ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای تق از کیس

fariborz.j
29-04-2015, 17:56
با سلام
یه صدای تق مانندی از کیس بعضی اوقات میاد که قبلا نمی میومد
الان یه مدتی هس این صدا رو میده ؛ البته نه همیشه و الان بیشتر اوقات میده
من زیاد بهش توجه نکردم ولی الان هم هنگام خاموش کردن و مخصوصا به حالت اسلیپ گذاشتن
؛ ارور معروف صفحه ابی رو میده با کد های زیر:
Irql_not_less_or_equal
Stop:0x0000000a(0x9eff2018)
Local id :1056
ودر حال معمولشم با کمی تاخیر بیشتر خاموش میشه
لطفا راهنمایی کنید

(در ضمن بنده چون علت دقیق عیب رو نمی دونستم از چی هست (کدوم قطعه)در صفحه اول مطرح کردم) باتشکراز مدیران
لطفا تاپیک رو حذف نکنن

ess_1362
30-04-2015, 20:10
در مورد مشکل صدا بیشترین شک من به مشکلات هارد دیسک هست
در نتیجه تاپیک را منتقل کردم به بخش مشکلات دیسک تا دوستان بهتر شما را راهنمایی کنند
اما در مورد اروری که سیستم شما میده : شما سخت افزار خاصی جدیدا به سیستم اضافه نکردی؟
بیشتر این ارور مربوط به سخت افزار های اضافه شده در پورت PCI هست و البته نرم افزار ها یا درایور هایی که این نرم افزار ها را پشتیبانی می کنند که بازه وسیعی از مشکلات را شامل میشه

EXTREME
30-04-2015, 23:27
با سلام
یه صدای تق مانندی از کیس بعضی اوقات میاد که قبلا نمی میومد
الان یه مدتی هس این صدا رو میده ؛ البته نه همیشه و الان بیشتر اوقات میده
من زیاد بهش توجه نکردم ولی الان هم هنگام خاموش کردن و مخصوصا به حالت اسلیپ گذاشتن
؛ ارور معروف صفحه ابی رو میده با کد های زیر:
Irql_not_less_or_equal
Stop:0x0000000a(0x9eff2018)
Local id :1056
ودر حال معمولشم با کمی تاخیر بیشتر خاموش میشه
لطفا راهنمایی کنید

(در ضمن بنده چون علت دقیق عیب رو نمی دونستم از چی هست (کدوم قطعه)در صفحه اول مطرح کردم) باتشکراز مدیران
لطفا تاپیک رو حذف نکنن

صدای تق از فن و هارد میتونه باشه ولی با توجه به ارور میتونه این صدا از هارد باشه

ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید ببینید مشکل حل میشه یا نه اگر حل نشد هارد رم و پاور سیستم باید بررسی بشه یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید اتصالات هارد هم به طور کامل بررسی بشه

ارور irq هم مربوط به تداخل سخت افزاری است که در دیوایس مینیجر قابل مشاهده است

fariborz.j
01-05-2015, 19:37
در مورد مشکل صدا بیشترین شک من به مشکلات هارد دیسک هست
در نتیجه تاپیک را منتقل کردم به بخش مشکلات دیسک تا دوستان بهتر شما را راهنمایی کنند
اما در مورد اروری که سیستم شما میده : شما سخت افزار خاصی جدیدا به سیستم اضافه نکردی؟
بیشتر این ارور مربوط به سخت افزار های اضافه شده در پورت PCI هست و البته نرم افزار ها یا درایور هایی که این نرم افزار ها را پشتیبانی می کنند که بازه وسیعی از مشکلات را شامل میشه

اگه هارد باشه میشه حلش کرد؟ من یک بار هارد اکسترنالم خراب شد گرانتیش تموم نشده بود بردم عوض کردن ولی بجاش کل اطلاعاتم حذف شد.
ولی فعلا الان همچین مشکلاتی رو با این هارد هام ندارم
ینی میشه پیشگری کرد؟
در مورد سخت افزار جدید باید بگم هیچی اضافه نکردم ولی چرا هنگام اسلیپ و گاهی شات داون ارور میده و در مواقع دیگه ارور نمیده ؟

ess_1362
01-05-2015, 20:03
ارور همونطور که دوستمون گفت تداخل سخت افزاری هست یا اینکه یکی از درایور ها داره مشکل ایجاد می کنه
در مورد هارد هم شما همون شات از تب health نرم افزار hdtune بذارید تا بررسی بشه

arman_7z
05-05-2015, 11:57
be nazare man moshke az hard pc mitone bashe . fan cpu ham mitone bashe ehtemalan fan et az model amd e on gire baghalesh shekaste vase hamin to dore fan bala seda tegh tegh mide be nazar man aval fan baresi kon bad hard .

fariborz.j
05-05-2015, 19:13
دوستان نرم افزار رو دانلود کردم و اینم عکس ها از هر سه هارد موجود روی سیستمم

هاردی که ایکسترنال هس و تازه گرفتم ( همونی که عوض کردم هنوز یک سالش نشده 11 ماه و اندی)
این عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد 500 وسترن حدود2-3 سالی هس که دارم

اینم عکسش:

اینم هارد 80 سامسونگ که از اول سیستم باهامه

حالا این خط قرمز ها در 2تا هارد و خط زرد تو هارد 80 چین؟ ایا صدای تقی که بعضا میاد بخاطر ایناس ؟

مشکلشون حل شدنی هس؟

لطفا توضیح کامل بدین

بازم ممنون

EXTREME
05-05-2015, 21:20
شما سه هارد دهرید ولی به نظرم صدای تق با توجه به ارورها میتونه از هارد 80 باشه هارد 80 رو جدا کنید ببینید این صدا برطرف میشه یا نه عکس اول دمای هارد بالاست به تهویه کیس توجه کنید و یک فن بزارید که هارد رو خنک کنه برای رفع ارور موجود در عکس دوم هم راه هایی پیشنها د شده از جمله چک کردن اتصالات هازد و پاور سیستم پارتیشن بندی مجدد هارد اپدیت بایوس مین و فریم ویر هارد

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

fariborz.j
05-05-2015, 21:38
شما سه هارد دهرید ولی به نظرم صدای تق با توجه به ارورها میتونه از هارد 80 باشه هارد 80 رو جدا کنید ببینید این صدا برطرف میشه یا نه عکس اول دمای هارد بالاست به تهویه کیس توجه کنید و یک فن بزارید که هارد رو خنک کنه برای رفع ارور موجود در عکس دوم هم راه هایی پیشنها د شده از جمله چک کردن اتصالات هازد و پاور سیستم پارتیشن بندی مجدد هارد اپدیت بایوس مین و فریم ویر هارد

سیستم خودش فن داره
منظور از چک کردن اتصلات یعنی شل شدن و اینا یا چی؟
این پایینی انگلیسی نوشتی برنامه هس؟

EXTREME
06-05-2015, 07:36
سیستم خودش فن داره
منظور از چک کردن اتصلات یعنی شل شدن و اینا یا چی؟
این پایینی انگلیسی نوشتی برنامه هس؟

نه اون پایین با tapatalk پست فرستادم مدل گوشیمو نوشته

منظور از اتصالات یعنی کابل دیتا و برق هارد رو بکنید و دوباره متصل کنید جای کابل دیتا رو عوض کنید و با یک کابل دیتا و کابل برق دیگه تست کنید

fariborz.j
06-05-2015, 14:59
نه اون پایین با tapatalk پست فرستادم مدل گوشیمو نوشته

منظور از اتصالات یعنی کابل دیتا و برق هارد رو بکنید و دوباره متصل کنید جای کابل دیتا رو عوض کنید و با یک کابل دیتا و کابل برق دیگه تست کنید

اوکی، فقط اون ارور های قرمز دقیقا چی هستن؟
ایا بدسکتور هستن؟
اگه صدا از هارد 80 بود باید چیکار کنم؟
چجوری ایراد رو برطرف کنم؟

fariborz.j
08-05-2015, 21:32
دوست گرامی من منتظر جواب شمام

EXTREME
09-05-2015, 07:50
اوکی، فقط اون ارور های قرمز دقیقا چی هستن؟
ایا بدسکتور هستن؟
اگه صدا از هارد 80 بود باید چیکار کنم؟
چجوری ایراد رو برطرف کنم؟

ارورهایی که قرمز شده را شما نمیتونید برطرف کنید باید ببرید مراکز معتبر تعمیر هارد با توجه به حجم پایین هارد اگه هزینه تعمیر زیاد بشه ارزش نداره

fariborz.j
09-05-2015, 13:08
ارورهایی که قرمز شده را شما نمیتونید برطرف کنید باید ببرید مراکز معتبر تعمیر هارد با توجه به حجم پایین هارد اگه هزینه تعمیر زیاد بشه ارزش نداره

اگه تعمیر نشه ایراد ایجاد میکنه؟
واسه هارد 2 ترام چی؟ ارور قرمز رنگ اون چیه ؟

amir082
09-05-2015, 13:48
فکر کنم صدای تق که از کیستون میاد مربوط به روشن و خاموش شدن هاردهایی که دارین.
به جز هارد اصلی که روش ویندوز نصبه هارد دیگه بعد چند دقیقه خاموش میشه برای صرفه جویی در مصرف انرژی و طولانی شدن عمر هارد.

برای غیر فعال کردنش هم به قسمت power option در کنترل پنل بری و برای هارد مقدارش رو Never رو بذارین.

EXTREME
09-05-2015, 15:06
اگه تعمیر نشه ایراد ایجاد میکنه؟
واسه هارد 2 ترام چی؟ ارور قرمز رنگ اون چیه ؟

یک هاردتون که همون هارد 80 است ارور calibratin داره اگه تعدادش در حال افزایش باشه باید برید نشون بدید هارد رو هاردهای دیگتون هم یکیش دماش بالا رفته بوده باید حواستون باشه برای رفع ارور crc ultra dma هم که در هر دو هارد است راه هاشو گفتم اگر پاور سیستم مشکلی نداشته باشه باید هاردها تکی تست بشه تا مشخص بشه صدا از کدوم هارد است ولی به نظر من این صدا میتونه از هارد 80 باشه بلواسکرین هم میتونه مربوط به این هارد باشه هارد 80 رو جدا کنید و ببینید بازم بلواسکرین دارید یا نه

fariborz.j
09-05-2015, 17:02
یک هاردتون که همون هارد 80 است ارور calibratin داره اگه تعدادش در حال افزایش باشه باید برید نشون بدید هارد رو هاردهای دیگتون هم یکیش دماش بالا رفته بوده باید حواستون باشه برای رفع ارور crc ultra dma هم که در هر دو هارد است راه هاشو گفتم اگر پاور سیستم مشکلی نداشته باشه باید هاردها تکی تست بشه تا مشخص بشه صدا از کدوم هارد است ولی به نظر من این صدا میتونه از هارد 80 باشه بلواسکرین هم میتونه مربوط به این هارد باشه هارد 80 رو جدا کنید و ببینید بازم بلواسکرین دارید یا نه

من هارد 80 رو فعلا از سیستم جدا کرم
همچنین فن کیس و فن پاور رو در اوردم و دوغن کاریشون کردم و انداختم سرجاشون که اگه صدا از اونا باشه مشخص شه
فقط نتونستم فن سی پی یو رو روغن کاریش کنم
یه سوال برام پیش اومد اونم اینکه فن پاور انگار هوای داخل پاور رو میده بیرون یعنی هوا رو میمکه به سمت بیرون، میخواستم ببینم درست جا زدم؟

خواهشا سریع جواب این سوالمو بدین تا پاور به فنا نرفته!!!

هارد اکسترنال رو هم جاشو عوض کردم ببینم دماش پایین میاد یا نه

اتصالات رو هم با دست محکم کردم ( البته همشون سفت بودند)

EXTREME
09-05-2015, 18:23
من هارد 80 رو فعلا از سیستم جدا کرم
همچنین فن کیس و فن پاور رو در اوردم و دوغن کاریشون کردم و انداختم سرجاشون که اگه صدا از اونا باشه مشخص شه
فقط نتونستم فن سی پی یو رو روغن کاریش کنم
یه سوال برام پیش اومد اونم اینکه فن پاور انگار هوای داخل پاور رو میده بیرون یعنی هوا رو میمکه به سمت بیرون، میخواستم ببینم درست جا زدم؟

خواهشا سریع جواب این سوالمو بدین تا پاور به فنا نرفته!!!

هارد اکسترنال رو هم جاشو عوض کردم ببینم دماش پایین میاد یا نه

اتصالات رو هم با دست محکم کردم ( البته همشون سفت بودند)

فن پاور باید هوای داخل پاور رو بده بیرون

fariborz.j
09-05-2015, 18:31
فن پاور باید هوای داخل پاور رو بده بیرون
پس درست جا زدم
فقط فن سی پی یو رو روغن کاری نکردم.

با این که جای هارد اکسترنال رو عوض کردم و ی جا خنک گذاشتم
بازم دماش رو 50 نوسان میکنه
به نظرت باید چیکار کرد؟

EXTREME
09-05-2015, 18:57
پس درست جا زدم
فقط فن سی پی یو رو روغن کاری نکردم.

با این که جای هارد اکسترنال رو عوض کردم و ی جا خنک گذاشتم
بازم دماش رو 50 نوسان میکنه
به نظرت باید چیکار کرد؟

هارد اکسترنالتون آداپتوری است یا قابل حمل؟ یک جایی باشه که دمای محیط بالا نباشه و باد خنک بهش بخوره با یک فن

fariborz.j
10-05-2015, 17:29
اداپتوری هس مدل سیگیت بک اپ پلاس

بیرون گذاشتم که هوا بخوره (هوا جریان داره) اما فن ندارم

با برنامه HD Tune Pro حدود 49- 50 درجه نشون میده
باید چجوری فنی بگیرم براش ؟

fariborz.j
10-05-2015, 17:31
هارد اکسترنالتون آداپتوری است یا قابل حمل؟ یک جایی باشه که دمای محیط بالا نباشه و باد خنک بهش بخوره با یک فن

هارد اداپتوری هس
جاشو عوض کردم. گذاشتم جایی که هوا کاملا تو جریان هس
باید چجور فنی براش بگیرم؟

ata.royalfalcon
10-05-2015, 18:28
هارد اداپتوری هس
جاشو عوض کردم. گذاشتم جایی که هوا کاملا تو جریان هس
باید چجور فنی براش بگیرم؟

میتونید یک فن 8 سانتی متری کیس بخرید و با آداپتور 12 ولتی روشن کنید یا اینکه از پاور کیس سیم بگیرید و فن رو در مجاورت شبکه های تهویه هارد اکسترنال قرار بدید . یا اینکه از فنهای آماده ای که به پورتهای usb وصل میشوند استفاده کنید .

fariborz.j
11-05-2015, 17:08
دلیلش چیه که اینقد داغ میکنه ؟
ایا همه این مدل هارد ها داغ میکنن ؟ یا علت خاصی داره؟

EXTREME
11-05-2015, 17:53
ممکته خاک گرفته باشه اینطوری شده با یک فن میتونید خنک کنید

ata.royalfalcon
11-05-2015, 17:56
دلیلش چیه که اینقد داغ میکنه ؟
ایا همه این مدل هارد ها داغ میکنن ؟ یا علت خاصی داره؟

مدلی که دارید 7200rpm هست و همچنین با توجه به اینکه داخل باکس قرار میگیره از نظر تهویه دچار مشکل هم میشه .
گرم شدن بیش از حد یکی از شایعترین مسئله در این مدلها هست .

fariborz.j
15-05-2015, 22:04
ممکته خاک گرفته باشه اینطوری شده با یک فن میتونید خنک کنید

میشه بازش کنم و خاکاشو بگیرم؟

fariborz.j
15-05-2015, 22:05
مدلی که دارید 7200rpm هست و همچنین با توجه به اینکه داخل باکس قرار میگیره از نظر تهویه دچار مشکل هم میشه .
گرم شدن بیش از حد یکی از شایعترین مسئله در این مدلها هست .

حالا باید چیکار کرد
بهترین راه چیه بنظرتون؟

ata.royalfalcon
16-05-2015, 08:46
حالا باید چیکار کرد
بهترین راه چیه بنظرتون؟

بجزء استفاده از فن جهت کمک به تهویه ، کار دیگه ای از دست شما برنمیاد . مدلش همین هست که گرمای بیشتری تولید میکنه .

میشه بازش کنم و خاکاشو بگیرم؟

بازکردن این باکسها کار ساده ای نیست و ممکنه خارهای نگهدارنده بشکنه و دیگه نتونید ببندید . بازکردن باکس باعث ابطال گارانتی میشه اگر بفهمن که چنین کاری کردید .
خود هارد دیسک در داخل یک فضای محدود بدون فن قرار گرفته و گرد و خاک نمیتونه در این حد داخلش جمع بشه که هارد دیسک Overheat بشه و قبلاً هم اشاره کردم که این یه مسئله شایع در این مدلها هست .