PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین JAC-J5-1800 Automatic و MVM 550 - 2000 Automatic و SABRINA - 1500 Automatic و L90 Automatic

sadra_h
28-04-2015, 12:19
با سلام و احترام خدمت دوستان
میخواستم در مورد انتخاب یکی از این ماشین ها ( JAC-J5-1800 Automatic و MVM 550 - 2000 Automatic و SABRINA - 1500 Automatic و L90 Automatic ) ، مشاوره و راهنمایی بگیرم و از تجربیات شما درباره مشخصات فنی ، استهلاک قطعات ، راحتی و سواری و خدمات پس از فروش این ماشینا استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنین

sadra_h
28-04-2015, 21:11
:n13::n13::n13:

Pourya-pc
30-04-2015, 10:42
:n13::n13::n13:

من فقط ال ۹۰ و جک رو تجربه داشتم . جک ماشین خیلی خوبی هست داخل و خارج زیبایی داره و قدرت موتور واقعا خوبی داره . بسیار نرم و بی صدا هست و کیفیتش در حد ماشین های کره ایی هست . به نسبت قیمتش هم ماشین ارزشمندی محسوب میشه .
از نظر خدمات ضعیف هست و هنوز توی بازار جا نیوفتاده اما در مجموع به نسبت گزینه های شما انتخاب بهتر هست .

mohamad skystar
30-04-2015, 12:51
در ادامه صحبت های دوستم آقا پوریا تندر 90 اتوماتیک با این قیمت فضایی اصلا ارزش خرید نداره.

sadra_h
01-05-2015, 07:58
من فقط ال ۹۰ و جک رو تجربه داشتم . جک ماشین خیلی خوبی هست داخل و خارج زیبایی داره و قدرت موتور واقعا خوبی داره . بسیار نرم و بی صدا هست و کیفیتش در حد ماشین های کره ایی هست . به نسبت قیمتش هم ماشین ارزشمندی محسوب میشه . از نظر خدمات ضعیف هست و هنوز توی بازار جا نیوفتاده اما در مجموع به نسبت گزینه های شما انتخاب بهتر هست .
موتور و گیربکس JAC هر دو ساخت میتسوبیشی هست ؟
و اینکه با توجه به موتور 2 لیتری و گیربکس 7 سرعته CVT ام وی ام 550 که هر دو ساخت شرکت چری هستند در مقابل موتور 1.8 لیتری و گیربکس 4 سرعته اتوماتیک معمولی JAC ، به نظرتون ارجحیت با انتخاب کدومه ؟
ضمناً شنیدم گیربکس JAC خنگه ، و به تازگی یه آپدیت واسه ECUش اومده که گویا برای همین مشکل هست، حالا نمی دونم رفع شده یا نه و کیفیت رنگش هم بسیار بده . البته در مورد خدمات پس از فروش هم به نظر می رسه نمایندگی های مدیران خودرو با تعداد و گستردگی بیشتر نسبت به کرمان موتور خدمات بهتری بده.

Pourya-pc
01-05-2015, 11:23
موتور و گیربکس JAC هر دو ساخت میتسوبیشی هست ؟
و اینکه با توجه به موتور 2 لیتری و گیربکس 7 سرعته CVT ام وی ام 550 که هر دو ساخت شرکت چری هستند در مقابل موتور 1.8 لیتری و گیربکس 4 سرعته اتوماتیک معمولی JAC ، به نظرتون ارجحیت با انتخاب کدومه ؟
ضمناً شنیدم گیربکس JAC خنگه ، و به تازگی یه آپدیت واسه ECUش اومده که گویا برای همین مشکل هست، حالا نمی دونم رفع شده یا نه و کیفیت رنگش هم بسیار بده . البته در مورد خدمات پس از فروش هم به نظر می رسه نمایندگی های مدیران خودرو با تعداد و گستردگی بیشتر نسبت به کرمان موتور خدمات بهتری بده.

ساخت میتسوبیشی نیست در کمپانی میتسو طراحی شده و در چین تولید میشه مثل موتور پژو که در فرانسه طراحی شده و در ایران تولید میشه . اما هیچ نقص فنی نداره . مثل ماشین های ژاپنی کم اصطهلاک و کم مصرف هست .
گیرباکس جک در حد خودش خوبه حداقل بهتر از مگان و هم رده هاش هست .
تجربه MVM رو نداشتم فقط میدونم محصولاتش جز بی کیفیت ترین های بازار هست ( تمام مدل هاش )

sadra_h
01-05-2015, 12:09
ساخت میتسوبیشی نیست در کمپانی میتسو طراحی شده و در چین تولید میشه مثل موتور پژو که در فرانسه طراحی شده و در ایران تولید میشه . اما هیچ نقص فنی نداره . مثل ماشین های ژاپنی کم اصطهلاک و کم مصرف هست .
گیرباکس جک در حد خودش خوبه حداقل بهتر از مگان و هم رده هاش هست .
تجربه MVM رو نداشتم فقط میدونم محصولاتش جز بی کیفیت ترین های بازار هست ( تمام مدل هاش )

ممنونم از راهنماییتون
تذکر:
برای تشکر نیاز به پست دادن نیست. از دکمه تشکر از کاربر استفاده نمائید.

LOVEFORLOVE
08-05-2015, 22:37
اقا پوریا خواستم بدونم بازار خرید فروش جک مثله بقیه ماشین چینیا داغونه یا خوبه
بعد یه مدتی بخوایی بفروشی به درد سر نمیندازه

پیروز99
13-05-2015, 21:11
بعد از یکسال که اینجا عضوم الان دیدم تاپیکهای خودرو هم هست!

دوست عزیز به نظر من مطلقا سراغ ماشینهای چینی نرو و گول قیافه ظاهری رو نخور اینها علاوه بر قطعات گرون و کیفیت پایین افت زیادی بعد از یکی دو سال خواهند داشت
پاشنه اشیل خودروهای جینی و تا حد زیادی کره ای در 3 فاکتور هست

---گیربکس با ضرایب دنده نامناسب

---ضعف در سیستم تعلیق

----توان و گشتاور اعلامی بیشتر از واقعیت

و از اینها گذشته ایا شما دوست دارید مالک خودرویی باشید که برندش جک هست؟؟؟!!!

به نظر من ال نود اتومات علی رغم جدابیت ظاهری کمتر انتخاب برتر هست هرچند اون خودروهایی که نام بردید از دید من جذابیت ظاهری هم ندارند

mehrdad8086
17-05-2015, 14:01
من نه ال نود دارم و نه جک ولی تجربه کوتاهی از هر دو خودرو میگه :
-سیستم تعلیق و هندلینگ از همه خودروهای ساخت وطن بالاتره،ال نود با اون ارتفاع و کمک هاش واقعا ماشین بی تعادلی تو پیچ محسوب میشه.کمکهای جک اسپرتی و کمی خشک هست.(به نرمی سمند و پارس نمیرسه)
-توان به نسبت خوب خودرو (میتونست با توجه به ابعاد و وزن ماشین بهتر باشه)ولی برای رانندگی بدون هیجان کاملا کفایت می کنه
-گیربکس تو دنده تو و دور پایین موتور بقولی کمی خنگ میزنه که ناشی از تعریف MODE اون تو حالت ECO هست،میتونین با آپدیت جدید MODE رو عوض کنید (تا حدود زیادی تاثیر گذاره)

بهتره از صحبتهای تعصبی دست برداریم،حکایت چند سال پیش همه هیوندا و کیا رو مسخره می کردن و الان قضیه عوض شده و با بزرگان گاها" مقایسه میشن.
درسته چین خودروساز نوظهوریه اما پیشرفت خیلی خوبی داشته.صنعت خودمون رو ببینیم و مقایسه کنیم.
چندین ساله داچیا رو تحت برند رنو بنام L90 مونتاژ می کنیم و ........:n26:این تازه بهترینمونه وای بحال بقیه.....

sadra_h
17-05-2015, 15:12
من نه ال نود دارم و نه جک ولی تجربه کوتاهی از هر دو خودرو میگه :
-سیستم تعلیق و هندلینگ از همه خودروهای ساخت وطن بالاتره،ال نود با اون ارتفاع و کمک هاش واقعا ماشین بی تعادلی تو پیچ محسوب میشه.کمکهای جک اسپرتی و کمی خشک هست.(به نرمی سمند و پارس نمیرسه)
-توان به نسبت خوب خودرو (میتونست با توجه به ابعاد و وزن ماشین بهتر باشه)ولی برای رانندگی بدون هیجان کاملا کفایت می کنه
-گیربکس تو دنده تو و دور پایین موتور بقولی کمی خنگ میزنه که ناشی از تعریف MODE اون تو حالت ECO هست،میتونین با آپدیت جدید MODE رو عوض کنید (تا حدود زیادی تاثیر گذاره)

بهتره از صحبتهای تعصبی دست برداریم،حکایت چند سال پیش همه هیوندا و کیا رو مسخره می کردن و الان قضیه عوض شده و با بزرگان گاها" مقایسه میشن.
درسته چین خودروساز نوظهوریه اما پیشرفت خیلی خوبی داشته.صنعت خودمون رو ببینیم و مقایسه کنیم.
چندین ساله داچیا رو تحت برند رنو بنام L90 مونتاژ می کنیم و ........:n26:این تازه بهترینمونه وای بحال بقیه.....

البته خودم بیشتر نظرم روی J5 هست ولی از طرفی موتور 2 لیتری و گیربکس CVT هفت سرعته ی MVM550 یه کم قلقلکم میده . البته سایپا هم داره خودروی Biriliance H330 رو روانه ی بازار میکنه که با موتور 1.5 لیتری فکر نکنم چنگی به دل بزنه
در مورد L90 هم خودم گیربکس دستیشو داشتم تازه مدل 87 اش رو ولی زیاد راضیم نکرد. در کل ماشین بدی نیست ولی به قول دوستان با این قیمت نوجومی در مدل گیربکس اتوماتیک جذابیتی نداره

mehrdad8086
18-05-2015, 10:47
ببین دوست من MVM هم پیشرفتهای خوبی داشته نمونه 520 رو یادتون بیاد.....الان به 550 رسیدن،اتفاقا" همسرم چندی پیش اصرار داشت ماشینش رو عوض کنه و یه 315 جدید بگیره،
من خودم به شخصه جک رو ترجیح میدم.بخاطر طراحی خارجی و داخلی بهتر،ولی خب بقول شما گیربکس و موتور بهتری داره،
برای دیدن 315 که رفته بودم یه 550 از نزدیک دیدم،راستش از طراحیش زیاد خوشم نیومد،شاید به چشم خریدار میرفتم شاید قضیه کمی فرق میکرد،به هر حال همون 315 رو هم فعلا
دست نگه داشتم.
اگر پولت میرسه بسترن B50 و جیلی کیفیتشون خوبه،اگر که نه دیگه انتخاب با خودتونه.
من بخاطر رانندگی آرومی که دارم و اصلا اهل شتاب و تند رفتن نیستم انتخابم جک خواهد بود

hossein.az
18-05-2015, 15:59
صد در صد بین گزینه هایی که مطرح کردید
jac j 5
ال 90
در اولویت هستند
هم از لحاظ موتوی هم از لحاظ طراحی

550 هم من همون موتور 520 با فرق اتوماتیک بودن رو داراست
من پشتش نشستم اصلا ماشین 2000cc نمیخوره
شتابو کیفیتش نسبت به 2000 بودن و پولش افتضاحه