PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو برابر ظرفیت اینترنت کل ایران را به عراق ترانزیت می‌کنیم!

XENON24
23-04-2015, 12:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فناوری اطلاعات > اینترنت - شرکت زیرساخت در خبری اعلام کرد ترانزیت بین‌الملل را از هفت صد و پنجاه ماژول 155 مگابیت بر ثانیه‌ای به 2350 ماژول 155 مگابیت بر ثانیه‌ای در مسیر عراق-ارمنستان و از طریق مسیر EPEG افزایش داده است.

به گزارش خبرآنلاین ترانزیت مذکور معادل 364 گیگابیت بر ثانیه (شامل دیتا و Voice) است درحالی‌که ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور با افزایش ضربتی تا پایان 1393 به 1207 لینک و ماژول 155 مگابیت بر ثانیه‌ای رسیده است، یعنی ظرفیت پهنای باند ایران 187 گیگابیت بر ثانیه رسیده است.
به‌طور خلاصه اینترنت ایران 187 گیگابیت بر ثانیه است و 364 گیگابیت ظرفیت اینترنت عراق که از طرف ایران صادر می‌شود!
لینک خبر زیرساخت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک خبر افزایش پهنای باند اینترنت کشور تا پایان 1393 به 1207 ماژول و لینک موسوم به
STM1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در یک‌کلام اگر چوب لای چرخ دولت نگذارند، وزارت ارتباطات می‌تواند کمتر از 24 ساعت ظرفیت اینترنت کشور را به چند برابر افزایش دهد، به همین سادگی! تازه بگذریم از ظرفیت 4 ترابیتی مسیر EPEG که اگر محقق شود مشکل اینترنت کشور تا حدودی حل می‌شود.

afshin b
23-04-2015, 13:17
درسته. اگه اجازه بدن وضعیت خیلی بهتر میشه اما مشکلات زیرساختی برای بعضی ها محدودیت ایجاد کرده که افزایش سرعت اینترنت براشون ممکن نیست. مثلا در محله ی ما وضعیت خط های تلفن به حدی خرابه که نت بالاتر از 2 مگابیت نمیشه داشت. اما به هر حال اگر پهنای باند بیشتری وارد کشور بشه، لااقل قیمت ها پایین تر میان.

Mr_100_dolari
23-04-2015, 13:39
فعلا نتی که قرار بود مثلا بره به سمت 4 مگ که هیچ نهایت سرعت نامحدود مخابرات شده 128 و 256 احتمالا چند وقت دیگم بگن برید با همون دیال آپ وصل شین به یاد عصر ماموت ها ...

نت رو هم که منصفانه کردن که خدایی نکرده پهنای باندشون به خطر نیوفته و جیبشون خالی بمونه ...

The Dreadnaught
24-04-2015, 18:15
درسته. اگه اجازه بدن وضعیت خیلی بهتر میشه اما مشکلات زیرساختی برای بعضی ها محدودیت ایجاد کرده که افزایش سرعت اینترنت براشون ممکن نیست. مثلا در محله ی ما وضعیت خط های تلفن به حدی خرابه که نت بالاتر از 2 مگابیت نمیشه داشت. اما به هر حال اگر پهنای باند بیشتری وارد کشور بشه، لااقل قیمت ها پایین تر میان.

نه آقا مشکلات زیرساختی حرف و بهانه ست، اگه اراده ای وجود داشته باشه خیلی هم خوب میشه سریع درستش کرد، تا موقعی هم که زیرساخت ها بهبود پیدا کنه اینترنت وایرلس با کیفیت عالی به مردم داده بشه.

بحث سر مسائل دیگه ایه که هممون میدونیم.

p30g
25-04-2015, 15:36

مشکلات زیرساختی چرا برا ترانزیت 2 برابر
اینترنت کل کشور ب عراق محدودیت ایجاد نکرد؟

afshin b
25-04-2015, 15:38
مشکلات زیرساختی چرا برا ترانزیت 2 برابر
اینترنت کل کشور ب عراق محدودیت ایجاد نکرد؟
چون این ترانزیت از خطوت تلفن کوچه ی من و شما رد نمیشه! برای این ترانزیت حتما خطوط فیبر نوری مجزا راه اندازی کردن.

p30g
25-04-2015, 15:48
چون این ترانزیت از خطوت تلفن کوچه ی من و شما رد نمیشه! برای این ترانزیت حتما خطوط فیبر نوری مجزا راه اندازی کردن.

عجب باز مثل اینکه با .......... روبرو هستم

باشد اصلا هر آنچه بگویی درست است :n14:

afshin b
25-04-2015, 15:52
عجب باز مثل اینکه با طرفداران 2 لت روبرو هستم

باشد اصلا هر آنچه بگویی درست است :n14:
خنده داره[emoji3]
جایی از حرف من اشتباه بود، بفرمایید.
من با ۲لت و غیر ۲لت کاری ندارم! حقیقتی که هست رو گفتم. بنظر شما تقصیر ۲لت نیست که خطوط تلفن بعضی مناطق (مثل محله ی ما) به حدی داغونه که نت بیشتر از ۲ مگ نمیشه داشت؟ اونم با قطعی های متعدد.

p30g
25-04-2015, 16:06
خنده داره[emoji3]
من با ۲لت و غیر ۲لت کاری ندارم! حقیقتی که هست رو گفتم. بنظر شما تقصیر ۲لت نیست که خطوط تلفن بعضی مناطق (مثل محله ی ما) به حدی داغونه که نت بیشتر از ۲ مگ نمیشه داشت؟ اونم با قطعی های متعدد.

خنده دار :n04: و مضحک صحبت های شماست
که فکر میکنید زیر ساختهای ایران از عراق باخاک یکسان شده کمتره :n37:
و متاسفانه هیچ اطلاعی هم از روش های اتصال به اینترنت ندارید:n31:

موفق باشید

ArashMiniStar
25-04-2015, 16:19
خنده داره[emoji3]
احیانا دلیل اینکه کیفیت اینترنت به نسبت دو سال پیش هم از لحاظ سرعت هم کیفیت افت کرده به زیر ساخت مربوطه؟ اصن ما میگیم سرعت بیشتر از دو مگ نمیتونن بدن ایا همون دو مگ رو نمیشه بدون تایم اوت با پینگ پایین داد یا قضیه چیز دیگه هست؟ نگو که زیر ساخته
یه زمانی کوسه و کشتی بود حالا شد زیر ساخت[emoji38]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar
25-04-2015, 16:21

موفق باشید
خدا پدر مادرتو بیامرزه این همه روش برای گسترش اینترنت کیه بخواد بیشتر بشه فقط فیلترینگ قویتر میشه فاز های جدید در جهت اهداف 2لت

ArashMiniStar
25-04-2015, 16:23
برای بعضی ها؟؟ درست خوندم؟؟ چرا پس کل ملت از اینترنت مینالن یا قطعی یا سرعت یا کوفت[emoji3]هر کیو میبینم با نت مشکل داره

afshin b
25-04-2015, 16:28
برای بعضی ها؟؟ درست خوندم؟؟ چرا پس کل ملت از اینترنت مینالن یا قطعی یا سرعت یا کوفت[emoji3]هر کیو میبینم با نت مشکل داره

دوست من اگه چشماتون خوب میتونه بخونه، میبینین که گفتم مشکل زیرساخت برای بعضی ها محدودیت ایجاد میکنه. و اگر قدرت تحلیل دارید، میفهمیدید یعنی همین اینترنتی که به ما میدن، به خاطر مشکل خط تلفن، من (و خیلی های دیگه) نمیتونیم بطور کامل استفاده کنیم.
این حرف به این معنی نیست که مشکل اینترنت ما فقط از زیرساخته.
نمیدونم فهمیدن این چقدر برای بعضی ها سخته که سریع جبهه میگیرن.

afshin b
25-04-2015, 16:32

موفق باشید
بهتره عقده های درونی تان را اینجا خالی نکنین. همه از وضع اینترنت ناراضی هستیم.
من فقط از مشکل کیفیت پایین خطوط تلفن گفتم که خیلی ها داریم.
شما هم بهتره بدونین روش های دیگه خرج بیشتری داره یا تموم کردن همین پروژه های فیبرهای نوری که مقدار زیادش انجام شده ولی تمام شدنش معلوم نیست کجا گیر داره!

p30g
25-04-2015, 16:52
خدا پدر مادرتو بیامرزه این همه روش برای گسترش اینترنت کیه بخواد بیشتر بشه فقط فیلترینگ قویتر میشه فاز های جدید در جهت اهداف 2لت

آرش جان مسئله ی اصلی پینگ و فیلترینگ و....نیست
مسئله ی اصلی اینه دارن اینترنتی ک گیگی 70 تومن هم براشون تموم نمیشه رو تا 10 هزار تومن غالب میکنن:n34::n38:

ArashMiniStar
25-04-2015, 17:04
دوست من اگه چشماتون خوب میتونه بخونه، میبینین که گفتم مشکل زیرساخت برای بعضی ها محدودیت ایجاد میکنه. و اگر قدرت تحلیل دارید، میفهمیدید یعنی همین اینترنتی که به ما میدن، به خاطر مشکل خط تلفن، من (و خیلی های دیگه) نمیتونیم بطور کامل استفاده کنیم.
این حرف به این معنی نیست که مشکل اینترنت ما فقط از زیرساخته.
نمیدونم فهمیدن این چقدر برای بعضی ها سخته که سریع جبهه میگیرن.
مطمعمنا چشمای من درست میبینه
ما فرضو بر این میگیریم زیر ساخت های خط تلفن مشکل داره خوب یعنی چرا باید تو حوضه وایرلس ، وایمکس ، شبکه های موبایل 3g 4g هم وضع همینطور باشد؟آیا مشکل اینه که رو وایمکس نمیتونن سرعت بالا با قیمت مناسب بدن یا مشکل اینه که نمیخوان بدن اینو به من بگو؟

ArashMiniStar
25-04-2015, 17:06
آرش جان مسئله ی اصلی پینگ و فیلترینگ و....نیست
مسئله ی اصلی اینه دارن اینترنتی ک گیگی 70 تومن هم براشون تموم نمیشه رو تا 10 هزار تومن غالب میکنن:n34::n38:
به حتم ایراد از زیر ساخت هامونه:n31: یه مشت دزد نشستن دور هم دارن میخورن میاد میگه زیر ساخت زیر ساخت آخه تو از زیر ساخت چی میفهمی :n09:

afshin b
25-04-2015, 17:07
مطمعمنا چشمای من درست میبینه
ما فرضو بر این میگیریم زیر ساخت های خط تلفن مشکل داره خوب یعنی چرا باید تو حوضه وایرلس ، وایمکس ، شبکه های موبایل 3g 4g هم وضع همینطور باشد؟آیا مشکل اینه که رو وایمکس نمیتونن سرعت بالا با قیمت مناسب بدن یا مشکل اینه که نمیخوان بدن اینو به من بگو؟
۱۰۰٪ نمیخوان....
انرژ..ی هس..ته ای رو با این وضع دارن پیش میبرن چون میخوان. پس اگر بخوان مشکل نت نهایتا یک ماهه حل میشه...