ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اینترنال سیستمم رو مادربرد گاهی میشناسه گاهی هم نمیشناسه !

ghoroobegham
22-04-2015, 12:15
با سلام .
مادر برد سیستمم سوخت و من تعویضش کردم اما از زمانی که مادربرد رو تعویض کردم به مشکلی خوردم که اخیرا شدیدتر هم شده ! مشکل اینه که گاهی مادربرد هارد سیستمم رو نمیشناسه و اصلا تو boot device ها دستگاه اسم هارد هم نیست .
مادربردم ازراک هست هاردم ساتا و مارکش هم Segate هست. یک Dvd RW با پورت IDE هم دارم .
لطفا راهنماییم کنید با تشکر ویژه

EXTREME
22-04-2015, 14:37
با سلام .
مادر برد سیستمم سوخت و من تعویضش کردم اما از زمانی که مادربرد رو تعویض کردم به مشکلی خوردم که اخیرا شدیدتر هم شده ! مشکل اینه که گاهی مادربرد هارد سیستمم رو نمیشناسه و اصلا تو boot device ها دستگاه اسم هارد هم نیست .
مادربردم ازراک هست هاردم ساتا و مارکش هم Segate هست. یک Dvd RW با پورت IDE هم دارم .
لطفا راهنماییم کنید با تشکر ویژه

مین پورت ساتا دیگه ای هم داره؟ روی اون پورت تست کردید؟ از سالم بودن کابل دیتا برق هارد و خود هارد و پاور سیستم مطمئن هستید؟

ghoroobegham
22-04-2015, 19:07
مین پورت ساتا دیگه ای هم داره؟ روی اون پورت تست کردید؟ از سالم بودن کابل دیتا برق هارد و خود هارد و پاور سیستم مطمئن هستید؟
بله مهندس هم کابل ساتا رو چند بار عوض کردم هم پورتش رو تازه کابل برق پاور رو هم عوض کردم.نشد که نشد

ghoroobegham
22-04-2015, 19:08
واقعا به راهنمایی احتیاج داریم.دوستان لطفا کمک کنید.باتشکر

EXTREME
23-04-2015, 08:51
بایوس مین رو آپدیت کردید؟ تنظیمات بایوس رو بررسی کردید؟

ghoroobegham
25-04-2015, 12:12
بایوس مین رو آپدیت کردید؟ تنظیمات بایوس رو بررسی کردید؟
بایوس رو هم آپدیت کردم باز فایده ای نداشت !
اما بلاخره خودم مشکلش رو کشف کردم:)
هارد خودش مشکل داره آخه رو یه سیستم دیگه امتحان کردم باز همین مشکل رو داره یعنی سیستم بعد از اینکه یکی دو بار هارد ور دیتکت میکنه دفعات بعد بعد از ریست شدن یا مجدد روشن شدن سیستم، هارد رو نمیشناسه!
خوب بنظرتون هاردم درست میشه؟
مشکل هاردم چیه؟
خودم می تونم حلش کنم؟
با تشکر

EXTREME
25-04-2015, 20:20
از اونجایی که درپست اول گفتید بعد از تعویض مین این مشکل بوجود اومده من بیشتر شکم به اتصالات هارد بایوس مین خود مین و پاور بود اگر هارد روی یک سیستم دیگه هم همبنطوری هست یعنی بعضی اوقات میشناسه بعضی اوقات نمیشناسه باید سوکت های دیتا و برق خود هارد و همچنین لحیم سردی برد و موتور هارد باید بررسی بشه به همین دلیل برای اینکار هارد رو به یک مرکز تخصصی نشون بدید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

ghoroobegham
26-04-2015, 17:54
از اونجایی که درپست اول گفتید بعد از تعویض مین این مشکل بوجود اومده من بیشتر شکم به اتصالات هارد بایوس مین خود مین و پاور بود اگر هارد روی یک سیستم دیگه هم همبنطوری هست یعنی بعضی اوقات میشناسه بعضی اوقات نمیشناسه باید سوکت های دیتا و برق خود هارد و همچنین لحیم سردی برد و موتور هارد باید بررسی بشه به همین دلیل برای اینکار هارد رو به یک مرکز تخصصی نشون بدید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
ممنون از راهنمایتون Extreme عزیز ،
اما جرا اینقد انجمن خلوت شده:( مثه سابق نیست که همه ی دوستان تو گفتگوها شرکت داشته باشن.

kourosh irani
06-06-2015, 12:15
مین معتبر خرداری کن مثل ایسوس و...:n11:

ghoroobegham
14-07-2015, 08:22
دوستان مشکل از خود هاردم بود. با تعوض هارد مشکلم حل شد. هارد رو به تعمیرگاه هم بردم اما نتونستند مشکل رو حل کنند. خلاصه بی خیال هاردم شدم ...

kourosh irani
29-10-2015, 20:24
تجربه به من نشون داده که بعضی مواقع مشکل از کابل برق ساتا هستش که بعضی مواقع مادربرد ما هارد رو میشناسه وگاهی اوقات هم نمیشناسه_سوکت برق ساتاها در طول زمانی که کار میکنند حرارتی که از هارد وکابلش تولید میشه که باعث گرم کردن وباز شدن دهنی سوکت برق میشه این سوکت رو جدا کنید و کمی با دست هر دو طرف بالا و پایین رو بفشارید تا دهنی ها بهم نزدیک تر شوند و جای خود را روی محل نصب کابل برق ساتا خوب حفظ کنند_سپس مجددا کابل
رو وصل کنید:n18: