PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشناختن هارد

armin_punisher6
27-04-2015, 23:29
سلام
لپ تاپ دوستم هارد 1 ترا داشت که لپ تاپ سوخت.الان هاردش سالمه و در آوردم.وقتی به باکس وصل میکنم که به عنوان اکسترنال بشناسه میگه اول باید فرمت کنی.
به کامپیوترمم از طریق ساتا وصل میکنم،هارد رو میشناسه ولی وقتی میخواد ویندوز بالا بیاد ریستارت میشه سیستم.مادر بورد کامپیوترمم گیگابایته.
چی کار باید بکنم که اطلاعت هاردش رو بردارم؟

aggus
28-04-2015, 01:33
سلام

با نرم افزار HDTune و Hard Disk Sentinal ببین وضعیت سلامت هارد چطوره !!
اگه بد سکتوری چیزی داره با Hdd Regenerator بر طرف کن مشکلاتش رو !! این کارو وقتی با باکس متصل هستی انجام بده !!

EXTREME
28-04-2015, 08:10
سلام
لپ تاپ دوستم هارد 1 ترا داشت که لپ تاپ سوخت.الان هاردش سالمه و در آوردم.وقتی به باکس وصل میکنم که به عنوان اکسترنال بشناسه میگه اول باید فرمت کنی.
به کامپیوترمم از طریق ساتا وصل میکنم،هارد رو میشناسه ولی وقتی میخواد ویندوز بالا بیاد ریستارت میشه سیستم.مادر بورد کامپیوترمم گیگابایته.
چی کار باید بکنم که اطلاعت هاردش رو بردارم؟

هارد رو که به سیستم متصل کنید از disk managment سیستم عکس بدید... این مشکل علت های مختلف داره یک علت میتونه از ویروس باشه یک علت از raw شدن فایل سیستم هارد

armin_punisher6
28-04-2015, 08:33
سلام

با نرم افزار HDTune و Hard Disk Sentinal ببین وضعیت سلامت هارد چطوره !!
اگه بد سکتوری چیزی داره با Hdd Regenerator بر طرف کن مشکلاتش رو !! این کارو وقتی با باکس متصل هستی انجام بده !!
وضعيت هارد رو چك كرده بودم ok بود.

هارد رو که به سیستم متصل کنید از disk managment سیستم عکس بدید... این مشکل علت های مختلف داره یک علت میتونه از ویروس باشه یک علت از raw شدن فایل سیستم هارد
فعلا به كامپيوتر دسترسي ندارم.حتما عكس ميزارم.
ممنون از پاسختون

Sent from my iPhone using Tapatalk

armin_punisher6
28-04-2015, 15:18
اینم عکسش که هارد رو دینامیک میشناسه و وقتی convert to basic میزنم میگه پارتیشن پاک باید بشه که no میزنم.نمیخوام فرمت شه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
28-04-2015, 16:35
وقتی هارد به بیسیک تبدیل بشه اطلاعات هارد پاک میشه به نظر من بهترین کار برای بازگردانی اطلاعات مراجعه به یک مرکز بازیابی اطلاعات معتبر است نرم افزاری ممکنه بدتر بشه

armin_punisher6
28-04-2015, 18:47
وقتی هارد به بیسیک تبدیل بشه اطلاعات هارد پاک میشه به نظر من بهترین کار برای بازگردانی اطلاعات مراجعه به یک مرکز بازیابی اطلاعات معتبر است نرم افزاری ممکنه بدتر بشه

چرا به pc وصل ميكنم وسط بوت شدن ويندوز ٧ ريستارت ميشه؟تنظيم خاصي واسه مادر بورد بايد انجام داد؟

EXTREME
28-04-2015, 19:02
چرا به pc وصل ميكنم وسط بوت شدن ويندوز ٧ ريستارت ميشه؟تنظيم خاصي واسه مادر بورد بايد انجام داد؟

تنظیمی که باید انجام بدید در بایوس است باید اولویت بندی هاردها رو درست کنید اولویت رو بزارید روی هارد خودتون و بوت اولیه سیستم هم روی هارد باشه
تنظیم دیگه ای نداره

armin_punisher6
28-04-2015, 19:09
تنظیمی که باید انجام بدید در بایوس است باید اولویت بندی هاردها رو درست کنید اولویت رو بزارید روی هارد خودتون و بوت اولیه سیستم هم روی هارد باشه
تنظیم دیگه ای نداره

يه برنامه شنيده بودم اولش فكر كنم acronic بود كه واسه پارتيشن بندي بود كه با اون ميشد هارد رو بيسيك كرد.آيا اونم فرمت ميكنه؟

EXTREME
29-04-2015, 14:58
يه برنامه شنيده بودم اولش فكر كنم acronic بود كه واسه پارتيشن بندي بود كه با اون ميشد هارد رو بيسيك كرد.آيا اونم فرمت ميكنه؟

با اون هم کانورت کنید ممکنه به اطلاعاتتون آسیب برسه شما از طریق دستورات cmd هم میتونید اینکارو بکنید ولی تضمینی نیست