مشاهده نسخه کامل
: شناخته نشدن هارد اینترنال WD
seyed mohamad reza
24-04-2015, 12:44
با سلام خدمت برادران خوبم...
هارد اینترنال وسترن دیجیتال رو وقتی که رو سیستم هست (قبلا ویندوز روش نصب بود،الان رو یه هارد دیگه ویندوز ریختم) نمیخونه.هارد وقتی وصله و ری استارت میکنم خطای hardware change رو میده و با اینکه ویندوز رو یه هارد دیگه نصبه اصلا سیستم بالا نمیاد (رو سیستم دیگه ای هم امتحان کردم همینطوری شد)، با نرم افزارهای پارتیشن هم شناخته نشد.
لطف میکنید راهنماییم کنید که چجوری هاردو رو سیستم بشناسونم تا اطلاعاتشو بردارم بعد فرمت کنم.
با تشکر...:V12:
ata.royalfalcon
24-04-2015, 13:22
هارد اینترنال وسترن دیجیتال رو وقتی که رو سیستم هست (قبلا ویندوز روش نصب بود،الان رو یه هارد دیگه ویندوز ریختم) نمیخونه.هارد وقتی وصله و ری استارت میکنم خطای hardware change رو میده و با اینکه ویندوز رو یه هارد دیگه نصبه اصلا سیستم بالا نمیاد (رو سیستم دیگه ای هم امتحان کردم همینطوری شد)، با نرم افزارهای پارتیشن هم شناخته نشد.
لطف میکنید راهنماییم کنید که چجوری هاردو رو سیستم بشناسونم تا اطلاعاتشو بردارم بعد فرمت کنم.
سلام .
هارد وقتی وصله و ری استارت میکنم خطای hardware change رو میده و با اینکه ویندوز رو یه هارد دیگه نصبه اصلا سیستم بالا نمیاد
علت بالا نیومدن ویندوز با وجود اینکه روی هارد دیسک دوم نصب شده این هست که فایلهای سیستمی مورد نیاز همچنان روی هارد دیسک قبلی (در اینجا وسترن دیجیتال) هست . برای رفع این مسئله ، هارد دیسکی که دیگر نمیخواهید روی آن ویندوز نصب کنید بطور کامل از سیستم جدا کنید و هارد دیسکی که میخواهید روی آن ویندوز نصب کنید مجدداً پارتیشن بندی و عملیات نصب ویندوز را انجام بدید .
با اینکار بطور اتوماتیك يكي از پارتيشنهای Primary بصورت Active درمیاد که با کپی شدن فایلهای مورد نیاز برای بوت ویندوز به پارتیشن سیستمی هم تبدیل خواهد شد .
پس از اتمام کار پارتیشن بندی و نصب ویندوز و همچنین مطمئن شدن از اینکه ویندوز بدون مشکل بالا میآید ، هارد دیسک قبلی (همان وسترن دیجیتال) را مجدداً به سیستم متصل کنید و در صورتیکه در بایوس شناسایی شده اولویت اول بوت را تعیین و تغییرات را ذخیره کنید (اولویت اول باید روی همان هارد دیسکی تنظیم کنید که ویندوز را روی آن نصب کردید) .
اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد باید به درایوهای مربوط به هارد دیسک وسترن دیجیتال دسترسی داشته باشید در غیر اینصورت از Disk management ویندوز یک عکس کامل بذارید .
مطالب توضیح داده شده را با دقت و مرحله به مرحله انجام بدید .
اول از همه وقتی دو هارد متصل است در بایوس اولویت بندی مربوط به هاردها رودرست کنید که مشخص بشه از کدوم هارد سیستم بوت بشه همچنین شما وقتی اون هارد قبلی رو به عنوان هارد دوم متصل میکنید هیچی در disk managment نمیاد؟
فایل های بوت و سیستمی هم که در اون هارد قبلی قرار داشته میتونه مشکلاتی رو بوجود بیاره
seyed mohamad reza
24-04-2015, 18:59
سلام برادر عطا و برادر مهرداد ممنون از راهنماییتون،ولی...
از تو Bios قسمت Priority هاردی که تازه ویندوز روش ریختم اول گذاشتم و هاردی که مشکل داره رو آخر و با کلید F10 ذخیره کردم ولی سیستم بالا نمیاد و این صفحه میاد که تا 4 ساعت هم همینجوریه بدون یک درصد پیشرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هاردی که مشکل داره ویندوزش 7 بود و این هاردی که ویندوز جدید نصب کردم 8.1 هست.
سیستم بالا نمیاد که تو disk management مشخص بشه،زمانی که سیستم روشن هست و هاردو وصل میکنم با نرم افزارهای پارتیشن بندی هم چیزی نشون نمیده.
هارد در قسمت bios setup شناخته میشه ولی جوری میشه که شرح ماوقع رو گفتم...
ata.royalfalcon
24-04-2015, 19:34
سلام برادر عطا و برادر مهرداد ممنون از راهنماییتون،ولی...
از تو Bios قسمت Priority هاردی که تازه ویندوز روش ریختم اول گذاشتم و هاردی که مشکل داره رو آخر و با کلید F10 ذخیره کردم ولی سیستم بالا نمیاد و این صفحه میاد که تا 4 ساعت هم همینجوریه بدون یک درصد پیشرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هاردی که مشکل داره ویندوزش 7 بود و این هاردی که ویندوز جدید نصب کردم 8.1 هست.
سیستم بالا نمیاد که تو disk management مشخص بشه،زمانی که سیستم روشن هست و هاردو وصل میکنم با نرم افزارهای پارتیشن بندی هم چیزی نشون نمیده.
هارد در قسمت bios setup شناخته میشه ولی جوری میشه که شرح ماوقع رو گفتم...
سلام
اون هارد دیسکی که مشکل داره (که قبلاً روش ویندوز 7 نصب بوده) را بطور موقت از سیستم جدا کنید (یعنی کلاً کابل برق و دیتا را جدا کنید) و ببینید ویندوز 8.1 نصب شده روی هارد جدید بالا میاد یا خیر ؟
اگر بازهم بالا نمیاد باید به همون دلیلی باشه که من گفتم . فایلهای مورد نیاز برای بوت ویندوز 8.1 همچنان روی هارد اولی هست (همانی که win7 نصب بوده) که اگر اینطور باشه باید مجدداً پارتیشن بندی و ویندوز 8.1 را نصب کنید . البته راههای دیگه ای هم هست که مجبور نباشید مجدداً ویندوز 8.1 نصب کنید و اون هم استفاده از برنامه های مدیریت هارد دیسک بصورت بوتیبل هست که اولین پارتیشن Primary را Active و سپس Fix Boot و Fix MBR کنید .
فعلاً این مشکل عدم بالا اومدن win 8.1 که روی هارد جدید نصب کردید برطرف بشه و سپس هارد قبلی را به سیستم متصل کنید .
seyed mohamad reza
24-04-2015, 19:41
برادر عطا وقتی که هارد مشکل دار رو جدا میکنم سیستم بدون هیچ مشکلی بالا میاد (یعنی ویندوز 8.1 که تو هارد سالم نصب هست براحتی و بدون هیچ مشکل اجرا میشه) فقط مشکل اینجاست وقتی که هارد WD 1TB Green رو که مشکل داره رو وصل میکنم و یه ری استارت میزنم تصویر بالا ظاهر میشه،با اینکه از بایوس پریوریتی رو تنظیم کردم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه...
برادر عطا وقتی که هارد مشکل دار رو جدا میکنم سیستم بدون هیچ مشکلی بالا میاد (یعنی ویندوز 8.1 که تو هارد سالم نصب هست براحتی و بدون هیچ مشکل اجرا میشه) فقط مشکل اینجاست وقتی که هارد WD 1TB Green رو که مشکل داره رو وصل میکنم و یه ری استارت میزنم تصویر بالا ظاهر میشه،با اینکه از بایوس پریوریتی رو تنظیم کردم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه...
هارد قدیم رو به سیستم متصل کنید و با دی وی دی ویندوز بوت کنید ببرید روی نصب به قسمت پارتیشن ها رسیدید یک عکس بدید
seyed mohamad reza
25-04-2015, 20:24
سلام برادر مهرداد و برادر عطای عزیز،خوب هستید
وقتی فقط هارد خراب رو وصل میکنم و میخوام ویندوز نصب کنم این ارور میاد(از پریوریتی دی وی دی رو اول میذارم):
وقتی دوتا هارد ینی سالم و خراب با هم وصل هستن ارور زیر میاد(همونطوری که تو پست قبلی گفتم تا 4 ساعت بدون حتی 1 درصد پیشرفت همینجوری میمونه) :
وقتی دو تا هارد سالم و خراب وصلن (هارد خراب رو بعد از اینکه سیستم از هارد سالم بالا اومد وصل کردم چون اگه قبلش وصل کنم ارور تصویر بالا میاد) و از دی وی دی ویندوز شروع به نصب ویندوز میکنم و میرسه به قسمت پارتیشن ارور زیر میاد (هارد 500GB که اسم درایوش C هست سالمه و درایو F و G که جمعا 1TB هستن همون هارد خرابه و درایو F که حجمش 200GB قبلا توش ویندوز نصب بوده):
هارد خراب که تو ری استارت نمیذاره سیستم بالا بیاد موقعی که سیستم از هارد سالم میاد بالا و هارد خراب رو وصل میکنم از هارد خراب چیزی پیدا نیست حتی از disk management اما وقتی از دی وی دی شروع به نصب ویندوز میکنم بدون ری استارت و به پارتیشن که میرسه refresh رو که میزنم بعد از 15 دقیقه هارد خراب رو نشون میده که تو تصویر بالا مشخصه و درایو G بسختی و با تاخیر باز میشه ولی وقتی میخوام درایو F رو باز کنم (همونی که قبلا توش ویندوز بوده و یه سری فایلای مهمم توش هست) ارور میده که تو تصویر زیر مشخصه:
واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید...
با نرم افزارهای ریکاوری پارتیشن بوتیبل تست کردید که بتونید پارتیشن های هارد خراب رو ریکاوری کنید؟ هترد سالم هم متصل باشه ؟ بعد که کل اطلاعات رو ریکاوری کردید از همون عکسی که دادید راحت میتونید دو پارتیشن هارد خراب رو به طور کامل پاک کنید سپس مجددا در همین حالت روی هارد جدید به صورت تکی ویندوز نصب کنید اولویت بندی هاردها هم تنظیم شده باشه
برای یکاوری نیاز به فضای اضافه دارید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
seyed mohamad reza
04-05-2015, 22:13
سلام برادر مهرداد و برادر عطا،خوب هستید؟
والا نشد که نشد...چی کار کنم یه سری فایلای مهم دارم...
seyed mohamad reza
12-05-2015, 11:40
سلام...
یه تعمیرکار خوب با قیمت مناسب سراغ دارید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.