مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن فن سی پی یو و بالا نیامدن ویندوز
alireza_
25-04-2015, 11:10
سلام
یه سرور با ویندوز 2003 دارم که روش DHCP داشتم . حالا دیگه خاموش شده و هنگامی که پاور رو میزنم فن سی پی یو کار نمیکنه و ویندوز بالا نمیاد
پاور دستگاه رو عوض کردم توفیری نکرد فکر میکنید مشکل از کجاست ؟
در ضمن هارد سیستم رو باز کردم روی یه مادربرد دیگه بستم ویندوز آمد بالا همه چی ظاهرا اوکی هست ولی کارت شبکه لن این مادربرد تازه میگه آنپلاگد شده و شبکه رو نمیشناسه داریورش ولی آپدیته
چطور میشه این مشکل دوم رو حل کرد ؟ فکر میکنم چون روی مادربرد اولی بهش آی پی دستی داده بودم لن سیستم دوم رو قبول نمیکنه
در مورد فنتون که کار نمیکنه خود فن سالم است؟ با یک فن دیگه تست کردید؟ بهتره برای تست با یک فن دیگه تست کنید و برق فن رو هم به یک پین دیگه رو مین بزنید ببینید بازم کار میکنه یا نه در مورد لن من خوب متوجه نشدم کابل لن رو وصل میکنید علامت ضربدر قرمز میاد روی لن؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
alireza_
26-04-2015, 08:34
در مورد فنتون که کار نمیکنه خود فن سالم است؟ با یک فن دیگه تست کردید؟ بهتره برای تست با یک فن دیگه تست کنید و برق فن رو هم به یک پین دیگه رو مین بزنید ببینید بازم کار میکنه یا نه در مورد لن من خوب متوجه نشدم کابل لن رو وصل میکنید علامت ضربدر قرمز میاد روی لن؟
سلام دوست عزیز
فن و هیت سینک رو عوض کردم ولی بازم کار نکرد فکر میکنم مشکل از مین دستگاه باشه
حالا هارد همون سیستم رو که ویندوز 2003 و DHCP بود رو روی یه مین دیگه بستم و با تغییر تو بایوس از ACHI به IDM بوت کردم
ولی وقتی کابل رو به پورت لن وصل میکنم تو نتورک اداپتور ضربدر قرمز میخوره و مینویسه network cable is unplugged
کابل سالمه
این صفحه مایکرو سافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو خوندم و هر کاری کردم درست نشد
سرویس DHCP رو هم غیرفعال که میکنم یک بار وصل میشه ولی وقتی نتورک اداپتور رو دیزایبل اینایبل میکنم دوباره همون میشه
سلام دوست عزیز
فن و هیت سینک رو عوض کردم ولی بازم کار نکرد فکر میکنم مشکل از مین دستگاه باشه
حالا هارد همون سیستم رو که ویندوز 2003 و DHCP بود رو روی یه مین دیگه بستم و با تغییر تو بایوس از ACHI به IDM بوت کردم
ولی وقتی کابل رو به پورت لن وصل میکنم تو نتورک اداپتور ضربدر قرمز میخوره و مینویسه network cable is unplugged
کابل سالمه
این صفحه مایکرو سافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو خوندم و هر کاری کردم درست نشد
سرویس DHCP رو هم غیرفعال که میکنم یک بار وصل میشه ولی وقتی نتورک اداپتور رو دیزایبل اینایبل میکنم دوباره همون میشه
فونتتون مشکل داره هیچی متوجه نشدم...
alireza_
26-04-2015, 17:08
فونتتون مشکل داره هیچی متوجه نشدم...
فونت پست قبلی درست شد ؟
این مشکلی که برای لن دارید به دلیل نبودن ارتباط بین لن و دیوایس مورد نظر است درصورتی که اون دیوایس و کابل لن مشکلی نداره یا مشکل نرم افزاری است حالا یا میتونه از درایور لن و بایوس مین باشه یا سخت افزاری است خود پورت لن ایراد داره یا کنترلر لن یا پاور سیستم اگر فن به پین های دیگه هم خورده و کار نمیکنه با توجه به اینکه پاور رو تست کردید مین باید بررسی بشه برای کارت شبکه در تنظیمات کارت شبکه در دیوایس منیجر مود کارت رو روی full duplex بزارید و دوباره تست کنید
alireza_
27-04-2015, 08:01
این مشکلی که برای لن دارید به دلیل نبودن ارتباط بین لن و دیوایس مورد نظر است درصورتی که اون دیوایس و کابل لن مشکلی نداره یا مشکل نرم افزاری است حالا یا میتونه از درایور لن و بایوس مین باشه یا سخت افزاری است خود پورت لن ایراد داره یا کنترلر لن یا پاور سیستم اگر فن به پین های دیگه هم خورده و کار نمیکنه با توجه به اینکه پاور رو تست کردید مین باید بررسی بشه برای کارت شبکه در تنظیمات کارت شبکه در دیوایس منیجر مود کارت رو روی full duplex بزارید و دوباره تست کنید
دوست عزیز اجازه بده یه مقداری اطلاعات واضح تر بدم
من این هارد رو از روی مینی که کار نمیکرد برداشتم و روی دو تا مین دیگه تست کردم وبالا اومد ولی نتیجه همین بود که لن ضربدر میخوره و مینویسه آنپلاگد
پس مشکل از کابل لن و پاور و مین های بعدی که تست کردم نبایستی باشه
این هارد رو وقتی میخواستم تو مین ها بالا بیارم تو بایوس قسمت ادونسد کابل ساتا رو از ACHI به IDM تغییر دادم
و از طرفی چون روی هارد مذکور سرویس DHCP نصب بود وقتی میخوام همون اداپتور ضربدر خورده رو آی پی دستی بدم میگه شما قبلا روی یه کارت شبکه دیگه همین آی پی رو داده اید(احتمالا کارت شبکه همون مینی که خراب شده ) و اگه این جا هم همون آی پی رو وارد کنید منجر به کانفلیکت خواهد شد
alireza_
28-04-2015, 10:18
یک کارت شبکه لن روی اسلات مادربرد نصب کردم و همه چیز اوکی شد ولی متاسفانه لن مادربرد دیزیبله همچنان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.