ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

kasra_khan2003
24-04-2015, 13:58
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.

۲۲ اردیبهشت
۱۶ اردیبهشت
Bayern Munich
VS
Barcelona

۲۳ اردیبهشت
۱۷ اردیبهشت
Real Madrid
VS
Juventus

.
تیم های سمت چپ در بازی اول میزبان هستند

omidscafild
24-04-2015, 13:58
بازم مثل همیشه سخت ترین قرعه ماس ماس . ولی خیالی نیست . فقط امیدوارم حداقل یووه برد آسونی رو به ریالی ها تقدیم نکنه !

همیشه هم اول اسم بارسا درمیاد . مارو هم به شک انداختن ! :n13:

nw_nk
24-04-2015, 14:06
بدترین قرعه ممکن
خود رئال خیلی بهتر بود

:n27:

انگار ناف بارسا رو با بازی سخت بستن
دو بازی آسون تقدیم رقیبمون در لیگ شد

Masoud-Susa
24-04-2015, 14:20
بازی با تیم قویتر مرحله قبل
+
بازی برگشت در آلیانز آره‌نا.

VS

بازی با تیم ضعیفتر مرحله قبل
+
بازی برگشت در برنابئو.

پیوند بارسا با شانس؟

به هر حال تیمی که میخواد قهرمان بشه این چیزها نباید تاثیری تو کارش داشته باشه.

Ezel
24-04-2015, 15:18
بازم مثل همیشه سخت ترین قرعه ماس ماس . ولی خیالی نیست . فقط امیدوارم حداقل یووه برد آسونی رو به ریالی ها تقدیم نکنه !

همیشه هم اول اسم بارسا درمیاد . مارو هم به شک انداختن ! :n13:

الان اینکه یووه برد راحتی رو به رئال تقدیم نکنه یا بکنه ، چه ربطی به بارسا ، تاپیک بارسا ، قرعه ی بارسا و ... داره ؟ :n13:

omidscafild
24-04-2015, 15:40
الان اینکه یووه برد راحتی رو به رئال تقدیم نکنه یا بکنه ، چه ربطی به بارسا ، تاپیک بارسا ، قرعه ی بارسا و ... داره ؟ :n13:

ربط ؟! اینکه اگه یووه برد راحتی تقدیمشون کنه رئال بدون محروم و مصدوم میره به برلین که ما اونوقت در مقابل تیم آلمانی هستیم که میخواد بیش از پیش در کشور خودش قهرمان بشه . لذا ممکنه ما محروم و مصدوم بدیم و در مقابل رئال نده .
ربط ؟! اینکه اگه یووه وا بده مسلما سیستم چرخشی استفاده میکنه آنجلوتی تا در بازیای لالیگا به مشکل نخوره . درجایی که بارسا کارش بسیار مشکل تر میشه !

پ.ن : بنظرم ربطش خیلی واضح بود . ولی بازم اگه مایل بودید پست رو پاک کنید ، پاک کنید . کلا عادت داریم . :)

Abdolreza2012
24-04-2015, 15:43
ربط ؟! اینکه اگه یووه برد راحتی تقدیمشون کنه رئال بدون محروم و مصدوم میره به برلین که ما اونوقت در مقابل تیم آلمانی هستیم که میخواد بیش از پیش در کشور خودش قهرمان بشه . لذا ممکنه ما محروم و مصدوم بدیم و در مقابل رئال نده .
ربط ؟! اینکه اگه یووه وا بده مسلما سیستم چرخشی استفاده میکنه آنجلوتی تا در بازیای لالیگا به مشکل نخوره . درجایی که بارسا کارش بسیار مشکل تر میشه !

پ.ن : بنظرم ربطش خیلی واضح بود . ولی بازم اگه مایل بودید پست رو پاک کنید ، پاک کنید . کلا عادت داریم . :)
همین الانش رئال 3 تا از مهره های اصلیش مصدومن
الان باید بریم تو تاپیک رئال بگیم رئال مصدوماش باعث شد بارسا قهرمان ( احتمالی ) لیگ شد [emoji19]

nw_nk
24-04-2015, 15:44

متاسفانه قرعه و شانس تاثیر داره. قهرمانی اروپا صرفا بهترین تیم بودن نیست. تیمی که قرعه های سخت میخوره رفته رفته ناقص و تخلیه میشه. چیزی که دو سال پیش پیش اومد و بعد از دو قرعه سنگین میلان و پاریس دیگه چیزی از تیم نموند! از اونور قرعه های آسون یه بازی تمرینی خوبه و روحیه تیمو بالا میبره. تا اینجا عملکرد انریکه خیلی خوب بوده که با وجود سخت ترین قرعه ها نتیجه گرفتیم و تیم کاملی داریم. ببینیم از این به بعد چی میشه

برنامه بازی بارسا

2 May
Córdoba - Barcelona

6 May
Barcelona - Bayern Munich

10 May
Barcelona - Real Sociedad

12 May
Bayern Munich - Barcelona

17 May
Atlético Madrid - Barcelona

برنامه بازی رئال

2 May
Sevilla - Real Madrid

5 May
Juventus - Real Madrid

10 May
Real Madrid - Valencia

13 May
Real Madrid - Juventus

17 May
Espanyol - Real Madrid

بازیای سختو بخوبی پشت سر گذاشته بودیم و قهرمانیمون در لالیگا محتمل به نظر میومد. همینطور شانس خوبی در سی ال داشتیم. که با این قرعه هر دو دوباره تهدید میشه. به امید موفقیت :n16:

سروش رئال رقیب مستقیم بارسا در لیگ و شاید فینال چمپیونز لیگ هست
معلومه سختی بازی با یووه که لابلای لالیگا و مرحله قبل از فینال هست تاثیر داره
آمارهای فردی و روحیه تیم که در این بازیای آسون ارتقا پیدا میکنه جای خود

omidscafild
24-04-2015, 15:56
همین الانش رئال 3 تا از مهره های اصلیش مصدومن
الان باید بریم تو تاپیک رئال بگیم رئال مصدوماش باعث شد بارسا قهرمان ( احتمالی ) لیگ شد [emoji19]

همین الآنش مصدومن . وگرنه همین بعدا ، تا فینال برلین که آماده میشن ! :)
ضمن اینکه نیمکت رئال اونقد قوی هست که بتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه تو بازیای لیگ .

nw_nk
24-04-2015, 16:06
پپ گواردیولا: به کل تیم برای شکست بارسلونا احتیاج داریم. باور کنید، آنها قدرتمندترین تیم هستند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لوییز انریکه: اشتیاق بایرن مثل ماست و بهترین مربی را دارند.

Ezel
24-04-2015, 16:08

الان یعنی اینکه بارسا باید منتظر گند زدن تیمهای دیگه باشه تا قهرمان بشه ؟ اینطوری که دارین تیم خودتونو میکوبونید و پایین میارید که !

بارسا که کل فصل رو از سیستم چرخشی استفاده کرد و به طرز شگفت انگیزی هم به سودش شد ، بنابراین نباید الان مشکلی از لحاظ خستگی و یا فاصله ی ذخیره و اصلی داشته باشید

و اینکه شما فکر میکنید یووه تیم آسونی هست برای رئال ؟
و اینکه فکر میکنید در بازی یووه - رئال قراره چندتا دختر بچه بازی کنن که روی بوته ها دارن گرگم به هوا بازی میکنن ؟ و فقط بازی بایرن و بارسا گلادیاتورا بازی میکنن ؟! همچین از برد راحت تقدیمی توسط یووه حرف میزنید انگار که شناختی راجع به بانوی پیر ندارید !

پ.ن : من اینجا کاره ای نیستم که پست پاک کنم یا نکنم ، اگر پستی از شما پاک شده به من مربوط نیست و از طریق تیم مدیریت ورزش پیگیری کنید و غرش رو به من نزنید چون به من همونقدر بی ربطه که برد راحت رئال برابر یووه به این تاپیک بی ربطه :n31:

Ezel
24-04-2015, 16:13
.........

سروش رئال رقیب مستقیم بارسا در لیگ و شاید فینال چمپیونز لیگ هست
معلومه سختی بازی با یووه که لابلای لالیگا و مرحله قبل از فینال هست تاثیر داره
آمارهای فردی و روحیه تیم که در این بازیای آسون ارتقا پیدا میکنه جای خود

آره سینا ولی بارسا جلوتره در لیگ ، و همینطور مصدوم پررنگی نداره مثل رئال که بیل و بنزما و مودریچ رو نداره فعلا ، و همینطور اینکه بارسا هم رقیب مستقیم رئاله در لیگ و احتمالا فینال سی ال هم صادقه ؛ یعنی عکس چیزی که گفتی توی خط اول

همینطور لیگ بازیای آسونی نداره رئال افت کرده ی فعلی ، اونطرفم واقعا بایرن اون بایرن هاینکس نیست

با این حال من نمیگم کار بارسا مثلا خیلی آسونتر از رئاله ، هر دوشون مسیرشون سخته و مشکلات خودشون رو دارن ، هرچند که بارسا مصدومیت جدی رو نداره

omidscafild
24-04-2015, 16:26
الان یعنی اینکه بارسا باید منتظر گند زدن تیمهای دیگه باشه تا قهرمان بشه ؟ اینطوری که دارین تیم خودتونو میکوبونید و پایین میارید که !

بارسا که کل فصل رو از سیستم چرخشی استفاده کرد و به طرز شگفت انگیزی هم به سودش شد ، بنابراین نباید الان مشکلی از لحاظ خستگی و یا فاصله ی ذخیره و اصلی داشته باشید

و اینکه شما فکر میکنید یووه تیم آسونی هست برای رئال ؟
و اینکه فکر میکنید در بازی یووه - رئال قراره چندتا دختر بچه بازی کنن که روی بوته ها دارن گرگم به هوا بازی میکنن ؟ و فقط بازی بایرن و بارسا گلادیاتورا بازی میکنن ؟! همچین از برد راحت تقدیمی توسط یووه حرف میزنید انگار که شناختی راجع به بانوی پیر ندارید !

پ.ن : من اینجا کاره ای نیستم که پست پاک کنم یا نکنم ، اگر پستی از شما پاک شده به من مربوط نیست و از طریق تیم مدیریت ورزش پیگیری کنید و غرش رو به من نزنید چون به من همونقدر بی ربطه که برد راحت رئال برابر یووه به این تاپیک بی ربطه :n31:

جمله اولتون باید اینجوری باشه : " الان یعنی اینکه بارسا باید منتظر گند زدن تیمهای دیگه باشه تا قهرمان نشه ؟ " چون در غیر اینصورت اصن ربطی به پست های قبلی نداره . ضمن اینکه هیچ ارتباطی هم به شأن تیم نداره . تیمی که به راحتی صعود کنه در فینال کارشو راحت تر انجام میده تا تیمی که به سختی صعود کنه . ? Now how simple was that :n18:

سیستم چرخشی در اول فصل (نه از اول فصل) هم فک نمیکنم اونقدرها به نفع تیم شده باشه . هرگاه از سیستم چرخشی انریکه استفاده کرده تیم نتیجه نگرفته . لذا سیستم چرخشی باید ادامه دار باشه نه همون اول فصل ول بشه .

بقیه صحبتاتونم مطمئنم ربطی به این تاپیک نداره که بخوام جواب بدم . با کمال احترام .

Alireza SM
24-04-2015, 16:27
به شخصه رئال-بایرن رو میپسندم چون الکلاسیکو نباید خز بشه
هرچند ال کلاسیکو رو بیشتر پیش بینی میکنم.

رئال-بایرن فوق العاده میتونه باشه چون کاسیاس در کمتر از یک ماه هم با بوفون رقابت میکنه هم با نویر

Ezel
24-04-2015, 16:38
بقیه صحبتاتونم مطمئنم ربطی به این تاپیک نداره که بخوام جواب بدم . با کمال احترام .

جواب صحبت کاملا بی ربط شما به تاپیک رو دادم در مورد رئال و یووه و پاک کردن پستها و خوده شما از اول مباحث بی ربط رو مطرح و ادامه دادین و نباید انتظار داشته باشی هر موضوع بی ربطی رو مطرح کنی و جوابی نگیری

ولی خب همه ی واکنشها کاملا قابل درکه و قابل انتظار و عادی عزیزم

بای

runner
24-04-2015, 16:41
پ.ن : من اینجا کاره ای نیستم که پست پاک کنم یا نکنم ، اگر پستی از شما پاک شده به من مربوط نیست و از طریق تیم مدیریت ورزش پیگیری کنید و غرش رو به من نزنید چون به من همونقدر بی ربطه که برد راحت رئال برابر یووه به این تاپیک بی ربطه

شما حالا چه لزومی داشت این مطلب رو یاد آوری کنی؟
بازی یووه و رئال توی بازیه فینال تاثییر گذاره حالا اگه بارسا باشه یا نباشه توی فینال یا اصلا دو تیم رئال و بارسا بهم بخورن یا نخورن اینا همش احتمالات هست چون چیزی هنوز معلوم نیست و نظرات داده میشه!!!!!
طبیعتا چون چیزی معلوم نیست بچه ها میتونن نظراتشونو بیان کنن توی تاپیک همونطوری که اتفاق مشابه توی تاپیک تیم های حریف می افته!
شما اگه نگران پاک شدن پست بچه ها بودی اصلا لازم نبود این جواب هارو نقل قول کنین چون این بحثی نبود که بخواد تا اینجا ادامه پیدا کنه و همه نظراتشونو بیان کردن و تموم میشد!

+

اینکه اون دوست عزیز اشاره کردن یووه برد آسونی تقدیم به رئال نکنه یعنی یووه بازیه خوبی داشته باشه در برابر رئال پس همون قدر که به تاپیک بارسا ربطی نداشته به تیم رئال هم ربطی نداشته چون در مورد سبک بازیه رئال یا چیز دیگه ای نگفتم و اشاره مستقیم به تیم یووه بوده که بتونه بازیه خوبی ارائه بده!!!!

omidscafild
24-04-2015, 16:47
جواب صحبت کاملا بی ربط شما به تاپیک رو دادم در مورد رئال و یووه و پاک کردن پستها و خوده شما از اول مباحث بی ربط رو مطرح و ادامه دادین و نباید انتظار داشته باشی هر موضوع بی ربطی رو مطرح کنی و جوابی نگیری

ولی خب همه ی واکنشها کاملا قابل درکه و قابل انتظار و عادی عزیزم

بای
جالبه که هنوز اعتقاد به بی ربط بودن پستم دارید با دلایلی که توسط من و دوستان مطرح شد !!!

کلا خوش باشید شما ... به نفعتون هم هست . :)

Ezel
24-04-2015, 16:50
شما حالا چه لزومی داشت این مطلب رو یاد آوری کنی؟
بازی یووه و رئال توی بازیه فینال تاثییر گذاره حالا اگه بارسا باشه یا نباشه توی فینال یا اصلا دو تیم رئال و بارسا بهم بخورن یا نخورن اینا همش احتمالات هست چون چیزی هنوز معلوم نیست و نظرات داده میشه!!!!!
طبیعتا چون چیزی معلوم نیست بچه ها میتونن نظراتشونو بیان کنن توی تاپیک همونطوری که اتفاق مشابه توی تاپیک تیم های حریف می افته!
شما اگه نگران پاک شدن پست بچه ها بودی اصلا لازم نبود این جواب هارو نقل قول کنین چون این بحثی نبود که بخواد تا اینجا ادامه پیدا کنه و همه نظراتشونو بیان کردن و تموم میشد!

+

اینکه اون دوست عزیز اشاره کردن یووه برد آسونی تقدیم به رئال نکنه یعنی یووه بازیه خوبی داشته باشه در برابر رئال پس همون قدر که به تاپیک بارسا ربطی نداشته به تیم رئال هم ربطی نداشته چون در مورد سبک بازیه رئال یا چیز دیگه ای نگفتم و اشاره مستقیم به تیم یووه بوده که بتونه بازیه خوبی ارائه بده!!!!

شما قبل پست دادن مطالب رو کامل بخون تا ندیده و نخونده نیای و قضاوت کنی و حکم صادر کنی

دوست شما اینو گفت :

منم جواب صحبت ایشون رو دادم

قانون انجمن ورزش هم میگه :

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.

پس طبق این قانون همونقدر که رئال بی ربطه به اینجا یووه هم بی ربطه و همینطور قرعه ی رئال و بارسا

Ezel
24-04-2015, 16:53
جالبه که هنوز اعتقاد به بی ربط بودن پستم دارید با دلایلی که توسط من و دوستان مطرح شد !!!

کلا خوش باشید شما ... به نفعتون هم هست . :)

آره یه سریا هم بودن که دلایلی داشتن برای پایان جهان در یکی دو سال پیش بر طبق تقویم مایاها !

پس هر چیزی که بعنوان دلیل و توجیه آورده میشه لزوما سندیت نداره

نفع و منفعت و ... ی من یا هرکس دیگه در اینجا هم نه به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه

شب خوش

mohammad_87
24-04-2015, 17:02
12 ساعت تا قرعه کشی نیمه نهایی
بهترین قرعه میتونه بایرن،بارسا و یووه،رئال باشه

اگر یووه و بارسا بهم بیفتند که تقابل مالکیت و دفاع رو خواهیم داشت و جذابیت زیادی نخواهد داشت.در طرف دیگه هم پیروزی بایرن به رئال محتمل تر خواهد بود.

اگر یووه با بایرن،و بارسا با رئال بیفته با اینکه 2 تا ال کلاسیکو خواهیم داشت،اما هم بیش از حد تکراری خواهد بود و هم دوباره شانس زیادی برای صععود یووه در مقابل بایرن نخواهیم داشت و سبک بازی دو تیم،نتایج و روند بازی رو قابل پیش بینی خواهد کرد.

یوونتوس با اینکه تیم از پیش شکست خورده نیست اما اگر هم قرار به صعودش باشه شاید فقط از پس رئال بربیاد که نسبت به بایرن و بارسا کمی متزلزل تر بوده است.هرچند باز هم شانس رئال بیشتر خواهد بود.از طرفی بازی بایرن-بارسا که همه دوست دارند در فینال ببینند رو میشه دوبار در نیمه نهایی دید(من رو این نکته تاکید دارم :n02: )

در سالهای اخیر،بایرن-رئال بیشتر با هم بازی کرده اند تا بایرن-بارسا

نکنه بعدی هم تقابل گواردیولا-بارسا هست که در نیوکمپ جذاب خواهد بود و نه در برلین

این همه نشانه،ایمان بیاوردید دیگه :n39:
قرعه ای که دوست داشتم.مثل پارسال :n20:
اکثرا به فینال بایرن،بارسا رای داده اند که خب جذابیتش از ال کلاسیکو بیشتر خواهد بود.اما واقعا پیش بینی بایرن-بارسا و فینال سخت خواهد بود.
قرعه خوبی هم برای رئال بود.البته همونطور که قبلا گفتم یوونتوس رو نباید از پیش بازنده بدونیم اما رئال شانس این رو داره که اولین تیمی باشه که از قهرمانیش دفاع میکنه.

فقط امیدوارم تیمها مصدوم ندن در این مدت تا زیبایی بازیها دوچندان بشه

runner
24-04-2015, 17:06
شما قبل پست دادن مطالب رو کامل بخون تا ندیده و نخونده نیای و قضاوت کنی و حکم صادر کنی

دوست شما اینو گفت :

منم جواب صحبت ایشون رو دادم

قانون انجمن ورزش هم میگه :

پس طبق این قانون همونقدر که رئال بی ربطه به اینجا یووه هم بی ربطه و همینطور قرعه ی رئال و بارسا

دوست عزیز همونطور که شما قبل پست دادن میخونین و نخونده و ندیده پست نمیدین باید توجه داشته باشین ، من پست اول شما رو مورد نقل خودم قرار دادم که نقل شما از پست اول اون دوست بود (یعنی پست اول هردوی شما) من اصلا صحبتای بعدی شمارو کاری ندارم اونا دیگه یه سری جوابیه بوده که ممکنه توش هرچیزی گفته شده باشه که صحبتای بعدیه شما و دوستمون از برداشتتون از پست اولتون بوده!!!!!

اون پ.ن دوستمون یه واکنش به پست اول خودتون بود که این خودش نشون میده اصلا پستای بعدی رو نباید ملاک قرار داد چون توشون یه حس جبران هست!!!

در مورد قانون باید گفت شما خودت مرد قانونی

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.

این بند گفته در مورد هرتیم توی تاپیک خودش که این نشون میده دوستمون اشتباه کرده در مورد بازیه یووه نظر داده (البته این بند مستقیما برای این صادر شده که جلوی این پست هایی که مثل الان داده شده گرفته بشه و طبیعتا اصلا بند قابل قبولی نیست چون خاصیت فوتبال اجازه رعایت این بند رو نمیده مثال برای نقض این بند تو تاپیک رئال خیلی بیشتره)

به اضافه اینکه بازم میگم دوستمون یووه رو ضعیف میدونسته پس اگه طرفدارای یووه این واکنش شمارو نشون بدن خیلی منطقی تره

در مورد قسمت دوم بندی که گفتین

همیشه هم اول اسم بارسا درمیاد . مارو هم به شک انداختن !

تو این پست شما اثری از توهین به تیم حریف اعضایشان (مربی ، بازیکن و ...) میبینین؟
اون ی (ریالی ها) شاید چیزی باشه که شما اشاره میکنین بش که البته مشکل دوستان با ئ توی کیبورد ها واضح هست!

runner
24-04-2015, 17:22
آره یه سریا هم بودن که دلایلی داشتن برای پایان جهان در یکی دو سال پیش بر طبق تقویم مایاها !

پس هر چیزی که بعنوان دلیل و توجیه آورده میشه لزوما سندیت نداره

نفع و منفعت و ... ی من یا هرکس دیگه در اینجا هم نه به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه

شب خوش

باشه شما با تقویم شمسی برو جلو دوست عزیز!!!!

شما وقتی میای اینجا بارسا رو مورد خطاب قرار میدی هواداران هم اجازه دارن نظر بدن پس (به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه) صحبتای دونفره توی پیغام خصوصی و پروفایل طرف صورت میگیره

طبق تقویم مایاها عصرتون بخیر

nw_nk
24-04-2015, 18:06
نظرسنجی گل انگلیسی

nw_nk
24-04-2015, 18:08
فرانتس بکن‌باوئر: برای من بارسلونا مدعی است. نه اینکه بایرن شانسی نداشته باشد، اما مدعی نیستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 318&w=620&h=430

Ezel
24-04-2015, 18:13
باشه شما با تقویم شمسی برو جلو دوست عزیز!!!!

شما وقتی میای اینجا بارسا رو مورد خطاب قرار میدی هواداران هم اجازه دارن نظر بدن پس (به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه) صحبتای دونفره توی پیغام خصوصی و پروفایل طرف صورت میگیره

طبق تقویم مایاها عصرتون بخیر

اینکه من با چه تقویمی راحت تر هستم صرفا مربوط به خودم میشه و نه شخص شما

ضمن اینکه این پست خطاب به شخص دیگه ای بود و نیازی به پاسخگویی اشخاص ثالث یا پاسخگویی به وکالت از طرف شخص ثالث نیست و ممنون میشم قوانین انجمن ورزش رو برای من یکی تحلیل و موشکافی نکنید چون مطمعنا من از شما بهتر قوانین ورزش رو میدونم و آشنایی بیشتری دارم قطعا و بدون شک

شب و روز و نیمروز و نیمه شب و همه چی خوش /

vahidgame
24-04-2015, 18:18
توی تاپیک قبلی هم اشاره کردم که یه حسی بهم میگه بایرن و بارسا به هم می خورن :دی

بازی های نیمه نهایی تقابل خیلی جالبی شدن
فک کنم هر دو بازی بسیار جذاب دربیاد
تقابل گواردیولا با تیم سابقش هم نکته جالبیه که تیتر همه خبرگزاری ها می تونه باشه

برای فینال پیش بینی سخته
ولی من فینال رئال و بایرن رو محتمل تر می دونم...

runner
24-04-2015, 18:26
ممنون میشم قوانین انجمن ورزش رو برای من یکی تحلیل و موشکافی نکنید چون مطمعنا من از شما بهتر قوانین ورزش رو میدونم و آشنایی بیشتری دارم قطعا و بدون شک

مشکل شما همینه چون فکر میکنین که قطعا و بدون شک قوانین رو میدونین که اگه میدونستین پست های نقض قوانین تو تاپیکای دیگه فراوون نبود!!!:n06:
سعی کنین نظراتتون از جبهه قدرت نباشه اینجوری بهتر میشه با بقیه تبادل نظر کرد!!!

hossein blak
24-04-2015, 18:48
گواردیولا: می‌خواهیم بارسلونا را شکست دهیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D8%9B_%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7 %D9%87%DB%8C%D9%85_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84% D9%88%D9%86%D8%A7_%D8%B1%D8%A7_%D8%B4%DA%A9%D8%B3% D8%AA_%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85/36960)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه‌کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سرمربی باواریایی‌ها فرصت بازگشت به خانه تیمی را فراهم کرد که درخشان‌ترین روزهای دوران مربیگری‌اش را در آن تجربه کرده است.

----------------------------------------------------------------------------
آنچلوتی: بازی برگشت دربی را برابر یووه تکرار کنیم، فینالیست می‌شویم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D 8%AA_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%DB%8C_%D8%B1%D8%A7_%D8%A8% D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1_%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%87_% D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1_%DA%A9%D9%86%DB%8C%D 9%85%D8%8C_%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8 %B3%D8%AA_%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%DB%8C% D9%85_/36961)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال رئال مادرید ادعا کرد که مردانش می‌توانند رؤیای بازگشت به فینال لیگ قهرمانان اروپا را با شکست یوونتوس محقق کنند.

بازی های رفت و برگشت مرحله نیمه نهایی در لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%81%D8%AA_%D9%88_%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA _%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87_%D9%86%DB%8C%D9%85 %D9%87_%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D8%AF%D8%B1 _%D9%84%DB%8C%DA%AF_%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7 %D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7_ %D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5_%D8%B4%D8%AF/36962)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی | قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد و حال زمان بازی های رفت و برگشت تیم ها مشخص شده است.

بکن باوئر: بارسلونا از بایرن‌مونیخ بهتر است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%9B_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D 8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86%E 2%80%8C%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE_%D8%A8%D9%87 %D8%AA%D8%B1_%D8%A7%D8%B3%D8%AA_/36965)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرانتس بکن باوئر می‌گوید بارسلونا شانس بیشتری نسبت به بایرن مونیخ برای صعود به دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا دارد.

Ezel
24-04-2015, 19:10
مشکل شما همینه چون فکر میکنین که قطعا و بدون شک قوانین رو میدونین که اگه میدونستین پست های نقض قوانین تو تاپیکای دیگه فراوون نبود!!!:n06:
سعی کنین نظراتتون از جبهه قدرت نباشه اینجوری بهتر میشه با بقیه تبادل نظر کرد!!!

من فکر نمیکنم بلکه صد در صد معتقدم و ایمان دارم بهتر و بیشتر از هرکسی قوانین ورزش رو میدونم و درگیر عمل کردن بهشون بودم

بله اتفاقا تاپیک بارسلونا بیشترین میزان نقض قوانین رو داره در این انجمن و هرکی از راه میرسه چه خودی و چه نخودی و چه بیخودی یه تیکه حواله ی رئال و سایر تیمها میکنه در قالب خبرهای چرت و اظهار فضل های آنچنانی !

اگه من میخواستم از جبهه ی قدرت عمل کنم که خودم شخصا رسیدگی میکردم به این داستانا و کار هیچوقت به اینجاها نمیرسید !!!

با هرکس هم مطابق سابقه اش باید تبادل نظر کرد !!!

بهتره شما طرفدارهای بارسلونا نگاه از بالا به پایینتون رو کنار بگذارید

D3vil_A
24-04-2015, 20:19
من نمیدونم چرا دوستان اعتقاد دارند قرعه یووه نسبت به بقیه آسون تره؟! سوابق آخرین بازی هر سه تا تیم رو با رئال مقایسه کنیم میبینم که یووه نتها تیمی بود که رئال رو اذیت کرد! آخرین بازی با بایرن که 5-0 در مجموع پیروز شدیم ، در لیگ هم در بازی رفت و برگشت مقابل بارسلونا خیلی بازی نزدیکی داشت و 4-3 شد ! فصل قبل هعم که مقابل یوونتوس بازیکرد به سختی ( پنالتی مشکوک) و غیره در مجموع دو بازی 3-2 یوونتوس رو برد که البته در مرحله گروهی هم بود! یوونتوس هم نسبت به پارسال یکم بهتر شده !

City 17
24-04-2015, 22:57
بارزترین موردی که راجع به نیمه نهایی امسال میشه گفت این هست که هر چهار تیم از تیم های ریشه دار و از تیم هایی
با بیشترین حضور در دور نیمه نهایی هستن، که باعث میشه تقابل های کلاسیکی رو ببینیم. از نظر تعداد حضور در نیمه نهایی
رئال (26)، بایرن (17)، بارسا (16)، میلان (13)، منچستر (12) و یووه (11) به ترتیب بیشترین حضور رو داشتند، یعنی رتبه های
اول، دوم، سوم و ششم در بین کل تیم هایی اروپایی از نظر تعداد حضور در این دور، همزمان حضور دارند که به ندرت همچین
اتفاقی افتاده.

تقابل دوباره یووه و رئال در دور حذفی بعد از نزدیک به یک دهه می تونه جالب باشه، بازی هایی که اگه دوستان خاطرشون باشه
با نمایش خیلی خوب زیدان در مقابل تیم سابقش، و نهایتا ضربه سر هلگرا روی ارسال بکهام رئال در بازی رفت پیروز شد اما با
درخشش دل پیرو در بازی برگشت و نهایتا گل ترزگه بازی بازی مساوی شد، و یووه تونست توی وقت های اضافه با گل زالایتا بخاطر
قانون گل طلایی پیروز بشه... و در نهایت در بازی فینال یووه با میلانی روبرو بشه که آنچلوتی مربیش بود، که در ضربات پنالتی مغلوب
میلان شد.

بازی با تیم قویتر مرحله قبل
+
بازی برگشت در آلیانز آره‌نا.

VS

بازی با تیم ضعیفتر مرحله قبل
+
بازی برگشت در برنابئو.

پیوند بارسا با شانس؟

به شخصه ترجیح میدم بازی دوم در خانه حریف باشه و بشه و تو همین زمینه اگه نتایج سال های اخیر رو در نظر بگیریم، در سه سال اخیر در
همه نیمه نهایی ها، تیم هایی صعود کردن که بازی دوم در خانه حریف بوده، بازی های برگشت سه سال اخیر (و تیم صعود کننده بصورت بولد)

بایرن-رئال و چلسی-اتلتیکو در سال قبل
رئال-دورتموند و بارسا-بایرن دو سال قبل
رئال-بایرن و بارسا-چلسی سه سال قبل

Stream
24-04-2015, 23:30
من نمیدونم چرا دوستان اعتقاد دارند قرعه یووه نسبت به بقیه آسون تره؟! سوابق آخرین بازی هر سه تا تیم رو با رئال مقایسه کنیم میبینم که یووه نتها تیمی بود که رئال رو اذیت کرد! آخرین بازی با بایرن که 5-0 در مجموع پیروز شدیم ، در لیگ هم در بازی رفت و برگشت مقابل بارسلونا خیلی بازی نزدیکی داشت و 4-3 شد ! فصل قبل هعم که مقابل یوونتوس بازیکرد به سختی ( پنالتی مشکوک) و غیره در مجموع دو بازی 3-2 یوونتوس رو برد که البته در مرحله گروهی هم بود! یوونتوس هم نسبت به پارسال یکم بهتر شده !

در تایید این صحبت ها، واقعا عجبیه که بگیم رئال بازی ساده ای در انتظارشه! بازیهای رئال یوونتوس دو روز کمتر استراحت دارن (رفت - 2 روز استراحت - لیگ - 2 روز استراحت - برگشت) در مقابه 3 روز برای بارسا و بایرن، و طبیعتا یوونتوس به واسطه اختلاف 15 امتیازیش در ایتالیا می تونه به 11 نفر اصلیش استراحت بده تا هم از نظر بدنی و هم از نظر فکری برای بازی برگشت آماده باشند در حالی که رئال در کورس قهرمانی اسپانیا از نظر فکری مشغول است و در بین دو بازی نیمه نهایی با والنسیا (تیم چهارم اسپانیا!) مسابقه داره که در بازی رفت هم بهش باخته. بحث مصدومان رئال که جای خود داره. یوونتوس حتی می تونه قبل از شروع بازی رفت با رئال قهرمان ایتالیا شده باشه و کلا بازی وسط حتی رسما هم تشریفاتی بشه.

رئال پارسال، که یوونتوس نسبت به امسال ضعیف تر بود، با تیم کامل خودش، به سختی تونست یووه رو ببره (برد 2-1 که بحث برانگیز بود و بازی برگشت هم 2-2 در سانتیاگو که رئال در هر دو بازی هم تحت فشار قرار گرفت). یووه خیلی منسجم و منطقی بازی می کنه، در 10 بازی اخیر خودش فقط 1 گل خورده (که اون هم اکثر بازیکن های ذخیره بازی کردن) و همه دیدیم چطور تیم هایی مثل آتلتیکو که دفاع منسجم دارند می تونن رئال (و بارسا) رو اذیت کنند. اینکه بازی رفت در تورین است برای رئال کار رو سخت تر می کنه و به نفع یووه است. رئال کار خیلی سختی مقابل یووه داره.

Stream
24-04-2015, 23:37
تقابل دوباره یووه و رئال در دور حذفی بعد از نزدیک به یک دهه می تونه جالب باشه، بازی هایی که اگه دوستان خاطرشون باشه
با نمایش خیلی خوب زیدان در مقابل تیم سابقش، و نهایتا ضربه سر هلگرا روی ارسال بکهام رئال در بازی رفت پیروز شد اما با
درخشش دل پیرو در بازی برگشت و نهایتا گل ترزگه بازی بازی مساوی شد، و یووه تونست توی وقت های اضافه با گل زالایتا بخاطر
قانون گل طلایی پیروز بشه... و در نهایت در بازی فینال یووه با میلانی روبرو بشه که آنچلوتی مربیش بود، که در ضربات پنالتی مغلوب
میلان شد.

نه معراج جان، شما دو بازی رو اشتباه گرفتی :دی

در فصل 2002-2003 که یووه فینالیست شد و در فینال در پنالتی به میلان باخت، رئال و یووه در نیمه نهایی ابتدا در سانتیاگو 1-2 رئال برد (گل های رونالدو و روبرتو کارلوس در مقابل گل ترزگه) و در بازی برگشت یووه 1-3 در وقت قانونی برد (گلهای ترزگه، دل پیرو و ندود مقابل گل دقیقه 90 زیدان). در اون بازی رونالدو با اینکه مصدوم بود در نیمه دوم (وقتی رئال 0-2 عقب بود) به زمین اومد و یک پنالتی به دست آورد که فیگو زد و بوفون گرفت. در اون بازی در دقایق آخر ندود با یک خطای بیخود اخطار گرفت و فینال رو از دست داد.

توصیفی که کردی مربوط به فصل 2004-2005 است که یووه و رئال در یک شانزدهم با هم مسابقه داشتن، و اون فصل یووه بعد از حذف رئال مقابل لیورپول حذف شد و فینال هم همون فینال رویایی استانبول بود که میلان آنجلوتی نیمه اول رو 0-3 جلو افتاد و در نیمه دوم طی 6 دقیقه 3-3 شد و در پنالتی به لیورپول رافا بنیتز باخت.

City 17
25-04-2015, 11:30
نه معراج جان، شما دو بازی رو اشتباه گرفتی :دی

در فصل 2002-2003 که یووه فینالیست شد و در فینال در پنالتی به میلان باخت، رئال و یووه در نیمه نهایی ابتدا در سانتیاگو 1-2 رئال برد (گل های رونالدو و روبرتو کارلوس در مقابل گل ترزگه) و در بازی برگشت یووه 1-3 در وقت قانونی برد (گلهای ترزگه، دل پیرو و ندود مقابل گل دقیقه 90 زیدان). در اون بازی رونالدو با اینکه مصدوم بود در نیمه دوم (وقتی رئال 0-2 عقب بود) به زمین اومد و یک پنالتی به دست آورد که فیگو زد و بوفون گرفت. در اون بازی در دقایق آخر ندود با یک خطای بیخود اخطار گرفت و فینال رو از دست داد.

توصیفی که کردی مربوط به فصل 2004-2005 است که یووه و رئال در یک شانزدهم با هم مسابقه داشتن، و اون فصل یووه بعد از حذف رئال مقابل لیورپول حذف شد و فینال هم همون فینال رویایی استانبول بود که میلان آنجلوتی نیمه اول رو 0-3 جلو افتاد و در نیمه دوم طی 6 دقیقه 3-3 شد و در پنالتی به لیورپول رافا بنیتز باخت.
درسته، چیزی که توی خاطرم بود مربوط به بازی آخر دو تیم توی مرحله حذفی بود (که میشه همون بازی سال فصل 05-2004) اما قسمت دوم راجع به آنچلوتی مربوط به دو سال قبل از اون بازی میشد، که دیگه حافظه کار دستم داد، مسئولیت اصلی متوجه یوفا هست به خاطر بازی های پشت سر هم و معمولا دراماتیک اون زمان رئال و یووه:n02:
+
یه مورد دیگه راجع به تیم های حاضر توی این مرحله اینکه قبلا فقط یکبار این اتفاق افتاده که هر چهار تیم قبلا لیگ قهرمانان رو فتح کرده باشند، اون دفعه هم مربوط به دو سال قبل میشه که چهار تیم دورتموند، بارسا، بایرن و رئال حضور داشتند... به طور کلی امسال به لحاظ نام و جایگاه تیم های باقیمونده در این دور یکی از بهترین سالهاست.

nw_nk
25-04-2015, 17:32
شرطبندی ها بعد از قرعه کشی

Barcelona's Odds 2/1 3.00 = Real Madrid 2/1 3.00
Bayern 5/2 3.50
Juventus 15/2 8.50

صعود رئال و مدعی مشترک با بارسا

runner
30-04-2015, 13:41
لیست مصدومان بایرن مونیخ برای بازی چهارشنبه شب!

شب گذشته بایرن علاوه بر شکست مقابل دورتموند در جام حذفی، تلفات بسیار سنگینی نیز از لحاظ مصدومیت بازیکنانش متحمل شد؛ موضوعی که می تواند در ادامه فصل برای این تیم گران تمام شود.

مشکلات عدیده ای برای بایر مونیخ در آستانه مقابله با بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا به وجود آمده است. صبح روز چهارشنبه، باشگاه آلمانی مصدومیت آرین روین و لواندوفسکی در جریان بازی نیمه نهایی جام حذفی آلمان مقابل دورتموند را تایید کرد. این دو بازیکن به طور قطع نمی توانند در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا به میدان بروند.

لواندوفسکی

بهترین گلزن بایرن در یک صحنه برخورد بسیار شوکه کننده ای با دروازه بان بورسیا دورتموند داشته و همین موضوع باعث شد تا دچار شکستگی بینی و فک بالایی شود. این مهاجم در پی مصدومیتش به بیمارستان منتقل شد. باشگاه آلمانی تایید کرد که آزمایشات پزشکی بیشتری برای اندازه گیزی میزان دقیق مصدومیت بر روی لواندوفسکی انجام خواهد شد. این بازیکن در اکانت توئیتر خود عنوان کرد که تمام تلاشش را به کار خواهد بست تا خود را به دیدار مقابل بارسلونا در نیوکمپ برساند.

آرین روبن

این مهاجم هلندی ادامه فصل را از دست خواهد داد. این بازیکن به گزارش تیم پزشکی بایرمونیخ دچار پارگی ماهیچه ساق پای چپ خود شده است. مهاجم کناری بایرمونیخ در دیدار شب گدشته در نیمه دوم وارد میدان شد، اما تنها 18 دقیقه بعد به دلیل مصدومیت زمین بازی را ترک کرد. باشگاه بایرن تاکید کرد که روبن ادامه فصل را از دست خواهد داد.

تیاگو آلکانتارا

بازیکن سابق بارسلونا به دلیل ضربه خفیفی که در دیدار مقابل دورتموند به او وارد شد نتوانست تا پایان در ترکیب باواریایی ها حضور داشته باشد. علی رغم مصدومیت، باشگاه آلمانی تاکید کرد که این هافبک جوان برای دیدار مقابل بارسلونا به آمادگی 100 نخواهد رسید.

منبع: Weloba.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مترجم: غلامحسین صبوری / Fcbarcelona.ir

runner
30-04-2015, 23:39
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
03-05-2015, 17:17
بررسی سابقه تیم های اروپایی در صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا؛ ایتالیایی ها در رتبه نخست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تیم های کشور ایتالیا در تاریخ لیگ قهرمانان بیشترین صعود را نسبت به دفعات حضورشان داشته اند.
طرفداری- به گزارش وبسایت رسمی یوفا، از روز سه شنبه و چهارشنبه این هفته تیم های رئال مادرید، بارسلونا، بایرن و یوونتوس برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان امسال با هم می جنگند. به همین منظور قصد داریم در ادامه سابقه تیم های اروپایی در صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا را بررسی کنیم.
طبق این آمار تیم های ایتالیایی از 13 بار حضور در نیمه نهایی در 10 بار آن صعود کرده اند یعنی 76.9 % به فینال رسیده اند. پس از ایتالیا، تیم های آلمانی از 13 بار حضور در نیمه نهایی در 8 بار آن به فینال رسیدند که به صورت میانگین 61.5 % به فینال رسیده اند. در رتبه سوم تیم های اسپانیایی، از 24 بار حضور در نیمه نهایی، 11 بار به فینال رسیده اند به طور میانگین یعنی 45.8 % . بعد از اسپانیا تیم های پرتغال و هلند با 50 درصد صعود به فینال قرار دارند. در رتبه 5 نیز تیم های انگلیسی هستند که در 20 بار، 9 بار به فینال رسیده اند یعنی 45%.
بعد از این کشورها تیم های کشورهای فرانسه و اوکراین و یونان قرار دارند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87#gsc.tab=0

Masoud King
04-05-2015, 01:28
کلا این ایتالیایی ها یا بالا نمیان ولی اگرم بیان تا تهش میرن دیگه : دی

Masoud-Susa
04-05-2015, 14:42
کُری خونی بین اکانت‌های توییتر رسمی بارسا و بایرن :

1

2

3

4

5

6

7

8

nw_nk
04-05-2015, 19:35
خاوي مارتينز: بايرن بهترين سرمربي دنيا را دارد

خاوی مارتینز هافبک بایرن مونیخ معتقد است این تیم می تواند بدون برخی بازیکنان اصلی خود نیز بارسلونا را شکست دهد چرا که بایرن بهترین سرمربی دنیا یعنی پپ گواردیولا را روی نیمکت دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9712&w=620&h=430

به گزارش پایگاه اینترنتی گل، بایرن مونیخ در حالی چهارشنبه مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت که کاتالان ها در شش بازی اخیر خود در رقابت های مختلف به پیروزی رسیده اند و تنها در دو بازی گذشته خود چهارده گل به ثمر رسانده اند.

این در حالی است که بایرن مونیخ شرایط خوبی ندارد و چند بازیکن کلیدی این تیم به علت مصدومیت غایب هستند. این تیم همچنین در دیدار نیمه نهایی جام حذفی برابر دورتموند در ضربات پنالتی مغلوب شد و پس از آن نیز روز شنبه دو بر صفر از بایر لورکوزن شکست خورد.

خاوی مارتینز بر این باور است که بارسلونا از رئال مادریدی که فصل گذشته در لیگ قهرمانان اروپا در مجموع پنج بر صفر باواریایی ها را شکست داد، قدرتمندتر است.

این ملی پوش اسپانیایی بایرن مونیخ معتقد است با وجود غیبت بازیکنانی مانند آرین روبن در این دیدار، گواردیولا می تواند پیروزی برابر تیم سابق خود را طرح ریزی کند.

وی افزود با وجود همه این شرایط، مهم این است که بایرن بازیکنان خوبی دارد.

خاوی مارتینز گفت:« مقابل پورتو (در مرحله یک چهارم نهایی) نشان دادیم که با وجود غایبان خود می توانیم با ترکیبی به میدان برویم که هر کسی را به چالش بکشیم و شکست دهیم».

هافبک باواریایی ها افزود:« این بارسلونا نسبت به رئال مادرید فشار بیشتری وارد می کند، تمرکز بیشتری دارد، در خط دفاع قدرتمندتر است و مهاجم فوق العاده قدرتمندی مانند لوییس سوارس را در اختیار دارد که بازیکنی خارق العاده است و کمک بسیاری به آنها می کند».

وی در پایان تصریح کرد:« با این حال ما همچنان می خواهیم تاریخ ساز شویم. مانند آنچه که در دو سال گذشته انجام داده ایم. ما همه تشنه کسب موفقیت بیشتر هستیم. درست است که برخی بازیکنان را در اختیار نداریم و با مشکل روبرو هستیم اما ما بایرن هستیم و بهترین سرمربی جهان را داریم».

Javi Martinez warns Barcelona: We have the best coach in the world

hossein blak
04-05-2015, 21:08
ساچی: یووه دیر یا زود از اشتباه رئال مادرید استفاده می‌کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87_%D8%AF%DB%8C%D8%B1_%DB%8C%D8%A7_%D8%B2%D9%88 %D8%AF_%D8%A7%D8%B2_%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7 %D9%87_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF %D8%B1%DB%8C%D8%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7% D8%AF%D9%87_%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%A F/37909)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی اسطوره‌ای فوتبال ایتالیا گفت: یوونتوس آنقدر منسجم باقی می‌ماند که دیر یا زود رئال مادرید اشتباه کند.
پیرلو: آنچلوتی حکم پدر را برایم دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C_%D8%AD%DA%A9%D9%85_% D9%BE%D8%AF%D8%B1_%D8%B1%D8%A7_%D8%A8%D8%B1%D8%A7% DB%8C%D9%85_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF/37910)
بازیکن ارزشمند و با تجربه خط میانی یوونتوس گفت: رئال مادرید که مهم‌ترین تیم کنونی جهان فوتبال است، مربی‌ای دارد که در حکم پدرم محسوب می‌شود.
موراتا: قائل شدن شانس کم برای یووه، بازی رسانه‌ای است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%A6%D9%84_%D8%B4%D8%AF%D9%86_%D8%B4%D8%A7% D9%86%D8%B3_%DA%A9%D9%85_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_ %DB%8C%D9%88%D9%88%D9%87%D8%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B2% DB%8C_%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A 7%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%AA/37911)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره جوان و اسپانیایی یوونتوس تصور می‌کند تیمش شانس خوبی برای غلبه بر رئال مادرید جهت راهیابی به فینال لیگ قهرمانان دارد.
پپه: می خواهیم دوباره به فینال برسیم و برای لیگ بجنگیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85_%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7% D8%B1%D9%87_%D8%A8%D9%87_%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7% D9%84_%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D9%85_%D9%88_%D8%A8 %D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%84%DB%8C%DA%AF_%D8%A8%D8%AC %D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%85/37913)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پپه ، مدافع با تجربه رئال مادرید پیش از دیدار مقابل یوونتوس در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با خبرنگاران صحبت کرد .

charlize
04-05-2015, 23:00
فردا شب بازی بسیار سختی رو مقابل یووه خواهیم داشت...

یووه تیمیه که با فتح مجدد سری آ، شدیدا با روحیه پا به این بازی میذاره...
آمار فوق العاده ای در خط دفاع داره و گلزدن بهشون واقعا کار سختیه...
ضمن اینکه نباید آمار وحشتناک تیم های ایتالیایی تویه این مراحل رو ندید گرفت...

از اونطرف آمار رئال در مقابل تیم های ایتالیایی در این مرحله نیمه نهایی اصلا جالب نیست و 3 بار آخر، با حذف رئال همراه بوده! که اتفاقا آخرینش هم در مقابل همین یوونتوس بود که در سال 2003 مقابلشون شکست خوردیم و حذف شدیم...(جالب اینکه اون سال آخرین باری هم بود که یووه به این مرحله رسید!)

به علاوه بحث اینکه رئال شانس نخست بردن این بازی هست، یه فشار خیلی زیاد روی بازیکن ها و تیم رئال وارد میکنه در حالیکه بازیکنان یووه با خیالی راحت تر بازی میکنن...

ولی با اینحال ما رئال مادرید هستیم...به قول پیرلو دوست داشتنی "رئال مادرید، رئال مادرید-ه و توضیح خاصی نیاز نداره. بزرگترین باشگاه دنیا"...
ضمن اینکه وجود مربی مثل کارلتو ایتالیایی؛ فوق تخصص در امور بازیهای حذفی -که سابقه هدایت تیم حریف رو هم داره-، کمک خوبی خواهد بود بهمون...

به هرحال به شخصه انتظار بازی بسیار نزدیکی رو دارم اما به بردن یووه و گرفتن انتقام شکست سال 2003 در مجموع 2 بازی، کاملا امیدوارم. تا بتونیم به تکرار قهرمانیمون، شدیدا نزدیک بشیم...

MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-05-2015, 14:55

nw_nk
05-05-2015, 19:02
بایرن بهترین دفاع اروپا - بارسا و یووه دوم و سوم

Actros
05-05-2015, 19:13
به نظر من رئال بحران مصدومیت نداره ! چون جایگزین داره. درسته 3 تا مصدوم داره ولی حداقل جایگزین 2 تاشو داره.تونی کروس میتونه از مودریچ بهترم باشه.چیچاریتو هم جایگزین خوبیه برای بنزما
این بایرنه که واقعا تو بحران هست. ارکان تیم مصدومن. روبن و ریبری یعنی چپ و راست تعطیل میشه.بایرن جایگزین اینارو نداره.
الابا از بهترین مدافعین کناری دنیا هم که نیست.امروزم سباستین روده مصدوم شد. هولگر بداشتوبر هم که مصدوم بود.
با اینکه سخت بایرنی هستم ولی شانس 60 به 40 برای بارسا هست. تیمشون رو فرمه. ولی بایرن پر از مصدومه و به همین دلیل از لحاظ روانی هم وضعیت مناسبی نداره.

banii
06-05-2015, 00:34
تبریک به همه یوونتوسی ها و ایتالیایی های عزیز :n12:
یووه خیلی خوب بازی کرد ... دقایقی که بازی رو در دست میگرفت کاملا صاحب توپ و میدان بود و در زمان دفاع هم بازیکنا جانانه دفاع کردند ...
اگه یورنته یک مهاجم شش دانگ میبود گلهای بیشتر هم به دروازه ی رئال وارد میشد ...
توز و مارکیزیو خیلی خوب بودند ...
و اون طرف هم راموس از همه ضعیفتر بود ...
به امید یک شب باشکوه دیگه در هفته آینده چهارشنبه و در فینال ... چرا که نه ...

nw_nk
06-05-2015, 15:34
مانوئل نویر: مقابل بارسلونا اتوبوس پارک نخواهیم کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7&w=620&h=430

پپ گواردیولا: میدانستم اگر باشگاه بزرگی را هدایت کنم ممکن است به اینجا برگردم. این اولین بار است البته. برای ادای احترام اینجا نیستم. اینجام تا کارم را انجام دهم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5&w=620&h=430

A/|\IR
06-05-2015, 16:54
به نظر من رئال بحران مصدومیت نداره ! چون جایگزین داره. درسته 3 تا مصدوم داره ولی حداقل جایگزین 2 تاشو داره.تونی کروس میتونه از مودریچ بهترم باشه.چیچاریتو هم جایگزین خوبیه برای بنزما
این بایرنه که واقعا تو بحران هست. ارکان تیم مصدومن. روبن و ریبری یعنی چپ و راست تعطیل میشه.بایرن جایگزین اینارو نداره.
الابا از بهترین مدافعین کناری دنیا هم که نیست.امروزم سباستین روده مصدوم شد. هولگر بداشتوبر هم که مصدوم بود.
با اینکه سخت بایرنی هستم ولی شانس 60 به 40 برای بارسا هست. تیمشون رو فرمه. ولی بایرن پر از مصدومه و به همین دلیل از لحاظ روانی هم وضعیت مناسبی نداره.

تونی کروس همیشه کنار مودریچ بازی میکنه نه به جاش! با توجه به سیستم بازی رئال غیبت مودریچ خیلی تاثیر میزاره همونطور که غیبت ژابی الونسو در زمان مورینیو خیلی به تیم ضربه میزد - با مصدومیت مودریچ رئال تو پخش توپ و جنگ میانه میدان به مشل خورده و کسی هم تو تیم نیست که بخواد نقش اون رو ایفا کنه
بیل هم تازه از مصدومیت برگشته و اولین بازی فیکسش بود بعد از مصدومیت (در حالی که نباید فیکس بازی میکرد).

runner
06-05-2015, 17:24
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Stream
06-05-2015, 19:03
بازی دیشب بازی جالبی بود از چندین لحاظ:

* یووه چون در ایتالیا تقریبا لیگ یک طرفه ای داشته خیلی از هواداران و بیننده ها آشنایی نداشتن با نحوه بازی حتی تا حدی که من از یکی دو نفر شنیدم تعویض سیستم بازی یووه از 2-1-3-4 به 2-5-3 نشانه بی برنامگی بوده در حالی که آشنایان با فوتبال یووه می دونن یووه در این فصل بارها و بارها بین این دو سیستم سوییچ کرده و این استاندارد یووه است که در حین بازی سیستم عوض کنه.

* یووه ابتدا 2-1-3-4 بازی رو شروع کرد از اونجا که هدف یووه پرسینگ شدید رئال در زمین رئال و میانه میدان بود که در 15 دقیقه اول خیلی هم موفق بود و حتی موقعیت داشتند نتیجه رو 0-2 کنند. بعد از 15 دقیقه هنوز وضعیت به نفع یووه بود ولی بعد از گل رئال کلا رئال بازی رو در دست داشت و حتی موقعیت داشت 1-2 هم جلو بیفته. سیستم های 2-1-3-4 کلا این نقطه ضعف رو دارن که میشه از فاصله بین فول بک و مدافعان استفاده کرد چون کاوری از وینگرها وجود نداره که رئال این رو خیلی خوب بکار برد و دو موقعیت عالی ساخت که یکی گل شد و یکی هم به تیر خورد. کارلتو این رو خوب می دونه چون سال ها در میلان 2-1-3-4 بازی می کرد. یووه در اواخر بازی پرسنیگ رو کم کرد و تغییر سیستم به 2-5-3 که باعث شد اون نقطه ضعف خیلی خوب پوشش داده بشه و واقعا بعد از تغییر سیستم یووه رئال موقعیت خاص گلزنی نتونست ایجاد کنه.

* دوستانی که معتقد بودن رئال بازی و حریف ساده ای در انتظار داره هم دیشب دیدن اینطور نیست.

* باخت 1-2 نتیجه "اوکی" ای بود برای رئال، هدف رئال نباختن بود ولی حالا با این باخت لازمه به یووه حمله کنه. یووه قطعا بازی برگشت رو 2-1-3-4 شروع نخواهد کرد و احتمالا همون 2-5-3 رو از ابتدا می بینیم و یووه فوتبال دفاعی و ضدحمله رو پیش خواهد گرفت.

* رئال همون اشتباهی رو دیشب کرد که بارسا مقابل چلسی سه فصل پیش انجام داد. وقتی تیم در شرایط خوبی است حمله با 9-10 نفر که از دست دادن توپ یک موقعیت ایده آل برای حریف ایجاد خواهد کرد. رئال بعد از 1-1 باید سعی می کرد بازی رو کنترل کنه و یووه رو دعوت کنه به حمله.

* رئال باید بازی برگشت رو با استراتژی قوی بازی کنه. حمله بی مهابا خطرناک است ولی فشار نیاوردن هم خطرناک است چون یووه به نظر نمی رسه تیمی باشه که در دام رئال بیفته برای جلو اومدن. استراتژی مربی هاست که نتیجه این رقابت رو مشخص خواهد کرد.

mohammad_87
06-05-2015, 19:15
در بازی دیشب هم نه شگفتی رخ داد و نه نتیجه قابل پیش بینی.شخصا نتیجه تساوی رو پیش بینی کرده بودم و همونطور که قبلا هم گفته بودم یووه رو نباید دست کم گرفت،از برد یووه سوپرایز نشدم.

البته یوونتوس خیلی خوب بازی کرد و اسکلت دفاعی که چندین ساله در کنار هم هستند رو هنوز در اوج داره اما رئال اصلا رئال ایده آل نبود و یک بازی گنگ و درهم بخصوص از چند بازیکن دیدیم.غیبت برخی بازیکنان بدجوری رئال رو دچار مشکل کرده بود.
کار در بازی برگشت برای هر دو تیم سخت هست و هردو تیم به یک اندازه شانس صعود دارند.رئال یا باید حداقل 1-0 پیروز بشه یا با اختلاف دو گل.در روی کاغد احتمال پیروزی رئال هست اما با توجه به فشردگی بازیهای حساس برای رئال و بازی ناامید کننده دیشب در مقابل بازی بی تاثیر یووه در سری آ و سیستم دفاعی این تیم،بعید نیست یووه بتونه به فینال هم برسه.

خب به بازی سال رسیدیم :n02:
یه حس دوگانه نسبت به بازی امشب دارم،یعنی یا بازی خیلی کسل کننده خواهد بود و یا خیلی جذاب.حد وسط نداره این بازی
تقابل گواردیولا با تیم سابقش و در اصل تقابل دو تیم نیمه گواردیولایی با هم و سبکهای تقریبا مشابه.البته اگه ریبری و روبن در بازی حضور داشتند هم قدرت اصلی بایرن رو میدیدیم و هم بایرن شخصیت متفاوت تری ارائه می کرد.

یه نکته جالب اینکه اکثر تیمها در بازیهای خودشون با مشکل مصدومیت بازیکنان اصلی مواجه بوده اند بجز بارسا.کمتر دیده ایم که بارسا بازیکن مهمی رو بابت مصدومیت از دست بده و در اکثر موارد با ترکیب کامل پا به میدان گذاشته که مسلما به تدارکات و برنامه ریزی های آماده سازی و کادر پزشکی برمیگرده.

این هم آمار جالب و کاملا مشابه از مالکیت توپ دو تیم در فصل جاری:

nw_nk
06-05-2015, 21:19
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar

Subs: Bravo, Bartra, Adriano, Vermaelen, Xavi, Rafinha, Pedro

Bayern Munich: Neuer, Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat, Lahm, Xabi Alonso, Thiago, Schweinsteiger, Muller, Lewandowski

Subs: Reina, Dante, Martinez, Pizarro, Gaudino, Gotze, Weiser

Masoud King
06-05-2015, 22:11
یه حس دوگانه نسبت به بازی امشب دارم،یعنی یا بازی خیلی کسل کننده خواهد بود و یا خیلی جذاب.حد وسط نداره این بازی
تقابل گواردیولا با تیم سابقش و در اصل تقابل دو تیم نیمه گواردیولایی با هم و سبکهای تقریبا مشابه.البته اگه ریبری و روبن در بازی حضور داشتند هم قدرت اصلی بایرن رو میدیدیم و هم بایرن شخصیت متفاوت تری ارائه می کرد.
مطمئنا بازی کسل کننده ای نمیشه..

با ترکیبی که اومده بایرن احتمال خیلی زیاد 3-4-1-2 بازی می کنه و لام رو در سمت راست خط هافبک احتمالا ببینیم.

و در آخر mia san mia

charlize
07-05-2015, 00:12
درسته بایرن واقعا تیم ناقصی داشت این بازی اما بدون شک بارسا شایسته برد اونم با این نتیجه بود..
هرچقدر نویر تلاش کرد، نتونست نجات بده بایرن رو
و اینجا بود که بازم تفاوت مسی و کریس با سایر بازیکن ها نشون داده شد
سوارز -که خیلی هم آمادست- 2 تا تک با تک خراب کرد...
اما مسی از دوتا موقعیت نصفه و نیمه، دو تا گل خیلی خوب زد...

به هر حال بارسا که یه پای فیناله..
ببینیم از اون سمت ما چی میکنیم با یووه (که کار خیلی سختی هم داریم)

malkemid
07-05-2015, 00:37
بازی خیلی قشنگی بود. عکس اتفاقات دو سال پیش افتاد. به نظرم بایرن نمی تونه بهونه نبودن روبن رو داشته باشه...بارسا واقعا سر بود. گل دوم مسی هم واقعا ناز بود

نکته ای که دیده میشه عملکرد بایرن گواردیولا در نیمه نهایی هست. فصل قبل 5 تا از رئال خورد و تو دو بازی 1 شوت در چهارچوب داشت فکر کنم. امشب هم که سه تا خورد بدون شوت در چهارچوب اگه اشتباه نکنم. همش پاس...پاس...پاس. حتی از بارسا هم بیشتر پاس دادن.

هر چقدر هم آلمانی باشی جبران نتیجه سه صفر جلوی این بارسای آماده فکر کنم غیر ممکنه. من حتی فکر می کنم بازی برگشت هم بارسا ببره. تا ببینیم چی میشه.

nw_nk
07-05-2015, 00:40
با درخشش مسی و نیمار

انتقام سنگین بارسلونا از بایرن مونیخ

بارسلونا در دیداری جذاب و تماشایی، بایرن را در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 3-0 شکست داد و گام بلندی به سوی فینال برلین برداشت.

به گزارش "ورزش سه"، آبی و اناری ها که دو سال قبل در همین مرحله در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، 7-0 مغلوب بایرن شده بودند، در دیدار امشب با ارائه یک نمایش برتر، با سه گل به پیروزی رسیدند تا علاوه بر گرفتن انتقام شکست دو سال قبل، صعودشان به فینال را تا اندازه زیادی قطعی کنند.

دو تیم بازی را هجومی آغاز کردند و از همان ابتدا برای تصاحب توپ می‌جنگیدند. دقیقه هفت توماس مولر ضدحمله‌ای را برای بایرن ترتیب داد و توپ را به لواندوفسکی رساند، اما پیکه مانع پیشروی مهاجم لهستانی شد.

دقیقه 12 نویر نشان داد بی‌دلیل نیست که بهترین دروازه‌بان دنیا شده است. مسی پاس بلندی را که به سمتش می‌آمد با ضربه سر به سوارز رساند، اما این بازیکن در مصاف تک به تک مغلوب هوشیاری نویر شد.

دقیقه 22 آلونسو توپ را به یک‌شانزدهم زمین حریف رساند اما پاس ارسالی وی از روی سر همه رد شد و به بیرون رفت.

با اینکه دو تیم تقریبا به یک اندازه صاحب توپ و میدان بودند، اما بارسلونا بیشتر ریسک می‌کرد و بایرنی‌ها بیشتر محافظه‌کار بودند.

دقیقه 38 خوان برنات با بی‌دقتی روی سوارز خطا کرد و داور یک ضربه آزاد برای بارسا گرفت. اما باز هم نویر هنرنمایی کرد و توانست ضربه‌ای که آلوز روی پاس جادویی اینیستا به سمت دروازه باواریایی‌ها زد را مهار کند.

چند دقیقه بعد آلونسو، لواندوفسکی را صاحب توپ کرد؛ او با استفاده از فضاهای خالی می‌خواست مولر را صاحب توپ کند، اما باز هم پیکه برنامه‌های بایرن را نقش بر آب کرد. نیمه اول بدون گل به پایان رسید.

در نیمه دوم بایرن شروع بهتری داشت اما دست‌پاچگی بازیکنان این تیم موجب شد تا دقیقه 56 داور دو کارت زرد به بن‌عطیه و برنات نشان دهد. دقیقه 70 تیاگو از 22 متری به سمت دروازه بارسا خیز برداشت، اینیستا اشتباه کرد و در مهارش موفق نشد اما درنهایت تراشتگن توپ را به سختی گرفت. این خطرناک‌ترین موقعیت شاگردان گواردیولا بود.

بالاخره دقیقه 77 مسی قفل دروازه نویر را شکست. توپ برنات اشتباهی به آلوز رسید و او مستقیم به مسی پاس داد و این مهاجم آرژانتینی توانست از فاصله 18 متری دروازه را باز کند.

تنها سه دقیقه از این گل گذشته بود که باز هم مسی حرکت کرد و بعد از تک به تک شدن با بواتنگ، از این مدافع ملی‌پوش عبور کرد و دومین گل خود و تیمش را وارد دروازه نویر کرد.

بعد از این دو گل بایرنی‌ها نتوانستند خودشان را دوباره پیدا کنند و دقیقه نود گل سوم را هم توسط نیمار را روی ضد حمله و با پاس عالی سوارز (= مسی) دریافت کردند.

این بازی با نتیجه سه بر صفر به سود بارسلونا به پایان رسید تا بایرن عملا برای صعود به فینال نیاز به یک معجزه داشته باشد.

بارسلونا ۳-۰ بایرن مونیخ

Actros
07-05-2015, 00:47
75 دقیقه بایرن خوب بازی کرد روی توپ لو دادن جناب برنات قفل دروازه بایرن باز شد و تو 15 دقیقه سه تا خوردیم.
با نبود ارکان تیم یعنی روبن و ریبری امیدم کم بود برای صعود. دوستانی که میگن بایرن نباید بهانه بیاره بیراه میگن ! مثل این میمونه بارسا مسی رو نداشته باشه و بارسایی ها بهانه نیارن ! از طرفی نبود دیوید الابا باعث بازی برنات شد.
در کل با این تیم نصفه بایرن انتظار معجزه نبود. بازی برگشتم امیدوارم ببریم فقط. شب خوش

urumchi
07-05-2015, 00:48
یعنی الان شما داری از مسی واسه کریس مایه میذاری؟!!!
چه ربطی داره خوب بودن مسی به کریس؟

اما مسی از دوتا موقعیت نصفه و نیمه، دو تا گل خیلی خوب زد
میشه توضیح بدی گل دوم چطور موقعیتش نصفه و نیمه بود؟!

محرمانه
07-05-2015, 00:54

مسی و رونالدو قابل قیاس نیستند ، تفاوت در درک این موضوعه و تعصب روی این دو بازیکن
تنها تفاوت همینه.

vahidgame
07-05-2015, 00:55
درسته بایرن واقعا تیم ناقصی داشت این بازی اما بدون شک بارسا شایسته برد اونم با این نتیجه بود..
هرچقدر نویر تلاش کرد، نتونست نجات بده بایرن رو
سوارز -که خیلی هم آمادست- 2 تا تک با تک خراب کرد...
اما مسی از دوتا موقعیت نصفه و نیمه، دو تا گل خیلی خوب زد...

به هر حال بارسا که یه پای فیناله..
ببینیم از اون سمت ما چی میکنیم با یووه (که کار خیلی سختی هم داریم)
آره مسی کلا نتیجه بازی رو عوض کرد
یعنی اگه مسی نبود شاید بایرن می تونست جون سالم به در ببره
ولی الان تقریبا شانسی برای اون وجود نداره

فقط یه امتیاز بایرن داره اینه که بازیکنانش راحت تا هفته بعد استراحت می کنن
ولی باز اینم به کارشون نمیاد چون نتیجه یکمی سنگینه و حالا شاید دو تا گل رو میشد جبران کرد...

+

در مورد رئال هر چند شرایط سخت شد ولی به نظرم هنوز شانسش از یوونتوس برای صعود بیشتره
یوونتوس توی بازی رفت تیم بسیار تاکتیکی و خوبی بودش و میشه گفت تاکتیک های آلگری بهتر از کارلتو بود
ولی توی بازی برگشت شرایط کاملا فرق داره و رئال با بازی هجومی می تونه از پس یوونتوس بربیاد
یوونتوس توی دفاع خیلی خوبه ولی سیستمش مثل اتلتیکو نیست که رئال توی گل زدن بهش به مشکل بخوره

به اضافه اینکه اونا توی ضد حمله به نظر نمی رسه به معنای کلمه فوق العاده و خیلی خاص باشن
توی همین بازی حداقل گل دوم رو که رئال با اشتباه بارز مارسلو و کارواخال خورد و اینجوری نبود که مثلا ضد حمله بی نظیر زده باشن
کلا به نظر من یوونتوس با اینکه الان خیلی آماده ست و تشنه رفتن به فیناله ولی تیمی نیست که نشه از پسش براومد و نه دفاعش شکست ناپذیره نه توی ضد حمله در حد بعضی تیم هاست
همین یه گل که رئال زد مطمئنا خیلی به کار میاد...

clau
07-05-2015, 00:57
الان قیافه مدیرای نابغه بایرن که هاینکس رد کردن و پپ آوردن دیدن داره

سال قبل که 5تا در مجموع از رئال مادرید خوردن

تا الان هم که 3تا فقط در بازی رفت به حسابشون واریز شده:n29:

حیف از اون بایرن رویایی هاینکس که به فنا دادنش :n23:

charlize
07-05-2015, 01:00
اول اینکه صحبت با کسی که یکی از دو نفر رو خوب نمیدونه، بحث بی موردیه اما خب همین یه بار...

خوبی شما؟! چه ربطی به "از مسی مایه گذاشتن داره"؟!
بحث من اینه که بازیکنهایی مثل مسی و کریس از تک موقعیت تیم رو برنده بازی میکنن
این نمونه امشب مسی بود(نمونه سوارز رو اوردم برای مقابلش)...دیشب هم کریس 1 بار توپ بهش رسید و گلش کرد (نمونه خامس که گل خالی رو نزد برای مقابلش) و اگه دفاع فاجعه رئال نبود، همون 1 گل یه مساوی خیلی خوب رو برای رئال رقم زده بود...
و البته همونطور که گفتم، این یکی از هزاران مثال بود...

مشکل یه چی دیگست...
شما دیدت رو به قضیه عوض کن، مشکلت حل میشه نسبت به صحبت من
کریس اوقدر بزرگ هست که نیازی به مایه گذاشتن از بقیه (!) برای نشون دادن بزرگیش نیست!

سوال دوم رو هم من درک نمیکنم!
یه توپ پشت محوطه رسید به مسی و اونم خیلی خوب اومد و توپ رو گل کرد!
الان مشکل شما چیه دقیقا؟!

nw_nk
07-05-2015, 01:13
Barcelona 3-0 Bayern Munich

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

urumchi
07-05-2015, 01:17
اول اینکه صحبت با کسی که یکی از دو نفر رو خوب نمیدونه، بحث بی موردیه اما خب همین یه بار...

خوبی شما؟! چه ربطی به "از مسی مایه گذاشتن داره"؟!
بحث من اینه که بازیکنهایی مثل مسی و کریس از تک موقعیت تیم رو برنده بازی میکنن
این نمونه امشب مسی بود(نمونه سوارز رو اوردم برای مقابلش)...دیشب هم کریس 1 بار توپ بهش رسید و گلش کرد (نمونه خامس که گل خالی رو نزد برای مقابلش) و اگه دفاع فاجعه رئال نبود، همون 1 گل یه مساوی خیلی خوب رو برای رئال رقم زده بود...
و البته همونطور که گفتم، این یکی از هزاران مثال بود...

مشکل یه چی دیگست...
شما دیدت رو به قضیه عوض کن، مشکلت حل میشه نسبت به صحبت من
کریس اوقدر بزرگ هست که نیازی به مایه گذاشتن از بقیه (!) برای نشون دادن بزرگیش نیست!

سوال دوم رو هم من درک نمیکنم!
یه توپ پشت محوطه رسید به مسی و اونم خیلی خوب اومد و توپ رو گل کرد!
الان مشکل شما چیه دقیقا؟!

بنا به صحبت های یه دوست خیلی عزیز پستمو کلا ویرایش کردم

موفق باشید!

Dark Soul
07-05-2015, 02:47

کاش اینقدر مرد باشن که بگن اشتباه کردیم و بفرستنش بره .

Stream
07-05-2015, 04:55
یک صحبتی درباره بایرن :دی

شروع بازی بایرن با تاکتیک خیلی عجیبی بازی رو شروع کرد. با سه دفاع وسط و هافبکی که سایه هافبک و دفاع بارسا بود و مارکینگ نفر به نفر بازیکن های بارسا. هیچ وقت چنین چیزی رو ندیده بودم!

اینچنین بازی کردن مقابل بارسا اون هم در نیوکمپ شجاعت (و شاید حماقت) عجیبی نیاز داره... خط هافبک اونقدر جلو، دفاع سه نفره و مارکینگ نفر به نفر سه نابغه در خط حمله بارسا که پپ خیلی خیلی سریع فهمید چه اشتباهی کرده چون در همون 15 دقیقه ابتدایی بارسا می تونست نتیجه رو 0-3 کنه و قطعا اگه به خاطر نویر نبود بارسا خیلی سریع به گل می رسید. و خب پپ خیلی سریع به اشتباهش پی برد و برگشت به سیستم دفاع 4 نفره و همینطور پرسینگ قوی به جای مارکینگ نفر به نفر.

nw_nk
07-05-2015, 11:04
لوییز انریکه: مسی تنها هنر بارسا نیست

تاکتیک های گواردیولا بر اساس سبک خودش، تیمش و فلسفه او بود. و ما هم بازی همیشگی خودمان را کردیم.

مسی دیگر من را سورپرایز نمیکند. او جاه طلبی و اشتیاق دارد، ولی نمیگویم مسی تنها هنر بارساست. کار کل تیم فوق العاده بود بعلاوه اینکه ما گلی دریافت نکردیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3&w=620&h=430

پپ گواردیولا: بایرن کنترل بازی را داشت... تا مسی کلاسش را نشان داد

بایرن برای زمان زیادی خوب بود. (بایرن مالکیت بارسا رو به کمترین میزان از چمپیونز لیگ 2006 رسوند)

ولی مسی کلاسش را نشان داد. بارسا البته فقط مسی نیست. آنها تیم قدرتمندی هستند، با بازیکنان تاپ دیگری مثل لوییز سوارز و نیمار.

بارسا آنقدر خوب است که هروقت میخواهند فضا پیدا میکنند. استعداد تیم آنها ما را بازنده کرد. بازی در نیو کمپ خیلی سخت است.

اگرچه فکر میکنم بازی را واقعا تا گل اول بارسا کنترل کردیم. بعد از آن کنترلمان را از دست دادیم، ولی هیچ کدام از بازیکنانم را سرزنش نمیکنم. تیم این فصل سختی زیادی کشیده است.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-05-2015, 14:01

Ahmad
07-05-2015, 14:21
دیشب بیشتر از همه دلم برای نویر سوخت
عکس‌العمل‌هاش پس از خوردن گل‌ها نشون می‌داد که منتظر عواقب صحبتش بعد از بازی خواهد بود و چرا این بازی هر چه زودتر تمام نمی‌شه و هر گل تحقیری بیشتر دامنش رو داره فرامی‌گیره.
نویری که نیمه‌ی اول واقعا چند سیو خوب داشت و حتما مطمئن از اینکه نیمه‌ی دوم هم بتونه یکی هم جلوی مسی داشته باشه بعد از باری تمام جو و فضا از آن او خواهد بود.
احتمالا درس خوبی خواهد بود برای او یا کسانی که این‌گونه صحبت‌هایی را قبل از باری نداشته باشند
بخصوص کسی که در پست‌هایی این‌چنینی است باید بدونه حتی که یک اشتباه می‌تونه عملکرد موفق کل یک بازی رو تحت‌تأثیر قرار بده.

در کل با این دو‌نیمه‌نهایی یک ال‌کلسیکوی دیگه در فینال به‌نظرم بیشتر از احتمال‌های دیگه‌است.
آن‌هم در آلمان

nw_nk
07-05-2015, 23:43
مسی: خوش شانس بودیم که گل اول را زدیم

albertxx
08-05-2015, 17:00

شاید زودتر از من و شما به این نتیجه رسیدن !
یه آمار از بایرن پپ
بایرن پپ در 2 سال پشت هم در نیمه نهایی 8 گل دریافت کرده بدون حتی 1 گل زده !! :n13:

فکر نکنم مصدومیت بهونه خوبی باشه ! تیم کامل بایرن در لیگ قهرمانان پارسال تنها تیمی شاخی که بایرن باهاش بازی کرد رئال بود که 5 تا به قول شما به حسابش واریز شد !
منچستر - آرسنال و سیتی هم جلوی بایرن بازی کردن که گواردیولا فقط یکی از 2 بازی رفت و برگشت رو برده !

امسال هم فقط رم و سیتی تو مرحله گروهی بهترین تیمایی بودن که جلوی بایرن بازی کردن !
که اونم مشخصه - رم 15 امتیاز تو لیگ الان عقبه که نشون میده وضعیت تیمو !
مرحله حذفی هم 3 تا از پورتو دریافت کردن !

تو آلمان هم از دورتموند تو بازی حذفی خوردن !

به هر حال باید دید آخر فصل چی میشه !
موندن پپ یا رفتنش !
که احتمالا هم خواهد موند !
بهترین تیم پزشکیشون وقتی اخراج میشه شاید دلیلی بر موندن پپ باشه !

البته این مشکلات شاید از هانکس باشه:n02:
موقع رفتنش هر جامی بود رو درو کرد و در آخر توقعات بود که موند !

به قول یکی گغته بود
فقط کافیه یه گره تو بازی پپ بندازید
یعد بشینید ببینید
که هیچ اتفاقی نمی افته

nw_nk
08-05-2015, 18:09
Champions League Top 10 Dribblers

1. Lionel Messi (Barcelona): 71 dribbles completed

2. Eden Hazard (Chelsea): 51 dribbles completed

3. Yacine Brahimi (Porto): 42 dribbles completed

4. Isco (Real Madrid): 36 dribbles completed

5. Hulk (Zenit St Petersburg): 34 dribbles completed

6. Lucas Moura (PSG): 31 dribbles completed

7. Yannick Ferreira-Carrasco (Monaco): 29 dribbles completed

8. Alexis Sanchez (Arsenal): 29 dribbles completed

9. Neymar (Barcelona): 28 dribbles completed

10. Arthur Masuaku (Olympiacos): 26 dribbles completed

nw_nk
08-05-2015, 18:54
شاید زودتر از من و شما به این نتیجه رسیدن !
یه آمار از بایرن پپ
بایرن پپ در 2 سال پشت هم در نیمه نهایی 8 گل دریافت کرده بدون حتی 1 گل زده !! :n13:

فکر نکنم مصدومیت بهونه خوبی باشه ! تیم کامل بایرن در لیگ قهرمانان پارسال تنها تیمی شاخی که بایرن باهاش بازی کرد رئال بود که 5 تا به قول شما به حسابش واریز شد !
منچستر - آرسنال و سیتی هم جلوی بایرن بازی کردن که گواردیولا فقط یکی از 2 بازی رفت و برگشت رو برده !

امسال هم فقط رم و سیتی تو مرحله گروهی بهترین تیمایی بودن که جلوی بایرن بازی کردن !
که اونم مشخصه - رم 15 امتیاز تو لیگ الان عقبه که نشون میده وضعیت تیمو !
مرحله حذفی هم 3 تا از پورتو دریافت کردن !

تو آلمان هم از دورتموند تو بازی حذفی خوردن !

به هر حال باید دید آخر فصل چی میشه !
موندن پپ یا رفتنش !
که احتمالا هم خواهد موند !
بهترین تیم پزشکیشون وقتی اخراج میشه شاید دلیلی بر موندن پپ باشه !

البته این مشکلات شاید از هانکس باشه:n02:
موقع رفتنش هر جامی بود رو درو کرد و در آخر توقعات بود که موند !

به قول یکی گغته بود
فقط کافیه یه گره تو بازی پپ بندازید
یعد بشینید ببینید
که هیچ اتفاقی نمی افته

از این مقایسه ها نکنید. هاینکس در کل عمر مربیگریش 12 جام با بایرن، رئال و شالکه برده. هر سه سال یک جام! گواردیولای جوان در 4 سال 14 تا :n39: از جام های بایرن نمیگم که مطمئنا به نظر شما پای کس دیگری نوشته میشه، برخلاف شکست ها.

راحت از جدایی پپ حرف میزنید ولی به عواقبش فکر نکردین. خیلی ها با جدایی پپ احساس خطر میکنن. از سیتی بگیر تا آبراموویچ مالک چلسی که ممکنه هوای انتخاب اولشو بکنه.

بند آخر هم که توهین به فرگوسن، ونگر و خیلیای دیگه است که یعنی کلا فوتبال و گره انداختن بلد نبودن. متاسفم از این حرف

Masoud King
08-05-2015, 19:16
از این مقایسه ها نکنید. هاینکس در کل عمر مربیگریش 12 جام با بایرن، رئال و شالکه برده. هر سه سال یک جام! گواردیولای جوان در 4 سال 14 تا :n39: از جام های بایرن نمیگم که مطمئنا به نظر شما پای کس دیگری نوشته میشه، برخلاف شکست ها.
هاینکس رئال رو بعد دو سه دهه و بایرن رو بعد از 12 سال قهرمان اروپا کرد
تیمی که سه گانه برده بود رو تحویل پپ داد و ایشون در جلوی تیم هایی که هاینکس اونا رو برده بود افتضاح که چه عرض کنم ... گل کاری کرد(!)
خلاصه همون تیم هاینکس رو پپ هم داشت ولی عوض اینکه هر سال پیشرفت کنه هر سال پسرفت داشته تیمش.
هاینکس تو سال اول و دومش به فینال اروپا رسید ولی پپ تو دو سال فقط تیمش تحقیر شد.

nw_nk
08-05-2015, 19:51
تیمی که سه گانه برده بود رو تحویل پپ داد و ایشون در جلوی تیم هایی که هاینکس اونا رو برده بود افتضاح که چه عرض کنم ... گل کاری کرد(!)
خلاصه همون تیم هاینکس رو پپ هم داشت ولی عوض اینکه هر سال پیشرفت کنه هر سال پسرفت داشته تیمش.
هاینکس تو سال اول و دومش به فینال اروپا رسید ولی پپ تو دو سال فقط تیمش تحقیر شد.

دوگانه به قضایا نگاه میکنید! در مورد گواردیولا از تیمی که تحویل گرفته صحبت میکنید و در مورد هاینکس از جامی که بدست اومده. بازنویسی کنم: هاینکس رئال قهرمان اسپانیا رو تحویل گرفت و چهارم 11 امتیاز پشت سر بارسلونا تحویل داد و اخراج شد! میشه اینجورم گفت :n01: به هر حال نظر هواداران بایرن شرطه که پارسال پپ رو به یوپ :n02: ترجیح دادن و حسابی استقبال کردن. در آینده هم اگه نظرشون خلاف این باشه قابل احترامه

Stream
08-05-2015, 20:08

البته در بزرگی هاینکس هیچ شکی نیست، و من هم معتقدم اگه هاینکس می موند برای بایرن بهتر بود نسبت به آوردن پپ،

ولی

هاینکس 18 سال مربیگری کرد تا تونست قهرمان اروپا بشه. وقتی بار اول به بایرن اومد تیمی رو تحویل گرفت که سه فصل پیاپی قبلش رو قهرمان آلمان شده بود و در پنج فصل قبل دو بار قهرمان اروپا شده بود، و در فصل اول قهرمان آلمان هم نشد و در نهایت در 4 فصل فقط 2 بار قهرمان آلمان شد بدون موفقیت در اروپا، و در فصل پنجم وقتی تیم خیلی بد کار کرد و از 12 بازی فقط 4 امتیاز گرفت اخراج شد (که البته اولی هونز بعدها گفت اشتباه کرد). هاینکس در همون فصلی که رئال قهرمان لیگ و فوق العاده آماده رو تحویل گرفت و قهرمان لیگ قهرمانان کرد ولی در لیگ 4 ام شد و در پایان اخراج شد. در همین سال 2006 به موشنگلاتباخ رفت که فصل قبل دهم شده بود و تیم رو آخر جدول در ژانویه تحویل داد و استعفا داد. اینطور نبوده که هاینکس هر وقت در تیمی بوده وضعیت گل و بلبل باشه. این دو سال آخر هاینکس در بایرن خیلی درخشان بود (گرچه سال اول نتونست قهرمان آلمان بشه و کلا جامی نبرد) ولی به جز اون بقیه چیز خاصی درش نیست.

+

من مربیگری پپ در بایرن رو ناموفق نمی دونم. رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان در دو سال پیاپی و دو قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام حذفی آلمان نتیجه بدی برای پپ نیست. بایرن در همین دهه پیش 9 سال پیاپی حتی به نیمه نهایی هم نرسید. در سال های اخیر سه بار فینالیست بوده که یک بارش رو قهرمان شده. و خیلی واضح هست هیچ تضمینی وجود نداشت که هاینکس اگه می موند الان بایرن داشت پشت سر هم قهرمان لیگ قهرمانان می شد.

albertxx
08-05-2015, 20:15

راحت از جدایی پپ حرف میزنید ولی به عواقبش فکر نکردین. خیلی ها با جدایی پپ احساس خطر میکنن. از سیتی بگیر تا آبراموویچ مالک چلسی که ممکنه هوای انتخاب اولشو بکنه.

بند آخر هم که توهین به فرگوسن، ونگر و خیلیای دیگه است که یعنی کلا فوتبال و گره انداختن بلد نبودن. متاسفم از این حرف

تیمی که.گواردیولا تحویل گرفت رو با تیمی که هانکس تحویل گرفت مقایسه میکنید؟

دوما
گواردیولای جوان یه جوری میگید شاختار رو تحویل گرفته بود
دوران طلایی بارسا که با ظهور افرادی مثل مسی ژاوی اینیستا پیکه و.... همراه بود
و گواردیولا با یه سبک.جدید موفقیت هایی زیادی به نام خودش ثبت کرد

ستاره هایی مثل اینیستا و. ژاوی که هیته این سیستم بودن تو تیم ملی اسپانیا هم به موفقیت رسیدن
آقایی به اروپا با اسپانیا از 2008 تا 2012 که مدیون این ستاره ها بود
به طوری که خیلی ها موفقیتش رو مدیون بارسا میدونستن

ولی بعد چند سال که این سبک افت کرد به خصوص مورینیو که راحت جلوش در اومد و عملا چیزی به اسم شکست تو پروندش نبود
افتی که تو اسپانیا هم مشاهده شد و تحقیر جلوی هلند رو در پی داشت

گواردیولا با معرفی این سبک با ستاره های ظهور کرده بارسا افتخارات زیادی کسب کرد
ولی میبینیم بدون ستاره ها و کارایی نداشتن سبکی که داره ازش استفاده میکنه دیگه.اون گواردیولایی نیست که 14 جام آورده

در مورد بند دومتون
گواردیولا فکر کنم خودشم خبر داره اگه انگلیس بره هیچ کار خاصی نخواهد کرد
چرا بعد بارسا بین منچستر و بایرن اون بایرن رو انتخاب کرد؟؟

اولا بایرن یک لقمه کاملا اماده و حاضر بود
که باهاش میتونست قهرمانی که دست بیاره

دوما اوضاع بد منچستر که خودشم میدونست اگه منچستر بره هیچ کاری نمیتونه بکنه
فن خال بعد 1 فصل به.زوری تیم نابود شده مویس رو درست کرد

ولی گواردیولا بعد 2 فصل تیم رویایی هانکس رو با خاک.هموار کرد
تیمی که همین بارسا رو هفتایی کرد و سال قبلترش ريال رو حذف کرد

در مورد بند سومتون
اگه جمله ای رو متوجه نشدید بگید تا توضیح داده بشه نه اینکه بدون درک جمله حمله کنید
مفهوم جمله این بود اگه تو هر بازی گواردیولا به مشکل بخوره هیچ راه حلی برای برطرف کردنش نداره
چون سیستمی جز تیکی تاکا پیاده نکرده

گواردیولا با بهترین تیم هانکس فقط از پس تیمای المانی بر اومد و جلوی حریفان غول اروپا حرفی نداشت
حتی از پس دورتموندی که ستاره هاش رو خرید هم بر نیومد

War_Machine
08-05-2015, 20:22
البته در بزرگی هاینکس هیچ شکی نیست، و من هم معتقدم اگه هاینکس می موند برای بایرن بهتر بود نسبت به آوردن پپ،

ولی

هاینکس 18 سال مربیگری کرد تا تونست قهرمان اروپا بشه. وقتی بار اول به بایرن اومد تیمی رو تحویل گرفت که سه فصل پیاپی قبلش رو قهرمان آلمان شده بود و در پنج فصل قبل از اون دو بار قهرمان اروپا شده بود، و در فصل اول قهرمان آلمان هم نشد و در نهایت در 4 فصل فقط 2 بار قهرمان آلمان شد بدون موفقیت در اروپا، و در فصل پنجم وقتی تیم خیلی بد کار کرد اخراج شد (که البته اولی هونز بعدها گفت اشتباه کرد). هاینکس در همون فصلی که رئال رو قهرمان لیگ قهرمانان کرد در لیگ 4 ام شد. اینطور نبوده که هاینکس هر وقت در تیمی بوده وضعیت گل و بلبل باشه. این دو سال آخر هاینکس در بایرن خیلی درخشان بود (گرچه سال اول نتونست قهرمان آلمان بشه و کلا جامی نبرد) ولی به جز اون بقیه چیز خاصی درش نیست.

+

من مربیگری پپ در بایرن رو ناموفق نمی دونم. رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان در دو سال پیاپی و دو قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام حذفی آلمان نتیجه بدی برای پپ نیست. بایرن در همین دهه پیش 9 سال پیاپی حتی به نیمه نهایی هم نرسید. در سال های اخیر سه بار فینالیست بوده که یک بارش رو قهرمان شده. و خیلی واضح هست هیچ تضمینی وجود نداشت که هاینکس اگه می موند الان بایرن داشت پشت سر هم قهرمان لیگ قهرمانان می شد.

سلام دوست عزیز فکر کنم یکم زیادی دیر رسیدم به بحث!

حقیقتش من 9 ساله طرفدار بایرنم روزای فاجعه بار هم کم ندیم حرف شما هم کاااملا متین!
به خصوص با ماقایسه تیم فعلی با تیم ماگات و کلینزمن تیم فعلی شاهکاره اما اینجا بحث ابزار مطرحه!

ببینید تیم هاینکس در سال اول(مشخصا منظورم بایرن 2012 هست) با نیمکت بسیار ضعیف(امثال تیموشوک-گوستاوو-گومز و..) بمراتب ضعیفتر از بایرن فعلی بود!
اینو که قبول دارید؟ اما سبک منطقی پرسینگ تیمی-پرس از نیمه خودی و سیستم مطمئن 4-2-3-1 مشخصا باعث شد اون تیم برسه به فینال بماند که در فینال هم نبود 2 تا مدافع کلیدیمون بادشتوبر و آلابا (درسته اون موقع بی تجربه بودن اما قطعا از کونتنتو و تیموشوک بهتر بودن) جام پنجم رو از دست دادیم

2013 که بحثش کاملا مشخصه بحثی نیست
2014 با ورود گواردیولا مشخص بود تیم به تغییر تاکتیک روی میاره! روی آوردن از سبک سریع و پرس شدید و شناور که تعدد پاسهای عرضی توش زیاد بود به سبک فعلی که تعدد پاسهای عرضی و پرسینگ پاینن و استفاده از هر سیستمی جز 4--2-3-1 منطق حکم میکنه ابزارش هم تغییر کنه!

توی 2 پنجره نقل و انتقالات اخیر ایشون فرصت داشت تیم رو با اونچیزی که نیاز داشت هماهنگ کنه
اما به بدترین شکل ممکن عمل کرد(در بحث ضعف پپ در نقل و انتقالات بحث زیاده ولی امیدوارم قبول داشته باشید)
به جای خرید وینگر مناسب و مهاجم سریع و چابک سراغ خرید آلونسویی رفت که عملا در سیستم فعلی کوچکترین کارایی نداره و برعکس جلوی همچین سیستمی پخته شده! یا نخریدن یک مدافع راست مناسب و اصرا به استفاده از فیلیپ لام در پست هافبک و رافینیا که قطعا در سطح بقیه بازیکنای تیم نیست در پست دفاع راست!

پپ گواردیولا آلابا رو از بک چپ به هافبک منتقل کرد-مارتینز رو از هافبک تخریبی به دفاع میانی-رافینیا که ذخیره ای بیش نبود 2 ساله بدون هیچ سودی بازی میکنه!
-اصرار به استفاده احمقانه از گوتزه در پست وینگرو.....
اینها چیزهایی نیست که از یک مربی درجه 2 هم انتظار داشته باشیم!

چیزی که مشخصه رو نمیشه انکار کرد! تو 3 روز اخیر در هر 2-3 فروم هواداری بایرن و آلمان تقریبا 90 درصد کاربران موافق پایان کار ایشون در بایرن هستن!
حتی در سایتهای ورزشی دیگه و شبکه های اجتماعی هم همچنین!
دلیلش مشخص هست!
حتی از جهت تاکتیکی اگه قصد ادامه بحث دارید همون بازی چهارشنبه شب با بارسلونا رو انالیز کنیم که تقریبا اکثریت کارشناسان هم از اشتباهات تاکتیکی ایشون تعجب کردن!

اشتباهات تاکتیکی پپ در نیمه نهایی 2014 هم همینطور!
شاید شما بایرن 2008 رو با الان مقایسه کنید اما بایرنی که از 2009 تکامل پیدا کرد چیزی نیس که باختهای سنگین 5 تا و 3 تا برای هواداران قابل هضم باشه!

ممنون

War_Machine
08-05-2015, 20:25

بن عطیه-برنات-الونسو-لواندوفسکی-گوتزه و...اینها اشخاصی هستن که اگه هاینکس در سال 2012 تو تیم داشت به جای استفاده از تیموشوک و کونتنتو و فن بویتن ازشون بهره میبرد و همون 2012 قهرمان میشدیم!

مشخصا از لحاظ مهره تیمهای پپ در هر 2 سال قویترین بایرن تاریخ هستن اما عملکرد چیز دیگه میگه متاسفانه

شاید هاینکس نمیتونستم 2015 هم تیم رو قهرمان کنه ولی سوال اینه که عایا هاینکس جلوی آنجلوتی به اون شکل تحقیر میشد؟مشخصا خیر!

malkemid
08-05-2015, 20:31

شما بخاطر علاقه شخصی تون به پپ این نظر عجیب رو دارید و قهرمانی در بوندسلیگای کاملا یک طرفه که دیگه حتی دورتموندی هم وجود نداره، رو کارنامه موفقی می دونید. ولی فکر می کنم طرفدارهای تیم بایرن بهتر می تونن اظهار نظر کنن چون علاقه شون به تیم ه نه به شخص فلان مربی. اگه واقعا از دید طرفدارهای بایرن level کاری بایرن قهرمانی در بوندسليگا و ۵ تا و ۳ تا(فعلا) خوردن در اروپا هست، خوب پس خوبه همین نتیجه.

Stream
08-05-2015, 20:37
سلام دوست عزیز فکر کنم یکم زیادی دیر رسیدم به بحث!

حقیقتش من 9 ساله طرفدار بایرنم روزای فاجعه بار هم کم ندیم حرف شما هم کاااملا متین!
به خصوص با ماقایسه تیم فعلی با تیم ماگات و کلینزمن تیم فعلی شاهکاره اما اینجا بحث ابزار مطرحه!

ببینید تیم هاینکس در سال اول(مشخصا منظورم بایرن 2012 هست) با نیمکت بسیار ضعیف(امثال تیموشوک-گوستاوو-گومز و..) بمراتب ضعیفتر از بایرن فعلی بود!
اینو که قبول دارید؟ اما سبک منطقی پرسینگ تیمی-پرس از نیمه خودی و سیستم مطمئن 4-2-3-1 مشخصا باعث شد اون تیم برسه به فینال بماند که در فینال هم نبود 2 تا مدافع کلیدیمون بادشتوبر و آلابا (درسته اون موقع بی تجربه بودن اما قطعا از کونتنتو و تیموشوک بهتر بودن) جام پنجم رو از دست دادیم

2013 که بحثش کاملا مشخصه بحثی نیست
2014 با ورود گواردیولا مشخص بود تیم به تغییر تاکتیک روی میاره! روی آوردن از سبک سریع و پرس شدید و شناور که تعدد پاسهای عرضی توش زیاد بود به سبک فعلی که تعدد پاسهای عرضی و پرسینگ پاینن و استفاده از هر سیستمی جز 4--2-3-1 منطق حکم میکنه ابزارش هم تغییر کنه!

توی 2 پنجره نقل و انتقالات اخیر ایشون فرصت داشت تیم رو با اونچیزی که نیاز داشت هماهنگ کنه
اما به بدترین شکل ممکن عمل کرد(در بحث ضعف پپ در نقل و انتقالات بحث زیاده ولی امیدوارم قبول داشته باشید)
به جای خرید وینگر مناسب و مهاجم سریع و چابک سراغ خرید آلونسویی رفت که عملا در سیستم فعلی کوچکترین کارایی نداره و برعکس جلوی همچین سیستمی پخته شده! یا نخریدن یک مدافع راست مناسب و اصرا به استفاده از فیلیپ لام در پست هافبک و رافینیا که قطعا در سطح بقیه بازیکنای تیم نیست در پست دفاع راست!

پپ گواردیولا آلابا رو از بک چپ به هافبک منتقل کرد-مارتینز رو از هافبک تخریبی به دفاع میانی-رافینیا که ذخیره ای بیش نبود 2 ساله بدون هیچ سودی بازی میکنه!
-اصرار به استفاده احمقانه از گوتزه در پست وینگرو.....
اینها چیزهایی نیست که از یک مربی درجه 2 هم انتظار داشته باشیم!

چیزی که مشخصه رو نمیشه انکار کرد! تو 3 روز اخیر در هر 2-3 فروم هواداری بایرن و آلمان تقریبا 90 درصد کاربران موافق پایان کار ایشون در بایرن هستن!
حتی در سایتهای ورزشی دیگه و شبکه های اجتماعی هم همچنین!
دلیلش مشخص هست!
حتی از جهت تاکتیکی اگه قصد ادامه بحث دارید همون بازی چهارشنبه شب با بارسلونا رو انالیز کنیم که تقریبا اکثریت کارشناسان هم از اشتباهات تاکتیکی ایشون تعجب کردن!

اشتباهات تاکتیکی پپ در نیمه نهایی 2014 هم همینطور!
شاید شما بایرن 2008 رو با الان مقایسه کنید اما بایرنی که از 2009 تکامل پیدا کرد چیزی نیس که باختهای سنگین 5 تا و 3 تا برای هواداران قابل هضم باشه!

ممنون

من مخالف نیستم که کار هاینکس در اون دو سال در بایرن فوق العاده بود و قطعا بهترین تیم دنیا رو ساخت از تیمی که شاید به جز یکی دو نفر هیچ کدوم از بازیکن هاش بهترین های دنیا نبودن. من نمیگم پپ هم از نظر تاکتیکی خوب کار کرد، اگه به صفحه های قبلی برید خودم یک پست در این باره دادم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، و صد درصد هم حرفتون صحیحه که از نظر مهره و بازیکن احتمالا این تیم بهترین تیم تاریخ بایرن است ولی رقیب های بایرن هم الان بهترین تیم تاریخشون رو دارن و دارن از بایرن هم بیشتر خرج می کنند.

از نظر آماری پپ ضعیف کار نکرده. دو سال، دو قهرمانی در لیگ، دو نیمه نهایی لیگ قهرمانان، یک جام حذفی. آمار بدی نیست.

Stream
08-05-2015, 20:43
شما بخاطر علاقه شخصی تون به پپ این نظر عجیب رو دارید و قهرمانی در بوندسلیگای کاملا یک طرفه که دیگه حتی دورتموندی هم وجود نداره، رو کارنامه موفقی می دونید. ولی فکر می کنم طرفدارهای تیم بایرن بهتر می تونن اظهار نظر کنن چون علاقه شون به تیم ه نه به شخص فلان مربی. اگه واقعا از دید طرفدارهای بایرن level کاری بایرن قهرمانی در بوندسليگا و ۵ تا و ۳ تا(فعلا) خوردن در اروپا هست، خوب پس خوبه همین نتیجه.

نه وحید جان شما اگه پست های من رو در انجمن در این سال ها دنبال کرده باشید همیشه به موقعش انتقاد کردم به افرادی که نسبت بهشون علاقه شخصی داشتم. یادمه وقتی رئال در دوران دلبوسکه قهرمان اسپانیا شد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید طرفداران می گفتند بره بره سطح رئال بالاتر از اینه که از یوونتوس 3 تا گل بخوره! و بعد دیدیم وقتی زیر فشار انتظارات هواداران دلبوسکه اخراج شد نتیجه چه شد که سال ها طول کشید تا رئال به همون سطح قبلی برسه و هنوز که هنوزه رئال نتونسته همزمان در لیگ + اروپا از همون فصل دلبوسکه نتیجه بهتری کسب کنه.

malkemid
08-05-2015, 20:47
نه وحید جان شما اگه پست های من رو در انجمن در این سال ها دنبال کرده باشید همیشه به موقعش انتقاد کردم به افرادی که نسبت بهشون علاقه شخصی داشتم. یادمه وقتی رئال در دوران دلبوسکه قهرمان اسپانیا شد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید طرفداران می گفتند بره بره سطح رئال بالاتر از اینه که از یوونتوس 3 تا گل بخوره! و بعد دیدیم وقتی زیر فشار انتظارات هواداران دلبوسکه اخراج شد نتیجه چه شد که نزدیک 10 سال طول کشید تا رئال به همون سطح قبلی برسه.
اتفاقا برای همین عجیب بود که حمایت کردی آرمان جان.
اینجا بحثي که هست بحث تناوب ه. دو سال متوالی...یک سناریو...سوای نتیجه، بازی بد...
حتی تو مراحل قبل هم این داستان بوده. به هر حال به نظر من بایرن از آوردن پپ هدف دیگه ای غیر از قهرمانی بوندسليگا داشته که مشخصا محقق نشده.

Ezel
08-05-2015, 20:48
سلام

به نظر من اینکه همه داریم میگیم پپ بایرن آماده ی هاینکس رو نابود کرد و جلوی بارسا تحقیر شد و از این صحبتها درست نیست چون باید به این نکته توجه کنیم که تیمی که جلوی بارسا قرار گرفت موثر ترین مهره های 4-5 سال اخیرش یعنی روبن و ریبری رو نداشته

از اونطرف بادشتوبر الابا رو هم نداشته ، به واقع گواردیولا تیمی ناقص خصوصا در زمینه ی هجومی رو داشته جلوی خطرناک ترین بارسای بعد از خودش !

درسته که تیم پپ شرایط خوبی نداشته و دستش هم بسته بوده تا حدودی ؛ ولی میشه تشبیه کرد که پپ نتونست هیولای دست ساز خودش رو مهار کنه ...

به هرحال من شخصا فکر میکنم چه رئال برسه فینال و چه یووه ، بارسلونای این فصل تیم قهرمان سی ال امسال خواهد شد ( البته اگر که از اون اتفاقای نادر فوتبال در برگشت بایرن نیفته براشون ) چون که تیم شایسته تری هست به نظر من برای قهرمانی این فصل سی ال

Stream
08-05-2015, 21:02
اتفاقا برای همین عجیب بود که حمایت کردی آرمان جان.
اینجا بحثي که هست بحث تناوب ه. دو سال متوالی...یک سناریو...سوای نتیجه، بازی بد...
حتی تو مراحل قبل هم این داستان بوده. به هر حال به نظر من بایرن از آوردن پپ هدف دیگه ای غیر از قهرمانی بوندسليگا داشته که مشخصا محقق نشده.

من از آمار کلی حمایت کردم، طبیعتا باختن به این شکل برای هیچ هواداری خوشایند نیست. در هر صورت انتظار دو قهرمانی در سه سال از هر تیمی در این دوران انتظار بی موردی است در سال های اخیر فقط بارسا این کار رو کرده (و رئال حدود 15 سال پیش). دو سال متوالی بایرن باخت های نسبتا سنگینی داشته ولی اینها باعث نمیشه بگیم این آمار بد بوده. بایرن در دو سال پپ حدود 110 میلیون بازیکن خریده (و با کم کردن فروش ها میشه کمتر از 50 میلیون). اصلا قابل قیاس نیست با بارسا بطور مثال که در همین فصل خیلی بیشتر از این رو خرج کرده.

تنها موردی که به ذهن من می رسه، که با قهرمانی لیگ + نیمه نهایی لیگ قهرمانان یک مربی رو بخوان به دلیل نتایج ضعیف کنار بگذارن همین رئال دلبوسکه است.

malkemid
08-05-2015, 21:19
من از آمار کلی حمایت کردم، طبیعتا باختن به این شکل برای هیچ هواداری خوشایند نیست. در هر صورت انتظار دو قهرمانی در سه سال از هر تیمی در این دوران انتظار بی موردی است در سال های اخیر فقط بارسا این کار رو کرده (و رئال حدود 15 سال پیش). دو سال متوالی بایرن باخت های نسبتا سنگینی داشته ولی اینها باعث نمیشه بگیم این آمار بد بوده. بایرن در دو سال پپ حدود 110 میلیون بازیکن خریده (و با کم کردن فروش ها میشه کمتر از 50 میلیون). اصلا قابل قیاس نیست با بارسا بطور مثال که در همین فصل خیلی بیشتر از این رو خرج کرده.

تنها موردی که به ذهن من می رسه، که با قهرمانی لیگ + نیمه نهایی لیگ قهرمانان یک مربی رو بخوان به دلیل نتایج ضعیف کنار بگذارن همین رئال دلبوسکه است.

ما که نمیگیم کنار بذارن یا نذارن. نمی دونم چرا بحث رو می برید سمت رئال.
حتی نمیگم باید قهرمانی رو تکرار می کرد. بایرن تو این مرحله در برابر رئال یا بارسا حذف بشه واقعا فاجعه نیست. موضوع تکرار این داستان بصورت دست و پا بسته و اصرار بیمورد پپ رو برخی مسائل هست. حتی اگه بایرن خوب بازی می کرد ولی با اختلاف می باخت هم نمیشه گفت فاجعه. توجه کنید که بایرن پپ تو سه بازی نیمه نهایی اخیرش ۸ گل خورده، گلی نزده و فقط 1 (?)شوت در چهارچوب داشته،بنده میگم بد بود نتایج در اشل بایرن مونیخ و شما میگید خوب بود. اوکی

albertxx
08-05-2015, 21:39
سلام

به نظر من اینکه همه داریم میگیم پپ بایرن آماده ی هاینکس رو نابود کرد و جلوی بارسا تحقیر شد و از این صحبتها درست نیست چون باید به این نکته توجه کنیم که تیمی که جلوی بارسا قرار گرفت موثر ترین مهره های 4-5 سال اخیرش یعنی روبن و ریبری رو نداشته

از اونطرف بادشتوبر الابا رو هم نداشته ، به واقع گواردیولا تیمی ناقص خصوصا در زمینه ی هجومی رو داشته جلوی خطرناک ترین بارسای بعد از خودش !

درسته که تیم پپ شرایط خوبی نداشته و دستش هم بسته بوده تا حدودی ؛ ولی میشه تشبیه کرد که پپ نتونست هیولای دست ساز خودش رو مهار کنه ...

به هرحال من شخصا فکر میکنم چه رئال برسه فینال و چه یووه ، بارسلونای این فصل تیم قهرمان سی ال امسال خواهد شد ( البته اگر که از اون اتفاقای نادر فوتبال در برگشت بایرن نیفته براشون ) چون که تیم شایسته تری هست به نظر من برای قهرمانی این فصل سی ال

جسارتا ببخشید جواب پستتون رو میدم (( عذرخواهی کردم با توجه به اختلاف رنگ تگ انتظار جواب ندارید))
بایرن پپ الزاما به همین امسال ختم نمیشه
پارسال تیم پپ کامل بود و اماده
روبن ریبری مولر کروس مانژوکیچ و شوانی که فکر کنم کلیه مهره های هجومی هستن

در مقابل ریال کاملا اماده
که نتیجش رو دیدم
بازی رفت اگه اون ضد حمله های ريال گل میشد و رونالدو و یکی دیگه از بازیکنا اگه توپو بیرون ورزشگاه نمیزدن الان 7 تا جبران میشد

اگرچه به اما و.اگر نیست
ولی بایرن تو بازی برگشت مالکیت 70 درصدی داشت
اگرچه موفعیت هم داشت
ولی این نتیجه با این همه ستاره بدون گل زده راحت میتونه جای انتقاد رو باز کنه

امسال هم با همین تیم نصفه جلوی دورتموندی قرار گرفت که ستاره هاش نصف همون یایرن هم نبودن
به قول معروف نیمکت پپ هم تیمی بود
ولی شکست اخرش نصیبش شد

پارسال هم اگه اشتباه نکنم با کلی ستاره تو وقت اضافه جام حذفی رو گرفت

تیمی که کلیکسونی از ستاره حتی رو نیمکت داره فکر نکنم نتایج ضعیفش قابل توجیح باشه

همچین حرفی از مصدومیت میزنید انگار همین چنتا ستاره بودن
پورتو فکر کنم گزینه بهتری واسه مصدومیت باشه
ستاره های نصفه و نیمه پپ هم ۳ تا از پورتو نوش جان کردن
به هر حال فکر کنم فصل بعد گزینه بهتری واسه مقایسه باشه

پرونده این فصل پپ هم که فقط لیگی رو.گرفته که هیچ تیمی توش نصف بایرن هم نیست چیزی توش نیست
جام حذفی هم حریف دورتموندی شد که 2 تا از بهترین هاش رو گرفته بود

بایرن تو لیگ المان فکر کنم بدون سرمربی هم میتونه قهرمان بشه
چمییونز هم با قرعه خوبی مثل شاختار و پورتو به اینجا رسید

Ezel
08-05-2015, 22:03
جسارتا ببخشید جواب پستتون رو میدم (( عذرخواهی کردم با توجه به اختلاف رنگ تگ انتظار جواب ندارید))
بایرن پپ الزاما به همین امسال ختم نمیشه
پارسال تیم پپ کامل بود و اماده
روبن ریبری مولر کروس مانژوکیچ و شوانی که فکر کنم کلیه مهره های هجومی هستن

در مقابل ریال کاملا اماده
که نتیجش رو دیدم
بازی رفت اگه اون ضد حمله های ريال گل میشد و رونالدو و یکی دیگه از بازیکنا اگه توپو بیرون ورزشگاه نمیزدن الان 7 تا جبران میشد

اگرچه به اما و.اگر نیست
ولی بایرن تو بازی برگشت مالکیت 70 درصدی داشت
اگرچه موفعیت هم داشت
ولی این نتیجه با این همه ستاره بدون گل زده راحت میتونه جای انتقاد رو باز کنه

امسال هم با همین تیم نصفه جلوی دورتموندی قرار گرفت که ستاره هاش نصف همون یایرن هم نبودن
به قول معروف نیمکت پپ هم تیمی بود
ولی شکست اخرش نصیبش شد

پارسال هم اگه اشتباه نکنم با کلی ستاره تو وقت اضافه جام حذفی رو گرفت

تیمی که کلیکسونی از ستاره حتی رو نیمکت داره فکر نکنم نتایج ضعیفش قابل توجیح باشه

همچین حرفی از مصدومیت میزنید انگار همین چنتا ستاره بودن
پورتو فکر کنم گزینه بهتری واسه مصدومیت باشه
ستاره های نصفه و نیمه پپ هم ۳ تا از پورتو نوش جان کردن
به هر حال فکر کنم فصل بعد گزینه بهتری واسه مقایسه باشه

پرونده این فصل پپ هم که فقط لیگی رو.گرفته که هیچ تیمی توش نصف بایرن هم نیست چیزی توش نیست
جام حذفی هم حریف دورتموندی شد که 2 تا از بهترین هاش رو گرفته بود

بایرن تو لیگ المان فکر کنم بدون سرمربی هم میتونه قهرمان بشه
چمییونز هم با قرعه خوبی مثل شاختار و پورتو به اینجا رسید

اولا که جو سازی بیهوده نکنید با جملاتی نظیر انتظار جواب ندادن با توجه به رنگ نارنجی و تگ ارشد و ... و ... ، اینجا هرکسی حرف میزنه نمیتونه تعیین کنه که کسی جواب بده بهش یا نده و من و هیچکس دیگه هم از این قاعده مستثنی نیستیم

شما فکر کنم بازی رفت رو اشتباهی با بازی برگشت گرفتی ، توی بازی رفت رئال بایرن ، رئال خوش شانس بود که بازی رو تونست 1-0 ببره

بایرن هم بازی برگشت واکنش احساسی نشون داد ( که البته کاملا قابل توجیح و درکه ) و 4 تا خورد ! یعنی میخواستن فشار بیارن ولی روی ضدحملات رئال گل خوردن

فوتبال پلی استیشن نیست که شما هرچی بازیکن بیشتر و بهتر داشته باشی حتما برنده بشی ، با این اوصاف بارسا که جلوی اینتر و چلسی هم حذف شد رو نباید تیم خوبی بدونیم !!!

بایرن هم تا وقتی این اپیدمی مصدومیت به سراغش نیومده بود داشت خوب کار میکرد ، الان هم اگر در بوندس لیگا می بازه مهم نیست چون قهرمان شدن و امتیازای باقی مونده اهمیتی نداره ، جام حذفی هم همه دیدن چه اتفاقی افتاد توی پنالتی ها !

پورتو رو هم نمیشه با بارسا مقایسه کرد اصلا ؛ چون این بایرن فعلی تیمیه که شاید مساوی هم نتونه در برگشت بگیره از بارسا چه برسه به اینکه 6 تا بزنه !

در مورد فینال حذفی سال قبل با دورتموند لازم به ذکره که ریبری و شواینی مصدوم بودن و ریبری به همین علت رو نیمکت بود و شواینی هم کلا نبود ، لام هم وسط بازی مصدوم شد و ریبری نیمه آماده اومد تو بازی بجاش !

آلابا هم قبل بازی مصدوم شد !

پس اینجا هم در بیان حقیقت صرفه جویی شد !

این جمله که گفته میشه بایرن بدون مربی هم میتونه قهرمان بوندس لیگا بشه از اون جمله های کاملا بی پشتوانست ؛ نمونه ی بارز این جمله رو هوادارای بارسا حس کردن بعد از پپ ؛ با تیتویی که عملا نصف فصل کنار تیم نبود و بعد هم با تاتایی که در سطحشون نبود ! اگر بنا به قهرمان شدن با مهره ها بود که بارسا باید تمام این چند فصل اخیر قهرمان همه ی جامها میشد که نشد

albertxx
08-05-2015, 22:37
بایرن هم تا وقتی این اپیدمی مصدومیت به سراغش نیومده بود داشت خوب کار میکرد ، الان هم اگر در بوندس لیگا می بازه مهم نیست چون قهرمان شدن و امتیازای باقی مونده اهمیتی نداره ، جام حذفی هم همه دیدن چه اتفاقی افتاد توی پنالتی ها !

پورتو رو هم نمیشه با بارسا مقایسه کرد اصلا ؛ چون این بایرن فعلی تیمیه که شاید مساوی هم نتونه در برگشت بگیره از بارسا چه برسه به اینکه 6 تا بزنه !

در مورد فینال حذفی سال قبل با دورتموند لازم به ذکره که ریبری و شواینی مصدوم بودن و ریبری به همین علت رو نیمکت بود و شواینی هم کلا نبود ، لام هم وسط بازی مصدوم شد و ریبری نیمه آماده اومد تو بازی بجاش !

آلابا هم قبل بازی مصدوم شد !

پس اینجا هم در بیان حقیقت صرفه جویی شد !

این جمله که گفته میشه بایرن بدون مربی هم میتونه قهرمان بوندس لیگا بشه از اون جمله های کاملا بی پشتوانست ؛ نمونه ی بارز این جمله رو هوادارای بارسا حس کردن بعد از پپ ؛ با تیتویی که عملا نصف فصل کنار تیم نبود و بعد هم با تاتایی که در سطحشون نبود ! اگر بنا به قهرمان شدن با مهره ها بود که بارسا باید تمام این چند فصل اخیر قهرمان همه ی جامها میشد که نشد

اینکه بایرن قبل مصدومیت داشت خوب میکرد سلیقه شماست
جلوی چه تیمایی داشت خوب کار میکرد؟؟
اصلا تیمی پیدا میشه تو آلمان بخواد جلوی.بایرن قد علم بکنه؟؟
تو اروپا هم 4 تا بازی با شاختار. و پورتو داشت که نمیشه گفت تیم هستن

پس خوب کار کردن الزاما به معنی نتیجه نیست
تیمی که بازی میکنه تعیین کننده هست

جام حذفی هم
نمیدونم چه تاکیدی دارید رو پنالتی مانور بدید؟؟
بایرن با همین بازیکن ها اصلا نباید کار رو به پنالتی میکشوند

در مورد پورتو
منظور اینه تیمی مثل بایرن فکر نکنم شکست جلوی تیمی پورتو قابل توجیح باشه
اونم با 3 گل
اینکه با بارسا قابل قیاس نیست شکی نیست

در مورد بند آخرتون
از اون مقایسه های به قول خودتون بی پشتوانست
لیگ اسپانیا که حداقل 3 تا تیم بارسا ریال و اتلتیکو که واسه قهرمانی تو هر جامی مدعی هستن
در کنار والنسیا و سویا که با نتیجه هاشون تعیین قهرمان رو.میتونن به هفته اخر موکول کنن

دارید با لیگ المانی.مقایسه میکنید که تیم قهرمان با اخلاف بالای 15 قهرمان.شد

این کاملا نشون میده لیگ آلمان چیزی به اسم مدعی قهرمانی جز بایرن نداره
حتی تیمی.نمیتونه نزدیک این عنوان بشه

تو همچین لیگی کسب عنوان قهرمانی فکر نکنم افتخار خاصی واسه یه مربی به حساب بیاد
صد در صد هم پپ با این عنوان چیزی به پروندش به عنوان خاص افتخار نکرده

صد در صد 4 سال 14 جام.افتخار هیجان انگیز.تر و پرافتخارتری واسه پپ حساب میاد
و به قول معروف خاص

clau
08-05-2015, 22:49
نمیدونم دوستان چرا نمیخوان قبول کنن پپ عملکرد قابل دفاعی در بایرن نداشته
اگه فقط ملاک قهرمانی در لیگ و جام حذفی آلمان باشه برا تیم باسابقه ای مثل بایرن مونیخ که ماگات هم لیگ و جام حذفی برا بایرن مونیخ آورد با تیمی به مراتب کم ستاره تر از بایرن فعلی:n31: اونم قهرمانی لیگ آلمان که فقط یک دورتموند مدعی بود که با گرفتن گوتزه و لوا عملن نابودش کردن که امسال نتونست سهمیه چمپیونز لیگ هم برای سال بعد بیاره

برای تیمی که طی سالهای اخیر با فن خال و هاینکس 3 بار به فینال رسیده دیگه رسیدن به نیمه نهایی و دادن چنین باخت هایی افتخار به حساب نمیاد که:n36:

Masoud King
09-05-2015, 00:42
اصلا موضوع هاینکس و پپ ربطی به گذشتون نداره که کدوم تیما بودن و چکار کردن.
الان یک مربی آلمانی با دستمزد خیلی کمتر هم می تونست لیگ رو ببره پس آوردن پپ فقط برای قهرمانی تو آلمان نبوده بلکه می خواستن تداوم قهرمانی ها بین المللی داشته باشن.

ما میایم از پورتو سه گل می خوریم در صورتیکه بازی برگشت با اتخاذ سیستم مناسب بیشترین گل رو در یک نیمه بهشون میزنیم. بازی جلوی دورتموند تو جام حذفی، باز هم تصمیمات اشتباه پپ و تعویض عجیب جای بازیکنا کار دستمون داد و باختیم.

هاینکس برادر یا پدر هیچکدوم از بایرنی ها نیست که ازش طرفداری میکنن، طرفداری میکنن چون بهترین تیم بایرن رو ساخت و یکی از مقتدرانه ترین قهرمانی های اروپا رو بدست آورد. تو چهار بازی نیمه نهایی و 1/4 تیمش هیچ گلی نخورد.

برای من مهم نیست که پپ کجا بوده و چه دستاوردی داشته، برای من مهمه که پپ وقتی تو بایرن هست حداقل اگه می بازه آبرومندانه باشه.

جلوی رئال چی؟!
هیتسفلد با چه تیمی قهرمان اروپا شد و رئال رو حذف کرد؟
بازیکن مهمه ولی همه چیز نیست. مگه اتلتیکو خیلی بازیکن داره که از رئال می بره؟
مگه دورتموند چقد بازیکن داشت که از بایرن برد؟ اونا چی داشتن؟
همین بایرنی که جلوی بارسا باخت 5 تا بازیکن فیکس قهرمان جهان رو داشت ولی آخرش چی شد؟ سال قبل اون همه ستاره داشتیم ولی آخرش چی شد؟

War_Machine
09-05-2015, 14:40
جا داره یادی هم بکنیم از هاینکس که امروز تولد این پیر مرد دوست داشتنی هست!:n28:

یکی دیگه از تفاوت های اساسسی پپ و یوپ نحوه مصاحبهو برخوردشون با رسانه ها هست!

این صحنه ای هست از هاینکس که تا ابد در قلب ما بایرنیها میمونه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جدای ازینها مصاحبه های دیگش مثل بعد جداییش که گفت بازیکنان بایرن تا ابد مثل فرزندان خودم میمونن و ازین قبیل مصاحبه هاش رو با مصاحبههای اخیر شخص پپ مثقایسه میکنم خندم میگیره!
چند عدد از مصاحبه های ایشون بعد بازی:

من درگذشته از سبک مالکانه توپ استفاده میکردم و برایم جواب میداد اکنون فکر استفاده از سبکی دیگر برایم ممکن نیست!
2-مسی مهار نشدنی است ! وی تفاوتها را رقم زد به بارسایی ها تبریک میگویم!
قبلا هم مصاحبه ای کردهب ود جنجالی که گفته بود اگر مسی نبود من در لیگ دسته 3 مربیگری میکردم!

مصاحبه هاش جز اونهایی که برای حمایت از بازیکنان بود عملا فققط خشم هوادارا رو برانگیخته میکرد!
حضورش در نیوکمپ بازی با سیتی و خوشحالی عجیب و غریبش بعد از گل مسی هم که بماند!
مسلما نمیشه به زور قلبش با بایرن باشه اما حالا که مربی ما هست باید حداقل ذره ای بیشتر به باشگاه احترام بذااره جای بزرگ کردن بیش از حد تیم و بازیکنان حریف!

البته به شخصه هیچ وقت انتظار نداشتم موفقیت هاینکس رو تکرار کنه خصوصا تفاوت تجربه هاینکس با پپ که قابل قیاس نیست! اما 1 موقعیت گل در چهارچوب درست حسابی(که اون هم گوتزه تقدیم کاسیاس کرد) در 3 بازی چیز قابل قبولی نیست!

به خصوصا که امثال مالاگا-رئال-سوسیداد و..بارسلونای قدرتمند این فصل رو خیلی بیشتر ازینها اذیت کردن!

nw_nk
09-05-2015, 15:23
ژوزه مورینیو: هر کدام از 4 تیم برتر انگلیس چمپیونز لیگ را میبردن اگر مسی را داشتند

من فکر میکنم این شخص خودش شکاف را ایجاد میکند. شما شک دارید که من سیتی با مسی میتواند چمپیونز لیگ را ببرد؟ یا آرسنال با مسی؟ یا چلسی با مسی؟ یا من یونایتد با مسی؟ فکر نمیکنید؟ من اینطور فکر میکنم

یک موضوع تیم است، موضوع دیگر تیم با مسی. داستان متفاوتی است

او یک فینال چمپیونز لیگ را با گواردیولا بازی کرده است، به طور معمول فینال چمپیونز لیگ این فصل را هم با لوییز انریکه بازی خواهد کرد

اگر، یک روز، او برای آنتونی بازی کند، آنتونی با او به فینال چمپیونز لیگ خواهد رفت. وقتی مردم تیم ها را آنالیز میکنند، باید به یاد داشته باشند که این پسر همه چیز را عوض میکند.

البته مسی دو فینال چمپیونز لیگ با پپ بازی کرده :n01: برای مورینیو زوده به بارسا بیاد ولی فکر میکنم بدش نیاد و به شرطی که حاشیه هاش کم و کمتر بشه یروزی این اتفاق بیوفته

vahidgame
09-05-2015, 22:24
البته مسی دو فینال چمپیونز لیگ با پپ بازی کرده :n01: برای مورینیو زوده به بارسا بیاد ولی فکر میکنم بدش نیاد و به شرطی که حاشیه هاش کم و کمتر بشه یروزی این اتفاق بیوفته
این دیگه از اون چیزای تقریبا نشدنیه!
درسته مورینیو اواخرش توی رئال به مشکلاتی خورد ولی فک نکنم به تیم رقیب اون بره
فعلا هم پیش بینی میشه چندین سال توی چلسی باشه

یه چیز هم که باز نشدنیه همین که توی پست قبلی شما گفتی مثلا چلسی بیاد پپ رو بگیره!
الان شرایط چلسی خیلی خوبه و فکر می کنم قرارداد مورینیو که هنوز چند سال اعتبار داره هم می خواد تمدید بشه
لیگ انگلیس دیگه اینجوری نیست قدرت فقط دست یه تیم باشه و ممکنه هر فصل قهرمان های مختلفی داشته باشه و جام گرفتن به این راحتی ها نیست
ما طرفداران هم پپ رو به هیج وجه نمی خوایم و از مربی خودمون خیلی راضی هستیم :دی

حالا این بحث ها رو نمی خوام زیاد ادامه بدم که از موضوع اصلی تاپیک دور بشه
ولی ظاهرا امشب خبر داغ این بودش که پپ با من سیتی برای فصل بعد به توافق رسیده!
اگه این نهایی بشه اون جا دیگه بیشتر میشه کارنامه اونو ارزیابی کرد...

Reza31001
09-05-2015, 22:47
این بخش خیلی برام جالب بود:

اگر، یک روز، او برای آنتونی بازی کند، آنتونی با او به فینال چمپیونز لیگ خواهد رفت. وقتی مردم تیم ها را آنالیز میکنند، باید به یاد داشته باشند که این پسر همه چیز را عوض میکند.

بازیکنی که مربیش (و در واقع تمام تیم) رو به اوج میرسونه

شاید فوق ستاره های گذشته جهان اون قدر در تیمشون ممتاز بودن که میشد گفت یک تنه تیمشون رو به قهرمانی میرسوندن ولی تو فوتبال امروز سخته که اصلا بتونی تصور کنی بازیکنی در سطح اول فوتبال جهان یک تنه بتونه این قدر تاثیرگذار باشه اما مسی واقعا ناممکنها رو ممکن میکنه
یکی از اعجوبه های تاریخ فوتبال بدون شک

aryna
10-05-2015, 09:39
اینها ولش کنید اقای خاص همیشه دنبال سوژه خبری هست

اما دیشب از چهار تیم حاضر در نیمه نهایی

بایرن باخت

رئال و یوونتوس هم تساوی گرفتند

فقط بارسا بود که برد

هـــــــــــــــــــورا بـــــــــارســــــــا

Actros
10-05-2015, 14:34
دوستانی که میگن پپ در پی دوران کمی مربی گری nتا جام آورده. این جامها چند درصدش متعلق به بارسا هست ؟ با چه بازیکنانی ؟ نسل طلایی بارسا و البته لیونل مسی . در حالی که هینکس مربی تیمی با چنین توانی نبوده
من کسی نیستم بگم پپ مربی نیست دوسشم دارم. ولی این سبک تو بایرن پیاده نمیشه. پپ سعی داره متفاوت نشون بده.
یوپ هاینکس خیلی از بازیکنان معمولی بایرن رو تبدیل به بازیکنان درجه یک کرد. ولی پپ در بایرن این کارو بر عکس انجام داد ! ماریوگوتزه نصف گوتزه دورتموند زیر نظر کلوپ هم نیست. لواندوفسکی هم همینطور.
واقعا در دوره یوپ هینکس کبیر تمام بازیکنان بایرن در بهترین فرم ممکن خود بودن.بازیکنانی مثل لوییز گوستاوو و تیموشوک به هافبکای دفاعی تبدیل شده بودن که به راحتی جای شواینی و مارتینز رو پر میکردن.
پپ در حال حاضر مربی تیم من هست و ازش حمایت میکنم درحال حاضر با گزینه های موجود تنها در صورتی که یورگن کلوپ جایگزینش بشه از رفتنش حمایت میکنم که گویا اونهم غیر ممکن هست. دیگه مربی نمیشناسم یا من یادم نمیاد

Stream
10-05-2015, 18:47
دوستانی که میگن پپ در پی دوران کمی مربی گری nتا جام آورده. این جامها چند درصدش متعلق به بارسا هست ؟ با چه بازیکنانی ؟ نسل طلایی بارسا و البته لیونل مسی . در حالی که هینکس مربی تیمی با چنین توانی نبوده

البته این نسل طلایی رو پپ پدید آورد. قبل از اومدن پپ به بارسا:

* ژاوی در آستانه جدایی بود (خودش یکی دو سال پیش گفت مهره سرطانی تیم رایکارد بود) و هیچ کس ژاوی رو بازیکنی در سطح چیزی که الان شناخته میشه نمی دونست.
* رونالدینیو ستاره اول بارسا بود که افت شدید داشت و در نهایت جدا شد.
* تیری هانری به عنوان بدترین خرید تاریخ بارسا شناخته می شد.
* بارسا 1-4 از رئال باخته بود و تونل افتخار زده بود.
* بارسا در لیگ سوم بود و از نیم فصل به این سمت هیچ رقابتی در قهرمانی نداشت.
* اینیستا بازیکن متوسطی بود (صرفا یک جوان آینده دار کمی بهتر از چیزی که رافینیا الان هست) که نقش یار 12 ام تیم رو داشت.
* مسی بازیکن 20 ساله ای بود که هیچ چیز برنده نشده بود گرچه در راه پیشرفت شدید بود ولی نقش پپ در بوجود آوردن مسی غیر قابل انکار است.
* پدرو حتی یک بازی برای تیم اول بارسا انجام نداده بود.
* پویول معروف بود به پدر سوتی در بارسا.
* خیلی از بازیکن های که امروز بهشون میگیم نسل طلایی در اون زمان کاملا ناشناخته بودن (پدرو، بوسکتس، پیکه و ...).

اینطور نبود که پپ بهترین تیم دنیا رو تحویل گرفته باشه و همینطوری ازش اون تیمی رو ساخته باشه که اون همه جام برنده شد. بارسایی که پپ در 2008 تحویل گرفت اونقدرها تفاوت با بایرنی که هاینکس در 2011 تحویل گرفت نداشت.

--

صحبت پایین آوردن ارزش کار هاینکس نیست (سوءتفاهم نشه)، ولی نیازی نیست برای بالا بردن هاینکس یا اعلام نارضایتی از پپ، سابقه پپ رو پایین بیارید.

Dark Soul
10-05-2015, 20:05
به نظر میاد طرفداران بارسا و بایرن بدون اینکه اطلاعات کامل داشته باشند دارن قضاوت می کنند .
مثلا من بایرنی تا بازیهای بارسا قبل از پپ را ندیده باشم یا یادم نباشه نمی تونم بگم پپ کار شاخی کرده یا نکرده .
یا اینکه تا اکثر بارسایی ها بازیهای بایرن را ندیده باشن ، از وضعیت بوندسلیگا باخبر نباشند نباید راجب به موفق بودن پپ در بایرن فقط بر اساس امار قضاوت کنن . من بایرنی مدت هاست از بازیهای تیمم لذت نمی برم .

لپ کلامم اینه کار پپ در بارسا و کار هاینکس در بایرن فراتر از فوق العاده بوده ولی این دلیل نمیشه باز هم بتونن چنین موفقیتهایی را تکرار کنند حداقل نه در اون حد .

Actros
11-05-2015, 16:41
البته این نسل طلایی رو پپ پدید آورد. قبل از اومدن پپ به بارسا:

* ژاوی در آستانه جدایی بود (خودش یکی دو سال پیش گفت مهره سرطانی تیم رایکارد بود) و هیچ کس ژاوی رو بازیکنی در سطح چیزی که الان شناخته میشه نمی دونست.
* رونالدینیو ستاره اول بارسا بود که افت شدید داشت و در نهایت جدا شد.
* تیری هانری به عنوان بدترین خرید تاریخ بارسا شناخته می شد.
* بارسا 1-4 از رئال باخته بود و تونل افتخار زده بود.
* بارسا در لیگ سوم بود و از نیم فصل به این سمت هیچ رقابتی در قهرمانی نداشت.
* اینیستا بازیکن متوسطی بود (صرفا یک جوان آینده دار کمی بهتر از چیزی که رافینیا الان هست) که نقش یار 12 ام تیم رو داشت.
* مسی بازیکن 20 ساله ای بود که هیچ چیز برنده نشده بود گرچه در راه پیشرفت شدید بود ولی نقش پپ در بوجود آوردن مسی غیر قابل انکار است.
* پدرو حتی یک بازی برای تیم اول بارسا انجام نداده بود.
* پویول معروف بود به پدر سوتی در بارسا.
* خیلی از بازیکن های که امروز بهشون میگیم نسل طلایی در اون زمان کاملا ناشناخته بودن (پدرو، بوسکتس، پیکه و ...).

اینطور نبود که پپ بهترین تیم دنیا رو تحویل گرفته باشه و همینطوری ازش اون تیمی رو ساخته باشه که اون همه جام برنده شد. بارسایی که پپ در 2008 تحویل گرفت اونقدرها تفاوت با بایرنی که هاینکس در 2011 تحویل گرفت نداشت.

--

صحبت پایین آوردن ارزش کار هاینکس نیست (سوءتفاهم نشه)، ولی نیازی نیست برای بالا بردن هاینکس یا اعلام نارضایتی از پپ، سابقه پپ رو پایین بیارید.

رفیق من اصلا قصدم پایین آوردن ارزش پپ نیست. همه میدونن پپ مربی ضعیفی نیست.
ولی بارسایی که تحویل گرفت اینقدرام داغون نبود. سال 2006 قهرمان اروپا بود. بازیکنان بسیار خوبی داشت.کلا سالهای بلوغ فوتبال اسپانیا بود. ریکارد هم اون تیم با با اون بازیکنان رو قهرمان اروپا کرد.ولی بازم در کل عملکرد پپ در بارسا عالی بوده بدون شک مو لا درزش نمیره.
اما پپ در بایرن کارهای عجیب غریب زیاد میکنه. بر همگان ثابت شده فلیپ لام بهترین دفاع راست دنیاس.همه میدونن این بازیکن نفوذ هاش در راست ویرانگر هستو سانترهاش اکثرا به گل تبدیل میشه اونم وقتی کنار بازیکنی مثل روبن باشه
خب ما چرا بیایم این زوج رو به هم بزنیم ؟ وفلیپ لام رو بزاریم وسط ؟ بازیکنی که اصلا فیزیک میانه میدان رو نداره ! در حالی شده در چند بازی لام رو گذاشته همون دفاع راست و صد در صد نتیجه گرفته ! ولی بازم بازی بعد میارش وسط؟اسم این رو باید چی گذاشت ؟؟ سعی در متفاوت جلوه دادن ؟؟ الان شما میگی هر مربی سبکی داره .بله این قبول ولی وقتی اون سبک جواب نداد و صد بار ازش ضربه خوردی نباید به فکر تغییرات باشی ؟جالبه دفاع راست مطمئنی هم نداره که توجیح کنیم این جریان رو. رافینیا هست که استاد سوتی دادنه. در بازی های جام جهانی هم دیدیم لام وسط بود و آلمان شانس آورد در بازی الجزایر مصطفی مصدوم شد رفت بیرون و بعد از اون لام به سمت راست برگشت !وقتی لام میره راست اون ثبات بایرن برمیگرده.
عملکردش در دوسال حضور در بایرن آنچنان چنگ به دل نمیزنه. نه اینکه بگم بایرن هر سال باید فینال بشه نه ! بازی که در زمین انجام داده در هر دو نمیه نهایی امسال و پارسال.بایرن با بدترین بازیکنان خودش چنین باختی به رئال نداده بوده اونهم در مونیخ. تیم 90 دقیقه پاس داد فقط ! با تمام بازیکنان مهم خودش. امسال یک موقعیت در نیوکمپ ایجاد نشد.اینها برای ما قابل قبول نیست.ولی میشه امسال رو گذاشت به حساب نبود بازیکنان اصلی بایرن.من وقتی بازی های بارسا در لیگ رو میبینم مثلا والنسیا میتونه موقعیت های زیادی جلو بارسا ایجاد کنه و بایرن نمیتونه واقعا اذیت میشم.
به هرحال حال من خودم شخصا پپ رو دوست دارم و از خدامه در بایرن نتیجه بگیره چون جایگزینی هم براش نمیبینم
:n16:

Masoud King
12-05-2015, 20:48
امشب به نظرم پپ باید لام رو ببره به سمت چپ خط دفاعی و برنات رو محترمانه بزاره رو نیمکت،
شاید عجیب باشه ولی خیلی بهتر از بودن برنات تو دفاع چپ هست.

یه جا نوشته بود معجزه ی برن در مونیخ، شکست بارسا از شکست مجارستان 1954 سخت تر نیست ولی معجزه ها قرار نیست همیشه رخ بدند و به شخصه هیچ شانسی برای صعود قائل نیستم و بارسا پورتو نیست..

کلینزمن تو 2009 جلوی بارسا حداقل تو آرنای بایرن مساوی رو گرفت.. امیدوارم نتیجه خوبی رخ بده.

nw_nk
12-05-2015, 21:17
Bayern Munich: Neuer, Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat, Alonso, Lahm, Schweinsteiger, Thiago, Muller, Lewandowski

Subs: Reina, Dante, Martinez, Pizarro, Gaudino, Gotze, Rode, Weiser

Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, J.Alba, Busquets, Iniesta, Rakitic, Suarez, Messi, Neymar

Subs: Bravo, Bartra, Adriano, Mathieu, Xavi, Rafinha, Pedro

Masoud King
12-05-2015, 23:08
خیلی بدشانسی...خیلی
اگه شانس یارمون می بود الان باید نتیجه ای رقم می خورد که بایرن حتی با همین گل های خورده هم می تونست خیلی امید داشته باشه برای نیمه دوم!

و سوال بزرگ اینه که چرا رفت اینطور سیستمی بازی نمی کردیم و روی ارسال ها کار نکردیم!

Black Prince
12-05-2015, 23:51
این خیابانی احمق کشت مارو با این بایر بایر گفتنش! بایرن هست نه بایر :n21:

Masoud King
13-05-2015, 00:18
تبریک به تیم بارسا برای صعود

موقعیت هایی رو از دست دادیم که راحت با گل شدن اونا بارسا تو همین بازی نتیجه دو سال قبل رو متحمل می شد.

خلاصه شانس با حریف بود و بازم سوالم اینه که چرا تو رفت اینطور سیستمی رو پپ اتخاذ نکرد..

بایرن نشون داد حتی اگه بدون بهترین بازیکن هاش هم باشه بازم می تونه حتی تو یک بازی بارسا رو متحمل شکست سنگینی کنه. امشب به این تیم روبری و آلابا رو اضافه کنید اونوقت حداقلش هفت گل بود با این همه موقعیتی که از دست رفت..

یه حرفی زدم قبل بازی برگشت که بعد تموم شدن اون بازی دوستان منتظر جواب دادنش بودن ولی تو برگشت مشخص شد که با نصف بایرن هم میشه بارسا رو برد.

و بازم جناب پپ نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟
mia sann mia

nw_nk
13-05-2015, 00:21
مسعود جان ضمن قبول تبریک و البته تبریک متقابل
حسابی احساساتی شدی
تعویض سوارز با پدرو بین دو نیمه میدونی یعنی چی
:n02:

Dark Soul
13-05-2015, 00:27
مسعود جان ضمن قبول تبریک و البته تبریک متقابل
حسابی احساساتی شدی
نبود ریبری و روبن و آلابا می دونی یعنی چی:n09:

malkemid
13-05-2015, 00:29
بازی قشنگی بود. بایرن حداقل تونست پیروز باشه و اعاده حیثیت کنه.

این بازی نشون داد که حتی با نبودن چند تا بازیکن بایرن، سطح واقعی ش اونی نبود که تو بازی رفت دیدیم. بهتر می تونست بازی کنه در صورت اتخاذ تاکتیک مناسب.

البته این بازی دیگه بارسا بعد از گل دوم که زد، بایرن نیاز به 5 گل داشت! که همین باعث شد بارسا زیاد خودشو خسته نکنه و تلاش چندانی برای گل زدن نکرد. اینم باید در نظر گرفت.

Actros
13-05-2015, 00:31
موقعیت های نیمه اول یکی دیگش گل میشد اون تعویض سوارز هم انجام نمیشد که دوستان به طعنه ازش استفاده نکنن!
امشب شانس به هیچ وجح با بایرن یار نبود. توپ رو خط برگشت و موقعیت های بسیاری ایجاد کردیم. در 15 دقیقه پایانی بعد از گل سوم نبود روبن و ریبری به شدت تاکید میکنم به شدت احساس میشد. این دو نفر ابزار لازم همون معجزه بودن که متاسفانه وجود نداشتن.این اما اگر ها برای بارسا هم وجود داره.بازی رفت گل اول رو میشه اسمش رو اتفاق گذاشت.نویر زود شروع کرد برنات مثل همیشه توپ لو داد و خلاقیت مسی کار ساز شد.این رو گفتم که اما اگر ها تنها برای ما نباشه.
در کل با این تیم میشه از نتیجه راضی بود ولی شایستگی کمتر کردن اختلاف رو داشتیم. تبریک با تیم آماده ی بارسا

albertxx
13-05-2015, 00:35
تبریک به تیم بارسا برای صعود

موقعیت هایی رو از دست دادیم که راحت با گل شدن اونا بارسا تو همین بازی نتیجه دو سال قبل رو متحمل می شد.

خلاصه شانس با حریف بود و بازم سوالم اینه که چرا تو رفت اینطور سیستمی رو پپ اتخاذ نکرد..

بایرن نشون داد حتی اگه بدون بهترین بازیکن هاش هم باشه بازم می تونه حتی تو یک بازی بارسا رو متحمل شکست سنگینی کنه. امشب به این تیم روبری و آلابا رو اضافه کنید اونوقت حداقلش هفت گل بود با این همه موقعیتی که از دست رفت..

یه حرفی زدم قبل بازی برگشت که بعد تموم شدن اون بازی دوستان منتظر جواب دادنش بودن ولی تو برگشت مشخص شد که با نصف بایرن هم میشه بارسا رو برد.

و بازم جناب پپ نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟
mia sann mia

درسته
ولی اینو در نظر بگیرید
بارسا نیمه دوم کلا تعطیل شد !

سوارز رو کشید بیرون
و عملا ضد حمله ای نزد !
و بیشتر بازی رو کنترل کرد
مثل نیمه اول بارسا اگه بازی میکرد باز هم میتونست گل بزنه !

Actros
13-05-2015, 00:36
آقایون سوارز مصدوم شده !
دلیل تعویض مصدومیت هست نه چیز دیگری

Masoud King
13-05-2015, 00:38
حتما یعنی اینکه بارسا نخواست بیشتر گل بزنه و ... :n09:
ولی کشیدش بیرون تا دوباره 6 ماهی محروم نشه و تو فینال باشه :n39:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقایون سوارز مصدوم شده !
دلیل تعویض مصدومیت هست نه چیز دیگری

خدا رو شکر کاشف به عمل اومد وگرنه تا سه سال دیگه منت میزاشتن که حال دادیم بهتون

omidscafild
13-05-2015, 00:58
حتما یعنی اینکه بارسا نخواست بیشتر گل بزنه و ... :n09:

قطعا همینطوره . آخه چرا وقتی تیم حریفو تو خونه خودش نابود کردی (حتی برای یه نیمه) خودتو خسته کنی و الکی ضد حمله بزنی . تیم فینالش قطعی شده . مهمترین چیز محروم و مصدوم نشدن برا فینال هست . همین شد دلیل تعویض های انریکه که منطقی هم بود . با این کارش عملا پرس و ضد حمله رو باهم گرفت از تیم که اگه از ضد حمله های بارسا خبری بود تو نیمه دوم حتم بدون بایرن با تمام نفرات حمله نمیکرد و دو گل دیگه نمیزد . البته رو هرسه گل بایرن هم مدافعان بارسا ول کرده بودن توپو اصن . بازم بایرن بازی خوبی انجام داد که جای تبریک داره .

Masoud King
13-05-2015, 01:08
قطعا همینطوره . آخه چرا وقتی تیم حریفو تو خونه خودش نابود کردی (حتی برای یه نیمه) خودتو خسته کنی و الکی ضد حمله بزنی . تیم فینالش قطعی شده . مهمترین چیز محروم و مصدوم نشدن برا فینال هست . همین شد دلیل تعویض های انریکه که منطقی هم بود . با این کارش عملا پرس و ضد حمله رو باهم گرفت از تیم که اگه از ضد حمله های بارسا خبری بود تو نیمه دوم حتم بدون بایرن با تمام نفرات حمله نمیکرد و دو گل دیگه نمیزد . البته رو هرسه گل بایرن هم مدافعان بارسا ول کرده بودن توپو اصن . بازم بایرن بازی خوبی انجام داد که جای تبریک داره .
آره بارسایی ها به خاطر گل رو و کله کچل پپ گفتن سه تا گل بخوریم نگن این هیچ بارش نیست ... واقعا مشخص بود
به نظرم مردانگی کرد تیم بارسا و مثه بایرن نامردی نکرد و سه بر هیچ تو خونه حریف جلو هوادارا آبروی حریف رو نبرد..

خلاصه من به عنوا یک طرفدار از شما عذر می خوام به خاطر حرکت دو سال پیش تیمم و این مردانگی تیم بارسا ما رو شرمنده کرد :n03:

انشالله همیشه موف باشن این 12 مرد واقعی

omidscafild
13-05-2015, 01:21
آره بارسایی ها به خاطر گل رو و کله کچل پپ گفتن سه تا گل بخوریم نگن این هیچ بارش نیست ... واقعا مشخص بود
به نظرم مردانگی کرد تیم بارسا و مثه بایرن نامردی نکرد و سه بر هیچ تو خونه حریف جلو هوادارا آبروی حریف رو نبرد..

خلاصه من به عنوا یک طرفدار از شما عذر می خوام به خاطر حرکت دو سال پیش تیمم و این مردانگی تیم بارسا ما رو شرمنده کرد :n03:

انشالله همیشه موف باشن این 12 مرد واقعی

WTF !

کی حرف از مردانگی و نامردی زد ؟! دارم فارسی خدمتتون میگم وقتی تیم فینالش قطعی شده چرا به آب و آتیش بزنه تا محروم و مصدوم بده واسه فینال ؟! اینا چه ربطی به کله کچل پپ داشت ؟! بایرن نیمه دوم کاملا سرتر بود . چرا ؟! بخاطر اینکه بارسا علاوه بر محروم و مصدوم ندادن برای فینال ، شنبه بازی بسیار مهمی با اتلتیکو تو ویسنته کالدرون داره .

اون سه گلی هم که عرض کردم دیگه اشتباهات مدافعان واضح بود . نیازی نیست با عبارت مردانگی تیکه بندازید ! چون اشتباهات واضح بود و حتما میدونم که بازیو دیدید و اینو قبول دارید .

Actros
13-05-2015, 01:37
WTF !

کی حرف از مردانگی و نامردی زد ؟! دارم فارسی خدمتتون میگم وقتی تیم فینالش قطعی شده چرا به آب و آتیش بزنه تا محروم و مصدوم بده واسه فینال ؟! اینا چه ربطی به کله کچل پپ داشت ؟! بایرن نیمه دوم کاملا سرتر بود . چرا ؟! بخاطر اینکه بارسا علاوه بر محروم و مصدوم ندادن برای فینال ، شنبه بازی بسیار مهمی با اتلتیکو تو ویسنته کالدرون داره .

اون سه گلی هم که عرض کردم دیگه اشتباهات مدافعان واضح بود . نیازی نیست با عبارت مردانگی تیکه بندازید ! چون اشتباهات واضح بود و حتما میدونم که بازیو دیدید و اینو قبول دارید .

َشما تو کامنت قبلیت خیلی اگر اگر کردی اینجام میگی که گلها روی اشتباهات مدفعان بارسا بود.خب برای ما هم همینطور بود.برنات اون بازی توپ لو نمیداد گل بزن نبودید.اینکه کار زیبای لوا رو گل دوم رو نیبینی که به نظر من ماسکرانو رو تحقیر کرد واقعا بی انصافیه.بواتنگ بدبخت زمین خورد زمین و زمان به هم ریخت . ماسکرانو اینجا مثل ماست دریبل خورد و کسی ندید !بارسا نیمه اول چند تا حمله کرد که میگی بایرن و نابود کرد ؟ همچین صحبتی از طرفداران بارسا بعیده که فقط به فکره نتیجه باشن. کسانی که اغعتقاد به فوتبال زیبا دارن و ملت و کر کردن.بزار مثل شما از واژه اگر استفاده کنم.عرض شود نیمه اول اگر ! دو تا دیگه از اون توپا گل میشدبایرن بارسا رو نابود کرده بود ! برادر من گاهی وقتا اتفاقات در فوتبال نتیجه رو رقم میزنه.بایرن نصفه و نیمه امشب بد شانس بود.چیزی که ما دوست داشتیم اتفاق نیفتاد و اونی که شما خواستین شد. موفق باشین
=======================

shamsoddin
13-05-2015, 01:58
تکرار نتیجه دوسال پیش توی یه بازی!!!!
رسما از اینهمه طرفدار باییرن توی فروم های مختلف به شدت نوبری.
موقع قهرمان شدن بارسا تو مهد فوسبال دیگه چه نظراتی صادر میکنی

omidscafild
13-05-2015, 02:04
َشما تو کامنت قبلیت خیلی اگر اگر کردی اینجام میگی که گلها روی اشتباهات مدفعان بارسا بود.خب برای ما هم همینطور بود.برنات اون بازی توپ لو نمیداد گل بزن نبودید.اینکه کار زیبای لوا رو گل دوم رو نیبینی که به نظر من ماسکرانو رو تحقیر کرد واقعا بی انصافیه.بواتنگ بدبخت زمین خورد زمین و زمان به هم ریخت . ماسکرانو اینجا مثل ماست دریبل خورد و کسی ندید !بارسا نیمه اول چند تا حمله کرد که میگی بایرن و نابود کرد ؟ همچین صحبتی از طرفداران بارسا بعیده که فقط به فکره نتیجه باشن. کسانی که اغعتقاد به فوتبال زیبا دارن و ملت و کر کردن.بزار مثل شما از واژه اگر استفاده کنم.عرض شود نیمه اول اگر ! دو تا دیگه از اون توپا گل میشدبایرن بارسا رو نابود کرده بود ! برادر من گاهی وقتا اتفاقات در فوتبال نتیجه رو رقم میزنه.بایرن نصفه و نیمه امشب بد شانس بود.چیزی که ما دوست داشتیم اتفاق نیفتاد و اونی که شما خواستین شد. موفق باشین
=======================

شما احتمالا پست بنده رو با یکی دیگه اشتباه گرفتید . چون بنده الآن نگا کردم در دوتا پستم روهم فقط یدونه اگر استفاده کردم که این جواب خیلی چیزا از حرفاتون رو میتونه بده !
شما خیلی صریح از موقعیت های بایرن تو این بازی صحبت میکنید و به پای بدشانسی تیمتون میذارید ولی از موقعیت های بارسا تو بازی رفت حرفی به میون نمیارید . خب این نگاه باید دو طرفه و منطقی باشه دیگه قبول کنید . نتیجه 2-1 (5-1) تو نیمه اول اونم تو زمین خودت یعنی نابودی تیم بدون شک .

وقتی مدیر رسیدگی نکنه باید جواب داد !

داداش داغ 7-0 تا قیامت رو دلتون میمونه
فرق بایرن با بارسا در تلاششون بود بارسا 2013 4 تا خورد بازی برگشت 3 تا دیگه توخونه خودش خورد
اینجا بایرن تیمش 6 تا عقب بود دست از تلاش بر نداشت. اگه شانس داشت شایدم بازی بر میگشت.ولی شما هیچی نکردین.
الان بیا بگو مسی نبود ! والله به خدا بود ! ولی کاملا خارج از جریان بازی
مام تیممون نصف بود ولی 20 تا موقعیت گل ایجاد کردیم که متاسفانه فقط 3 تاش گل شد
:n01:

شما فرق یه تیم با مربی و بدون مربی رو اول تو ذهنتون مرور کنید . خیلی خوب . حال دوباره مرور کنید . تبریک میگم شما الآن میتونید جواب پست خودتون رو بدید !
ضمن اینکه مسی تو بازی برگشت تو نیوکمپ بخاطر مصدومیتش بازی نکرد . لذا قبل از قسم خوردنتون یکم پیگیر بالا بردن اطلاعاتتون باشید .
و بازم بگم ضمن اینکه بارسا بدون مسی تو بازی برگشت خیلی موقعیت خراب کرد . اگه بخاطر نمیارید میتونید خلاصه بازی رو بگیرید و مشاهده کنید .
خوشحال شدم . موفق باشید .

Masoud King
13-05-2015, 02:25
مسی بازی رفت که بود و بازی برگشت همون نیمه اول با شاهکار پیکه کار تموم شد و دیگه لازم نبود اومدن مسی به زمین رو ببینیم تا دوباره ریبری با دریبل زدنش اونو بزنه زمین ...
خلاصه 5-3 و حداقل برد تو زمین خودی شده نابودی ولی اون نتیجه خیلی عادی بود..
+
بهتره بریم تا سروش از خواب بیدار نشده :دی

Actros
13-05-2015, 02:27
شما احتمالا پست بنده رو با یکی دیگه اشتباه گرفتید . چون بنده الآن نگا کردم در دوتا پستم روهم فقط یدونه اگر استفاده کردم که این جواب خیلی چیزا از حرفاتون رو میتونه بده !
شما خیلی صریح از موقعیت های بایرن تو این بازی صحبت میکنید و به پای بدشانسی تیمتون میذارید ولی از موقعیت های بارسا تو بازی رفت حرفی به میون نمیارید . خب این نگاه باید دو طرفه و منطقی باشه دیگه قبول کنید . نتیجه 2-1 (5-1) تو نیمه اول اونم تو زمین خودت یعنی نابودی تیم بدون شک .

شما فرق یه تیم با مربی و بدون مربی رو اول تو ذهنتون مرور کنید . خیلی خوب . حال دوباره مرور کنید . تبریک میگم شما الآن میتونید جواب پست خودتون رو بدید !
ضمن اینکه مسی تو بازی برگشت تو نیوکمپ بخاطر مصدومیتش بازی نکرد . لذا قبل از قسم خوردنتون یکم پیگیر بالا بردن اطلاعاتتون باشید .
و بازم بگم ضمن اینکه بارسا بدون مسی تو بازی برگشت خیلی موقعیت خراب کرد . اگه بخاطر نمیارید میتونید خلاصه بازی رو بگیرید و مشاهده کنید .
خوشحال شدم . موفق باشید .

فوتبال 90 دقیقه هست در مورد کل بازی صحبت کن برادر من. ضمنا وقتی 3 تا گل بایرن و میندازی گردن مدافعان بارسا به نظرت داری منطقی نظر میدی که از من انتظار منطق داری ؟ طبیعتا این نگاه باید منطقی باشه من در جواب حرف خودت اینارو گفتم !
=======
همون تیم بدون مربی(به قول شما) اون فصل با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد ! وضع بدی نداشت !
بازی رفت مگه مسی 90 دقیقه بازی نکرد ؟ جو الکی نده لطفا مسی بود و چار تا خوردین دیگه
2013 بایرن آماده بود تیم کامل بود سون آپ شدین 2015 تیمتون آماده بود ما آماده نبودیم بردین تمام شد و رفت
باز خوبه شما یک بازی مسی رو داشتین ما دو بازی ارکان تیم رو نداشتیم ولی 7 تا نخوردیم.
شب خوش

Masoud King
13-05-2015, 03:06
امیدوارم صحبت های انجام شده در مورد بازی بارسا-بایرن همینجا تموم بشه و همینقدرش هم به نظرم زیادی بود و دو طرف گفتن و شنیدن.

تیمی که بهتر بود رفت فینال

باید صندلی ها رو خالی کرد و جا رو داد به هواداران یووه و رئال برای بازی امشب :دی

Demon King
13-05-2015, 07:27
فوتبال 90 دقیقه هست در مورد کل بازی صحبت کن برادر من. ضمنا وقتی 3 تا گل بایرن و میندازی گردن مدافعان بارسا به نظرت داری منطقی نظر میدی که از من انتظار منطق داری ؟ طبیعتا این نگاه باید منطقی باشه من در جواب حرف خودت اینارو گفتم !
=======
همون تیم بدون مربی(به قول شما) اون فصل با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد ! وضع بدی نداشت !
بازی رفت مگه مسی 90 دقیقه بازی نکرد ؟ جو الکی نده لطفا مسی بود و چار تا خوردین دیگه
2013 بایرن آماده بود تیم کامل بود سون آپ شدین 2015 تیمتون آماده بود ما آماده نبودیم بردین تمام شد و رفت
باز خوبه شما یک بازی مسی رو داشتین ما دو بازی ارکان تیم رو نداشتیم ولی 7 تا نخوردیم.
شب خوش

فکر میکنم خیلی بحث بی نتیجه ای داره دنبال میشه!
حق با مسعود خان هست. در ضمن به رخ کشیدن برد هفت تایی بایرن الان کارساز نیست. یقینا زمانی هم که بایرن هفت هیچ برد خیلی از این به رخ کشیدن ها بود اما تموم شد و رفت .....

قرار نیست این برد تا چندین سال تمام شکست های بایرن رو توجیه کنه ......
دقیقا مثل شیش تایی پرسپولیس که پس از گذشت ۳۰ سال و اندی ( تاریخ دقیقش رو نمیدونم ) هنوز به رخ کشیده میشه.

امید که برد بایرن چنین نباشه ...

و در آخر:

« داشتم داشتم حساب نیست، دارم دارم حسابه »

Actros
13-05-2015, 08:22
والا ما گفتیم تیم بایرن نصفه بود
دیدیم طرفداران بارسا به این موضوع اشاره ای نمیکنن.قطعا بخش بزرگی از این نتیجه میتونه دلیلش نبود بازیکنان بایرن باشه.برای خودشون اون موقع که هفت تا خوردن نبود مسی مهم شمرده میشه پس اگر منطقی نگاه کنیم اینجا هم باید در نظر گرفته بشه.به هر حال وقتی دوستان مینویسن میدونی تعویض سوارز پدرو بین دو نیمه یعنی چی این حق رو به ما بدین که بگیم میدونی نبود روبن ریبری الابا یعنی چی؟؟!!ضمن اینکه دلیل تعویض مصدومیت بوده.دوستانی هم که ایراد از من بگیرن منطقی ایراد بگیرن لطفا نه از روی علاقه نداشتن به فوتبال المان !!!

Ezel
13-05-2015, 10:09
فکر میکنم اکثریتمون موافق این باشیم که تیمی که بهتر بود رفت به فینال

نیمه ی اول بازی دیشب منو دقیقا یاد بازی برگشت بایرن رئال انداخت ، و واقعا بایرن همون نیمه ی اول دیشب پتانسیل 4 تایی شدن در همون نیمه رو داشت با توجه به اینکه صرفا فکر حمله بودن و ضد حملات ویرانگر بارسا در انتظارشون بود اینطرف ؛

بایرن به گل زود هنگام رسید ولی بعد از اون گل میتونست بازی رو منطقی تر اداره کنه ولی خب توی آره نا و جلوی اون همه تماشاگر و نبرد حیثیتی و فشار تماشاگرا و روحیه ی آلمانی همه و همه باعث میشه که نشه در این شرایط خیلی منطقی عمل کرد

در نیمه ی دوم عملا بارسا حمله نمیکرد و نکرد تا آخرای بازی که یکی دو موقعیت ایجاد کردن ولی همون گل اولی که به بایرن زدن عملا کار بارسا رو ساخت و بدون در نظر گرفتن گل دوم ، میشد بایرن رو حذف شده دونست

با کیفیتی که من از این بارسا در ضد حملاتش میبینم ، فکر میکنم اگر روبن و ریبری هم بودند در بازی بازم بایرن خیلی خیلی سخت بود کارش

aryna
13-05-2015, 10:13
.قطعا بخش بزرگی از این نتیجه میتونه دلیلش نبود بازیکنان بایرن باشه.

بهانه های بنی اسرائیلی نگیرید لـــــــــــــطفا:n02:

steps
13-05-2015, 10:47
این فصل هم برای بایرن تموم شد اما با یک اتوبوس مصدوم در سه پست کلیدی مصدوم داشیتم که دو پست از همه مهتر بود اون هم روبن و ریبری بود شما خودتون فکر کنید تو تیمی مثل مادرید رونالدو و بیل نباشن ببینیم چه بلایی سرشون میاد . بارسا هم که گفتن نداره و بدون مسی کلا فلج هست و پتانسل باختن به هر تیمی رو داره حتی استقلال پرسپولیس خودمون .
نکته بعدی که میشه گفت این هست که بایرن تیم کامل بارسا رو هفت تایی کرد و بارسا تو اون بازی هیچ کاری نکرد تو فصلی که رکورد امتیاز تو لالیگا رو شکستن و تیم خوبی داشتن اما متاسفانه هفت گل خوردن .
من مطعن هستم اگه البا مصدوم نبودش قطعا نتیجه هر دو باز رفت و برگشت چیز دیگه ای بود چون اگه روی اشتباه بچه گانه برنارت تو بازی رفت باریرن گل اول رو نمیخورد به راحتی بازی رو اداره میکرد.
و در پایان طرفدار های بارسا میتونن خوشحال باشن که لوا با ماسک بازی میکرد و عملا در سر زنی ها موفق نبود و میدان دید کمی داشت و گرنه .....

Masoud King
13-05-2015, 12:22
با کیفیتی که من از این بارسا در ضد حملاتش میبینم ، فکر میکنم اگر روبن و ریبری هم بودند در بازی بازم بایرن خیلی خیلی سخت بود کارش
دقیقا مشکل این دو سال بایرن ضده حمله خوردنش هست و پپ هم اینو می دونه
پارسال از دورتموند سه گل خورد و چند روز بعدش جلو رئال هم همینطوری بازی کرد و چهار گل خورد.
مشکل بایرن نبود روبری نیست بلکه بودن تفکرات پپ هست.

اگه یک مربی ای داشتیم که فقط مالکیت و پاس براش مهم نبود، می شد تو فینال باشیم چون این بارسا به اندازه زمانی که پپ مربیش بود قوی نیست. شاید بتونه موفقیت رو تکرار کنه ولی اون تیم رو فقط میشه با جوون کردن ژاوی و اینیستا ساخت.
وقتی به دستاورد های مربی های گذشته با اون بازیکنا نگاه می کنیم این حس بهم دست میده که پپ مثه اسب تروا هست..

یه شعری هست که میگه:
آن‌کس که بداند و بداند که بداند// اسب خرد از گنبد گردون بجهاند//
آن‌کس که بداند و نداند که بداند// بیدار کنندش که بسی خفته نماند//
آن‌کس که نداند و بداند که نداند// لنگان خرک خویش به منزل برساند//
آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

باید ایمیل کنم براش :دی

Demon_342
13-05-2015, 12:44
جالبه هی بحث رکورد 100 امتیازی به میون میاد ولی به این توجه نمی کنید که تو اون فصل بارسا جلوی همه ی تیمای بزرگ اروپایی ناکام بود .
الکلاسیکو که سوژه ی خنده ی رئالی ها شده بودیم . میلان و پاریسنتژرمن روبه زور بردیم . جالبه بهترین مربیه ما رفته بالا سر تیمشون شاکین بعد تیمی رو که مربی بالا سرش نبوده میگن تیم خوبی بوده فقط یه هوادار بارسا میتونه بفهمه چقدر اون فصل عذاب کشیدیم

خیلی واضحه انریکه نیمه دوم رو شل گرفت تا به بازیکنا فشار نیاد و اینکه خطر محرومیت وجود داشت . قطعا سطح تفکر انریکه از یه کل کل 7up و اینا بالاتره

همچنین هدف پائین آوردن ارزش کار بایرن 2 سال پیش نیس. همونطور که ما اون موقع ساکت بودیم لطفا شمام به جشن قهرمانی بوندسلیگاتون بپردازین و ادامه لیگ قهرمانان و به تیمای حاضر تو تورنومنت واگذار کنید

nw_nk
13-05-2015, 16:11
بایرن‎مونیخ ۳-۲ بارسلونا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5&w=620&h=430

Sh-Meteor
13-05-2015, 20:34

عنوان: یوونتوس؛ مانند دیواری، مانع برگزاری ال کلاسیکو؟

nw_nk
13-05-2015, 21:21
Pep Guardiola is backing Barcelona after Bayern Munich's exit: With all my heart, I now hope that they win the Champions League

vahidgame
13-05-2015, 21:42
ترکیب دو تیم توی بازی امشب:

کاسیاس - راموس - واران - کارواخال - مارسلو - کروس - ایسکو - خامس - بیل - رونالدو - بنزما
بوفون - بونوچی - کیلینی - لیخت اشتاینر - اورا - پیرلو - ویدال - پوگبا - مارکیزیو - موراتا - توز

رئال با سیستم 3-3-4 و یوونتوس با سیستم 2-4-4 بازی می کنه
نکته جالب اینه که برای رئال بنزما بعد از مدت ها بازی می کنه که باید دید جواب میده یا نه
اصولا بنزما اگه روزش باشه خیلی خوبه و اگه روزش نباشه هم خیلی بد!
از اونور برگشتن پوگبا خودنمایی می کنه که فکر می کنم توی همین بازی اول هفته یوونتوس توی لیگ هم گلزنی کرد

خط هافبک یوونتوس فوق العاده قدرتمنده و واقعا میشه احساس خطر کرد
کمتر تیمی توی کل دنیا هست که 4 تا هافبک وسط تاپ رو داشته باشه که هر کدومشون هم ویژگی های مثبت خاصی داشتن باشن
این خط هافبک با وجود پوگبا دیگه خیلی کامله و نقطه قوی یوونتوس فکر می کنم همینه
چون بازیکنایی مثل ویدال و پوگبا که هم هجومی هم دفاعی عالین و پیرلو و مارکیزیو هم شاید از نظر دفاعی عالی نباشن ولی از نظر بازیسازی عالین

رئال باید یه فکری برای اونا کنه چون فکر کنم یوونتوس اگه بخواد بازیو ببنده ابزارشو داره و می تونه فقط دل به ضد حمله ببنده
ولی از طرفی رئال فقط کروس رو توی هافبک وسط داره و ایسکو و خامس که وسط هستن در اصل هافبک وسط تخصصی نیستن و احتمالا بیشتر هم به عنوان هافبک نفوذین
کلا رئال باید منطقی حمله کنه و اینجوری نباشه یه دفعه همه بخوان به حمله برن
یه گل جبرانش سخت نیست و میشه به هر حال یه گل یا بیشتر رو زد ولی در مقابلش باید تیم جوری بازی کنه که گل نخوره...

mohammad_87
13-05-2015, 22:13
قبل از بازی رفت حتی اکثر بایرنی ها میدونستند که شانس بارسا برای صعود بیشتر هست که عمدتا بخاطر غیبت ریبری و روبن بود.در بازی رفت هم علیرغم ترکیب عجیب بایرن،تا دقیقه 70 همه چیز برای بایرن و با درخشش نویر خوب پیش میرفت اما در ادامه درخشش فوق العاده مسی که یکی از بهترین شبهای فوتبالیش رو سپری میکرد در کنار دفاع پر اشتباه بایرن نتیجه 3-0 رو رغم زد.در بازی ای که پپ فقط بدنبال گل نخوردن بود تا گل زدن.

در بازی برگشت خط حمله بایرن با وجود غیبت ریبری و روبن بازهم در کل موفق بود و تونست 3 گل بزنه و چندین موقعیت خوب دیگه که اینبار با درخشش تراشتگن مواجه شدند اما در مقابل بارسا از 4 شوت درچهارچوب 2 گل زد.تفاوت قدرت خط حمله دو تیم که جای بحث نداره اما علت اصلی باخت بایرن دفاع ضعیف این تیم بود.در 4 بازی اخیر بایرن در لیگ قهرمانان،بواتنگ فقط در بازی برگشت با پورتو بازی خوبی انجام داد.در بازی دیشب هم اشتباهات زیادی داشت مخصوصا در گل دوم که نیمار کاملا رها شده بود.در این 180 دقیقه شاید فقط بن عطیه خوب بود.

این دفاع ضعیف میتونه امشب پاشنه آشیل رئال هم باشه که این روزها راحت گل میخورده.اگر رئال در بیست دقیقه ابتدایی به گل نرسه در ادامه بیشتر احساسی بازی خواهند کرد و اگه به حمله 10 نفره روی بیارند ممکنه روی ضدحمله بهشون ضربه بزرگی وارد کنه.رئال اصلا نباید یووه رو دست کم بگیره.
امشب میشه شانس صعود رو 60 به 40 برای رئال دونست.من پیش بینی میکنم بازی به وقت اضافه بره.

nw_nk
14-05-2015, 00:28
فینال مورد پسند من :n01:
یه بازی تازه و فوق العاده جذاب
چی بشه

بارسا چه مسیر خاصی داشت
شکست قهرمان هلند انگلیس فرانسه آلمان و در صورت قهرمانی ایتالیا
و هر دو تیم میتونن برنده سه گانه بشن

Masoud King
14-05-2015, 00:31
فوسبال آرنا، بی سوادی یا بی اعتنایی به شعور بینندگان؟

FCBayernfans.ir – نام استادیوم خانگی ما آلیانز آرنا است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در جریان بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان گزارشگر شبکه سوم سیما اقدام به کشف جدیدی نمود.

استادیوم خانگی بایرن در مونیخ، از همان ابتدا در پی قراردادی تجاری آلیانز آرنا نامیده شد. آلیانز یک شرکت سرمایه گذاری بین المللی است که زمینه عمده فعالیتش در امور بیمه است و پایگاه اصلی مدیریت این شرکت در شهر مونیخ است. شرکت آلیانز سومین اسپانسر بزرگ باشگاه بایرن مونیخ پس از آدیداس و آئودی است و حق نامگذاری استادیوم خانگی بایرن را در سال 2005 به مدت 30 سال خریداری کرده است. آلیانز همچنین صاحب 8.33% از سهام کمپانی اف سی بایرن می باشد که در سال 2014 به ارزش 110 میلیون یورو خریداری شده است.

اما بر طبق سیاست های فیفا و یوفا، تیم های شرکت کننده در تورنومنت ها و رویدادهای ورزشی بین المللی زیر نظر این فدراسیون ها، نمی توانند برای اسپانسرهایی که حامی رسمی یوفا یا فیفا نیستند، در این رویدادها تبلیغات کنند و نام استادیوم ها هم شامل این مساله می شود.
از آنجایی که شرکت آلیانز جزو اسپانسرهای رسمی رویدادهای جام جهانی فوتبال یا لیگ قهرمانان اروپا نیست، در طی برگزاری این رویدادها، استادیوم خانگی بایرن، آلیانز آرنا نامیده نمی شود. در طی جام جهانی 2006 که به میزبانی آلمان برگزار شد این استادیوم میزبان تعدادی از بازی ها بود و استادیوم جام جهانی مونیخ (FIFA World Cup Stadium Munich) نامیده می شد. در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم که زیر نظر یوفا برگزار می شود استفاده از نام آلیانز آرنا مجاز نمی باشد و به جای آن از نام فوسبال آرنا مونشن (Fußball Arena München) استفاده می شود. در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 که به میزبانی مونیخ برگزار شد، تابلوی نام استادیوم که بر نمای خارجی نقش بسته است با بنر یوفا چمپیونز لیگ پوشانده شده بود.

مطلبی که به نظر می رسد با یک جستجوی کوچک در اینترنت می توان به اصل آن پی برد، اما گزارشگر شبکه سه که فکر می کند هیچ کس به حقیقت ماجرا واقف نیست، داستانی خیالی درباره بازپرداخت بدهی های استادیوم و واگذاری کامل استادیوم و نام آن به باشگاه بایرن سر هم می کند و خوش شانس بودیم که آقای دانای کل متوجه شد که این همان استادیوم خانگی بایرن است. چرا که ممکن بود نتیجه بگیرد بایرن استادیومی جدید به نام فوسبال آرنا ساخته و از این پس به جای آلیانز آرنا در استادیومی دیگر بازی خواهد کرد.

متاسفانه در سیما رسم شده به جای گزارش بازی و پرداختن به حوادث درون زمین گزارشگران مقداری اطلاعات دست و پا شکسته در مورد بازی و بازیکنان را از سایت های ورزشی جمع آوری می کنند و در طول بازی بیشتر از گزارش خود بازی، جزئیات بی ارزش و بی اهمیت را تکرار می کنند. غافل از اینکه هواداران غیر حرفه ای، که برای تفریح فوتبال تماشا می کنند هرگز اهمیتی برای این جزئیات قائل نیستند و هواداران حرفه ای و متعصب تیم های باشگاهی هم بسیار بیشتر از گزارشگران سیما به روز هستند و در جریان همه جزئیات قرار دارند.

با وجود اینکه گزارش بازی برگشت بایرن مونیخ و بارسلونا، نسبت به بازی رفت به طور محسوسی پیشرفت داشت و بی طرفانه تر بود، اما بازهم ترجیح می دهیم بدون صدا فوتبال ببینیم تا شاهد کشفیات من در آوردی آقای گزارشگر نباشیم و از آنچه در زمین بازی اتفاق می افتد لذت ببریم.

+
گفتم این ایتالیایی ها سخت از مراحل بالا حذف میشن..
تبریک به یووه ای ها
+
بایرن با سه گلی که دیشب زد رکورد بیشترین گل زده تو یک فصل سی ال که مال خودش بود (فصل 2013 با 31 گل زده) رو شکست و به 33 رسوند و بارسا هم الان 28 هست و بعیده بتونه به رکورد بایرن برسه..

mjorh
14-05-2015, 00:31
به نظر من یووه اصلا اسحقاق صعود نداشت ... طرفدار تیم خاصی نیستم ولی بازی امشب حق برد با رئال بود.

Masoud King
14-05-2015, 00:37
به نظر من یووه اصلا اسحقاق صعود نداشت ... طرفدار تیم خاصی نیستم ولی بازی امشب حق برد با رئال بود.

حمید تو هم فوتبال میبینی؟ گفتم نشستی فیلم نولان میبینی :دی
رئال موقعیت های زیادی داشت ولی یووه هم دوتا موقعیت گل مسلم داشت که کاسیاس خیلی خوب گرفت.
در مجموع با توجه به بازی رفت و برگشت مساوی بود و یووه با ویژگی ایتالیایی بودنش اومد بالا.

محرمانه
14-05-2015, 00:44

رونالدو بیا جواب گریه های این بچرو بده :n03:

mjorh
14-05-2015, 00:45
حمید تو هم فوتبال میبینی؟ گفتم نشستی فیلم نولان میبینی :دی
رئال موقعیت های زیادی داشت ولی یووه هم دوتا موقعیت گل مسلم داشت که کاسیاس خیلی خوب گرفت.
در مجموع با توجه به بازی رفت و برگشت مساوی بود و یووه با ویژگی ایتالیایی بودنش اومد بالا.

:n02: هر از گاهی وقت بشه بازی های مهمو میبینم ...

رئال نیمه اول میتونست دو سه تا راحت بزنه و کار تموم بشه ...یووه هم ضد حمله زد ولی در کل از سبک بازیش خوشم نمیاد ....چه تو تورین چه تو مادرید خوشم نیومد...

aryna
14-05-2015, 00:49
فینال یووه و بارسا دیدنی هست واقعا که .فقط امشب کریس را میدیدی از درون شکست خورده مثل شکست خورده های عشق و عاشقی بدبخت کریس .تبریک به یووه ای ها

Sent from my V3

mohammad_87
14-05-2015, 01:03
فینال یووه و بارسا دیدنی هست واقعا که .فقط امشب کریس را میدیدی از درون شکست خورده مثل شکست خورده های عشق و عاشقی بدبخت کریس .تبریک به یووه ای ها

Sent from my V3
دقیقا مشکل رونالدو همین هست.چند وقتیه که شکست عشقی خورده و این مساله کاملا روی فوتبالش تاثیر گذاشته و افت اخیرش رو شاهد هستیم.
-------
رونالدو امشب خیلی راحت مهار شد،بیل که همه جا رو هدف گرفت الا دروازه،بهترین بازیکن امشب رئال رو میشه مارسلو دونست.رئال امشب فوق ستاره نداشت که بتون دفاع یووه رو بهم بریزه.کل این ماجرا یه طرف،دقیقه 93 دوندگی 40 متری کاسیاس و شوق زیاد برای خطای اوت هم یه طرف :n33:
در مقابل یووه دفاع نسبتا خوبی داشت.پوگبا و ویدال که در مرکز زمین خیلی خوب توپ گیری و حفظ توپ می کردند.توز هم نقش متفاوتی داشت و پشت محوطه بازی میکرد و در هنگام دفاع در مرکز زمین نقش تخریبی داشت.

بوفون خطاب به بارسایی ها گفته ما توریست نخواهیم بود.مطمئنا نیستند اما بارسا هم خیلی خوشحال هست که رئال به فینال نیومد.

راستی اگر مسی در فینال گل نزنه،کی آقای گل میشه؟رونالدو و مسی 10 گله هستند(نیمار هم یه گل بزنه بهشون میرسه) البته رونالدو در 24 بازی و مسی در 28 بازی.

Masoud King
14-05-2015, 01:13
:n02: هر از گاهی وقت بشه بازی های مهمو میبینم ...

رئال نیمه اول میتونست دو سه تا راحت بزنه و کار تموم بشه ...یووه هم ضد حمله زد ولی در کل از سبک بازیش خوشم نمیاد ....چه تو تورین چه تو مادرید خوشم نیومد...
همه پپ که نیستن با یه لشگر مصدوم بازم بزنه تو دل دشمن و آخرش ...فقط باید نابغه بود تا این کار رو کرد:n09:
یووه با داشته هاش بهترین نتیجه رو گرفت.
+
مشکل رئال نبود مودریچ هست و کارلتو هم هیچ وقت راهی برای پر کردن جاش پیدا نکرد
دو فصل بدون قهرمانی لیگ و این فصل هم هیچی ، احتمال رفتن کارلتو خیلی بالاست

Alireza SM
14-05-2015, 09:21
اصلا نمیخواستم بازم بارسلونا قهرمان بشه.
ولی به نظرم یووه رو راحت شکست میدن.

urumchi
14-05-2015, 09:57
تبریک به یوونتوسی ها و یه خسته نباشید جانانه هم میگم به موراتای رفت و برگشت :n09:

یادمه روزی که قرعه یوونتوس برای رئال در اومد یه عده داشتن خوشحالی میکردن و خودشونو در فینال می دیدن
حتی بودن کسایی که پرسیده بودن به یازدهمین قهرمانی چی میگن؟!!! :n02:

چقد بالا و پایین داره دنیا ...

Hamid Hamid
14-05-2015, 10:21
سلام :)

دیشب بازی خیلی جذاب و غیر قابل پیش بینی بودش که با یک گل رد و بدل شدن نتیجه می تونست کاملا متفاوت بشه و همین مساله جذابیت بازی رو خیلی بالا برده بود و برعکس بازی بایرن _ بارسا که نسبتا تیم صعود کننده مشخص بود این بازی واقعا غیر قابل پیش بینی بودش.

رئال هرچند مودریج رو نداشت اما ترکیب نسبتا خوبی رو برای بازی قرار داده بودن و تنها نقطه ضعف اون ها به نظر نداشتن یار تعویضی مناسب برای بازیکنان کناری خودشون و یه هافبک وسط خوب بود که نیمه دوم اینا بیان و یه جون دوباره ای به تیم خسته ی رئال بدن ... فکر می کنم اگر مودریچ و یا خدیرا در این بازی حضور داشتن ، قطعا کار یووه سخت تر از این ها بود.

در مورد یووه هم خب واقعا اون ها به معنای واقعی یک " تیم " بودن در اون بازی و خیلی عالی و هماهنگی و " حساب شده " بازی کردن و خیلی واسه گل زدن خودشون رو به آب و آتش نزدن و در عوض از ضد حملات نهایت استفاده رو داشتن و به جرات می شه گفت اگه کاسیاس نبود یووه می تونست 2-3 گل دیگه هم بزنه ، ضربات پوگبا و مارکیزیو خیلی خطرناک بودن.

رئال هم موقعیت های خوبی داشت که مخصوصا 3 مورد رو Bale از دست داد و 2-3 حرکت کریستین رونالدو هم می تونست منجر به گل بشه. بنزما هم موقعیت گلزنی داشت که نشد ...

در هر صورت فکر می کنم در بازی فینال یه فینالی خواهیم داشت که یک تیم کلا حملات خطرناکی رو داره و تیم دیگه ضد حملات خیلی قوی و فکر می کنم بازی خیلی خوبی از آب دربیاد.

موفق باشید :n01:

Ezel
14-05-2015, 10:54

Masoud King kasra_khan2003 vahidgame Meisam charlize city17
@

XENON24
14-05-2015, 11:41
شب تلخ مهاجمان رئال در بازی با یوونتوس سبب شد تا بلافاصله برای مثلث حمله این تیم جوک هایی ساخته شود و آنها را به باد تمسخر بگیرند. آنها که به بی بی سی معروفند حالا به این صورت معنی شده اند:بی بی سی ؛بای بای چمپیونز لیگ!

nw_nk
14-05-2015, 20:48
رئال‌مادرید ۱-۱ یوونتوس

vahidgame
14-05-2015, 21:04
در مورد بازی دیشب همون طور که پیش بینی می کردم همون هافبک وسط های یوونتوس خیلی به کارشون اومدن
شاید اول بازی رئال خیلی حمله می کرد ولی بعدش دیگه کمتر و کمتر شد
نیمه اول رونالدو می تونست کارو تموم کنه ولی نمی دونم چرا اون جا پاس داد
گرت بیل هم که واقعا رو اعصاب بود و اصلا اون بازیکن سابق نیست و وقتی توپ دستشه آدم احساس نمی کنه که می تونه کار خاصی کنه!

نیمه دوم بعد از اینکه یوونتوس گل رو زد طبیعی بود که نسبت به قبل دفاعی تر میشه
توی این شرایط هافبک های دفاعی اون که کلا اجازه نفوذ نمی دادن و از اونور حتی مهاجم های اونم خوب به دفاع اضافه می شدن
توی این وضعیت شاید رئال باید بیشتر روی سانترها شانسشو امتحان می کرد که اونم با توجه به بازیکنای سرزن یوونتوس خیلی نمیشد روش حساب کرد
با اومدن بارزاگلی هم دیگه عملا من بازیو تموم شده دیدم...

پوگبا هم دقیقا تاثیر خودشو گذاشت
با اینکه تازه از مصدومیت برگشته بود و روز خیلی عالی نداشت ولی حداقل پاس گل رو داد و توی دفاع هم خوب بود
این نشون میده که نقش هافبک وسط ها یا هافبک دفاعی ها خیلی زیاده و از اول فصل هم من می گفتم که رئال به خاطر کمبود بازیکن توی این پست به مشکل می خوره
مطمئن باشید اگه رئال هافبک وسطی مثل پوگبا داشت شرایط فرق می کرد
بالاخره هر تیمی که می خواد موفق بشه باید توی پستی کمبود بازیکن نداشته باشه و رئال برای موفق شدن باید فصل بعد هافبک وسط جذب کنه و اینجوری نباشه که دوباره مثلا خامس یا ایسکو هافبک وسط بازی کنن!

نکته جالب در مورد یوونتوس هم اینه که میشه گفت با سیستم 2-4-4 لوزی و با 4 هافبک وسط بازی می کنه
این سیستم توی دنیا فکر نکنم زیاد جواب بده و تیم های زیادی هم استفاده نمی کنن ولی دقیقا برای ایتالیایی ها این سیستم جواب میده!
میلان هم چند سال پیش با خود کارلتو با همین سیستم توی اروپا قهرمان شد
فکر می کنم کار بارسا هم سخته و این یوونتوس تیم سرسختیه و به این راحتی قهرمانی رو از دست نمیده
به خصوص اگه بتونه از این پتانسیل دفاعی خودش به خوبی استفاده کنه

Masoud King kasra_khan2003 vahidgame Meisam charlize city17
@
یه سری ها که از هفته پیش به این مکان اومده بودن :دی

Reza31001
15-05-2015, 06:45
=>
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | Finale / برلین (16 خرداد - 23:15) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])