ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش و روشن شدن پیاپی سیستمم در کمتر از 3 ثانیه ؟؟؟

samadsam
27-04-2015, 14:23
سلام دوستان بعد از جابجایی سیستم نمیدونم چه اتفاقی برای سیستم افتاده که به صورت مکرر بعد از روشن شدن 3 ثانیه شروع به کار میکنه هنوز هیچ صفحه ای نیومده دوباره خاموش کامل میشه و کمتر از 3 ثانیه مجددا روشن میشه ، به نظر شما مشکل از کجاست؟
رم ، سی پی یو ، گرافیک کابل هارد و غیره رو هم کشیدم بیرون و دوباره زدم ، مشکل برق هم نداره.

EXTREME
27-04-2015, 14:37
فن پردازنده رو بررسی کنید این مشکل میتونه از دمای بالای قطعات باشه

بایوس مین رو یک بار دیفالت کنید و باتری مین رو بررسی کنید

اسلات رم و گرافیک رو تمیز کنید و جای رم رو عوض کنید کابل دیتا و برق هارد رو بکنید ببینید بازم ریست میشه یا نه همینطور گرافیک رو دربیارید و سیستم رو روشن کنید یا کابل atx رو بکنید و سیستم رور وشن کنید ببینید بازم ریست میشه یانه کلیه کلید های پاور و ریست رو از fpanel جدا کنید و دستی سوئیچ کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه

در آخر اگر نتیجه نگرفتید با یک رم و پاور دیگه سیستم رو چک کنید

samadsam
27-04-2015, 15:18
فن پردازنده رو بررسی کنید این مشکل میتونه از دمای بالای قطعات باشه

بایوس مین رو یک بار دیفالت کنید و باتری مین رو بررسی کنید

اسلات رم و گرافیک رو تمیز کنید و جای رم رو عوض کنید کابل دیتا و برق هارد رو بکنید ببینید بازم ریست میشه یا نه همینطور گرافیک رو دربیارید و سیستم رو روشن کنید یا کابل atx رو بکنید و سیستم رور وشن کنید ببینید بازم ریست میشه یانه کلیه کلید های پاور و ریست رو از fpanel جدا کنید و دستی سوئیچ کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه

در آخر اگر نتیجه نگرفتید با یک رم و پاور دیگه سیستم رو چک کنید
ممنونم از پاسخ کاملتون فن رو بررسی کردم مشکلی نداشت.
رم رو هم تمیز و جاش رو عوض کردم.سی پی یو هم همینطور.
باتری رو هم بیرون کشیدم و مجددا زدم. و اصلا صفحه ای بالا نمیاد که تنظیمات بایوس رو تغییر بدم.

یا کابل atx رو بکنید و سیستم رور وشن کنید ببینید بازم ریست میشه یانه کلیه کلید های پاور و ریست رو از fpanel جدا کنید و دستی سوئیچ کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه
قسمت بالا رو درست متوجه نمیشم.
تمامی خروجی ها رو جدا کردم و برق رو از محافظ و برق مستقیم دریافت کردم.
نمیدونم نشد. :n28:

EXTREME
27-04-2015, 16:15
ممنونم از پاسخ کاملتون فن رو بررسی کردم مشکلی نداشت.
رم رو هم تمیز و جاش رو عوض کردم.سی پی یو هم همینطور.
باتری رو هم بیرون کشیدم و مجددا زدم. و اصلا صفحه ای بالا نمیاد که تنظیمات بایوس رو تغییر بدم.

قسمت بالا رو درست متوجه نمیشم.
تمامی خروجی ها رو جدا کردم و برق رو از محافظ و برق مستقیم دریافت کردم.
نمیدونم نشد. :n28:

کابل برقی که از پاور کنار پردازنده میخوره رو بکنید و سیستم رو روشن کنید ببینید ریست میشه بازم یا نه

سیم های power switch و ریست رو که از کیس روی مین قرار گرفته از پین های fpanel جدا کنید و دستی سیستم رو روشن کنید

با قطعه های دیگه هم که گفته بودم تست کردید؟

samadsam
27-04-2015, 16:20
کابل برقی که از پاور کنار پردازنده میخوره رو بکنید و سیستم رو روشن کنید ببینید ریست میشه بازم یا نه

سیم های power switch و ریست رو که از کیس روی مین قرار گرفته از پین های fpanel جدا کنید و دستی سیستم رو روشن کنید

با قطعه های دیگه هم که گفته بودم تست کردید؟
نه با قطعه های دیگه تست نکردم این کار رو هم میرم انجام بدم.

منظور شما سیم کلید Power و Restart هستش؟ و چطور میتونم دستی سیستم رو روشن کنم باید با کلید باشه که ؟!

EXTREME
27-04-2015, 18:12
نه با قطعه های دیگه تست نکردم این کار رو هم میرم انجام بدم.

منظور شما سیم کلید Power و Restart هستش؟ و چطور میتونم دستی سیستم رو روشن کنم باید با کلید باشه که ؟!

بله سیم های این کلید ها رو از روی fpanel جدا کنید یک پیچ گوشتی بردارید و دوپینی که مربوط به power switch روی fpanel هست رو به هم اتصال بدید سیستم روشن میشه

samadsam
27-04-2015, 23:26
بله سیم های این کلید ها رو از روی fpanel جدا کنید یک پیچ گوشتی بردارید و دوپینی که مربوط به power switch روی fpanel هست رو به هم اتصال بدید سیستم روشن میشه
ممنونم از شما مجددا رم رو کشیدم بیرون و کابل پاور رو هم کندم و دوباره زدم و همینطور کابل خروجی دیگر پاور رو از کیس جدا کردم و مجددا زدم درست شد واقعا ممنونم از راهنماییت...