 15:42
سلام؛
باید اعتراف کرد خندوندن یک ایرانی سخت ترین کار دنیاست ...
+
سریال هم بد نیست. لااقل من که با دیدنش میخندم .... ( لبخند میزنم )
ما ملتی هستیم که خیلی ساده رضایتمان جلب می شود خیلی ساده انگار هستیم. پس خنداندن چون فریب دادنمان هم آنقدرها نباید سخت باشد!
ما ملتی هستیم که خیلی ساده رضایتمان جلب می شود خیلی ساده انگار هستیم. پس خنداندن چون فریب دادنمان هم آنقدرها نباید سخت باشد!
واقعا چقدر هم ملت ساده ای هستیم :n09:
واقعا چقدر هم ملت ساده ای هستیم :n09:
خیلی ساده ایم :n02:
سریال های بی محتوا مثل این زیاد شده . ای کاش امثال رضا عطاران به تلویزیون بر میگشت و ماه رمضون دوباره سریال قشنگش رو پخش میکردند . یا ربنای شجریان
یادشون بخیر .
خیلی ساده ایم :n02:
سریال های بی محتوا مثل این زیاد شده . ای کاش امثال رضا عطاران به تلویزیون بر میگشت و ماه رمضون دوباره سریال قشنگش رو پخش میکردند . یا ربنای شجریان
یادشون بخیر .
مطمعن باشید اگر اونم میخواست ملت میریخت میگفتن چقدر مسخره هست
moraddad
08-05-2015, 13:00
تا این حد هم دیگه لوس و فاجعه نیست ..
لا اقل این دو سه قمست آخرش خیلی بهتر شده ... با اختلاف از اون کمدی "سخیف" در حاشیه بهتره !
حداقلش اینه که تو 40 دقیقه دو سه جا وجود یه نویسنده رو احساس میکنی!
در حد کار های سروش صحت نبود ..البته بدک نیست .
mohsen_gh1991
14-05-2015, 22:31
دوستان یه اهنگی تو سریال پخش کرد چند قسمت پیش میخوند : به که گویم ، چه بگویم ف چه کرده غم تو به ما همه سوزم...
کسی میتونه لینک اهنگو بهم بده؟ اونی که استاد بنان خونده رو نمیخوام.
با دوستان موافقم واقعا لوس و بی محتواست.
Hamid Hamid
15-05-2015, 09:34
دوستان یه اهنگی تو سریال پخش کرد چند قسمت پیش میخوند : به که گویم ، چه بگویم ف چه کرده غم تو به ما همه سوزم...
کسی میتونه لینک اهنگو بهم بده؟ اونی که استاد بنان خونده رو نمیخوام.
سلام ...
مشخصات اون آهنگ :
به جز استاد بنان ، علی رستمیان ، گروه عارف و ایرج بسطامی ( نصنیف یار بیگانه نواز ) اون آهنگ رو خوندن که می شه آهنگ رو گیر آورد.
موفق باشید
ghassam2
24-05-2015, 10:11
یعنی کلاه گشادی که جناب سروش صحت و دار و دسته اش روی سر مردم یا تلویزیون گذاشته .. تقریبا تمام 50 قسمت این خلاصه داستانه قهر کردنهای عطا از زنش به شکلهای مختلف البته به شکل لوس و بی معنی هر شب تکرار میشه! یعنی هیچی دیگه من ندیدم شما دیدین؟ من بعضی وقتا می گم چطور خجالت نمیکشن از اینطور نویسندگی بی هدف؟ یه وقتایی کاری ضعیفه میگی ضعیف به کار بد می گی بد .... اما این سریال یه آبروریزیه تمام عیار
صداوسیما عادت داره همیشه به شعور مخاطبش توهین کنه. 1000 میلیارد تومن از پول مردم رو میدن به این تشکیلات فربه عریض و طویل و ناکارامد تا نتیجش بشه این!
جالبه این مجموعه مسخره درست بعد از در حاشیه ای شروع شده که کلی گردوخاک به پا کرده بود.
اما من متاسفم برای سروش صحت که حالا وقتی همزمان شمعدونی و ساختمون پزشکانش رو ببینیم متوجه تنزل قابل توجه سطح کار میشیم.
behnood1367
24-05-2015, 11:10
به نظرم سریال خوب و آموزنده ای برای من حداقل نوع برخورد اعضای خانواده با مشکلات و مسائل ونتیجه ای که حاصل میشه باعث میشه من بیننده کیفیت زندگی و تصمیماتم بهتر بشه
ghassam2
25-05-2015, 09:27
به نظرم سریال خوب و آموزنده ای برای من حداقل نوع برخورد اعضای خانواده با مشکلات و مسائل ونتیجه ای که حاصل میشه باعث میشه من بیننده کیفیت زندگی و تصمیماتم بهتر بشه
بله کاملا درسته یعنی بچه ای چای داغ بریزه رو صورت کسی ... عادی ترین حالت ممکن در واقع هیچ عکس العمل موثری نشون ندین ... البته آموزش بی تفاوتی در برابر چنین رفتارهایی بسیار آموزنده است ..
SIMON137
26-05-2015, 05:31
سریالی سراسر لودگی ، لوس بازی ، به سخره گرفتن همه چیز به بدترین شکل ممکن به جهت خندوندن مخاطب ، کاملا توهین به شعور مخاطب و به شدت اعصاب خورد کن !!!
برای خندیدن به این سریال باید با یه نگرش دیگه بهش نگاه کرد و سطح انتظار و توقع از همه چیز رو در زیرزمین آورد پایین !
سریالی سراسر لودگی ، لوس بازی ، به سخره گرفتن همه چیز به بدترین شکل ممکن به جهت خندوندن مخاطب ، کاملا توهین به شعور مخاطب و به شدت اعصاب خورد کن !!!
برای خندیدن به این سریال باید با یه نگرش دیگه بهش نگاه کرد و سطح انتظار و توقع از همه چیز رو در زیرزمین آورد پایین !
نه اینکه ما ایرونی ها اینقدر برنامه های طنز تلویزیونی زیاد داریم و علاقه به دیدن تلویزیون ملی داریم ، سطح توقعمون اسمون رو سوراخ میکنه . توهین به شعور مخاطب رو هم بزارین کنار . مگه دفعه اولشونه . در هر ساعت از روز بزنی هر شبکه ای دارن به شعورت مخاطب توهین میکنن . چیز جدیدی و خاصی نیست .
انصافا من درک نمیکنم این همه هجمه علیه این سریال . به فرض مضخرف هم باشه . اخه مگه مضخرف کم دیدیدم تو این TV که فقط بیایم واسه این سریال هجمه انتقادی بریم . خوب مثل هر سریال دیگه مضخرف تر از این فوقش نگاه نکنیم یا واسه هر سریالی کمپین راه بندازیم و انتقاد کنیم .
در کل من این سریال رو میبینم چون توی اون ساعت که دارم شام میخورم تلویزیون چیز بهتری پخش نمیکنه . حالا بهتر از اینه که کلا هیچی پخش کنه .
sir12011
26-05-2015, 12:13
آبکی
همون در حاشیه بهتر بود.
چند قسمته دنبال میکنم . بد نیست . در حاشیه که افتضاح بود . شمعدونی باز بهتره میشد واسه سرگرمی دید و خندید .
یه طنز دیگه به اسم جاده قدیم هم جدیدا پخش میشه از شبکه 1 اونم به نظر قشنگه .همین که اخر شب این صدا و سیما دو سه تا طنز بذاره یه کمی هم ادم بخنده تو این وضعیت افسرده ملت باز یه نکته مثبت از این صدا و سیمای درپیت هست
Dark Soul
26-05-2015, 17:26
من که دو قسمت ازش دیدم خنده دار بود مخصوصا اونجا که مخفف کردن اسمهای مجرمها و مظنونین رو مسخره می کردند :n08:
البته چون فیلم و سریال ایرانی و کلا تلویزیون اینها را نمی بینم دیگه ندیدم ولی اگه همون روند دو قسمت اول را ادامه داده باشن سریال خنده داری باید باشه .
مسخره ست ! ماشین خوبم :| بابای خوبم :| زن خوبم :| کوفت خوبم :|
دیگه از پرروی و بی عاری بازیگرای سریال به جای خنده ادم بیشتر حرصش میگیره !
مسخره ستتتت
aghazadeh_hastam
27-05-2015, 17:41
یعنی از قسمت اول تا اخر همین جملات تکرار شد. از عطا معذرت خواهی کن . بچه من این نیست . بیا منو بخور .
یعنی این سریالو تو یه قسمت میشد جمع کرد.
amin_947
27-05-2015, 19:02
چرت ترین سریالی که تا به حال ساخته شده !!
behnood1367
27-05-2015, 20:54
آخر این قسمت یه چیزی گفت سانسورش کردن..سکانس آخر تو آشپزخونه با همسرش نشسته بود ( امشب واقعا بهت افتخار میکردم) 3 بار تکرار شد صدا رو صدا انداختن. همونجا که سعید از پشت اومد و وقتی شنید رفت بیرون.
چی گفت نمیدونم ولی حتما ناظرین صدا و سیما فکر کردن مطابق با خانواده ایرانی نیست.
اخرش با 4 تا عروسی تمومش میکنن مثله باقیه سریالهای ابکی!
ghassam2
28-05-2015, 08:59
یعنی از حرافی بیش از حد آدم سردرد میگیره و روی اعصابه... خدایا من با این سریال به خودآزاری دچار شدم و میام توی این سایت عقده گشایی میکنم هر روز بعد از دیدن سریال.
یعنی از حرافی بیش از حد آدم سردرد میگیره و روی اعصابه... خدایا من با این سریال به خودآزاری دچار شدم و میام توی این سایت عقده گشایی میکنم هر روز بعد از دیدن سریال.
:n09: خوب کانالو عوض کن . خود ازاری نکن :n09:
وین رونی
30-05-2015, 20:49
ما که این سریال رو تحریم کردیم.دخترم خیلی داشت تاثیر می گرفت مخصوصاً از حرکات و حرفهای اون بچه تو سریال
متاسفانه این رفتارهای ناشایست که روی بچه ها تاثیر میذاره در خیلی از سریالها حتی کارتون های شبکه پویا هم من دیدم.
سلام. دوستان امشب پخش میشه ؟
سلام. دوستان امشب پخش میشه ؟
سلام نه امشب و نه فردا پخش نمیشه به علت هجوم ملت به دریای شمال :دی
سلام نه امشب و نه فردا پخش نمیشه به علت هجوم ملت به دریای شمال :دی
بالاخره پخش میشه یانه ؟ خبر نداری؟
:n02:
بالاخره پخش میشه یانه ؟ خبر نداری؟
:n02:
جواب دادم که گفتم پخش نمیشه
:دی
ghassam2
06-06-2015, 09:28
ایا کسی می داند اندازه هنر نویسندگان تا چقدر می باشد که 45 دقیقه رو با تکرار مکررات و بدون داستان جدیدی به پیش می برند آنهم با جملاتی چون می کشمت می کشمت ... می دونی چند وقته با هم تنها نبودیم ... من دیگه توی این خونه نمی مونم و ...
وقتی این عروسه میخنده آدم از شدت پرروییش دوست داره تیکه تیکهش کنه[emoji35] [emoji35] [emoji35]
SIMON137
09-06-2015, 21:30
خيال پزشكان اين شبها راحت است؛ بساط «در حاشيه» از تلويزيون برچيده شده و حالا آنها با خيالي آسوده شبها سرشان را روي بالش ميگذارند. سريال «شمعدوني» جايگزين «در حاشيه» مهران مديري شده است تا هر شب كليشههايي مثل جنگ بين خواهر شوهر و عروس، مرد ذليلي، كمبود شوهر، گستاخي بچهها و بياحتراميشان به بزرگترها و بدآموزيهاي ديگري مثل سخنچيني و وراجي از طريق يك سريال جديد و جايگزين وارد خانههاي آنها و ساير مردم شود و فرهنگ خانه و خانواده را به هم بريزد.
واقعاً ديگر جاي نگراني باقي نمانده است؛ فقط برنامههاي طنز، صنفي را مورد انتقاد قرار ندهد وگرنه هر چيز ديگري را ميشود تحمل كرد؛ ترويج بياحترامي فرزند به پدر و مادر و بزرگترها را، ترويج سخنچيني و دو به همزني را، ترويج اختلاف ديرينه ميان خواهرشوهر و عروس را، وراجي و طعنهزدن به دخترهاي مجرد سن بالا را و بيمسئوليتي و علاف گشتن جوانها را. سريال «شمعدوني» كه جايگزين سريال «در حاشيه» شده است يك خانمانبرانداز واقعي است براي خانوادههايي كه اين روزها سعي دارند سطح فرهنگ عمومي خود را يك پله ارتقا دهند و از دنياي كليشهها و اختلافات ديرينه ساليان دور فاصله بگيرند. «شمعدوني» اما بدون اينكه بخواهد خانوادهها را در اين حركت رو به جلو همراهي كند به خيال خودش از اين كليشههاي آزاردهنده سنتي براي خندان مردم استفاده ميكند، دريغ از اينكه مشاهده اين كمديهاي سطح پايين بيشتر روي اعصاب و روان بيننده راه ميرود و آتش به هيزم اختلافات درون خانوادگي آنها ميريزد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
11-06-2015, 21:00
من چند قسمته دارم میبینمش.
خیلی سریال چرت،سطح پائین و تخیلی و لوسی هست.
مسئولان حاضرن مردم وقتشون رو با چیزای چرتی بگذرونن ولی حاضر نیستن مردم سریالی رو تماشا بکنن که هم جنبه طنز داره هم کمی از واقعیات رو بیان میکنه
والا من که این سریال نمی بینم
پدر ما بازنشسته هست از بیکاری جلوی تلویزیون میشینه و این چیزها رو میبینه
ما هم به همین خاطر نصف و نیمه چند قسمت ش به صورت پراکنده دیدیم.
واقعا این سریال برای کودکان خوب هست. حیف بهترین زمان شبکه سه و این همه پول که صرف این سریال لوس و سطح پائین شده
هر کاری رو باید به اهل ش سپرد
هر کسی طنز نمیتونه بسازه
:n37:
چقدر این چند قسمت آخر مزخرف و لوس شده ... یه چند قسمت بد نبود باز زدن رو دور همون لوس بازی و لوده بازی
به خصوص اون نقش شیرین جز مسخره ترین نقش های سریال های چند سال اخیره . خود این صدا و سیمای درپیت موقع بازبینی این چرت و پرت ها رو ندیدن حذف کنن ؟
بعد از سریال مسخره در حاشیه حالا هم این شمعدونی
همون پایتخت صد هم بسازن باز از این سریالای مسخره بهتره
ghassam2
16-06-2015, 09:43
یعنی بجای تفریح و سرگرم شدن با تلویزیون باید به فکر این باشی ای کاش می تونستی دست بیاری و همشونو خفه کنی بخصوص شیرین بد هیبت و بی آبرو ... سعید موقع سرکشیدن بیمزه و لوس بطری آب ... عطا و و اون دو خواهر بدقیافه و و اولین باره دوست دارم آتنه فقیه نصیری رو بزنم دهنشو ببنده با اون عزیزم عزیزم گفتناش .. این چیه ساختن ... فقط پدربزرگ قابل تحمل بود کمی ... بالاخره متوجه نشدم منظور از ساخت این سریال چی بود ؟
خب . خدا رو شکر دیشب قسمت آخر سریال پخش شد و کسانی که با دبدن این سریال زجر میکشیدن راحت شدن :n02:
یه تاپیک زدیم همه اومدن قُر زدن و فوحش دادن...:n21:
یعنی بجای تفریح و سرگرم شدن با تلویزیون باید به فکر این باشی ای کاش می تونستی دست بیاری و همشونو خفه کنی بخصوص شیرین بد هیبت و بی آبرو ... سعید موقع سرکشیدن بیمزه و لوس بطری آب ... عطا و و اون دو خواهر بدقیافه و و اولین باره دوست دارم آتنه فقیه نصیری رو بزنم دهنشو ببنده با اون عزیزم عزیزم گفتناش .. این چیه ساختن ... فقط پدربزرگ قابل تحمل بود کمی ... بالاخره متوجه نشدم منظور از ساخت این سریال چی بود ؟
حيف و ميل پول بيت المال و صدا و سيما !
سروش صحت هم فقط بلده يه سريال بسازه كه يه ادم بدبخت تو سري خور توش باشه كه اطرافيانش بهش زور بگن.چاشنيش هم يه ادم خنگ و دو سه تا ادم لوس و چن تا هم پر رو.
اب بندي به سريال توي اين سري به اوج خودش رسيد.
بعد ميگن چرا سينما و تليويزيون ايران پيشرفت نميكنه.كه سريال اين پخش بشه بعد در حاشيه قطع بشه كه باز مهران مديدي دوباره بره سراغ شبكه خانگي.
Sent from my iPad using Tapatalk
ghassam2
17-06-2015, 10:32
جدیدا چیزی که توی سریالا مد شده و کاملا عمدی است و جز سیاستهای تلویزیونه ، دقیقا اینه که دختران با هر مرتیکه عوضی احمقی ازدواج کنن مشکلی نیست مثل همین نعمتیان که توی قسمت آخر کاملا نشون داد یک دیوونه تمام عیاره و غیر قابل تحمله اما مشکلی هم نیست یا سریال همه چیز آنجانست اون مرد روانی که مردها هم نمی تونن تحمل کنن یک دختر زیبا و سالم که می تونه خیلی خواستگار داشته باشه به پاش وایمیسته ....یا همین مشیری پیر کچل با یک دختر جوون ازدواج میکنه... اینهم روشی برای تشویق به ازدواج دختران اما چقدر واقعیت داره ؟
mr_khodaei2008
17-06-2015, 15:43
حالا این دختره که نعمتیان گرفتش اسمشو یادم نیس دختره هم یه دیونه خالص هستا همچین دختر سالم و زیبایی نیستا
MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-06-2015, 15:47
حالا این دختره که نعمتیان گرفتش اسمشو یادم نیس دختره هم یه دیونه خالص هستا همچین دختر سالم و زیبایی نیستا
اسمش زیبا بود خَبَرِش ....
این آواز خوندن های بی مزه نعمتیان دیگه چی بود؟
کلا خانواده نعمتیان خیلی بی خود بود مخصوصا اون مو فرفریه !!
SIMON137
17-06-2015, 16:59
یه چرخی تو نت بزنیم عمده نظر مردم گویای همه چیز هست. این تاپیک هم نظرسنجی داشت جالب میشد در نوع خودش
ساختن بی محتوا ترین سریال هم هنری می خواد که صرفا در اختیار برخی دوستان هست ، در هر صورت پایان این فاجعه جای تبریک داره :n02:
کلا این سریال خیلی بی خود بود :n02:
وااااااااای این مو فرفریه[emoji35] [emoji35] [emoji35]
هر وقت میدیدمش میخواستم خفش کنم انقد چندش بود
انتقادات شدید یک منتقد
«شمعدونی یک سقوط جدی برای صحت بود»
خنده سریال «شمعدونی» خندهای بود که باید بهای گزافی را بابت آن پرداخت کنیم. «شمعدونی» اتفاقی بود که میتواند یک هشدار هم برای مدیران رسانه و هم برای برنامهسازان باشد. طبیعی است در جایی مثل رسانه ملی نیاز به ساختن کارهای مفرح باشد ولی واقعیت این است که نمیارزد به هر قیمتی ببیننده برای تلویزیون دست و پا کرد. این طور بینندهها نمیتوانند دائمی باشند.
محمد تقی فهیم - منتقد - در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون رادیو ایسنا مطالب بالا را عنوان کرد و گفت: کاری مثل سریال «شمعدونی» تجربهای شد که باید از آن درس گرفت؛ هم مدیران میانی و هم برنامهسازان که بدانند به هر قیمت نباید بیننده جذب کرد، هر چند که این سریال به آن شکلی که فکر میکردند هم بیننده نداشت.
وی اظهار کرد: «شمعدونی» سقوط جدی برای آقای صحت بود که فرد بااستعدادی است. فردی که نوشتههایش در طنز و کمدی نشان داده که ظرافتهای خوبی را میتواند رصد کند اما «شمعدونی» یک سقوط محسوب میشود.
این منتقد گفت: در این سریال از همه عوامل، سطحی استفاده شده بود و بیشتر از اینکه عناصر آن فرهنگی باشد، عامیانه و سطح پایین بوده است؛ بنابراین اینکه آدم با این طور رویکردها بخواهد مخاطب جذب کند و با رسانههای بیرونی رقابت کند، به نظر میآید نمیارزد.
فهیم با بیان این اعتقاد که ما باید کارهایی تولید کنیم که بتواند در رقابت با بیرون، بخش اندیشهورز، دغدغهمند و متعهد جامعه را هم جذب کند، یادآور شد: در سریال «شمعدونی» متاسفانه هم و غم دوستان بر این بود که بتوانند فقط خنده بیافرینند و برای این خنده آفریدن از همه تمهیدات بد و سطح پایین هم استفاده کرده بودند. مهمترین نکته این بود که کودک در این کار حضور داشت و میتوانست برای بچهها الگو باشد و با توجه به اینکه بازی شیرین و جذابی داشت تاثیر مضاعفی روی مخاطب میتوانست بگذارد اما آن رفتارها و کنشهای بد این بچه منتقل شد.
وی با بیان اینکه سروش صحت نتوانسته بود «شمعدونی» را در قالب یک کار قصهپرداز قوی متکی به موقعیتهای کمیک و فرهنگی کار کند، توضیح داد: این سریال آیتمی بود و آیتمهایش هم تکراری. چون تکرار بود اتفاقا بدآموزی و تاثیر منفی آن بیشتر در مخاطبان نهادینه شد. همان طور که کالاهای مصرفی در استمرار پخش در مخاطب نهادینه میشود تا مخاطب خود به خود به فروشگاه برود و آنها را خریداری کند، بنابراین همه رفتارهای ناپسند و آدمهای بد این سریال مرتب تکرار میشد و در هر قسمت هیچ چیز تازهای برای ما نداشت که مثلا یک روند رو به جلویی داشته باشد. بلکه همان حرفها، همان غیبتها و همان تشرها و زنذلیلیها دیده میشد. به طور کلی سروش صحت یک مجموعه افراد نادان و عقبمانده را آفریده بود که نسبت به مسائل اطرافشان محافظهکار و بزدل بودند. این مجموعه واقعا یک مجموعه عجیب و غریب بود و آدمهای آن همه از جایی آمدند که باید بار نادانی را با خودشان حمل کنند. اگر جامعه اینگونه است پس مردم چه طور زندگی میکنند و لذت میبرند.
فهیم گفت: در کارهای طنز، اغراق درست است و وجود دارد اما اغراق باید همیشه به سمت خروجی ارزشها و عناصر بالنده باشد، نه به سمت اینکه مخاطب را به عقب برگرداند. حتی در فیلمفارسیهای چهل پنجاه سال قبل، اینقدر رویکرد مبتذل و سطح پایین وجود نداشت. اینجا خنده دیگر دقیقا به شکل و شمایل و فیزیک آدمها برمیگشت. همه بار ایجاد خنده از طریق زومکردن و فیزیک و حرکات خانواده آن خواستگار بود. شاید تا به حال اینطور نبوده که ما با سریالی روبهرو شویم که به قیافه آدمها و لحن و نوع ادای کلمات آنها بخندیم. یعنی به جای موضوعیت، چندتا آدم را جمع کرده بودند که به لحاظ فیزیکی هر کدام نقایصی داشتند و بیشتر سعی کرده بود آنها را با دفرمهکردن، زشت جلوه دهد که ما بیشتر بخندیم.
این منتقد با اشاره به شخصیتهای «شمعدونی» که همگی دارای ضعفهای اساسی اجتماعی بودند، یادآور شد: حتی برای ایفای نقش دایی از آقای ایزدی استفاده کرده بودند که قد کوتاهی دارد. اگر چه او برای کارهای صحنهای مفید است اما سعی کرده بودند از اندام کوچکش به نفع ایجاد خنده بهره ببرند؛ آدم خالیبندی که خب حالا ممکن است کارهای خوب هم بکند.
وی ادامه داد: در این مجموعه یک آدم اساسی که بشود از آن به عنوان آیینه و الگو استفاده کرد وجود نداشت. ما وقتی میتوانیم یک کار طنز و کمدی را آیینه ببینیم و رفتارهای ناشایست افراد را مقابلشان قرار دهیم که در این آدمها رفتارهای درست و حسابی هم گنجانده شده باشد و برای لحظاتی رفتارهای ضدفرهنگی و غیراجتماعی هم انجام بدهند. اینجا اساسا آدمها، آدمهایی هستند که نادانند و از اینجور آدمها انتظاری نمیرود. لذا کارکرد آیینهای پیدا نمیکند. وقتی ما دو زن از شخصیتهای خوب بیاوریم، قصه پر فراز و فرود میشود، لذا اگر در رفتارهایشان ضعف و کمبود داشته باشند میتوانند کارکرد آیینه پیدا کنند. اما وقتی یک مشت آدم عقبمانده را در قصه جمع کردهاند انتظاری از آنها نمیرود. بنابراین کارکرد انتقادی و نقض رفتار اجتماعی پیدا نمیکند و به جز بدیها چیزی به مخاطبان منتقل نمیشود. مصداق این موضوع، خلق شخصیت بچهای است که دائم بزرگترها را به اسم کوچک صدا میکند، بین حرفشان میپرد و همه چیز را به هم میریزد.
وی افزود: اینکه بعضیها گفتهاند یا اینکه خود این دوستان گفتند که ما آیینهایم و رفتارهای بد جامعه را مقابل افراد قرار میدهیم، درست است، اما در صورتی این اتفاق میافتد که این آدمها آدمهای کاملی باشند و حال اگر خطایی کنند ما از آنها عبرت میگیریم.
فهیم همچنین از مدیریت میانی تلویزیون انتقاد کرد و گفت: مدیران میانی تلویزیون نیز در برابر «شمعدونی» هیچ عکسالعملی نشان ندادند و حمایت کردند. شاید آنها تشخیص دادند که اگر ما جمعی از آدمهای نادان را نشان دهیم، آدمها درست میشوند. در این بحثی نیست که جامعه ما دچار ضعفهای زیادی است، هنوز نمیدانیم حقوق شهروندان چیست و رعایت حقوق شهروندی را نمیشناسیم، دموکراسی را خوب نمیدانیم، اختلاس در جامعه زیاد است، اما در صورتی این سریال کارکرد پیدا میکند که در یک اثر دراماتیک با قواعد درستی اجرا و پخش شود، نه اینکه ما چند نفر را در لوکیشن ثابت، دائم به جان هم بیندازیم و اینها سر هم داد و فریاد بزنند، غیبت کنند و کلاه همدیگر را بردارند و انتظار داشته باشیم این بشود آیینه عبرت جامعه. نه، این اینطور نیست. خود «شمعدونی» عامل ایجاد رفتارهای ناشایست میشود.
محمد تقی فهیم در پایان گفتوگو با ایسنا با موضوع نقد سریال «شمعدونی» گفت: اگر چنین کاری از ماهواره پخش شود، ممکن است انتظارات فرق کند و مخاطب از پیش با فرض اینکه با شبکهای روبهروست که رعایت خیلی مسائل در آنجا نمیشود، با کار کنار بیاید اما وقتی مخاطب پای رسانه ملی و شبکه سه مینشیند، انتظار دارد یک فیلتری وجود داشته باشد و آنچه مناسب بیننده است کار شود، بنابراین با اعتقاد پای این رسانه مینشیند اما این طور کارها اعتماد مخاطبان را سلب میکند، بهویژه گروههای جدیتر جامعه که آنها را اساسا از تلویزیون دور میکند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammadirani
20-06-2015, 13:22
خب . خدا رو شکر دیشب قسمت آخر سریال پخش شد و کسانی که با دبدن این سریال زجر میکشیدن راحت شدن :n02:
یه تاپیک زدیم همه اومدن قُر زدن و فوحش دادن...:n21:
راستی قسمت اخر کدوم بود؟
همون قسمتی که مثلا زمین خریده بودند و رفتن دیدن یه بیابونه و با اون چوپانه حرف زدن یا بعد اون بازم یه قسمت دیگه داشت؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.