مشاهده نسخه کامل
: تکرار کردن مداوم یک جمله
روانپریش
21-04-2015, 23:35
سلام دوستان
تکرار کردن مداوم یک جمله تقریبا بی ارزش نشونه چه بیماری هست
مثلا شخصی 50 بار پشت سر هم به فاصله 10 ثانیه جمله سلام آقا رو تکرار کنه چه مشکلی داره؟
این علامت palilalia نام دارد.به تنهایی معمولا وجود نداره و همراه با علائم دیگه معمولا در بیماری های عصبی و روانی دیده.
در برخی بیماری مثل پارکینسون یا اوتیسم بیشتر مشاهده میشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
روانپریش
22-04-2015, 22:48
ممنون دوست عزیز
اسم فارسی اون کلمه انگلیسی چی میشه
البته ایشون علامت های دیگه مثل دیگر آزاری خفیف هم دارن
معادل فارسی نمیدونم بشه براش پیدا کرد
اما بنظرم اگه بیمار میانسال هست به یک نوزولوژیست(داخلی مغز و اعصاب) و اگه جوان هست به روانپزشک مراجعه کنید
Alireza SM
23-04-2015, 21:31
من مطلع هستم که قضیه این چنین تاپیک ها و پست هایی که توش ارسال میشه چی هست و ارزش پاسخ دادن نداره. ولی برای اینکه معلومات غلط باعث گمراهی کسی نشه عرض کنم که این مساله در بزرگسالان معمولا نشانه وسواس هست. کم مشاهده شده که نشانه بیماری های دیگه باشه.
البته ویکیپدیا و گوگل هرچی میخوان بگن. . . .
روانپریش
23-04-2015, 23:16
معادل فارسی نمیدونم بشه براش پیدا کرد
اما بنظرم اگه بیمار میانسال هست به یک نوزولوژیست(داخلی مغز و اعصاب) و اگه جوان هست به روانپزشک مراجعه کنید
بیمار میانسال هست
البته از نظر بیمار بودن که من شک کردم چون همیشه سر کار میاد و از نظر بدنی هم قویه
به هر حال این بخش برای پاسخ به پرسش های کاربران هست و هر کس حق داره با توجه به منابعی که میشناسه نظر بده
در مورد مشکل معرفی شده در ایشون هیچ کس برون معاینه و شرح حال دقیق نمیتونه نظر بده و فقط با توجه با اطلاعات داده شده یکسری راهنمایی ارائه میشه
اگه فرد میان سال هست بیماری های خاصی مطرح میشه....از بیمازی های شایع تا نادر.....بستگی به شدت علائم....مدت ایجاد اون و علائم همراه بیماری های خاص مطرح میشه....به هرحال بنظر میاد علائم جوری هست که ازرافیان رو نگران کرده باشه و نمیشه سرسری گرفت
بنظر من مراجعه به نورولوژیست لازم هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.