ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا بعد از مدت کوتاهی تنظیمات view و سایز پنجره های ویندوز 8.1 من دیگه عوض نمیشه ؟!!!!

"AmirHesam"
26-04-2015, 11:54
سلام دوستان
از عنوان تاپیک مشخصه
اولین بار ویندوز 8.1 که تازه اومده بود خریدم که این مشکل پیش اومد ولی فک کردم شاید مشکل اینجاست ، بعدش دانلود کردم و بعد یک هفته دوباره این مشکل پیش اومد ، و این باز از برنامه هایی مثل گردو و کینگ ویندوز رو نصب کردم و باز هم مشکل همیشگی که واقعا رو مخمه و اخرین بار هم ویندوز جدیدی که تو سایت پی سی دانلود هستش رو دانلود کردم و باز هم مشکل همیشگی !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

view همه صفحاته ویندوز روی گزینه tiles میمونه و حتی عوض کنم ولی پنجره رو ببندم و باز کنم باز به صورت قبل برمیگیرده
و سایز تمام پنجره های باز شدم هم سایزیه که تو تصویر یبینید حتی اگر کوچیکشون کنم

خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا ذهنمو ریخته به هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"AmirHesam"
26-04-2015, 11:55
اینم تست سلامت هارد

vissoto
28-04-2015, 01:27
سلام دوستان
از عنوان تاپیک مشخصه
اولین بار ویندوز 8.1 که تازه اومده بود خریدم که این مشکل پیش اومد ولی فک کردم شاید مشکل اینجاست ، بعدش دانلود کردم و بعد یک هفته دوباره این مشکل پیش اومد ، و این باز از برنامه هایی مثل گردو و کینگ ویندوز رو نصب کردم و باز هم مشکل همیشگی که واقعا رو مخمه و اخرین بار هم ویندوز جدیدی که تو سایت پی سی دانلود هستش رو دانلود کردم و باز هم مشکل همیشگی !

view همه صفحاته ویندوز روی گزینه tiles میمونه و حتی عوض کنم ولی پنجره رو ببندم و باز کنم باز به صورت قبل برمیگیرده
و سایز تمام پنجره های باز شدم هم سایزیه که تو تصویر یبینید حتی اگر کوچیکشون کنم

خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا ذهنمو ریخته به هم

سلام

folder option را اجرا کنید و در تب view ؛ Reset Folders و Restore Defaults را بزنید.