مشاهده نسخه کامل
: درخواست کار
سلام بچه ها.کسی اینجا بچه آمل یا محمودآباد نیست که بتونه برام کار پیدا کنه ؟خسته شدم از بیکاری .خواهش میکنم :n37:
SoheilExtreme
23-04-2015, 22:53
درصورتیکه کار دفتری انجام میدید مشخصات و توانایی هاتون رو پیام خصوصی بزنید بهم
ممنونم که ج دادید.ولی من چون تازه کارم نمیتونم پیام خصوصی بدم فروم اجازه نمیده.کاردفتری منظورتون چیه؟من مهارتicdl رو دارم حسابداری هم یه دوره دیدم (کاسپین)کار کردم و اتوکد هم بلدم ......دقیق نمیدونم چی مد نظرتونه؟آخه کار دفتری چیز خاصی نباید داشته باشه.....محمودآباد یا آمل؟....بازم تشکربابت جواب دادنتون
SoheilExtreme
24-04-2015, 19:07
شرکت خدمات میزبانی وب داربم درصورتیکه میتونید کار صدور فاکتور و مدیریت فروش کاربران رو تو سیستم انجام بدید با بنده هماهنگ کنید ۰۹۱۱۲۴۰۸۰۰۴
میزبانی وب یعنی چی؟ساعت کاریش چنده؟کدوم شهر؟ با عرض پوزش حقوقش :n16:
SoheilExtreme
24-04-2015, 19:27
میزبانی وب یعنی چی؟ساعت کاریش چنده؟کدوم شهر؟ با عرض پوزش حقوقش :n16:
توی اینترنت یه سرچی بزنید متوجه میشید دیگه شما مشخصاتتون رو پیامک کنید چون کم سر میزنم اینجا اما برای کارای دفتریمون به ۲ خانم نیاز داریم اگه اقا هستید شرمنده ام.ساعت کاری هم ۹ شروع میشه تا ۱۲.۳۰ و عصرها ساعت ۱۶ تا ۲۰ حقوق و جزییات هم بستگی به شرایط طرف مقابلمون داره
بله ممنونم.من از محمودآبادم آخه .باشه
دوستان کسی نیست ؟لطفا از محمودآباد یا آمل باشه .....:n40:
اینجا اومدی نامناسبه توهین به کسی نباشه ها اما ممکنه بخوان مزاحمتون بشن یا ....
برید دفاتر کاریابی ثبت نام کنید
اینجا اومدی نامناسبه توهین به کسی نباشه ها اما ممکنه بخوان مزاحمتون بشن یا ....
برید دفاتر کاریابی ثبت نام کنید
ممنونم...کاریابی ها هم نوشته ام هیچ فایده ای نداشت باورتون میشه.....دیگه از بیکاری خسته شدم ....بله حق با شماست باید حواسمو بیشتر جمع کنم:n37:
VahidDG2007
08-05-2015, 21:56
ممنونم...کاریابی ها هم نوشته ام هیچ فایده ای نداشت باورتون میشه.....دیگه از بیکاری خسته شدم ....بله حق با شماست باید حواسمو بیشتر جمع کنم:n37:
اگه کاریابی پیدا نشه که دیگه اینجا اصلا پیدا نمیشه مگر اینکه تو برخی از این سایت های دوبلاژ باهاشون همکاری کنین....
اگه کاریابی پیدا نشه که دیگه اینجا اصلا پیدا نمیشه مگر اینکه تو برخی از این سایت های دوبلاژ باهاشون همکاری کنین....
دوبلاژ؟ چجور سایتیه؟
VahidDG2007
09-05-2015, 20:18
دوبلاژ؟ چجور سایتیه؟
سایتای مرجع فیلم هست
معروفترینشون و پ.خ. کردم اما بازم میگم وقتی تو دنیای واقعی کار نباشه دیگه وای به حال دنیای مجازی!!!!!!
ممنونم خیلی لطف کردید :n16:
Bazaromde.com
21-06-2015, 14:50
سلام بچه ها.کسی اینجا بچه آمل یا محمودآباد نیست که بتونه برام کار پیدا کنه ؟خسته شدم از بیکاری .خواهش میکنم :n37:
با سلام مشکل جامعه ما متعصفانه که یکی دوتا نیست و شما هم هزار یک آرزو دارید و دوست دارید که کارداشته باشید و هزار یک آرزو و ... تان را بر آورده کنید .اگر تهران بودی میتونستم میتونستم به چند نفر بسپارم پیشنهاد میکنم به دوستانم و آشنایان بسپارید یا از روزنامه های استانی تان استفاده کنید و تحقیق هم کنید که اگر جاش مناسب هست بو اگر کاری مناسب بود تشریف ببرید
من هم کاریابی نوشتم هم هر روز تو سایت های استانی پیگیری میکنم.....ولی متاسفانه نیست....شاید باور نکنید کاریابی 1جا معرفی کرده بود,از صبح تا غروب یکسره بود حقوقش 200تومن بود:n19:من هنگ کردم .....یعنی یه چیزی حدود 10الی 12ساعت کار ....:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.