مشاهده نسخه کامل
: سیپروهپتادین؟!
IRAN_KING
23-04-2015, 17:18
سلام
این قرص ضد الرژی هست ؟
افزایش اشتها ؟
ضد افسردگی ؟
میخواستم بدون این قرص چه کاربردی داره ؟
سلام
این قرص ضد الرژی هست ؟
افزایش اشتها ؟
ضد افسردگی ؟
میخواستم بدون این قرص چه کاربردی داره ؟
سلام
من پارسال کهیر میزدم در حد مرگ..
رفتم متخصص پوست یکی از قرص هایی که بهم داد این بود.. روزی 1 عدد به مدت 30 روز.
هر چند کبد من چرب هست و اون یکی دکتر گفت.و.قرص دیگر جایگزین کن چون این اشتها اور است.. حتی زینک هم خواستم به خاطر کبد چرب ننوشت. گفت باعث میشه اشتهات زیاد بشه و کبدت مشکل دار بشه
IRAN_KING
23-04-2015, 18:31
خاصیت ضد افسردگی هم داره ؟
این دارو از دسته آنتی هیستامین های نسل اول هست و برای بیماری های ازدیاد حساسیتی کاربرد داره.
خاصیت اشتها آوری داره و به همین دلیل در بیماران مبتلا به سرطان که دچار لاغری کاشکسی میشن تجویز میشه.
مصرف بدون مشورت با پزشک میتونه عوارض و اثرات جانبی متعدد داشته باشه و توصیه نمیشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
IRAN_KING
23-04-2015, 21:22
این دارو از دسته آنتی هیستامین های نسل اول هست و برای بیماری های ازدیاد حساسیتی کاربرد داره.
خاصیت اشتها آوری داره و به همین دلیل در بیماران مبتلا به سرطان که دچار لاغری کاشکسی میشن تجویز میشه.
مصرف بدون مشورت با پزشک میتونه عوارض و اثرات جانبی متعدد داشته باشه و توصیه نمیشه
شنیدم روی روحیات ادم هم تاثیر میزاره درسته ؟
سروتونین زیاد می کنه ؟
روانپریش
23-04-2015, 23:18
روی ناقل های عصبی سرتونین اثر میذاره؟
درست هست مهارکننده سرتونین هست.....اما هر دارویی روی ناقل های عصبی تاثیر بزاره دلیل نمیشه تاثیر روانی هم داشته باشه
روانپریش
24-04-2015, 22:47
درست هست مهارکننده سرتونین هست.....اما هر دارویی روی ناقل های عصبی تاثیر بزاره دلیل نمیشه تاثیر روانی هم داشته باشه
باعث عدم بازجذب سرتونین میشه؟یا مستقیما سرتونین رو زیاد میکنه؟
hesam_a_r
01-05-2015, 17:32
باعث عدم باز جذب میشه -کلا یا با مهار mao داروها باعث زیادی سروتونین میشن یا بعضی مونوامین ها مثل تیرامین پیشساز سروتونین هستند
سیپروهپتادین یک داروی ضد هیستامین (آنتاگونیست گیرنده های H1) هست و در طبقه ی درمانی ضد خارش جا میگیره...
در درمان نشانه های آلررژی،خارش،کهیر سرما،التهاب آلررژیک ملتحمه،محرک اشتها و سر دردهای خوشه ای عروقی به کار میره...
البته هنوز مصرف بالینی سیپروهپتادین برای مورد آخر تایید نشده تا اونجایی که بنده اطلاع دارم...
The_matrix
13-05-2015, 07:23
دوستان برای افزایش اشتها هست ولی خوب خواب آور هم هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.