PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور کارت گرافیک AMD

bking
26-04-2015, 18:22
سلام دوستان
کارن گرافیک من amd هست! از اینترنت اخرین ورژن را دانلود کردم ولی الان گزینه switch graphic رفته و خود نرم افزارش هم باز نمیکنه !!! چیکارکنم ؟
مرسی

HelpMaster
26-04-2015, 19:03
سلام دوستان
کارن گرافیک من amd هست! از اینترنت اخرین ورژن را دانلود کردم ولی الان گزینه switch graphic رفته و خود نرم افزارش هم باز نمیکنه !!! چیکارکنم ؟
مرسی

سلام..

لپ‌تاپ‌ها با کارت گرافیک‌های Intel و AMD:
نکته بسیار مهم دیگر در مورد لپ‌تاپ‌هایی است که بیش از 1 کارت گرافیک دارند و در این‌جا منظور 1 کارت گرافیک خارجی AMD و یک کارت گرافیک داخلی است.

برای مثال لپ‌تاپ‌هایی که در کنار کارت گرافیک AMD از کارت گرافیک داخلی Intel مانند Intel HD Graphics بهره می‌برند و به اصطلاح Switchable Graphic Card نامیده می‌شوند.

این‌گونه لپ‌تاپ‌ها نیز درایور به خصوصی ندارند و درایورهای عمومی شرکت AMD بر روی این دستگاه‌ها نصب نمی‌شود و اگر هم نصب شود به هم ریختگی و مشکلات فراوانی ایجاد خواهند کرد.

شرکت AMD هنوز راه کار خاصی برای این‌گونه لپ‌تاپ‌ها ارائه نکرده است و فقط پیشنهاد می‌شود که از درایور ارائه شده توسط شرکت سازنده لپ‌تاپ استفاده شود و اگر موجود نبود، به CD داخل جعبه دستگاه رجوع گردد.

موفق باشید..

bking
27-04-2015, 16:13
سلام..

لپ‌تاپ‌ها با کارت گرافیک‌های Intel و AMD:
نکته بسیار مهم دیگر در مورد لپ‌تاپ‌هایی است که بیش از 1 کارت گرافیک دارند و در این‌جا منظور 1 کارت گرافیک خارجی AMD و یک کارت گرافیک داخلی است.

برای مثال لپ‌تاپ‌هایی که در کنار کارت گرافیک AMD از کارت گرافیک داخلی Intel مانند Intel HD Graphics بهره می‌برند و به اصطلاح Switchable Graphic Card نامیده می‌شوند.

این‌گونه لپ‌تاپ‌ها نیز درایور به خصوصی ندارند و درایورهای عمومی شرکت AMD بر روی این دستگاه‌ها نصب نمی‌شود و اگر هم نصب شود به هم ریختگی و مشکلات فراوانی ایجاد خواهند کرد.

شرکت AMD هنوز راه کار خاصی برای این‌گونه لپ‌تاپ‌ها ارائه نکرده است و فقط پیشنهاد می‌شود که از درایور ارائه شده توسط شرکت سازنده لپ‌تاپ استفاده شود و اگر موجود نبود، به CD داخل جعبه دستگاه رجوع گردد.

موفق باشید..
ممنون ...ینی از همون ورژن قدیمی استفاده کنم ؟
اپدیت گرافیک زیاد ت بازی ها تاثیر داره ؟
مرسی

HelpMaster
27-04-2015, 18:37
ممنون ...ینی از همون ورژن قدیمی استفاده کنم ؟
اپدیت گرافیک زیاد ت بازی ها تاثیر داره ؟
مرسی

سلام..

100% تاثیر داره.. ولی شما به سایت شرکت سازنده لپ تاپت برو و از اونجا اخرین ورژن درایور گرافیک ارائه شده رو دانلود کن..
چون اگه بخوای از ورژن های عمومی استفاده کنی برات مشکلاتی رو به وجود میاره..!
درایور های عمومی قابلیت Switchable رو ندارن.. !

موفق باشید..

bking
10-05-2015, 10:17
اخه ورژن خود لپ تاپ 8.9 هست !!! قدیمیه !!! هیچ راهی نداره؟
مرسی