مشاهده نسخه کامل
: میکروب ابولا
AAHN1381
30-04-2015, 08:13
سلام . من در ششم ابتدایی درس می خوانم و این سوالات را درباره ی میکروب خطرناک ابولا داشتم:
1- این بیماری از ویروس است یا باکتری؟
2- این میکروب در چه قسمتی از بدن ساکن می شود و به کجا و چگونه به بدن آسیب می رساند؟
3- این میکروب از چه راه هایی وارد بدن می شود؟
4- راههای انتقال ابولا از بیمار به افراد سالم چیست؟
5- اولین منطقه ی شیوع آن کجا بوده و اکنون در چه مناطقی شایع است؟
6- اگر راه درمان دارد با چه دارویی درمان می شود؟
7- آیا این بیماری دیگر جانداران را مبتلا می کند؟مثلا چه جاندارانی؟
سلام عزیزم...
ویروس ابولا ... (یعنی که باکتری نیست به هیچ وجه)
با یک سرچ ساده میتونستی اطلاعات خیلی مفیدی در این مورد کسب کنی دوست خوبم...
از اونجایی که بسیار وقت محدودی دارم تا به تک تک این 7 پرسش شما پاسخ بدم متاسفانه؛شما رو به چند لینک ارجاع میدم تا بتونی اطلاعات کاملی درباره ی این بیماری بدست بیاری...
اگه مطالعه ی این لینک ها به اندازه ی کافی به پرسش های شما پاسخ شفاف نداد،اون وقت میتونم راحت تر به شما کمک کنم ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AAHN1381
01-05-2015, 06:56
سلام عزیزم...
ویروس ابولا ... (یعنی که باکتری نیست به هیچ وجه)
با یک سرچ ساده میتونستی اطلاعات خیلی مفیدی در این مورد کسب کنی دوست خوبم...
از اونجایی که بسیار وقت محدودی دارم تا به تک تک این 7 پرسش شما پاسخ بدم متاسفانه؛شما رو به چند لینک ارجاع میدم تا بتونی اطلاعات کاملی درباره ی این بیماری بدست بیاری...
اگه مطالعه ی این لینک ها به اندازه ی کافی به پرسش های شما پاسخ شفاف نداد،اون وقت میتونم راحت تر به شما کمک کنم ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاهر زمان که وقت دا شتید پاسخ دهید چون من نمی دانم چگونه از این لینک ها استفاده کنم
منظورت رو متوجه نشدم که بلد نیستی از لینک چطور استفاده کنی!
یعنی اینکه نتونستی باز کنیش؟!
پس کارت رو راحت تر میکنم رفیق
برای خواندن لینک شماره ی 1 لطفا روی کلمه ی روبرو کلیک کن : رفتن به لینک شماره ی 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Ebola)-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F)
برای لینک شماره ی 2 روی نوشته ی روبرو کلیک کن : رفتن به لینک شماره ی دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و همینطور برای رفتن به لینک های شماره ی 3 و 4 هم همین کار رو بکن :
رفتن به لینک شماره ی سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفتن به لینک شماره ی چهار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان تونستی از لینک ها استفاده کنی؟!
مشکلت حل شد دوست کوچک ِ من؟ :n26::n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.